Știri din Cotidianul

Ultimele titluri

Institutul condus de Emil Constantinescu, la Gaudeamus

<p>Emil Constantinescu, președintele ISSACCL, participă ala o serie de lansări la Targul de carte Gaudeamus care are loc </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Prof. Nicolae SARAMANDU despre ROMÂNII DIN PENINSULA BALCANICĂ

<p>Românii de la sud de Dunăre au creat numeroase centre culturale în Balcani şi au reprezentat, de-a lungul istoriei, un factor important în viaţa economică și pontică a popoarelor balcanice. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Simion scandalagiul

<p>Eu cred că ne putem apăra și singuri de prostiile lui Virgil Popescu și ale altora și nu avem nevoie de serviciile mitocanilor cu fleancă patriotică. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Cum va arăta bugetul României pe 2023

<p>Potrivit proiectului de buget, inflaţia la sfârşitul anului ar urma să încetinească la 8% în 2023, faţă de 15,2% în 2022 </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Nicușor Dan face o nouă promisiune Astra Arad: Este aproape

<p>Pe 10 noiembrie, Nicușor Dan a declarat că ”luna aceasta”, adică în noiembrie, tramvaiele Astra vor circula în Capitală </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Poftiți pe la noi, într-o destinație în premieră

<p>Noul sezon „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg“ care a debutat la Antena 1 cu ediția de ieri seară îl poartă pe nea Mărin într-o misiune nouă, pe târâmuri neexplorate până acum. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Şoigu acuză Ucraina de terorism nuclear

<p>Ministrul apărării rus Serghei Şoigu a declarat marţi că Ucraina continuă să bombardeze centrala nucleară Zaporojie, creând în mod deliberat ameninţarea unei posibile catastrofe nucleare </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Rockabella lansează albumul „Invulnerabili”  

<p>Trupa lansează cel de-al treilea album de studio – ‚Invulnerabili' printr-un concert-eveniment care va avea loc pe 9 decembrie la (...) </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Democrație de partid

<p>Democrație de partid Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic, Democrație de partid Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Sondaj: Încrederea în România de mâine condusă de copiii de azi

<p>Sondajul INSCOP Research a fost realizat în perioada 15 - 25 noiembrie, în cadrul unui proiect iniţiat de think tank-ul Strategic Thinking Group în parteneriat cu Euronews România... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

(VIDEO) Un alt aerodrom din Rusia, lovit cu drona

<p>Un aerodrom din regiunea rusă Kursk, aflată în sud-vestul ţării, la graniţa cu Ucraina, a fost ţinta unui atac cu dronă care a incendiat un rezervor de stocare a combustibilului, a anunţat marţi guvernatorul, transmite Reuters. Guvernatorul regiunii Kursk, Roman </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Bastonul contelui (56)

<p>În acest spațiu, puteți citi fragmente din opera lui Gheorghe Schwartz – CEI O SUTĂ – Bastonul contelui, apărută la ED. CURTEA VECHE în 2012 </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Actrița Kirstie Alley, răpusă fulgerător de cancer

<p>Decesul lui Kirstie Alley a fost confirmat pentru Reuters de către reprezentantul acesteia şi printr-o declaraţie a copiilor ei... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Unde e greșeala în Ordonanța privind ”taxa pe soare”

<p>Răzvan Nicolescu, fostul ministru al Energiei, susține că marea greșeală în Ordonanța privind taxa pe soare este (...) </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

MApN: Eveniment româno-american la București

<p>Ministerul Apărării Naţionale (MApN) organizează, de marţi până joi, o serie de activităţi de cooperare româno-americană pe tema... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Clipe teribile pentru Alina Pușcaș! Prezentatoarea a ajuns pe mână medicilor: „Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii”

<div>Alina Pușcaș trece prin clipe teribile. Prezentatoarea a fost sinceră ca niciodată și a mărturisit că a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta a dezvăluit și motivele care au adus-o la spital. Fanii sunt îngrijorați de […]</div> <p> </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Ce spune MAI despre existența unor „secţii de poliţie ilegale”

<p>Potrivit Biroului de presă al MAI, toate documentele bilaterale de cooperare existente în domeniul de competenţă al MAI, indiferent de statul cu care au fost semnate, </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Cel mai important concurs de jazz din România și-a desemnat câstigătorii

<p>Cel mai important concurs de jazz și muzică improvizată din România încă din 1979 și-a desemnat câstigătorii din acest an la fiecare categorie. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Ce ascunde întîlnirea lui Klaus Iohannis cu Karl Nehammer?

<p>Din nefericire, în stil românesc, detaliile despre această întîlnire și rezultatele au fost băgate sub preș. Cel puțin, la București! </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Țara care îmbătrâneṣte cel mai repede din UE

<p>O populaţie în scădere şi care îmbătrâneşte este o îngrijorare majoră pentru o economie stagnantă cum este cea a Italiei, fiind legată în principal de o productivitate mai mică, </p> <p>The post appeared first on .</p> ..