Mures

Știri din Mures

Știri din Zi de Zi Mures

VIDEO: Porc mistreț filmat pe o stradă din Târgu Mureș

VIDEO: Porc mistreț filmat pe o stradă din Târgu Mureș

Un porc mistreț a fost filmat pe strada Dezrobirii din municipiul Târgu Mureș, materialul video fiind postat apoi joi, 27 ianuarie, pe grupul de Facebook intitulat ”Ești din Târgu Mureș dacă…”. (Redacția) Post-ul VIDEO: Porc mistreț filmat pe o stradă din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

Premii în bani pentru elevii de top din Târgu Mureș!

Premii în bani pentru elevii de top din Târgu Mureș!

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat joi, 27 ianuarie, într-o ședință ordinară de lucru, două proiecte care vizează susținerea și încurajarea rezultatelor foarte bune la învățătură. Astfel, a fost aprobată acordarea Premiilor anuale ”Gaudeamus” pentru șefii de promoție din unitățile de învățământ de stat cu ciclul liceal, a Premiilor anuale ”Excelență în Învățământ” … Post-ul Premii în bani pentru elevii de top din Târgu Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Tar ..

191.000 de lei furați din locuințele unor mureșeni

191.000 de lei furați din locuințele unor mureșeni

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Mureş au efectuat miercuri, 26 ianuarie, cinci percheziții domiciliare într-un dosar de furturi din locuințe.  ”Au fost ridicate telefoane mobile, cartele SIM și instrumente folosite pentru deschiderea ușilor de acces în locuințe. În fapt, din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2021, un bărbat, de 45 de ani, din … Post-ul 191.000 de lei furați din locuințele unor mureșeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Li ..

Dragoș Stepă, totul despre rugby-ul mureșean

Dragoș Stepă, totul despre rugby-ul mureșean

Fii la curent cu nouățile din rugby! Există un singur om care are satisfacția de a participa la reclădirea și consolidarea acestui sport, și se numără printre cei care pot face, realmente, diferența într-un județ în care rugby-ul este departe de a fi cel mai popular sport: Dragoș Stepă,  președintele Asociației Club Sportiv Lupii Transilvaniei. … Post-ul Dragoș Stepă, totul despre rugby-ul mureșean apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

Cum alegi covoare living fără a plăti foarte mulți bani

Cum alegi covoare living fără a plăti foarte mulți bani

O bogată selecție de covoare, puse la dispoziție pe piață, permite fiecărui cumpărător să facă o achiziție utilă, corespunzătoare nivelului capacităților sale financiare. Gama de prețuri este largă: de la articole de decor relativ ieftine, până la adevărate capodopere cu o valoare exprimată în numere cu mai multe cifre. Puteți cumpăra un articol tradițional, în … Post-ul Cum alegi covoare living fără a plăti foarte mulți bani apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul ..

Ziua de Comemorare a Victimelor Holocaustului, zi de omagiu internațional

Ziua de Comemorare a Victimelor Holocaustului, zi de omagiu internațional

Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului este ziua de 27 ianuarie din fiecare an și este prima comemorare universală a victimelor Holocaustului. Această comemorare a fost decisă prin Rezoluția Adunării Generale a Națiunilor Unite numărul 60/7 din 1 noiembrie 2005, adoptată la a 42-a ședință plenară. La 24 ianuarie 2005, în cadrul unei ședințe … Post-ul Ziua de Comemorare a Victimelor Holocaustului, zi de omagiu internațional apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Ta ..

COVID-19 în Mureș: Cazuri noi, internări și testări

COVID-19 în Mureș: Cazuri noi, internări și testări

Față de ziua precedentă, în județul Mureș au fost înregistrate 412 de cazuri noi de infecție cu noul coronavirus, a anunțat joi, 27 ianuarie, Cancelaria Instituției Prefectului – Județul Mureș. ”Potrivit informațiilor DSP Mureș, 219 persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în județul Mureș”, se arată în comunicat. ”În ultimele 24 de ore … Post-ul COVID-19 în Mureș: Cazuri noi, internări și testări apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul pres ..

ISU Mureș, activitate în mai multe locații din Târgu Mureș

ISU Mureș, activitate în mai multe locații din Târgu Mureș

Având în vedere că sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș de pe strada Horea, numărul 28 din municipiul Târgu Mureș urmează să intre în renovare, instituția își va desfășura activitatea în mai multe locații. Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș, începând cu data … Post-ul ISU Mureș, activitate în mai multe locații din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul pres ..

Concentrații de amoniac crescute și după sistarea activității de la Azomureș

Concentrații de amoniac crescute și după sistarea activității de la Azomureș

Măsurătorile pentru determinarea concentrației de amoniac din aerul înconjurător realizate în decursul lunii decembrie 2021 la stațiile Azo 1 Cristești și Azo 2 Chimie relevă faptul că după sistarea temporară a activității de producerea a îngrășămintelor pentru agricultură de pe platforma Azomureș din Târgu Mureș, din 15 decembrie 2021, au existat oscilații în ceea ce … Post-ul Concentrații de amoniac crescute și după sistarea activității de la Azomureș apare prima dată în Stiri din Mures, ..

Târgu Mureș: Incendiu la o mașină marca BMW

Târgu Mureș: Incendiu la o mașină marca BMW

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină joi, 27 ianuarie, în jurul orei 12.04, la un incendiu izbucnit la un autoturism marca BMW pe strada Călărașilor din Târgu Mureș, în zona sensului giratoriu de la intrarea în cartierul ”Unirii”. ”Incendiul a fost lichidat de către proprietar cu stingătorul din dotarea … Post-ul Târgu Mureș: Incendiu la o mașină marca BMW apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

Știri din Punctul

Știri din Ziarul de Mures