Mures

Știri din Mures

Știri din Zi de Zi Mures

Caravana City Food revine pe Bulevardul Cetății

Caravana City Food revine pe Bulevardul Cetății

Caravana gusturilor intrenaționale, Caravana City Food, revine pe Bulevardul Cetății în weekend-ul prelungit dintre 21 și 24 iunie, iar orele la care oamenii pot participa sunt între 12:00-23:00. Doritorii vor avea parte de diferite mâncăruri, începând de la mâncarea thailandeză, și până la sarmale. Totodată, se vor putea gusta preparate de pe patru continente, precum: […] Post-ul Caravana City Food revine pe Bulevardul Cetății apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Lider ..

Caravana City Food, revine pe Bulevardul Cetății

Caravana City Food, revine pe Bulevardul Cetății

Caravana gusturilor intrenaționale, Caravana City Food, revine pe Bulevardul Cetății în weekend-ul prelungit dintre 21 și 24 iunie, iar orele la care oamenii pot participa sunt între 12:00-23:00. Doritorii vor avea parte de diferite mâncăruri, începând de la mâncarea thailandeză, și până la sarmale. Totodată, se vor putea gusta preparate de pe patru continente, precum: […] Post-ul Caravana City Food, revine pe Bulevardul Cetății apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Lide ..

Conferința Națională de Cardiologie la UMFST Târgu Mureș

Conferința Națională de Cardiologie la UMFST Târgu Mureș

Medici cardiologi clinicieni și cardiologie intervențională, chirurgi cardiovasculari, specialiști în imagistică medicală, medicină internă, farmaciști și medici de familie se vor întâlni la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” (UMFST) Târgu Mureș, în perioada 20 – 22 iunie. Întâlnirea acestora are loc cu ocazia celei de-a 19-a ediții a Conferinței Naționale […] Post-ul Conferința Națională de Cardiologie la UMFST Târgu Mureș apare prima dată în S ..

Concerte acustice și experiențe culturale pe tot parcursul verii, la Târgu Mureș

Concerte acustice și experiențe culturale pe tot parcursul verii, la Târgu Mureș

Începând cu data de 22 iunie începem o serie de concerte marca Muzică în Perimetru care vor avea loc pe parcursul întregii veri. Scopul acestui proiect este de a pune în valoare punctele de atracție din oraș printr-o serie de concerte acustice desfășurate în incinta clădirilor respective. Proiectul este organizat de Asociația ASCOOLT, în colaborare […] Post-ul Concerte acustice și experiențe culturale pe tot parcursul verii, la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu m ..

Concursul SVSU Mureș: Iernut, Ghindari și Eremitu pe podium

Concursul SVSU Mureș: Iernut, Ghindari și Eremitu pe podium

Sâmbătă, 15 iunie, pe baza sportivă CSM Sighișoara, a avut loc etapa județeană a concursurilor Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din județul Mureș. Evenimentul a reunit echipe de pompieri voluntari din diverse localități mureșene, care și-au demonstrat competențele, curajul și spiritul de echipă prin participarea la trei probe: ștafeta de 4×100 metri, pista cu […] Post-ul Concursul SVSU Mureș: Iernut, Ghindari și Eremitu pe podium apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri T ..

Înscrieri deschise pentru „Noaptea Muzeelor la Sate 2024”

Înscrieri deschise pentru „Noaptea Muzeelor la Sate 2024”

Reprezentanții evenimentului „Noaptea Muzeelor la Sate” anunță startul înscrierilor la cea de-a doua ediției a nocturnei muzeale dedicate exclusiv patrimoniului cultural din spațiul rural românesc. Entitățile muzeale și culturale care doresc să participe la ediția a doua a evenimentului, pot solicita fișa de înscriere printr-un mesaj expediat la adresa de e-mail: [email protected]. Înscrierile se desfășoară […] Post-ul Înscrieri deschise pentru „Noaptea Muzeelor la Sate 2024” apar ..

Henrietta Beno: ”Viața ca un continuu catharsis”

Henrietta Beno: ”Viața ca un continuu catharsis”

Arta reprezintă o pasiune generațională în familia ei, o energie omniprezentă, dar a ajuns să aibă o relație personală cu aceasta doar după ce i-a descoperit treptat puterile terapeutice. În acest articol aș dori să vă prezint povestea Henriettei Beno, și în special universul impresionant din sufletul ei pe care îl transpune pe hârtie. Henrietta […] Post-ul Henrietta Beno: ”Viața ca un continuu catharsis” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

Contract semnat pentru un nou pod în județul Mureș

Contract semnat pentru un nou pod în județul Mureș

Conducerea Primăriei Comunei Gălești a atribuit, în data de 5 iunie 2024, societății HM Product SRL, un contract în valoare de 782.326 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție ”Construire pod peste pârâul Niaroș, în localitatea Bedeni, comuna Gălești, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro. ”Podețul existent se va demola și se va […] Post-ul Contract semnat pentru un nou pod în județul Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targ ..

Licitație pentru un Centru de zi nou, în Dumitreni (Bălăușeri)

Licitație pentru un Centru de zi nou, în Dumitreni (Bălăușeri)

Conducerea Primăriei Comunei Bălăușeri a demarat, în data de 11 iunie 2024, procedurile necesare în vederea achiziționării de lucrări aferente obiectivului de investiție ”Centru de zi pentru copii aflați în situație de risc, comuna Bălăușeri”, informează www.licitatiapublica.ro. Centrul de zi va fi amenajat în incinta școlii aflată în comuna Bălăușeri, în satul Dumitreni nr. 229, […] Post-ul Licitație pentru un Centru de zi nou, în Dumitreni (Bălăușeri) apare prima dată în Stiri din Mures, ..

ACS Portugalia Târgu Mureș: Două transferuri pentru sezonul viitor

ACS Portugalia Târgu Mureș: Două transferuri pentru sezonul viitor

În această vară, ACS Portugalia Târgu Mureș a făcut două transferuri promițătoare în persoanele lui Mihai Moisa și Ciprian Ardelean. Mihai, în vârstă de 22 de ani și originar din Oradea, a fost primul jucător adus în acest sezon, aducând cu el o vastă experiență pe teren. La doar 20 de ani, Ciprian se distinge […] Post-ul ACS Portugalia Târgu Mureș: Două transferuri pentru sezonul viitor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

Știri din Punctul

Știri din Ziarul de Mures