Știri din Wall-Street

Ultimele titluri

Apple a retras o aplicație electorală anti-Kremiln, după ce au primit amenințări cu arestări

Compania Apple a eliminat o aplicaţie electorală mobilă anti-Kremlin de teama represaliilor împotriva angajaţilor săi, după ce a primit ameninţări cu arestarea în Rusia, unde alegeri legislative au început vineri, potrivit unei surse apropiate... ..

Cîțu: Ludovic Orban, "cel mai mare" susținător al moțiunii. Nu las România fără Guvern

Premierul Florin Cîţu a declarat, vineri, că preşedintele PNL, Ludovic Orban, pare "cel mai mare" susţinător al moţiunii de cenzură şi a reiterat că nu va lăsa România fără Guvern, relatează Agerpres. ..

Mercedes-Benz deschide un Pop-Up Store în Piața Victoriei

Mercedes-Benz deschide Mercedes-EQ Pop-Up Store în Piața Victoriei, un spațiu care îi invită pe vizitatori să descopere universul electric al Mercedes-Benz. ..

Nicușor Dan vrea să colaboreze cu Guvernul pentru dezvoltarea trenului metropolitan

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat că va continua proiectul trenului metropolitan și s-a arătat deschis unei colaborări cu Guvernul și autoritățile din localitățile limitrofe pentru a-l dezvolta. ..

Cîțu despre certificatul verde: Nu reprezintă o restrângere a drepturilor

Premierul Florin Cîțu este de părere că introducerea certificatului verde COVID, decizie care a fost luată la nivelul Guvernului, nu reprezintă o restrângere a drepturilor, relatează Agerpres. ..

Stilul vestimentar elegant la bărbați: 9 articole esențiale

Stilul vestimentar elegant este unul dintre cele mai populare, fiind perceput ca rafinat, potrivit pentru numeroase situații. Bărbații se pot îmbrăca elegant la job, la evenimente importante, la întâlniri de afaceri sau în viaţa de zi cu zi, dacă acest... ..

Review restaurant George Butunoiu: Amoom cu Chef Sorin Miftode – o nouă lovitură gastronomică a familiei Murad

Șoseaua Pipera începe din Nicolae Caramfil, și pe amândouă marile bulevarde se construiește frenetic de ani buni. Și clădiri mari de birouri, și blocuri și case scumpe. Mai ales pe Zăgazului, strada din care cazi în Lacul Floreasca, dacă nu ești atent... ..

Kelemen: Miza recensământului este să nu pierdem încrederea şi procentul populaţiei maghiare

Preşedintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), Kelemen Hunor, a declarat că miza recensământului populaţiei, programat anul viitor în România, este ca Uniunea să nu piardă încrederea comunităţii, iar procentul populaţiei maghiare să... ..

COVID-19 | MedLife își va testa săptămânal toți angajații

MedLife, furnizorul de servicii medicale private care a implementat testarea sistematică a personalului medical și auxiliar încă de la debutul pandemiei, din luna martie a anului trecut, a decis ca în pragul valului 4 al pandemiei să efectueze... ..

Ce este istoricul financiar personal și ce efecte are acesta

Creditele bancare sunt o necesitate a prezentului. Acestea reprezintă soluția cea mai utilă prin care se pot atinge obiective firești, în viața omului modern, de la studii, la achiziția unei case și a unei mașini, de la posibilitatea de a călători și... ..

OMS: Jumătate dintre cazurile de tulburări emoționale apar în jurul vârstei de 14 ani. Majoritatea sunt nedetectate și netratate

Organizația Mondială a Sănătății arată că jumătate dintre cazurile de tulburări emoționale apar în jurul vârstei de 14 ani, însă majoritatea sunt nedetectate și netratate și pot afecta profund domenii precum activitatea și frecvența școlară. ..

Oferte pentru vacanța de toamnă: unde merg turiștii români

Chiar dacă vara a trecut, iar soarele poate nu mai este așa generos cu noi, tot e vreme bună pentru vacanțe. Destinații de vacanță la munte, sate de vacanță sau city break-uri sunt doar câteva dintre opțiunile pe care turiștii români le au pentru... ..

Cum vor fi eliberați angajații de muncile grele și plictisitoare, cu ajutorul roboților

Masayoshi Son, director executiv al grupului Softbank și unul dintre cei mai bogați oameni ai Japoniei spune că roboții vor „elibera” oamenii de munca plictisitoare și vor revitaliza economia (a Japoniei în cazul de față). ..

Scandal la alegerile USR-PLUS. Curg acuzațiile de fraudă

Procesul de vot online pentru șefia USR PLUS a fost „viciat” de 822 de foști membri care au fost suspendați în trecut, aceștia primind link-ul pentru a-și exprima opțiunea fără o verificare a statutului de membru, scrie pe Facebook Irineu Darău ,... ..

Evergent Investments a depășit active de 500 mil. euro în august

Evergen Investments a depășit în august o valoare totală a activelor administrate de 500 mil. Euro, în vreme ce profitul companiei a ajuns la 145,7 mil. lei în această perioadă. ..

Banca îți dă bani doar atunci când nu ai nevoie de ei. Și probabil este cel mai bun lucru pe care îl poate face

În urmă cu câteva zile, aveam o discuție cu un prieten care mi-a spus un lucru pe care l-am auzit de cel puțin 1000 de ori: ”Băncile îți dau bani doar atunci când ai bani. Nu când ești mic și ai avea cea mai mare nevoie de ei”. ..

Coronavirus 17 septembrie | Bucureștiul și alte patru județe au trecut de rata de incidență de 2 la mia de locuitori

Până astăzi, 17 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.139.505 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.075.499 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de... ..

Tot mai mulţi londonezi cad pe scările rulante din metrou, pentru că nu se ţin de teamă să nu se infecteze

De teamă să nu se contamineze cu noul tip de coronavirus, numeroşi londonezi evită să ţină mâna pe banda de cauciuc a scărilor rulante din metrou, iar rezultatul este o creştere a căderilor potenţial mortale, îşi exprimă îngrijorarea transportatorii... ..

Ministrul Educației spune că nu susține vaccinarea obligatorie

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că nu a susţinut şi nu susţine vaccinarea obligatorie. ..

West Gate Studios: Cererea de spații de cazare pentru studenți a crescut cu 15% înainte de începerea noului an școlar

Începerea unui nou an școlar în context pandemic îi obligă pe studenți să caute locuri mai sigure de cazare pentru perioada studiilor universitare, iar campusurile private devin în acest context o opțiune tot mai căutată. Cererea de spații de cazare în... ..