Știri din Cotidianul

Ultimele titluri

„Marea Drujbă a lui Klaus Iohannis”

<p>„În județul patronat de baronul liberal Flutur, mafia pădurilor terorizează oamenii și acționează ca un stat în stat! </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Premieră la Mangalia

<p>Prima livrare de GNL din România a presupus coordonarea și gestionarea în premieră a unui proces complex în care au fost... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Compensarea facturilor la energie și gaze: Nimeni nu știe cum

<p>Ion Lungu, Director Executiv AFEER, a declarat la videoconferința Energia în priză, organizată de Bursa, în parteneriat cu Centrul Român al Energiei, că.. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Pregătiți-vă! Ne așteaptă o iarnă cu multe restricții

<p>Cherecheș susține că pe români îi așteaptă o iarnă lungă cu multe restricții din cauza pandemiei COVID. Pregătiți-vă, este avertismentul specialistului </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Despre „Declarația de la București”

<p>Noi, cei care am contribuit la redactarea textului, nu am conceput pasul următor. Dar nimeni nu-i poate împiedica pe alți ziariști să o facă. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Măsuri drastice pentru angajaţii nevaccinaţi din sănătate

<p>Obligativitatea vaccinării pentru lucrătorii din spitale şi casele de îngrijiri a intrat miercuri în vigoare în Franța și deja au început să se resimtă efectele </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Italia: Certificatul verde devine obligatoriu la serviciu

<p>Astfel, de la jumătatea lunii octombrie italienii vor trebui să se vaccineze, să aibă un test negativ sau să se fi vindecat de COVID ca să intre în birouri publice și private. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Iohannis face un anunț care ar trebui să fie mai întâi pe bursă

<p>Este o informație dată în premieră de câtre președintele țării la întâlnirea cu o delegație a grupului austriac OMV, compania-mamă a OMV Petrom, condusă de noul CEO Alfred Stern </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Euronews: România se afundă în criză, Cîțu se agață de putere

<p>Euronews.com: Problemele din politica românească sunt, desigur, mult mai mari decât rivalitatea dintre liberalii Ludovic Orban și Florin Citu. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Soluțiile Mastercard pentru dezvoltarea micilor afaceri

<p>Aleksandra Babic: Noi, la Mastercard, suntem dedicați susținerii fiecărei afaceri, motiv pentru care am creat, împreună cu emitenți (...) </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Turnee de poveste în parcurile bucureştene

<p>Proiectul "Turnee de poveste în parcurile bucureştene" se va încheia cu o serie de concerte de muzică clasică, sâmbătă şi duminică, de la ora 17,00, </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Congres și miting al revoluționarilor în București

<p>Blocul Național al Revoluționarilor din Decembrie 1989 (BNR’89) anunță organizarea, după foarte mult timp, a unui Congres extraordinar </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Paleologu: „Statuia lui Brukenthal și-a ridicat-o Iohannis sieși prin procură”

<p>Klaus Iohannis este umilit de fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, pentru discursul rostit la dezvelirea statuii lui Brukenthal. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Învârteli la compania de stat Salrom

<p>Mai țineți minte la începutul anului când s-a încercat un tun imobiliar la compania de stat Salrom? </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

(VIDEO) Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor!

<p>Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta, este citatul din Mark Twain postat de Simona Halep înaine de ceremonie </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Ion Cristoiu: Pregătește Ludovic Orban condițiile pentru a rupe PNL?

<p>Proclamarea victoriei lui Florin Cîțu încă de pe acum de către Ludovic Orban nu e însă expresia unui concurent care știe că nu mai are nici o șansă de cîștig. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Vaccinare obligatorie: Cum este la alții

<p>Recent a expirat termenul limită pentru vaccinarea obligatorie a angajaţilor din sistemul de sănătate, iar un procent ridicat de... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Revoltă: Sanitas strigă discriminare!

<p>Federaţia Sanitas respinge proiectul de OUG care prevede că angajaţii din asistenţa socială trebuie să... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Gafele Ralucăi Turcan, subiect de campanie la partid

<p>Președintele PNL se amuză de o declarație mai veche a Ralucăi Turcan, care a spus că e „full option” ministru al Muncii. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Declarația de la București

<p>Cotidianul a lansat volumul „Trecerea la prostocrație”, coordonat de Cornel Nistorescu și Octavian Știreanu.  Lansarea volumului a fost însoţită şi de o declaraţie a Grupului pentru Apărarea Democrației (GAD) pe care o publicăm integral. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..