Mures

Știri din Mures

Știri din Zi de Zi Mures

Accident pe DN 15A Reghin – Bistrița

Accident pe DN 15A Reghin – Bistrița

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15A Reghin-Bistriţa, în zona localităţii Dipsa, judeţul Bistriţa-Năsăud, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. În urma coliziunii, două persoane au suferit răni uşoare, fiind evaluate medical la faţa locului. Circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri, estimându-se reluarea … Post-ul Accident pe DN 15A Reghin – Bistrița apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri ..

Alexandru György, sărbătoritul zilei

Alexandru György, sărbătoritul zilei

Redacția și administrație cotidianului Zi de Zi îl felicită pe viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș, Alexandru György, care astăzi, vineri, 7 octombrie, adaugă încă o floare în frumosul buchet al vieții. Cu acest prilej deosebit, îi transmitem sărbătoritului zilei de astăzi să aibă parte de multă sănătate, satisfacții și bucurii pe plan personal și … Post-ul Alexandru György, sărbătoritul zilei apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

Totul despre vin, la ”Școala Vinului”

Totul despre vin, la ”Școala Vinului”

Cea de-a doua ediție a evenimentului „Școala Vinului”, organizată în colaborare cu Federația Națională a Degustătorilor Autorizați (FNDA), sub egida Vin La Cultură și cu susținerea Vinul.ro, va avea loc în periaoda 24-27 octombrie, la Hotel Business din Târgu Mureș. Astfel, pe parcursul a trei zile se va desfășura un curs intensiv de introducere în … Post-ul Totul despre vin, la ”Școala Vinului” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

FOTO: Anca Chindea, femeia care pune viață acolo unde nu-i suflare

FOTO: Anca Chindea, femeia care pune viață acolo unde nu-i suflare

„Dacă Dumnezeu ar uita pentru o clipă că sunt o păpușă de cârpă și mi-ar dărui o fărâmă de viață, probabil nu aș spune tot ce gândesc, dar cu siguranță aș gândi tot ce spun…”, așa își începe Gabriel Garcia Marquez, celebrul autor columbian, emoționanta poezie ”Păpușa de cârpă”, despre firmituri de timp pe care … Post-ul FOTO: Anca Chindea, femeia care pune viață acolo unde nu-i suflare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

Târgu Mureș: Ședință ”de îndată”, pentru proiecte PNRR

Târgu Mureș: Ședință ”de îndată”, pentru proiecte PNRR

Consilierii locali târgumureșeni au fost convocați la o ședință ”de îndată” joi, 6 octombrie, în vederea exprimării votului pentru o serie de proiecte care fac parte din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). ”Au fost aprobate șapte proiecte de Hotărâre de Consiliu Local inițiate de primarul Soós Zoltán care vizează creșterea energetică a 35 … Post-ul Târgu Mureș: Ședință ”de îndată”, pentru proiecte PNRR apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei m ..

Comunicat de presă -“Extinderea activității S.C. FERODOM PROJECT S.R.L.”

Comunicat de presă -“Extinderea activității S.C. FERODOM PROJECT S.R.L.”

Post-ul Comunicat de presă -“Extinderea activității S.C. FERODOM PROJECT S.R.L.” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

Acțiune complexă de verificare a acumulărilor și barajelor

Acțiune complexă de verificare a acumulărilor și barajelor

Specialiștii Administrației Bazinale de Apă Mureș au demarat  controalele în arealul bazinului hidrografic al râului Mureș și afluenții acestuia. Acțiunea s-a demarat în baza Hotărârii nr. 42 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, începând din ziua de 3 octombrie, privind dispunerea măsurilor urgente necesare verificării tehnice a calității construcției și siguranței exploatării barajelor aflate … Post-ul Acțiune complexă de verificare a acumulărilor și barajelor apare pri ..

Urs plimbat în furca unui utilaj agricol, într-o comună mureșeană

Urs plimbat în furca unui utilaj agricol, într-o comună mureșeană

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a demarat verificări marți, 4 octombrie, în urma vizionării unui clip din care rezultă că un urs este transportat în furcile unui utilaj agricol. ”În urma activităților desfășurate, s-a stabilit că un bărbat, de 39 de ani, din Saschiz, a condus, pe raza localității Mihai Viteazu, din județul Mureș, un … Post-ul Urs plimbat în furca unui utilaj agricol, într-o comună mureșeană apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei mur ..

Colectare selectivă a deșeurilor din echipamente electrice și electronice

Colectare selectivă a deșeurilor din echipamente electrice și electronice

Campania “Pentru un mediu curat” se află la a doua ediție anul acesta și va începe în data de  8 octombrie, la ora 9,00, după ce în luna mai târgumureșenii au mai avut o dată posibilitatea de a se debarasa de deșeurile electrice și electronice. În containerele special amenajate au fost transportate frigidere, calculatoare, mașini … Post-ul Colectare selectivă a deșeurilor din echipamente electrice și electronice apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei m ..

Platformă cu statistici din peste 170 de domenii, pentru studenții UMFST

Platformă cu statistici din peste 170 de domenii, pentru studenții UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureş au anunţat joi, 6 octombrie, că studenţii şi cadrele didactice din comunitatea academică a UMFST pot accesa platforma digitală Statista, care conţine date statistice din peste 170 de domenii şi ramuri industriale, colectate din 150 de ţări.Potrivit blogului UMFST Târgu … Post-ul Platformă cu statistici din peste 170 de domenii, pentru studenții UMFST apare prima dată în St ..

Știri din Punctul

Știri din Ziarul de Mures