Știri din Bursa

Ultimele titluri

Secretarul general adjunct al Guvernului şi conducerea IICCMER au vizitat fostul penitenciar de la Râmnicu Sărat

Închisă de aproape 60 de ani şi declarată monument istoric de clasă A, închisoarea de la Râmnicu Sărat a primit joi, 4 martie, o vizită extrem de importantă în drumul spre reabilitare şi, eventual, includerea unui circuit turistic. ..

Restaurantele, închise în municipiul Râmnicu Vâlcea şi în alte 4 localităţi din judeţ

Noi restricţii, printre care suspendarea activităţii cu publicul a restaurantelor şi cafenelelor, au fost decise vineri de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vâlcea pentru municipiul Râmnicu Vâlcea şi alte patru localităţi din judeţ în care incidenţa ..

Atleta Mikloş Andrea s-a calificat în finală la 400 metri la Torun

Atleta Mikloş Andrea s-a calificat, vineri seară, în finala probei de 400 metri, la Campionatele Europene indoor, de la Torun, potrivit News. ..

CNSU a decis că este permisă continuarea studiilor cu prezenţă fizică la şcoală pentru elevii din localităţile din scenariul roşu

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a decis, vineri seară, că este permisă continuarea studiilor cu prezenţă fizică la şcoală pentru elevii din anii terminali, chiar şi în localităţile din scenariul roşu, scrie News. ..

Bursele europene au închis în teritoriu mixt

Indicii bursieri europeni au închis şedinta de tranzacţionare de astăzi în teritoriu mixt. ..

DE LA 1 MAI: Cipru va permite intrarea în ţară fără restricţii a cetăţenilor britanici vaccinaţi anti-covid

Cipru va permite intrarea fără restricţii de la 1 mai pentru turiştii britanici vaccinaţi anti-COVID-19, un acord similar fiind încheiat cu Israelul în februarie pentru facilitarea călătoriilor ..

PNL Vrancea îl susţine pe Orban pentru un nou mandat de preşedinte al formaţiunii

Biroul Politic Judeţean al PNL Vrancea a decis susţinerea lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, potrivit News. ..

Toate persoanele care sosesc în Republica Moldova vor sta în autoizolare 14 zile

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că autorităţile din Republica Moldova au revizuit condiţiile de intrare pe teritoriul acestui stat, în contextul pandemiei de COVID-19. Astfel, începând ..

Indicii BVB au închis în creştere

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în creştere ultima şedinţă de tranzacţionare , lichiditatea totală fiind de 54.00 milioane de lei (11,05 milioane de euro). ..

PE 15 MARTIE: Echipa de experţi OMS trimisă la Wuhan îşi va prezenta raportul privind originea pandemiei

Echipa de experţi pe care Organizaţia Mondială a Sănătăţii a trimis-o în ianuarie la Wuhan să ancheteze cu privire la originea pandemiei covid-19 urmează să-şi prezinte raportul în săptămâna ..

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate, în România, 47.353 de persoane

Potrivit datelor puse la dispoziţia Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia din ziua de 05 martie a.c., ora 17.00, este următoarea: ..

RALUCA TURCAN: and #39; and #39;Mi-aş dori ca undeva într-un an să punem pe masă o variantă sustenabilă şi echitabilă de salarizare în sistemul public and #39; and #39;

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat, astăzi, la Botoşani, ca îşi doreşte ca, în termen de un an, ministerul pe care îl conduce să prezinte un nou proiect de lege a salarizării în sistemul bugetar. ..

Braiconf vinde terenul pe care funcţionează fabrica de textile către Kaufland România

Producătorul de textile Braiconf vrea să îşi vândă terenul pe care funcţionează fabrica în prezent către Kaufland România, la un preţ de peste 7 milioane de euro, şi să investească aproape 9 milioane ..

Câmpeanu a cerut CNSU să analizeze modificarea scenariilor astfel încât să fie permisă prezenţa fizică la şcoală pentru elevi, chiar şi în localităţile intrate în scenariul roşu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, afirmă că a solicitat Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă să analizeze modificarea scenariilor astfel încât să fie permisă prezenţa fizică la cursuri pentru elevii din clasele terminale, chiar şi în ..

Elveţia oferă teste gratuite pentru despistarea înfecţiei cu virusul COVID-19

Elveţia a prezentat astăzi un plan în valoare de 1,08 miliarde de dolari pentru a oferi teste gratuite de coronavirus întregii populaţii ca parte a măsurilor pentru a uşura ieşirea ţării din restricţiile COVID-19. ..

CONSILIUL EUROPEI: Restricţiile antiepidemice au condus la creşterea violenţei domestice

În statele membre ale Consiliului Europei care dispun de linii telefonice pentru denunţarea violenţei de gen a existat o 'înmulţire dramatică' a apelurilor de când a început pandemia, a avertizat instituţia cu sediul la Strasbourg, conform Agerpres. ..

IN LUNA FEBRUARIE Numărul locurilor de muncă din SUA a crescut neaşteptat

Locurile de muncă din SUA au înregistrat în luna februarie o creştere neaşteptată pe fondul scăderii noilor cazuri de COVID-19, accelerării ratelor de vaccinare şi a ajutorului de stat, relatează Reuters. ..

Senegalul restricţionează internetul pe măsură ce protestele se intensifică

Autorităţile senegaleze au restricţionat accesul la internet, pe măsură ce protestele privind reţinerea unui lider de opoziţie se intensifică ..

Instanţa a respins cererea DNA de a o plasa pe Elena Udrea sub control judiciar

Curtea de Apel Bucureşti a respins vineri cererea DNA privind plasarea fostului ministru Elena Udrea sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi ţara, în dosarul în care aceasta a fost condamnată în primă instanţă la opt ani închisoare, conform Agerpres. ..

Endava a achiziţionat agenţia digitală Five

Endava, compania de software britanică prezentă pe piaţa locală cu şapte centre de livrare, a anunţat vineri că achiziţionează agenţia digitală Five, cu sedii în SUA şi Croaţia, ..