Hunedoara

Știri din Hunedoara

Știri din Ziarul Vaii Jiului

Fotbal. Baraj Liga 3. Gloria Geoagiu – prima sansa

Fotbal. Baraj Liga 3. Gloria Geoagiu – prima sansa

Se apropie mansele pentru barajul de promovare in Liga 3 la fotbal. Reprezentanta judetului Hunedoara, Gloria Geoagiu, va intalni reprezentata judetului Timis. Cristian Petrean, presedintele AJF Hunedoara, crede in sansele echipei din judet. si ~Echipa din judetul Timis pleaca cu prima sansa doar ca echipa noastra, Gloria Geoagiu, are multi jucatori cu experienta la liga 3 si chiar a doua si ~,... ..

Revenirea Minerului Lupeni – apreciata

Revenirea Minerului Lupeni – apreciata

Seful AJF crede mult si in revenirea echipei de fotbal Minerul Lupeni. si ~Ma bucura revenirea echipei Minerul Lupeni. In sezonul viitor va fi o lupta stransa. Lupeniul are mari sanse sa revina in fotbalul performanta. Am vazut ca se doreste asta si ~, a mai spus oficialul. ... ..

Fotbal. Baraj Liga 2. CSM Deva iese din joc

Fotbal. Baraj Liga 2. CSM Deva iese din joc

Cealalta reprezentata a judetului la baraj, CSM Deva, a incheiat, cu fruntea sus, barajul de promovare in Liga 2 de fotbal! Cu fruntea sus, dar cu promovarea... jos. Dupa o comportare care a depasit asteptarile, devenii s-au oprit in baraj, dupa ce au pierdut, in ambele manse, cu scorul de 3-2 in fiecare joc, confruntarea cu echipa CSM Resita, pe care o felicitam pentru promovare. Merga... ..

Hunedoara scoate fotbalul judetean din colaps

Hunedoara scoate fotbalul judetean din colaps

Nu am mai fost demult pe la Hunedoara. Mai exact pe la meciurile echipei de fotbal Corvinul. Fiind ziua finalei de baraj, mi-am luat pasii si am purces spre si ~batranul si ~ stadion. Neschimbat. Cu aceeasi emotie si aceeasi oameni pasionati de ceea ce fac. Baza are nevoie de reparatii capitale, dar oamenii de acolo nu au nevoie. Au nevoie doar de performanta. E balsam pentru palmares. A fost mu... ..

Petrosani. Festivalul „Berar Fest 2023”

Petrosani. Festivalul „Berar Fest 2023”

si ~Festivalul Verii si ~, un eveniment public mult asteptat de petroseneni, devenit in timp traditional, va fi organizat la finalul acestei saptamani in zoana centrului civic din Petrosani Nord, cu sprijinul primariei municipiului si a consiliului local. Spectacole in aer liber, scenete, terase din zona pline cu de toate pentru toti, un parc de distractii pentru copii si tineri, de asta vor ave... ..

Știri din Jurnalul Vaii Jiului

Știri din Mesagerul Hunedorean

Știri din Replica Hunedoara

Știri din Servus Hunedoara