Știri din Curierul National

Ultimele titluri

Joburile cu cele mai multe oportunități de angajare în ultimul an

<p>Analiză OLX Piața forței de muncă s-a transformat, la nivel global, în ultimul an, sub efectele pandemiei de coronavirus, care a generat o serie de consecințe negative, printre care și pierderea locurilor de muncă din cauza reducerii activităților economice. Acest fenomen, însă, a contribuit și la accelerarea unor trenduri deja existente în piață, precum răspândirea [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Până la finalul anului 2021, vor exista peste 500 de milioane de abonamente 5G

<p>Ericsson Mobility Report 5G devine, conform așteptărilor, generația de tehnologie mobilă cu cel mai rapid ritm de adopție din istorie, înregistrând o rată de creștere de aproximativ 1 milion de abonamente noi pe zi Piețele din China, America de Nord și cele care fac parte din Consiliul de Cooperare al Golfului sunt pe primele locuri [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

O treime dintre angajați sunt nehotărâți cu privire la întoarcerea la birou

<p>Sondaj BestJobs Relaxarea restricțiilor a adus în discuție reîntoarcerea la birou a angajaților, care în ultimul an și-au mutat activitatea acasă sau în spațiul care le oferea cel mai mult confort și siguranță. Perioada pandemiei a fost una care a accelerat capacitatea de adaptabilitate a angajaților, dar și a modului de funcționare a companiilor. După [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Vânzările de produse nealimentare au depășit nivelul maxim înregistrat înaintea crizei cauzate de coronavirus

<p>Studiu Colliers Retailul a fost unul dintre cele mai afectate segmente ale sectorului imobiliar, având în vedere blocajul din timpul stării de urgență de anul trecut, dar acum România a înregistrat a treia cea mai rapidă revenire a consumului de bunuri nealimentare din Uniunea Europeană, după Lituania și Danemarca. Totuși, impactul general și revenirea rămân [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Biden și Putin la Geneva: Un summit istoric în actualul context politic internațional

<p>Prima întâlnire dintre președinții Biden și Putin, organizată la inițiativa președintelui american și găzduită de oficialitățile elvețiene la Vila La Grange de pe malul lacului Leman, s-a încheiat miercuri, 16 iunie, după circa patru ore de discuții. Mai întâi în cerc restrâns și apoi între cele două delegații. Întreaga lume politică a planetei a considerat [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

MINARI și alte cinci premiere, din 23 iunie la AIFF.5

<p>S-au pus în vânzare biletele pentru American Independent Film Festival! Cea de-a 5-a ediție a festivalului are loc anul acesta între 23 și 27 iunie la Cinema Muzeul Țăranului și Food Hood și va aduce în fața spectatorilor cele mai noi producții de film american independent, fiind, pentru multe dintre ele, ocazia unică de a [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Program de fitness pentru acasă, simplu de urmat pentru oricine

<p>Din lipsa timpului sau a motivaţiei, mulţi oameni nu ajung în sala de fitness, deşi îşi propun de multe ori să o facă. O alternativă bună este un program bine structurat şi adaptat nevoilor fiecărui om în parte care poate fi executat şi acasă. Ca şi în cazul dietelor, sportul acasă aduce beneficii importante, mai [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Estimare KeysFin: Sectorul construcţiilor din România va atinge un nivel record în 2021

<p>Cifra de afaceri a sectorului de construcții (construcții de clădiri, inginerie civilă și lucrări speciale de construcții) a crescut cu aproape 30% față de 2018 și a depășit cu 40% nivelul din 2015, ajungând la peste 108,7 miliarde de lei în 2019, potrivit celei mai recente analize KeysFin. Mai mult, pentru 2020, analiștii KeysFin estimează [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Oportunități pentru reducerea decalajelor de dezvoltare industrială regională a României

<p>Viceguvernatorul BNR, domnul Leonardo Badea, a declarat: &#8222;Dincolo de efectele negative, pandemia COVID-19 a evidențiat oportunități pentru România, nu numai de a reconstrui economia, ci și de a acționa într-un mod care valorifică potențialul nostru național de producție și capacitatea existentă de redresare durabilă după criza pandemică.&#160;Pentru fructificarea acestora, ar fi benefic ca dezvoltarea viitoare [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Uniunea Europeană adoptă noi sancțiuni contra Belarus

<p>Ambasadorii la Bruxelles ai celor 27 țări membre ale Uniunii Europene au discutat și aprobat miercuri, 16 iunie, noi sancțiuni împotriva Belarus ca urmare a deturnării și aterizării forțate a unui avion de linie Ryanair pentru ca autoritățile de la Minsk să poată aresta unul din opozanții fruntași ai regimului Lukașenko. Au fost adăugate încă [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

CAMERE DE SUPRAVEGHERE EXTERIOR HIKVISION

<p>Hikvision nu este un brand, este un superbrand cu o reputatie exceptionala in industria securitatii care ne duce cu gandul la calitate, onestitate, raport bun pret-oferta, continuitate si inovatie. De-a lungul anilor au creat cele mai bune produse care au contribuit la evolutia pietei.&#160; Cu totii am auzit de celebrele camere de supraveghere exterior Hikvision [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Summitul G7, primul la care a participat Joe Biden și ultimul pentru Angela Merkel, s-a încheiat „sub semnul unității”

<p>Summitul G7, primul cu participare fizică a șefilor de stat ai țărilor membre ale grupului de la declanșarea pandemiei de coronavirus, s-a încheiat duminică, 13 iunie, după trei zile de aprinse dezbateri și întâlniri bilaterale cu noul președinte american Joe Biden la stațiunea Carbis Bay, din zona Cornouailles, situată în sud-estul Regatului Unit. RFI remarcă [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

În aceeași ramă – Grigorescu, Tonitza, Vermont, Regina Maria

<p>Un eveniment-tablou în care se regăsesc marii maeștri ai artei românești și peste 200 de alese capodopere de artă va avea loc marți, 15 iunie, ora 18:30, la Casa de Licitații A10 by Artmark. În cadrul Licitației de Vară, colecționarii și iubitorii de artă se întâlnesc cu o tandră „Țărăncuță” (estimată 25.000-35.000 de euro) semnată [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Vladimir Putin: Relațiile ruso-americane sunt la nivelul cel mai scăzut cunoscut în ultimii ani

<p>Într-un interviu acordat în exclusivitate canalului american de televiziune NBC, președintele Vladimir Putin a estimat că relațiile Rusiei cu Statele Unite au ajuns în prezent la cel mai scăzut nivel cunoscut vreodată în ultimii ani. &#8222;Avem o relație bilaterală&#8221;, a spus textual Vladimir Putin, &#8222;care în ultimii ani s-a deteriorat până la punctul cel mai [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Summitul G7: în discuție, un plan de bătaie împotriva viitoarelor pandemii

<p>Țările grupului G7, reunite în acest weekend în Marea Britanie, au luat în discuție sâmbătă un plan de luptă împotriva unor posibile viitoare pandemii. Obiectivele în vederea atingerii acestui scop sunt: reducerea termenelor pentru dezvoltarea vaccinurilor, tratamente și diagnostice pentru a fi pregătiți în maximum 100 de zile pentru a se da răspuns unei noi [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Regatul Unit a încheiat un acord post-Brexit cu trei țări europene

<p>Londra a anunțat zilele trecute încheierea unui acord de liber-schimb cu Norvegia, Islanda și Liechtenstein. Este o nouă etapă importantă în ambiția Regatului Unit de a-și extinde schimburile comerciale după plecarea cu surle și trâmbițe din Uniunea Europeană. Țările respective nu sunt membre ale UE, dar sunt legate de Uniune prin apartenența lor la Spațiul [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..