Știri din Banii nostri

Ultimele titluri

Ghid scurt pentru aplicații de acoperire cu foc

Aplicații de acoperire cu foc În ultimii ani, dezvoltarea diferitelor materiale și tehnologii de construcție a schimbat modul în care sunt proiectate clădirile. În loc… ..

5 soluții salvatoare pentru departamentul de resurse umane

Succesul unei companii depinde în primul rând de valoarea, motivația și implicarea angajaților, așa că departamentul de resurse umane are un rol strategic în dezvoltarea… ..

5 destinatii de vacanta in Romania

Romania este o tara minunata, bogata in obiective turistice pe care le poti vizita in orice perioada a anului. Astfel, daca ai de gand sa… ..

Ce este vulcanizarea auto? Si cand ai nevoie de ea?

Vulcanizarea este un proces in care un cauciuc natural sau sintetic (cauciuc etc.) este supus incalzirii in prezenta sulfului, pentru a-si schimba caracteristicile si a-i… ..

Infografic – Importanța lămpilor UV în asigurarea sănătății

Apărute de miliarde de ani pe planeta noastră, microorganismele se regăsesc sub multiple forme (benefice sau patogene) și au reușit să se adapteze la numeroase… ..

Cât de atractive mai sunt aparatele de sloturi?

Industria online de pacanele 777 este din ce în ce mai ofertantă, astfel că în 2020, numărul celor care au jucat la sloturi cu crescut… ..

Favbet, o nouă identitate vizuală

Compania de pariuri Favbet a marcat campania de rebranding, ieri, prin intermediul unei conferințe organizate alături de cei trei ambasadori: Adrian Mutu, Ivan Rakitici și… ..

Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea nou-născutului la domiciliu

Conținut:  Îngrijirea copilului sugar în prima lună de viață (generalități) Etapele îngrijirii unui nou-născut Îngrijirea adecvată a nou-născuților este absolut necesară pentru bebeluși, deoarece ei… ..

Cum poti alege cea mai buna vopsea de par in functie de rezistenta produsului?

Vopseaua de par de buna calitate este unul dintre cele mai cautate produse. Motivele care stau la baza vopsirii parului sunt variate, de la nevoia… ..

De ce sa renunti la anvelopele de sezon in schimbul anvelopelor allseason

Anvelopele allseason au numeroase avantaje. Din acest motiv, tot mai multe persoane aleg sa renunte la anvelopele de sezon in schimbul anvelopelor allseason. Anvelopele allseason… ..

Cum sa gestionezi mai eficient activitatea din restaurant sau club?

Dupa o perioada de incertitudini și restrictii multiple provocata de criza sanitara, revenirea treptata la normal si redeschiderea restaurantelor, cluburilor si cafenelelor va insemna un… ..

Cum poate inteligența artificială să revoluționeze recrutarea forței de muncă și în România?

Inteligența artificială (AI) revoluționează metodele de recrutare ale angajaților, modificând modul în care agențiile de recrutare se folosesc de tehnologie pentru a găsi cea mai… ..

Cum să cumperi corect cârlig auto?

Cârligele de remorcare sunt accesorii salvatoare în anumite situații. Dacă ești pasionat de natură și obișnuiești să ieși frecvent cu familia știi cât de utilă… ..

TACTICA WEB – șansa creșterii afacerii tale

Fie că ai un magazin online, fie că ești managerul unei companii, fie că intenționezi să începi o nouă afacere, angajarea agenției TACTICA WEB te… ..

Lămpi UV românești, bune în lupta cu noul coronavirus!

Compania ieșeană Biocomp a luat ființă în anul 1991, adică fix acum trei decenii, ca o afacere de familie 100% românească. Cine a avut ideea? Cuplul  Amalia… ..

Cum sa alegi cea mai buna bicicleta pentru copiii de 3 ani

Cand sunt in cautare de cadouri pentru copii, cumpararea unei bicicelete este una dintre cele mai dese alegeri. Este posibil ca pe internet sa gasesti… ..

Cum să alegem culoarea ușilor interioare?

Ușile nu numai că delimitează spațiul din interiorul casei, ci sunt și un element important al designului locuinței. De aceea, ne-am gândit să vă oferim… ..

Avantajele petrecerii concediului într-o cabană de închiriat la munte

Persoanele care s-au săturat de agitaţia cotidiană şi doresc să se retragă la munte pentru câteva zile la munte, la aer curat, într-o zonă lipsită… ..

Transformă-ţi bicicleta normală deţinută în bicicleta electrică prin achiziționarea unei roţi electrice

La momentul actual, cei care doresc să investească într-o bicicletă electrică se lovesc de numeroase impedimente, printre care cel mai important este preţul. Din fericire,… ..

Contractul de factoring, de la mesopotamieni la pandemia de COVID-19

Chiar dacă pentru unii „factoringul” este un termen nou, în realitate, această formă de finanțare își are originile încă din timpul celor mai vechi civilizații.… ..