Știri din Banii nostri

Ultimele titluri

Pantaloni de vanatoare functionali si rezistenti pentru diferite tipuri de vanatoare

Pantalonii de vanatoare sunt unele dintre cele mai importante piese ale echipamentului de la vanatoare. Fie ca ai nevoie de pantaloni de vanatoare pentru urmarire,… ..

Cum să remodelezi camera copilului tău pe un buget

Dacă ești un părinte cu un buget limitat, știi că remodelarea camerei copilului tău poate fi o adevărată provocare. La urma urmei, sunt atât de… ..

Ce poți să faci cu mobila veche?

Există mai multe motive pentru care o persoană ajunge să își schimbe locuința. În general, acest lucru se întâmplă în momentul în care ai nevoie… ..

Tehnologiile moderne susțin creșterea afacerii

Goodies Meat Production se numără printre producătorii selectați de unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine alimentare de pe piața românească și europeană și… ..

Top 5 cele mai populare joburi din lume în ultimii 3 ani

Trebuie să cunoști câteva lucruri importante înainte de a alege domeniul în care vei lucra, spun persoanele cu experiență în formarea unei cariere de succes. … ..

ASSA ABLOY România: Bugetul mediu pentru un kit standard dedicat securității inteligente a casei este de aprox. 2.500-3.000 lei

80% din totalul broaștelor îngropate pentru uși vândute în ultimii doi ani au fost produse în România  București, 31 Mai 2022 Potrivit ASSA ABLOY România,… ..

Importanța unei rutine de dimineață pentru o zi reușită

Știai că modul în care îți începi ziua are un impact major asupra întregii zile? După ce amâni alarmele, sari peste micul dejun și pleci… ..

Cui se adreseaza serviciile unei firme de recrutare si cum decurge procesul de selectie?

Cand vine vorba despre angajare, de obicei se crede ca cel mai dificil le este oamenilor sa isi gaseasca un post potrivit experientei si pregatirii… ..

Răcitoare profesionale pentru bere și alte băuturi

Răcitorul de bere este categoric dotarea de bază a oricărei berării moderne. El determină viteza de servire și calitatea băuturii care se toarnă în pahar… ..

Intabularea locuintei – care sunt pasii care trebuie urmati cand iti construiesti o casa noua?

Construirea unei case noi vine cu diverse provocari, de la realizarea proiectului, cand trebuie sa te gandesti cam cum ai vrea sa arate viitoarea ta… ..

Hala de închiriat Cluj şi închiriere hala Timişoara

Deoarece o hală de închiriat Cluj este cea mai avansată și modernă facilitate de acest gen, beneficiile închirierii sunt evidente. Dacă ai nevoie de o… ..

Birouri de inchiriat Dorobanti si birouri de inchiriat Victoriei

Gandindu-se sa inceapa propria afacere, antreprenorii se confrunta cu o problema: care este cel mai convenabil mod de a inchiria un birou? De asemenea, sunt… ..

Cei trei pasi ai procedurii de extractie a maselei de minte

Maseaua de minte este molarul care erupe cel mai tarziu – in perioada 17-25 de ani – si in cel mai indepartat loc de pe… ..

Pergola retractabila – de ce e o varianta ofertanta pentru design-ul restaurantelor

Atunci cand vine vorba de afacerea cu restaurante, cheia profitabilitatii sta in servirea mai multor clienti. Una dintre cele mai usoare modalitati de a face… ..

Brand-ul suedez de beauty-tech a anunțat o creștere a prețurilor de la începutul lunii iunie

Brand-ul suedez de skin-tech FOREO tocmai a anunțat că nu mai poate amâna întârzierea creșterii iminente a prețurilor produselor. Brand-ul de beauty-tech cu cea mai… ..

Cum latra cainele in diverse limbi?

Cainii, intr-un fel, sunt „multilingvi”. Oamenii vorbesc limbi diferite si au creat moduri diferite de a reprezenta sunetele pe care le fac cainii. Deci, daca… ..

Un nou studiu GLAMI despre cumpărăturile online de modă: 67% dintre români simt că prețurile articolelor fashion au crescut după începerea războiului din Ucraina

GLAMI.ro, cea mai mare platformă de descoperire a modei din România, a realizat un sondaj online pentru a monitoriza și analiza impactul avut de criza… ..

In functie de ce criterii se alege corect o hala de depozitare?

Procesul de alegere a unei hale de depozitare trebuie sa prezinte o serie de aspecte fundamentale in conducerea unui business, pe langa o locatie adecvata,… ..

De ce este ideala inchirierea unui spatiu de birouri pentru cineva care doreste flexibilitate

Alegerea locatiei in care urmeaza sa se desfasoare lucrul din cadrul unei companii, necesita meticulozitate extrem de mare, dat fiind faptul ca aceasta se bazeaza… ..

3 destinatii turistice pe care le poti vizita cu banii economisiti in cateva luni

Economisirea banilor ar trebui sa se numere printre obiectivele fiecarei familii din Romania. Specialistii in finante recomanda ca minimum 10% din veniturile lunare sa fie… ..