Știri din Wall-Street

Ultimele titluri

VIDEO Un nou mod de tratament împotriva COVID: ce este terapia hiperbară și la ce poate ajuta aceasta

Cele peste 4.000 de cazuri din ultimele 24 de ore ne transmit că România ar trebui să se pregătească pentru cel de-al treilea val al pandemiei. În curând, țara noastră va acuza lipsa acută de oxigen. Pentru că oxigenul nu este ceva ce poate fi găsit... ..

Clear Web, Deep Web, Dark Web - din ce este compus World Wide Web

Atunci când ne referim la WWW sau la The Web , de fapt spunem același lucru: World Wide Web. Cu alte cuvinte, totalitatea site-urilor și a informațiilor interconectate ce pot fi accesate prin Internet. Diferența între cele două? Internetul este o... ..

Amenzi rovinietă 2021: cât costă și în cât timp se prescriu

Rovinieta sau taxa de drum trebuie plătită anual de către șoferii care circulă în afara localităților. Pentru a monitoriza acest lucru Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) are instalate zeci de camere de supraveghere a... ..

Să lucrezi la stat pare foarte ”periculos”: ce sporuri primesc o parte dintre bugetari

Discuțiile privind sporurile acordate bugetarilor s-au amplificat în ultimele luni, mai ales în contextul în care economia României a fost lovită puternic de pandemia de COVID-19, iar mediul privat a fost nevoit să recurgă la concedieri semnificative... ..

INTERVIU cu tânărul artist și scriitor Claudiu Dumitrache: Tot ce aș schimba la România sunt oamenii care nu sunt demni de pozițiile lor

Claudiu Dumitrache cântă de 12 ani, debutul având loc pe scena Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște. Dar talentul și dragostea sa pentru artă nu s-a oprit aici: în 2019 și-a publicat primul volum de poezii. Astăzi, Claudiu se bucură de multe premii... ..

Review restaurant George Butunoiu: Farinella: exact ce trebuia, unde trebuia și când trebuia

Farinella e un fel de street food augmentat deschis în Piața Dorobanților chiar în mijlocul pandemiei din 2020, în partea dinspre Beller, unde înainte fusese Sushi Room. E un bistrou de pizza, paste și diverse panini, pizzele italienești în formă de... ..

Haris Hanif, CEO Orange Money: ce urmează după lansarea cardului de credit? Noi funcționalități și un refresh total al aplicației

Orange Money a lansat săptămâna trecută primul card de credit cu extra-opțiuni asemănătoare pachetelor telecom și cashback instant. Proiectul însă a început acum 3 ani în laboratorul de inovație al Visa din Londra, unde Fintech-ul a început să dezvolte... ..

Cele mai frumoase 30 de castele din lume

Castelele au istorii fascinante, cândva au fost case și fortificații pentru familiile regale și orașe întregi. Găzduiesc portrete, tapiserii, arme, mobilier și alte obiecte care prezintă viața despre care am citit doar în cărțile de istorie. Unele sunt... ..

15 lecții de învățat de la cele mai fericite țări din lume

În fiecare an, națiunile nordice sunt în fruntea topului celor mai fericite țări din lume. Care este mai exact secretul fericirii? Câteva idei FAR & WIDE despre ce anume produce bucurie locuitorilor acestor țări - și cum puteți reproduce acest... ..

Cercetător: Problema Statelor Unite pare să fie un soi de extremism democratic

Haosul creat la Washington a pus pe jar întreaga lume. Forța reprezentativă a democrației, călcată în picioare de un grup de ”derbedei”, cum ar zice românul. În toată această luptă a regimurilor, Europa părea a fi copilul năzdrăvan al familiei... ..

Cum protejezi datele firmei tale: soluții pentru securitatea businessului

O breșă de securitate poate fi un eveniment catastrofal pentru orice companie, în special pentru cele mici, care nu sunt întotdeauna pregătite pentru o astfel de amenințare. ..

Ministrul Muncii: PNL va corecta toate legile călcate în picioare de PSD

Priorităţile legislative ale PNL Bucureşti pentru noua legislatură vizează un set de proiecte care cuprind cinci mari obiective, unul dintre acestea fiind corectarea ''tuturor populismelor, a tuturor legilor călcate în picioare de PSD", a declarat joi... ..

Statul a vândut euroobligațiuni de 2,5 mld. euro

Ministerului Finanțelor Publice a vândut o emisiune de euroobligațiuni în două tranșe care a atras de pe piețele internaționale 2,5 miliarde de euro. ..

Premieră în România: se înființează prima Cameră de Comerț pentru Diversitate

În România se înființează prima Cameră de Comerț pentru Diversitate, aceasta având ca scop promovarea principiilor diversității și incluziunii în rândul mediului de business din țară, susținerea afacerilor românești conduse de grupuri minoritare sau... ..

Nestle va investi miliarde de dolari pentru a-și reduce emisiile de carbon

Nestle, cel mai mare producător mondial de alimente, a anunţat joi că va investi 3,6 miliarde dolari în următorii cinci ani pentru a-şi reduce amprenta de carbon. ..

Coronavirus | Obama și premierul Marii Britanii s-ar putea vaccina în direct la TV

Barack Obama, fostul președinte al SUA, a declarat că se va vaccina anti-COVID-19, încercând astfel să mărească încrederea americanilor cu privire la siguranța tratamentului. ..

Fermele de nurci din China rămân deschise și profită de problemele altor țări

În timp ce milioane de nurci au fost eutanasiate în Europa, pe fondul temerilor că ar putea răspândi noul coronavirus, furnizorii chinezi ignoră apelurile ca activităţile de creştere a animalelor cu blană să fie interzise şi profită de creşterea... ..

Ministrul Finanțelor: Economia își revine după o perioadă grea

Consumul a continuat să crească în luna octombrie, potrivit datelor publicate joi de Institutul Naţional de Statistică, iar economia îşi revine după perioada grea din martie şi aprilie, consideră ministrul Finanţelor Florin Cîţu. ..

Studiu compari.ro: Românii vor cumpăra cadouri mai puține de Crăciun, dar mai scumpe

Ca un efect evident al pandemiei, în 2020 oamenii își propun să ofere cadouri de Crăciun unui număr mai mic de persoane comparativ cu ceilalți ani. Vor fi cumpărate cadouri mai ales pentru membrii familiei restrânse, datele sondajului realizat de... ..

Arval Romania numește un nou director general

Arval Romania, unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală de leasing, va avea, începând cu 1 Ianuarie 2021, un nou director general. Filiala din România va fi condusă de către Roxana Lupescu. ..