Știri din Bursa

Ultimele titluri

FLORIN CITU, DESPRE CONGRESUL PNL: 'Va fi un Congres care se va desfăşura în condiţii legale, cu 5.000 de participanţi'

Premierul Florin Cîţu a anunţat, vineri seară, că i se pare normal ca la Congresul PNL din 25 septembrie să fie folosit certificatul verde, iar dacă organizatorii mai au nevoie de clarificări să le ceară la DSU. 'Va fi un Congres care se va desfăşura în condiţii legale, cu 5.000 de participanţi', a anunţat premierul ..

Vladimir Putin vrea ca Organizaţia Cooperării de la Shanghai să se impună în dosarul afgan

Organizaţia Cooperării de la Shanghai (OCS), condusă de Moscova şi Beijing, este necesar să se impună ca un partener al talibanilor, pentru ca aceştia să-şi respecte promisiunile în lupta împotriva 'terorismului', îndeamnă vineri preşedintele rus Vladimir Putin ..

PNL Sibiu a decis susţinerea moţiunii lui Florin Cîţu

PNL Sibiu a decis, vineri, susţinerea moţiunii lui Florin Cîţu la alegerile din 25 septembrie, preşedintele filialei, ministrul Raluca Turcan, apreciind că este decizia cea mai firească pentru care a luptat în campania internă ..

Talibanii înlocuiesc Ministerul Femeilor cu Ministerul Promovării Virturţii şi Prevenţiei Viciului

Talibanii par să fi închis vineri Ministerul Afacerilor Femeilor şi să-l fi înlocuit cu Ministerul Promovării Virturţii şi Prevenţiei Viciului - temut din cauza fundamentalismului său în timpul primului regim taliban, în urmă cu 20 de ani ..

VIRGIL POPESCU: 'Banii pentru investiţii nu pot fi folosiţi pentru că bugetele societăţilor nu au fost promovate de către Ministerul Economiei'

Ministrul interimar al Economiei, Virgil Popescu, anunţă, vineri seară, că a avut o întâlnire cu sindicatele din Apărare, care i-au relatat 'o serie de probleme deosebit de grave'. 'Banii pentru investiţii nu pot fi folosiţi pentru că bugetele societăţilor nu au fost promovate de către Ministerul Economiei', anunţă ministrul, precizând că există pericolul pierderii banilor ..

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2021 Agroland raportează o cifră de afaceri de peste 128 milioane lei

Grupul Agroland a raportat în primul semestru (S1) din 2021 o cifră de afaceri de 128,16 milioane lei (25,9 milioane euro), în creştere cu 5,2% faţă de acelaşi interval al anului trecut ..

Noi măsuri de protecţie sanitară şi de combatere a răspândirii COVID-19 aprobate de Guvern

Guvernul a aprobat în şedinţa de astăzi, 17 septembrie 2021, printr-o Hotărâre, noi măsuri pentru desfăşurarea unor activităţi în condiţii de siguranţă sanitară ..

AVOCATUL ALEXANDRA IANUL: 'Curtea Constituţională clarifică cele mai spinoase probleme din practica dării în plată'

* CCR a publicat motivarea deciziei prin care stabileşte constituţionalitatea noii Legi a dării în plată ..

Evergent Investments a depus la ASF documentul pentru derularea unui program de răscumpărare

* Operaţiunea vizează cel mult 19,6 milioane de acţiuni, ce vor fi anulate pentru reducerea capitalului social ..

Comisia Europeană propune posibilităţi de pescuit pentru 2022 în Marea Mediterană şi în Marea Neagră

Comisia Europeană a adoptat vineri o propunere privind posibilităţile de pescuit pentru 2022 în Marea Mediterană şi în Marea Neagră. Pentru Marea Neagră, în cazul calcanului, propunerea transpune cota UE stabilită în cadrul revizuirii planului multianual al CGPM de gestionare pentru calcan, în timp ce în cazul şprotului, Comisia propune menţinerea aceleiaşi limite a capturilor ca în 2021 ..

Orban afirmă că Congresul PNL nu se poate desfăşura online

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că nu poate fi organizat online Congresul PNL din 25 septembrie deoarece statutul partidului nu permite acest lucru, dar şi pentru că nu există o platformă în acest sens şi nici un sistem de asigurare a securităţii votului ..

Banca Transilvania lansează cardul STAR Forte

Clienţii Băncii Transilvania pot aplica online pentru cardul de cumpărături STAR Forte, prin aplicaţia BT Pay, ceea ce înseamnă acces la bani şi la card în aproximativ zece minute ..

Antibiotice susţine Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului

Compania Antibiotice a desfăşurat astăzi, de Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului, o serie de acţiuni de informare a populaţiei în scopul creşterii nivelului de conştientizare asupra beneficiilor legate de îngrijirea mamei în timpul sarcinii, la naştere şi de îngrijirea noului-născut ..

OTP Bank obţine o nouă suplimentare a plafonului de garantare în cadrul Programului IMM Invest România, în parteneriat cu FNGCIMM

OTP Bank România a obţinut cea de-a treia majorare a plafonului de garantare a creditelor pentru firmele mici şi mijlocii acordate în cadrul Programului IMM Invest România, derulat prin intermediul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, conform unui comunicat remis redacţiei. ..

MEDLIFE: Testele efectuate în cele cinci laboratoare PCR ale MedLife în ultimele două săptămâni ne-au arătat că rata de pozitivare s-a triplat faţă de luna august

Sistemul Medical MedLife, furnizorul de servicii medicale private care a implementat pentru prima dată testarea sistematică a personalului medical şi auxiliar încă de la debutul pandemiei, din luna martie a anului trecut, este şi prima companie din ţară care a decis ca în pragul valului 4 al pandemiei să efectueze săptămânal teste RT-PCR tuturor angajaţilor săi din unităţile medicale. Astfel, din această lună, întregul personal medical şi auxiliar din toate unităţile MedLife din ţară este testat ..

TIMISOARA: Masca de protecţie devine obligatorie în jurul şcolilor

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, întrunit vineri într-o şedinţă online convocată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu, a decis ca masca de protecţie să devină obligatorie în jurul şcolilor, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmaţi cu coronavirus 53 de copii, majoritatea elevi ..

OMV Petrom a finalizat prima livrare de gaz natural lichefiat din România

OMV Petrom a efectuat cu succes prima livrare de gaz natural lichefiat (GNL) din România către Damen Shipyards Mangalia ..

STUDIU: 2 din 4 antreprenori îşi doresc creşterea profitabilităţii nete în perioada următoare dar nu au implementat un buget de venituri şi cheltuieli

Trusted Advisor Strategy and Finance, compania românească de contabilitate şi strategie financiară, condusă de Ioana Arsenie, strateg financiar, prezintă rezultatele studiului 'Raportarea Financiară la Antreprenori', ediţia a-II-a, 2021, conform unui comunicat remis redacţiei. ..

Ursula von der Leyen vine la Bucureşti după Congresul PNL

Preşedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen vine la Bucureşti pentru semnarea PNRR, în 27 septembrie, conform anunţului făcut vineri de Dana Spinanţ, purtător de cuvânt adjunct al Comisiei ..

12.269 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare totală de aproximativ 95.000 de euro, retinute in vederea confiscarii de catre inspectorii Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti

În data de 09.09.2021, inspectorii Serviciului Supraveghere şi Control Vamal din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti au efectuat o acţiune ce a vizat combaterea traficului cu produse contrafăcute, conform unui comunicat remis redacţiei. ..