Hunedoara

Știri din Hunedoara

Știri din Ziarul Vaii Jiului

Ce cadouri se asteapta o femeie sa primeasca de la sot ?

Ce cadouri se asteapta o femeie sa primeasca de la sot ?

Ei bine, nu exista un raspuns precis la aceasta intrebare, deoarece dorintele individuale ale fiecarei femei sunt diferite. Femeile, ca orice fiinta de altfel, sunt unice. Fiecare are propriile vise, propriile dorinte si propria personalitate. Uneori este simplu sa faci cadou unei femeie, alteori este destul de dificil. Ca sot, trebuie sa iti cunosti sotia bine pentru a sti ce cadou sa ii oferi. ... ..

Vulcan / Sprijin pentru asezamintele Domnului

Vulcan / Sprijin pentru asezamintele Domnului

Sprijinirea unitatilor de cult de pe raza lor de administrativ-teritoriala este una dintre preocuparile primariilor de oriunde. Acest sprijin financiar s-a dat si se va acorda in continuare, sumele de bani fiind in asa fel distribuite, incat sa nu creeze disensiuni si discutii. Prin Hotararea de consiliu local nr.139, aprobata in sedinta ordinara din 25 mai, sprijinul financiar p... ..

De Ziua Copilului / Pasapoarte fara programari

De Ziua Copilului / Pasapoarte fara programari

Prefectul judetului, Calin Petru Marian, are o veste buna pentru copii si parinti, acum in pragul vacantei de vara. In data de 1 iunie, zi nelucratoare, angajatii Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte Hunedoara vor fi la datorie, exclusiv pentru preluarea cererilor de eliberare a pasapoartelor pentru minori. Astfel, in intervalul orar 8.00-12.00, fara programare prealabila... ..

Petrosani / Absolventii s-au dat in… parada

Petrosani / Absolventii s-au dat in… parada

si ~Parada Absolventilor si ~ de liceu de la Petrosani, organizata de Primaria municipiului Petrosani in parteneriat cu liceele din localitate, a avut acelasi entuziasm ca acum trei ani (daca nu chiar mult mai mare), printre tinerii care au participat joi, 26 mai, la eveniment, alaturi de dirigintii lor si de directorii unitatilor liceale in care ei invata. Sau mai degraba in care ei au invatat vreme ... ..

Rugby / Inca un test pentru Stiinta

Rugby / Inca un test pentru Stiinta

La rugby, urmeaza un alt meci greu pentru Stiinta Petrosani. Un meci ce va conta in Liga Nationala si care va putea fi vazut la TV. si ~Urmeaza ultimul meci cu inca o echipa din fosta Superliga la Cluj chiar pe Cluj Arena si televizat pe TVR, deci traditia ne obliga si vom merge sa aratam ce putem si sa facem un meci spectacol, in care va castiga cine este mai bun! Hai Stiinta si ~, a spus... ..

Jiulisti, / Luptati pentru onoare!

Jiulisti, / Luptati pentru onoare!

Dupa infrangerile pe banda rulanta care au dezamagit de la mic la mare, echipa de fotbal CSM Jiul Petrosani sustine ultima reprezentatie, din acest sezon, acasa. Haosul este cuvantul de ordine la echipa unde antrenorul a vrut sa demisioneze, iar unii jucatori sunt banuiti de lucruri necurate. In ciuda acestui aspect, jiulistii mai au de aparat ceva: onoarea. O poate face in ultimul me... ..

Fotbal. Liga a IV-a / Meci devansat pentru Vulcan

Fotbal. Liga a IV-a / Meci devansat pentru Vulcan

Programat initial pentru sambata, 28.05, jocul din liga a patra de fotbal, dintre CSM Vulcan si Retezatul Hateg din etapa a V-a din Play Off, a fost reprogramat la cererea gazdelor si s-a disputat, aseara, dupa inchiderea editiei noastre. Cele doua echipe ocupau la ora meciului primele doua locuri ale clasamentului, fiind cele mai bune formatii din acest campionat. Echipa din Hateg av... ..

CUPA UPT| FIH / 10 licee participante

CUPA UPT| FIH / 10 licee participante

AJF Hunedoara, in parteneriat cu Facultatea de Inginerie din Hunedoara, Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara si ACS WEST DEVA, a organizat, in premiera, CUPA UPT | FIH, competitie adresata elevilor din invatamantul liceal. Competitia a avut loc in Sala de Sport a Facultatii de Inginerie din Hunedoara in data de 26 mai 2022. Festivitatea de deschidere a avut loc in Aula Mica a acele... ..

Hunedoara - glorioasa la primul meci de baraj

Hunedoara - glorioasa la primul meci de baraj

S-a dat startul maratonului fotbalistic in ceea ce priveste meciurile de baraj. Una buna, una rea pentru echipele din judet. Astfel, CSC Dumbravita a defilat cu CSM Deva la Orastie, in deplasare, invingand cu 5-1, fiind echipa cu cele mai multe goluri inscrise in acest tur al barajului. CSM DEVA (l2 S7) si ndash; CSC DUMBRAVITA (l1 S8): 1-5 Stadion: Dacia (Orastie si ndas... ..

Petrila / 15 cupluri care au implinit 50 si 60 de ani de casnicie - premiate de primarie si consiliul local

Petrila / 15 cupluri care au implinit 50 si 60 de ani de casnicie - premiate de primarie si consiliul local

Petrila a fost prima localitate din Valea Jiului si printre primele din judet in care administratia publica locala a inceput sa premieze, intr-un cadru festiv, sotii si sotiile din localitate care au impreuna cinci decenii de viata, apoi, in timp, si pe cele care implinesc sase decenii de viata! Un gest frumos fata de acesti oameni, trebuie sa recunoastem. Joi 26 mai, in sala de festivitati a Pri... ..

Știri din Jurnalul Vaii Jiului

Știri din Mesagerul Hunedorean

Știri din Replica Hunedoara

Știri din Servus Hunedoara