Știri din Wall-Street

Ultimele titluri

Ajută NASA să boteze manechinul care va pleca pe Lună

Un manechin va avea un scop mult mai mare decât ”semenii” lui, unul astronomic. Când nava spațială a NASA, Orion, va decola, cu misiunea Artemis I, a cărei dată de lansare a fost stabilită pentru luna noiembrie locul comandantului nu va fi gol, ci va... ..

Florin Cîțu pregătește concedierea colectivă a minerilor: ”Există un plan de închidere treptată a minelor până în 2030”

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Alba Iulia, că există un plan de închidere treptată a minelor până în anul 2030, care va fi prezentat transparent în momentul în care va fi adoptată ordonanţa de urgenţă... ..

Dăianu: Nu cheltuielile sunt mare problemă a bugetului, ci veniturile foarte scăzute

România trebuie să își mărească veniturile fiscale și bugetare, capitol la care ne aflăm pe ultimul loc în Uniunea Europeană, dacă dăm la o parte Irlanda, o țară considerată mai degraba un paradis fiscal. ..

Reacții din culise: Joe Biden a acuzat presa de negativism după întâlnirea cu Putin

Preşedintele american Joe Biden s-a arătat deranjat de unele întrebări ale ziariştilor la conferinţa de presă ce a urmat summitului de la Geneva cu omologul său rus Vladimir Putin şi, cu toate că apoi şi-a cerut scuze unei jurnaliste pentru că s-a... ..

Bilanț vaccinare anti-COVID 17 iunie | Câți români au primit prima doză

Doar 29.002 de români au trecut pragul centrelor de vaccinare, în ultimele 24 de ore, potrivit informațiilor transmise de autorități. Dintre aceștia, circa 12.500 au primit prima doză. ..

Dominic Fritz: Am început încheierea unui acord cu Banca Mondială pentru construcția unui nou sistem de termoficare

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a început procedura de încheiere a unui acord cu Banca Mondială pentru construcția unui nou sistem de termoficare în oraș. ..

O fabrică de biciclete electrice deschisă în Giurgiu va începe să producă 5.000 de bucăţi în acest an

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, Dumitru Beianu, a anunţat, că una dintre iniţiativele de afaceri deschisă în acest an în judeţul Giurgiu este o fabrică pentru construirea de biciclete electrice, care a pregătit deja primele prototipuri. ..

O companie de finanțare lansează abonamentul pentru mașini

Porsche Finance Group lansează un abonament auto pe o perioadă minimă de trei luni cu opțiunea de prelungire automată. ..

Techcelerator lansează "1M Investment Readiness Program", un program dedicat startup-urilor high-tech care vor să atragă investiții seed de până la 1 milion de euro

Techcelerator, cel mai activ accelerator din România pentru startup-uri de tehnologie, lansează 1M Investment Readiness Program, un program conceput pentru a pregăti startup-urile de tehnologie să atragă investitori de tip seed și să ridice runde... ..

O nouă identitate vizuală pentru Dacia

Dacia dispune de acum de un nou logotip, de o nouă emblemă și de o culoare nouă. ..

Lucrările la Pasajul Doamna Ghica ar urma să înceapă în iulie

Lucrările la Pasajul Doamna Ghica ar urma să înceapă în iulie. A fost semnat contractul de asociere dintre Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 2 pentru finalizarea lucrărilor, potrivit primarului Capitalei. ..

(P) Televizoarele inteligente și spionajul de date în China

Majoritatea televizoarelor smart inteligente 4K ieftine pe care le găsim pe piață sunt vândute la preț de cost sau aproape. Companiile câștigă apoi bani din publicitatea pe care o introduc și din datele de utilizare pe care le generează. Cu toate... ..

Edenred Digital Center angajează 100 de IT-iști în București

Edenred Digital Center, un centru digital de inovare lansat de grupul Edenred în 2019, în București, a anunțat că urmează să angajeze 100 de IT-iști până la finalul anului viitor. Practic, centrul de inovația va crește de la 150 de oameni câți sunt în... ..

Dragoș Anastasiu deschide un restaurant în Delta Dunării, la Sfântu Gheorghe

Omul de afaceri Dragoș Anastasiu deschide un nou restaurant pentru turiștii care vizitează Delta Dunării: “Laguna Brasserie”. Propunând un meniu cu specific mediteranean, acesta funcționează în cadrul resortului Green Village 4* din Sfântu Gheorghe și... ..

Noi schimbări pentru zonele pietonale din București

Zonele pietonale din Bucureşti vor fi menţinute doar în zilele de sâmbătă ale următoarelor două weekend-uri. Zona 5 pietonală a fost anulată. ..

Regina Maria este furnizorul exclusiv de sănătate al delegației României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Rețeaua de sănătate Regina Maria este furnizorul exclusiv de sănătate pentru testarea delegației României care va participa la această ediție a Jocurilor Olimpice. Jocurile Olimpice de Vară, ediția Tokyo 2020, vor avea loc între 23 iulie – 8 august... ..

VIDEO | Un bloc de 10 etaje ridicat într-o singură zi!

O companie de construcții din China a realizat un lucru cu adevărat impresionant, ridicând un bloc de 10 etaje într-un timp record, de doar o singură zi. ..

COVID 17 iunie | Județele cu cel mai mare număr de cazuri noi

Până astăzi, 17 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.080.070 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.044.773 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de... ..

BRD inaugurează noul sediu de 9.000 mp în clădirea City Offices

Din luna mai, o parte din departamentele de suport ale BRD - Groupe Société Générale și filiala BRD Finance au început procesul de relocare din spațiile Metav și Delfinului în clădirea City Offices din București, spațiile băncii cumulând o suprafață de... ..

România, printre ţările UE cu cea mai ridicată rată anuală a inflaţiei şi în luna mai

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a crescut în luna mai până la 2,3%, de la 2% în luna aprilie, ţările membre cu cele mai ridicate rate fiind Ungaria (5,3%) Polonia (4,6%), Luxemburg (4%), Lituania (3,5%) şi România (3,2%), arată datele... ..