Hunedoara

Știri din Hunedoara

Știri din Ziarul Vaii Jiului

Oare politia locala din Vulcan chiar nu ii vede si nu le aude nechezatul? / Caii din Sohodol pasc la intrarea in Lupeni

Oare politia locala din Vulcan chiar nu ii vede si nu le aude nechezatul? / Caii din Sohodol pasc la intrarea in Lupeni

Se vede treaba ca administratia publica locala vulcaneana, in speta Politia Locala si cei de la varful primariei, de atata si atata treaba nu mai au timp si de animalele cu stapan lasate in voia sortii pe marginea DN 66A, printre masini, punand in pericol zilnic siguranta soferilor, asa cum semnalam si va aratam si imagini din zona Sohodol doar acum cateva zile, probabil un subiect absolut neinte... ..

Un vulcanean - director national al ISKA

Un vulcanean - director national al ISKA

Alin Huiu, un fost coleg de breasla al Mirunei Malauta, nascut la Vulcan, a facut un anunt onorant pentru sportul de contact. si ~Voi continua si in urmatorul an ca director national al ISKA, unul dintre cele mai mari organisme internationale din lumea sporturilor de contact si ~. Cu sediul in Statele Unite ale Americii, organizatia care are filiale in peste 80 de tari de pe toate continente... ..

Karate / Invitatie onorata

Karate / Invitatie onorata

Karatista de la CSM Jiul Petrosani, Miruna Malauta a onorat o invitatie a unei sportive de renume. si ~Multumim inca o data Elena Quirici pentru invitatie! Miruna a avut toate costurile (cazare hotel 4*, Insulele Canare, 3 mese pe zi, fizioterapeut la dispozitie, spa) asigurate de catre clubul sportiv elvetian de care apartine sportiva din Elvetia si ~, a scris pe contul sau de Facebook, a... ..

CSM Jiul merge mai departe in cupa

CSM Jiul merge mai departe in cupa

Dupa un meci bun, CSM Jiul Petrosani s-a calificat in faza urmatoare a cupei. Minerul Costesti si ndash; CSM Jiul Petrosani 1-3 (0-1). Marcatori pentru Jiul: Cocina (min. 10), Cuibari (min. 84) si Tuta (min. 89). si ~Felicitari jucatorilor si antrenorilor! si ~, se arata pe site-ul suporterilor. Surprize, surprize Surprize peste surprize in acest tur in care trei jocuri n-... ..

Realismul primarului Iacob-Ridzi

Realismul primarului Iacob-Ridzi

Din ce ne-a spus primarul Tiberiu Iacob-Ridzi legat de Strategia de Dezvoltare a Vaii Jiului, personal am tras concluzia, printre randuri cum se zice, ca nici edilul sef petrosenean nu este foarte multumit de cum s-a intocmit acest document pentru a fi transmis ulterior la Bruxelles, in vederea atragerii de viitoare fonduri europene pe proiecte ce ar urma sa dezvolte Valea Jiului pana spre sfarsi... ..

In ciclul „Vietile Vaii Jiului” / Prima carte din seria „Petrosaniul in timpul primarilor sai de la 1919 si pana-n prezent”

In ciclul „Vietile Vaii Jiului” / Prima carte din seria „Petrosaniul in timpul primarilor sai de la 1919 si pana-n prezent”

Marian Boboc, Cetatean de Onoare al Petrosaniului si al judetului Hunedoara, este autorul unui inedit ciclu documentaristic, si ~Vietile Vaii Jiului si ~, din care, pana in prezent, au aparut 40 de carti, grupate in serii cu tematici diferite - catastrofele miniere, viata comerciala si publicitatea, viata politica, istoria cladirilor si presei, miscarile sociale ale minerilor, monografii ale minelor s... ..

CALATORIILE CONTINUA!

CALATORIILE CONTINUA!

23 DE CALATORII In primul volum si ~Din Valea Jiului in Europa/ Calatoriile de studii ale inginerilor interbelici si ~ am reunit in capitole distincte urmatoarele calatorii: si ~1927. Minele Tatab si aacute;nya. Obiectivele calatoriilor: metoda de abataj si sistemul marcilor si ~; si ~1928. Minele din P si eacute;cs. Obiectivele calatoriei: metode de abataj cu aplicarea masinilor de havat si organizare... ..

Sedinta funciara de la prefectura

Sedinta funciara de la prefectura

Comisia judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor si ndash; Hunedoara, in sedinta condusa de prefectul Calin Petru Marian, a validat 78 solicitari in baza Legii nr. 231/2018, pentru modificarea si completarea Legii nr.18/1991. La sedinta comisiei a participat si Oana Andreea Biris, subprefect al judetului Hunedoara. Membrii comisiei de fond f... ..

Ziua Imnului National

Ziua Imnului National

In si ~Piata Tricolorului si ~ din Deva s-a desfasurat joi, 29 iulie, ceremonialul public organizat cu ocazia sarbatoririi si ~ZILEI IMNULUI NATIONAL si ~. Prefectul judetului Hunedoara, Calin Petru Marian, a prezentat in alocutiunea sa semnificatia acestei zile dedicata imnului si ~Desteapta-te romane si ~, simbol al unitatii si identitatii nationale: si ~...Generatia noastra si cele viitoare au dato... ..

Lupeni / Unda verde pentru un nou proiect european de milioane

Lupeni / Unda verde pentru un nou proiect european de milioane

Municipiul Lupeni a primit unda verde pentru un nou proiect depus de primarie pe fonduri europene. Un proiect de actualitate legat de criza sanitara si de masurile de siguranta din scoli, tinand cont ca nu peste multa vreme va incepe un nou an scolar, iar specialistii ne avertizeaza cu un al patrulea val de infectari din toamna, de data aceasta pe o noua tulpina, si ~delta si ~. Primarul L... ..

Știri din Jurnalul Vaii Jiului

Știri din Mesagerul Hunedorean

Știri din Replica Hunedoara

Știri din Servus Hunedoara