Știri din Tricolorul

Ultimele titluri

<p>&#160; &#160; Lipsa unui plan de gestionare a deşeurilor, care trebuia întocmit de Primăria Capitalei, a permis escaladarea preţurilor în lanţul de salubrizare, iar criza gunoaielor s-ar putea întinde şi în alte sectoare pentru că Bucureştiul duce o lipsă acută a spaţiilor de depozitare a deşeurilor. Medicii atrag atenţia că oraşul se poate transforma rapid [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Perchezitii la Facultate Titu Maiorescu

<p>Poliţiştii şi procurorii din Capitală efectuează 14 percheziţii, miercuri dimineaţa, la Universitatea Titu Maiorescu şi la mai multe domicilii din Bucureşti şi Ilfov. Potrivit unor surse judiciare, se ridică documente și de la Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 4 și Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. Există suspiciuni că în ultimii 11 ani mai multe persoane [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Groparul lui Dragnea luat in bâză

<p>Cand incepi sa ii faci pe dusmani sa râdă ia de citeste nea Ciolacu ca are omuletu asta dreptate dar stai sa vezi ce zice si Codrin Stefanescu ( nu acu ca ma grabesc ) . Deși este personajul care mi-a făcu cele mai mari mizerii( mai facu si la altii unii la puscarie ) [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Aparitie “Flacara lui Adrian Paunescu”

<p>❤️ Pentru toți cei care cred în cultură și în libertate, vestea de joi: a apărut &#8222;Flacăra lui Adrian Păunescu&#8221;. Număr nou. ➡️ De mâine încolo, la chioșcurile de presă stradale și în rețeaua InMedio-Relay. Abonamente pot fi încheiate pe site-ul Poștei Române (10 lei/lunar). sursa:facebook Ana Maria-Paunescu</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Despre Hagi de Ana Maria Paunescu

<p>Hagi, nu Nu face jocuri politice. Nu face decât jocul cu mingea. Singur sau prin sute de copii care îi duc menirea înainte. Nu dansează pe muzica voastră, mai joacă doar câte o horă pe muzica lui. Nu bate la ușile celor care se dau importanți azi, e el destul de important totdeauna. Nu-i e [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

SPAGĂ la Serviciul Înmatriculări din Timiș

<p>Rușine, Poliția Română!” SPAGĂ la Serviciul Înmatriculări din Timiș &#160; Sub deviza ”Siguranță și încredere”, PolițiaRomâne rupe șpăgile la înmatriculareamașinilor. De la o zi la alta, oamenii legii, mai exact întreaga structură a poliției se face de râs. Dupăce în urmă cu o zi toată presa relata știrea încare un bărbat este bătut de față cu [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Umilinta generatiei de aur

<p>Regele” Hagi, umilit de FRF pe Arena Națională! Generația de Aur, trimisă în tribuna aII-a să vadă meciul Austria – Macedonia de Nord &#160; Răzvan Burleanu, președintele FederațieiRomâne de Fotbal, a vrut să arate cine e Boss-ul în fotbal și i-a trimis pe Gică Hagi, GicăPopescu și Dorinel Munteanu în tribuna a doua, în schimb [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Scapa Marian Goleac de dosarul cu diploma falsa?

<p>Scapa Marian Goleac de dosarul cu diploma falsa? Cum care Marian? Nu-l stiti pe Goleac? E celebru. E nenea ala mic si gras, scuze, nu mai este ca facu gastric sleeve ( mai pe romaneste si-a micsorat stomacul). E top model nenicu acum, &#8222;e idolul la femei&#8221; mai ales cand merge pe strada cu sapca [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Opriti jocurile politice!

<p>Faptul că nu și-au încasat salariile timp de mai bine de o săptămână, ceea ce determină incapacitatea de a-și plăti facturile și ratele curente, i-a forțat pe funcționarii publici din Primăria Municipiului Focșani să apeleze la o măsură extremă și să iasă în stradă! Drepturile salariale ale oricărui angajat sunt obținute prin muncă și garantate [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Si chiar va scapa nepedepsit?

<p>Ma puse necuratu sa citesc pe la ziare si ce sa vezi&#8230; avea dreptate Ilie Mario Rafael presedintele Partidului Ecologist de la sector 5&#8243; o sa vezi ca o sa scape nu o sa pateasca nimic, a zis ca a dat o garamada de bani afara&#8221; asa zicea si umbla vorba pe la piata Rahova [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Furtuna creata artificial?

<p>In categoria &#8222;O intrebare pe zi&#8221; un cititor ne-a intrebat :&#8221; Aceste schimbari meteo, sunt create in laborator si noi suntem tara de incercare?&#8221; Nu am stiut ce sa raspundem, dar cu ajutorul dumneavoastra poate il lamurim pe cititor. &#160; Sursa foto:ginutza-star.blogspot</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Nea Primaru „Plicusor”

<p>Neicusorule ce facusi??? Te lua Doamna la bani marunti? Nu ca vreau sa zic dar&#8230;cam are dreptate pe la colturi si aia cu &#8222;te-a aruncat Barna din partid e tare rau. Si mataluta nici matematician nu esti ca nu ai profesat cumetre nu ce scrie pe diploma;ca diploma mai are unu de la primarie de [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Scrisoare deschisa Initiativa Civica Sector 5

<p>Scrisoare deschisă În atenția domnului Klaus Werner Iohannis președintele României Cu ocazia zile de naștere a domnului președinte, Noi, Grupul de inițiativă  Civica  din sectorul 5, Pentru ca dorim sa prevenim și sa ne aparam copiii și viitorul acestora, de incompetenta lui Popescu Cristian Piedone, va cerem pe aceasta cale sa faceți dreptate și sa [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Mitică-Marius Mărgărit, analfabetul cu „ciasuri” ajunge în comisia SRI

<p>Ține este în Comisia Parlamentului de Control a SRI ? Ține, ține? Evident tot felul de Mitici foarte șantajabili că doar România politică e un banc sadic. Mitică-Marius Mărgărit este unul dintre ei, faimosul deputat ciasuri( așa scrise omu in declaratia de avere,ii tremură mânuța) Pe scurt, strict pe CV, deputatul Mitică este șomer până [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Sora Floricicai dansatoarea,sef serviciu la Primaria Capitalei?

<p>Ce avem noi aici? Să fie sora Floricicăi Dansatoarea? Să fie un OZN? NUUU! Stimabila este chiar Șef Serviciu la Primăria Capitalei, la Direcția Parcuri și Grădini! Da, chiar cei care nu au timp să tundă iarba, să facă curățenie în parcuri au timp să facă circ! Circ pe bani publici! P.S. Dle Doctor Gheorghe [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Consilier PNL, amenințări la adresa unor consilieri AUR

<p>Consilier PNL, amenințări la adresa unor consilieri AUR: Dau drumul la câini, am gloanțe de argint   Un consilier local al PNL din Bragadiru, Dumitru Adrian, s-a dezlănțuit la adresa a doi consilieri ai Alianței pentru Unirea Românilor, proliferând amenințări la adresa acestora. &#160; „Dăm drumul la câini. Și eu am gloanțe de argint”, le-a [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Miroase a incompatibilitate si la nea Nicusor Dan

<p>Aproape 20 de spitale are în subordine Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea, iar pentru fiecare dintre acestea Consiliul General desemnează, potrivit legii, câte doi membri în consiliul de administrație. Majoritatea politică din CGMB controlează aceste numiri, așa cum se întâmplă cu toate posturile în care trebuie să desemneze reprezentanți. În cazul spitalelor, reglementările în [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

S-a dus dracu tara noastra-poezie

<p>Poezie repostata la dorinta confratelui Andrei&#8230;.. S-a dus dracu ţara noastră S-a dus dracu ţara noastră, s-a ales praful de ea Flămânzită zace ruptă, aruncată-n groapa grea Of, cum venira-n fruntea ţării trădătorii toţi de soi Luară pielea de pe ţară şi-a rămas cu sânii goi. Pământul ne-a dat de toate şi în mod dumnezeiesc [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Comunicat A.U.R

<p>Alianța pentru Unirea Românilor cere Ministerului Energiei să dea de urgență explicații publice asupra includerii în PNRR a firmei private GSP Power Din totalul de 1,62 miliarde de Euro alocate Energiei prin Planul Național de Redresare și Reziliență, peste o treime sunt dedicate finanțării a două proiecte în valoare totală de 585 milioane Euro depuse [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Scrisoare deschisa catre Cseke Attila

<p>Către: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației D-lui Ministru Cseke Attila Domnule ministru va rugam sa primiti expresia intregii noastre stime pentru deschiderea dovedita, prin initiativa legislativa, la problemele chiriasilor ANL exprimata prin proiectul de ordonanta de urgenta a carui nota de fundamentare reflecta faptul ca, dumneavoastra si echipa pe care o conduceti, cunoasteti si [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..