Știri din Punctul

Ultimele titluri

Mașină lovită de tren în Reghin

<p>Asigurare masuri PSI, in cazul unei masini lovite de tren in localitatea Reghin, pe DJ 153 spre Sovata.</p> <p>Intervin pompierii militari din cadrul Detasamentului Reghin. Info ISU Mures</p> <p>Este vorba despre un autoturism acrosat de tren. Nu sunt victime, iar circulatia rutiera nu este afectata. Pompierii militari asigura masurile specifice de prevenire si stingere a incendiilor.</p> <p></p> ..

ACCIDENTE RUTIERE

<p> La data de 14 octombrie a.c., pe strada Avram Iancu, din Târnăveni, a avut loc un accident rutier, cu o victimă. Conducătorul autovehiculului, un bărbat, de 53 de ani, din localitate, ar fi surprins şi accidentat o femeie, de 65 de ani, angajată în traversarea străzii. </p> <p> În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care ..

Lista spitalelor din județul Mureș care vor primi fiolele de anticorpi monoclonali

<p>Cele 5206 de fiole de anticorpi monoclonali, donate de Italia, vor ajunge în 134 unități sanitare cu paturi pentru tratarea unui număr de 2603 pacienți, a anunțat joi Ministerul Sănătății.</p> <p>Repartizarea s-a realizat în conformitate cu deciziile comisiei de boli infecțioase și a ținut cont de rata de infectare la mia de locuitori din localitate, numărul de pacienți internați și cel al personalului medical specializat pentru administrare, disponibil în unitățile sanitare, transmite Minis ..

Ungaria realizează cea mai avansată infrastructură de transport din regiune

<p></p> <p>La Conferinţa Intermodală a Europei de Est, secretarul de stata amintit că, în ultimii câţiva ani, au existat mai multedezvoltări în domeniul infrastructurii de transporturi din Ungariadecât totalitatea celor de la schimbarea regimului socialist.</p> <p></p> ..

4 destinații pentru o vacanță rustică în Maramureș și Bucovina

<p>Atât Maramureșul&nbsp; cât și Bucovina sunt destinații ce și-au păstrat autenticitatea tradițiilor de-a lungul timpului și au conservat atât valorile cât și stilul de viață al satelor românești. Probabil că și apropierea de graniță a făcut ca sătenii acestor zone să aibă foarte mare grijă în a-și păstra identitatea culturală. Acestea sunt principalele motive pentru care turiștii români, dar și foarte mulți străini au rămas efectiv cuceriți în fața lăcașurilor sfinte, caselor tradiționale sau ..

Lansarea proiectului ”Diversificarea activității SC AIR MARKETING SRL”

<p>Comunicat-de-presa-policrom</p> <p class="wp-block-pdfemb-pdf-embedder-viewer"> <p></p> ..

Doi baschetbalişti în naţionala U16

<p>Componenţii lotului de seniori ai CSM Târgu Mureş, Kiss Roland şi Trif Robert au fost convocaţi pentru acţiunea naţionalei de juniori. Cei doi jucători ai Liceului cu Program Sportiv din Târgu Mureş se vor alătură colegilor de la naţională vineri, 15 octombrie la Bucureşti, unde vor avea o pregătire centralizată de 10 zile.</p> <p></p> ..

Cercetați pentru evaziune fiscală

<p> Ieri, polițiștii din Mureș au efectuat 12 percheziții domiciliare într-un dosar penal de evaziune fiscală și punerea în circulație de produse contrafăcute. 2 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 995.000 de lei. La data de 13 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au pus în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară, într ..

Programul curățeniei generale

</p> <p></p> ..

Ungaria oferă sprijin României prin preluarea unor pacienți aflați în stare gravă

<p>Ungaria oferă sprijin României prin preluarea unor pacienți aflați în stare gravă, care necesită terapie intensivă. Spitalele din regiunea de graniță din Ungaria au capacitatea de a oferi ajutor României în lupta împotriva pandemiei.</p></p> <p></p> ..

Sera ingropata in pamant: cum sa cultivi legume si iarna

<p></p> <p>Sera pe care dorim sa v-o prezentam este de tipul Walipini, acesta fiind un cuvant care in indiana inseamna chiar „loc calduros”. Din punct de vedere al dimensiunilor sera ingropata are 6 metri latime si 24 de metri lungime.</p> <p></p> ..

Cercetați pentru acte de violență

</p> <p></p> <p>La data de 11 octombrie a.c., poliţiştii&nbsp; Secţiei de Poliţiei Rurală nr.6 Brâncoveneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Vătava, are loc un conflict.</p> <p>La faţa locului, poliţiştii au identificat 6 bărbaţi , cu vârste cuprinse între 20 şi 59 de ani, care s-ar fi agresat reciproc.</p> <p></p> ..

Cercetați pentru furt

<p></p> <p>La data de 12 octombrie a.c., poliţiştii&nbsp; Biroului de investigaţii criminale din cadrul &nbsp;Poliţiei municipiului Târgu Mureş au surprins, în flagrant delict doi tineri, de 18 ani, din Târgu Mureş, bănuiţi de furt.</p> <p>În fapt, la aceeaşi dată, cei în cauză ar fi pătruns într-un magazin (în timpul programului de funcţionare al acestuia), de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare.</p> <p></p> ..

Robert Gabriel Elekes va vorbi despre poezie în cadrul proiectului Scriitori la școală 2021

</p> <p>Poetul Robert Gabriel Elekes continuă seria invitaților din cadrul proiectului . Scriitor original, polimorf, și-a schimbat stilul radical cu fiecare nouă apariție editorială și nu se ferește de riscuri. Poemele sale sunt bogate în intertextualism și creează imagini vizuale frapante, din care nu lipsește autoironia și spiritul parodic.</p> <p>Robert Gabriel Elekes s-a născut pe 28 ianuarie 1985 la Braşov. În 2012 a primit titlul de Doctor al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu pentru ..

Romgaz anunţă că termocentrala de la Iernut va fi gata până la finalul anului viitor

<p>Lucrările la centrala termoelectrică de la Iernut sunt realizate într-o proporţie mai mică de 90%, iar din punct de vedere al execuţiei lucrările au fost realizate în proporţie de aproximativ 65 &#8211; 70%, se arată într-un raport publicat de Romgaz, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.</p> <p>Aceste date sunt cuprinse în raportul tehnic de evaluare cantitativă şi calitativă întocmit în urma expertizei tehnice şi economice a lucrărilor executate la proiectul de investiţii „Dezvoltarea CTE ..

Accident la Saschiz

<p>În această dimineață, în jurul orei 06:00, accident rutier produs la ieșire din localitatea Saschiz spre municipiul Sighișoara pe E60.Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. A fost vorba despre un accident rutier produs între un autotren și o autoutilitară, iar în urma impactului o victimă de cod verde care se afla în autoutilitară a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu Mureș pentru investigații suplimentare.Pe toată durata intervenției s-a ci ..

Un solar de legume, o crescătorie de vite sau o cultură de fructe de pădure sunt afaceri care pot porni cu până în 50.000 de euro

<p>O afacere clasică, precum un solar de legume ori o crescătorie de animale, sau o afacere de nişă, cum sunt plantaţiile de fructe de pădure, fructe aromatice sau de alimente cultivate în sistem ecologic, sunt afaceri sigure pentru investiţii, în condiţiile în care există cerere mare pentru ele în prezent. Investiţia în oricare dintre acestea nu depăşeşte 50.000 de euro, însă antrepre­no­rul trebuie să aibă o rezervă de minimum 3.000 de euro pentru cheltuieli neprevăzute sau să deţină 30-50% di ..