Știri din Adevarul

Ultimele titluri

Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul în Ucraina

Pentru prima dată de când Vladimir Putin a invadat Ucraina, la 24 februarie 2022, pare că e posibil să obțină o victorie, scrie The Economist. ..

Prognoza meteo pentru ultima lună din an. Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

Potrivit prognozei realizate de specialiști, temperaturile vor avea valori apropiate de normalul perioadei, în apropierea Crăciunului, iar vremea de Revelion va fi puțin mai caldă decât ar fi normal pentru ultimele zile ale anului. ..

Un bărbat din Cluj care visa să construiască o cabană a rămas fără bani: Cu ce sumă au dispărut meseriașii

Indivizii i-ar fi promis bărbatului că pot să-i construiască o cabană. După ce au primit banii, aceștia s-au făcut nevăzuți. ..

Medicul care i-a replantat mâinile Alexiei, decorat de președintele României. Ce mesaj a transmis Sidonia Susanu

Sidonia Susanu, medicul care i-a replantat mâinile Alexiei, a fost decorată de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de „Cavaler”, cu ocazia Zilei Naționale a României. 20 de ore a durat operația care a avut loc în decembrie 2022. ..

Teroriștii Hamas au drogat copiii pe care i-au ținut în captivitate și i-au însemnat. Ce scrie presa din Israel

Copiii răpiți de teroriștii Hamas, pe 7 octombrie, au fost drogați și însemnați pe corp, pentru a putea fi identificați, dacă reușeau să scape, scrie presa israeliană. ..

Ce efecte pot avea suplimentele cu magneziu asupra somnului

Magneziul este un mineral care se găsește în mod natural în organism și susține diverse funcții vitale, cum ar fi sistemul cardiovascular, regenerarea musculară și producerea de energie. Magneziul susține, de asemenea, procesul de relaxare. ..

„Legături de opinci”, promovare de 1 Decembrie cu ultimul opincar din Oltenia în rolul principal VIDEO

An de an instituțiile publice se întrec în clipuri de promovare cu prilejul unor zile speciale, precum 1 Decembrie. Jandarmeria a realizat acum un film prin care se promovează cu ajutorul tradițiilor. ..

CEO-ul Disney vrea să revină la elementele de bază, în speranța readucerii profitului pe linia de plutire

Bob Iger, CEO-ul Disney, le cere scenariștilor săi să distreze publicul în primul rând și să revină la elementele de bază, pentru a contracara eșecurile recente din box office. ..

Detalii despre presupusul sabotaj ucrainean asupra celui mai lung tunel din Extremul Orient Rus VIDEO

Serviciul Ucrainean de Securitate (SBU) a desfăşurat două operaţiuni de sabotaj asupra trenurilor ruseşti care transportă carburant în regiunea Buriatia, în Extremul Orient rus, a declarat vineri pentru France Presse o sursă din structura militară de la Kiev, ..

Primarul Dominic Fritz interpretează imnul României la pian, în Piața Libertății din Timișoara VIDEO

Dominic Fritz, primarul german al Timișoarei, a oferit o surpriză emoționantă de Ziua Națională a României. A inter-pretat la pian “Deșteaptă-te române!”, în Piața Libertății. ..

Apple lansează actualizarea 17.1.2 recomandată tuturor utilizatorilor de iPhone și iPad

Apple a lansat pe data de 7 noiembrie 2023 actualizarea pentru iPhone și iPad, iOS 17.1.1. La doar trei săptămâni, a apărut o nouă versiune, iOS 17.1.2, compania recomandând actualizarea tuturor utilizatorilor. ..

Accident tragic în timpul unei excursii cu școala în Austria: Un elev român de 12 ani a fost găsit mort în fața hotelului în care era cazat

Un adolescent român, aflat în excursie cu școala în Austria, a murit după ce a căzut de la fereastra hotelului, scrie presa din această țară. ..

O femeie de 70 de ani, părăsită de partener după ce a născut doi gemeni: „De când am fost internată, nu a trecut niciodată pe aici”

O femeie în vârstă de 70 de ani a născut gemeni, în urma unui tratament de fertilizare in vitro. ..

General de brigadă cu o stea, la 47 de ani. Şeful ISU Neamţ, luat prin surprindere de înaintarea în grad

Mihai Mitrea, şeful ISU Neamţ, a fost luat prin surprindere de nominalizarea făcută de superiori pentru înaintarea în grad, de la statutul de colonel, fiind acum general de brigadă cu o stea ..

Patrimoniul cultural al Ucrainei este distrus la o scară „nemaivăzută de la cel de-al Doilea Război Mondial”

Războiul declanșat de Rusia în Ucraina a distrus moștenirea cultturală a țprii la o scară nemaiîntâlnită de la Al Doilea Război Mondial, se arată în primul studiu pe teren realizat până acum, condus de o echipă internațională de arheologi, inclusiv ucraineni. ..

Masă pentru pace. 2.000 de porții de iahnie de fasole, pe gratis de Ziua Națională în Timișoara. „Nu e mâncarea săracilor”

La finalul parade militare din fața Catedralei, printr-un gest simbolic dedicate Zilei Naționale a României, Piața Victoriei a devenit gazda evenimentului „Un prânz pentru pace”, realizat în cadrul proiectului Culinaria Banatica finanțat prin programul Timișoara 2023. ..

Băncile Centrale riscă să împingă țările dezvoltate în recesiune. Regatul Unit, printre națiunile vizate

Continuarea acțiunilor dure ale băncilor centrale de combatere a inflației persistente riscă să ducă multe țări dezvoltate în recesiune anul viitor. ..

Numărul societăților cu capital străin înființate în România în 2023 a scăzut, comparativ cu 2022

Numărul firmelor cu capital străin nou înfiinţate în România a scăzut cu 5,3%, în primele zece luni ale acestui an, comparativ cu perioada similară din 2022, la 5.850 de unităţi. ..

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Rocco Sedano, primul soț al regretatei artiste a fost prezent

Rona Hartner a fost înmormântată vineri, la Cimitirul Bellu Catolic. Zeci de oameni prezenți la slujbă, care au îndrăgit-o pe regretata artistă, și-au luat rămas bun de la ea și au aplaudat-o pentru ultima dată. ..

O femeie din Suceava a cumpărat un iPhone de pe un site de anunțuri. Ce surpriză a avut când a deschis coletul

Anchetă penală, după ce o femeie a comandat, în baza unui anunţ postat pe internet, un telefon mobil şi a primit în schimb o bucată de lemn. ..