Știri din Tricolorul

Ultimele titluri

Scrisoare deschisa initiativa civica sector 5

<p>Scrisoare deschisă Domnului Klaus Iohannis, Președintele României &#160; 14 septembrie 2021 Domnule Președinte, &#160; Ne adresăm dumneavoastră pentru a trage un semnal de alarmă referitor la ceea ce s-a mediatizat în data de 13 septembrie 2021 cu ocazia începerii anului școlar 2021-2022 de către toată presa națională. Concret este vorba de momentul în care primul [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

5 motive pentru a renova fatada unei case

<p>5 motive pentru a renova fatada unei case Fatada este cea care da unei case un anumit stil si, totodata, are un rol energetic semnificativ. Acestea necesita renovare fie pentru ca sunt deteriorate si imbatranite, fie pentru a completa un proiect de modernizare si redecorare a casei. Lucrarea implica contactarea unei firme de constructii si [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

A murit Ivan Patzaichin » Veste tragică: a încetat din viață unul dintre cei mai mari sportivi ai României

<p>Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României, a încetat din viață astăzi, la vârsta de 71 de ani. De 3 luni, fostul mare sportiv era internat la Spitalul „Elias”, după ce a fost diagnosticat cu o boală incurabilă. Starea lui s-a agravat în ultima lună, iar astăzi a încetat din viață. [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Grid Modorcea despre Maia

<p>&#160; CARTEZIANA Sigur, cititorul care cumpără cartea NU SUNT EU de Maia Morgenstern, este contrariat de acest titlu socratic. Cum adică „nu sunt eu”? Eu nu sunt eu? Maia nu e ea? Titlul este ca o ghicitoare. Nu sunt eu, dar cine ești? Nu ești tu, cea care ne aduci fericirea cu fiecare spectacol, și [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

PNL si debransarea Romaniei

<p>𝐏𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 1 Octombrie trebuie să fie termenul de la care să se aplice legea consumatorului vulnerabil, nu 1 ianuarie 2022! PSD nu concepe ca, în plină iarnă, oamenii să abandonați în frig și întuneric! Scumpirile uriașe ale electricității și gazelor, cu peste 70% față de anul trecut, efect al liberalizării [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Precizări ale Ministerului Culturii referitoare la modificarea și completarea Legii nr. 422/2001

<p>25.08.2021 COMUNICAT DE PRESĂ Precizări ale Ministerului Culturii referitoare la modificarea și completarea Legii nr. 422/2001 &#160; Ministerul Culturii dorește să aducă o serie de precizări în legătură cu observațiile apărute în spațiul public legate de prevederile din proiectul de Ordonanță pentru modificarea și completarea Legii nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice. Acesta se află [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Vicepreședintele Eco-Civica, afaceri ilegale în Parcul Tineretului

<p>&#160; Dan Trifu, apărătorul spațiilor verzi și protejatul primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, negociază chiolhane la restaurantul Trifoiaș din Parcul Tineretului pe care-l administrează. Cand pozezi ca salvator dar tu &#8230; Desi pozează în protectorul spațiilor verzi, activistul administrează un restaurant construit ilegal într-un parc din centrul Capitalei. Mai mult, pentru amenajarea acestui local [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Guvernul României a aprobat Hotărârea privind „Regulamentul-cadru și componența comitetelor de organizare UNESCO”

<p>COMUNICAT DE PRESĂ Guvernul României a aprobat Hotărârea privind „Regulamentul-cadru și componența comitetelor de organizare UNESCO” &#160; &#160; Guvernul României a aprobat astăzi, 11 august 2021, hotărârea privind „Regulamentul-cadru și componența comitetelor de organizare UNESCO”, constituite pentru monumentele istorice înscrise în Lista patrimoniului mondial și a zonelor de protecție ale acestora. De la data intrării [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Evenimentele sprijinite de Ministerul Culturii: 6 august – 12 august

<p>Săptămâna ce urmează este încărcată în evenimente culturale desfășurate de către instituțiile din subordinea Ministerului Culturii sau derulate cu finanțare prin intermediul acestora. Suntem invitați, în toată țara, la festivaluri, expoziții sau ateliere, ce se adresează atât adulților, cât și copiilor sau tinerilor. &#160; 9-15 august: Festivalul Independent ANONIMUL &#8211; Sfântu Gheorghe, Delta Dunării. Festivalul Internațional [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Cand…ti se face foame si ” La Copac ” te serveste prompt

<p>Buna dimineata nea Botisor ( a se citi Malin Bot) cum fu bre mancarea de la carciuma? mare caracter sa iti dea de mancare cand esti la munca si ii si injuri si sa mori tu &#8230;apa rece cu lamaie? Tribunul avea o vorba:&#8221; Da o m..e nu vrei tu?&#8221; oamenii ti-au adus lamaie nu&#8230;m..e. [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Recordman contra tuturor:)

<p>As dori inca de la inceput sa multumesc doamnei Gratiela Vajiala fosta &#8222;patroana&#8221; a Agenţiei Naţionale AntiDoping (ANAD) din România pentru faptul ca l-a suspendat pe atletul valcean Toader Rares noul recordman national la aruncarea greutatii cu 21,29 m. Sa ne aducem un pic aminte de &#8222;matroana&#8221; scuze parca &#8222;patroana&#8221; se zice dar na mai avem [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Circ la consiliu local sector 3, clovnul de serviciu Cătălin Nițu de la Transelectrica ajutor de clovn Vice Judele

<p>Circ in Consiliul Local Sector 3. Clovnul de serviciu, fostul sef Transelectrica Circ taticule! CIRC la sedinta din data de 02.08.2021 a consiliului local sector 3 unde legea o fac trotinetistii de la USR PLUS si hoarda de barbari ai lui nea &#8222;Hantonel&#8221; Tanase in frunte cu Highlander si vesnicul Voinea Inocentiu de la PNL [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Despre libertate, viață și credință

<p>Acest articol este scris de un tanar absolvent de junalism Despre libertate, viață și credință Astăzi m-am decis să scriu puțin despre ceea ce simt eu în acest moment referitor la libertate, viață și credință. A fi liber înseamnă a nu avea constrângeri de niciun fel, a face ceea ce vrei, a nu fi sclavul [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

De dl prefect zicere-bancul zilei

<p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Cum te arde PNL ul “noaptea ca hotii”

<p>De la 1 August, nu mai aveți voie să reproduceți porci. 1. Românii nu mai au voie să reproducă porci în gospodăriile lor. INTERZIS CREȘTEREA SCROAFELOR! 2. Țăranii nu mai au voie să vândă PORCI sau PRODUSE provenite din propria gospodărie pe bază de carne de porc!!! 3. Țăranii mai pot crește porci NUMAI pentru [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

In atentia ministrului de interne oricare esti !

<p>u &#160; Domnul ministru, in loc sa anchetezi matale de ce filma subofiterul in sectia de politie pe nea Baros…scuze Ciocan, mai bine o gasesti pe ghioarla asta de smecherit pe traseu de altii, sa vada si el cum este pe preventiv 30 de zile . Da matale, ai alta trebuta acu nu ai timp [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Comunicat Sintax 2010

<p>&#160; &#160; &#160; Viceprimarului Dimitriu i s-a cerut să facă dovada că în instanță are calitatea de reprezentant al Consiliului Local! &#160; Din păcate, constatăm că Sindicatul SINTAX 2010 continuă să fie vizat  fără voie de unele jocuri politice de care înțelegem, în continuare,  să ne delimităm în mod categoric. &#160; Miercuri, 21 iulie 2021, [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Audieri la DNA în cazul de șantaj reclamat de Daniel Băluță

<p>Audieri la DNA în cazul de șantaj reclamat de Daniel Băluță   Surse din primărie acuză filaje și supravegheri ilegale la adresa familiei primarului de la Sectorul 4   Dosarul de șantaj în care cap de afiș este Cătălin Tolontan, disjuns de la DIICOT ca urmare a plângerii lui Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, trece [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Bancul zilei

<p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Cand Ciolacu se da mare la apa mica

<p>Ciolacu a anunțat, pompos, cā Haștag Noul PSD va protesta in fața guvernului. Cā primarii PSD nu primesc bani de la Cîțu! Pentru cā lui Ciolacu ii pasā de primari, cum vā pasā vouā azi de ce se întâmpla in Galaxia Andromeda! Ciolacu nu a protestat nici când au fost hărțuiți sau arestați proprii colegi [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..