Știri din Wall-Street

Ultimele titluri

Cât puteai câștiga investind pe bursa americană după Revoluție

Investițiile pe Bursa de la New York au devenit cu adevărat accesibile pentru români abia în ultimii 5-10 ani, însă o privire la istoria ultimelor trei decenii relevă date uimitoare cu privire la performanțele unor companii extrem de cunoscute la nivel... ..

Peste 100 de concentratoare şi 3000 de măști de oxigen vor ajunge la pacienții cu COVID19

Peste 100 de concentratoare şi 3.000 de măști de oxigen vor ajunge la pacienții cu COVID19, internați în spitale. Primul lot de 10 concentratoare a fost trimis pe 29 octombrie, către spitale din Pitești, Craiova, Călărași, Brăila, Timișoara, Galați și... ..

Cîțu: România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor

Premierul interimar Florin Cîțu a transmis într-un mesaj pe contul său de Facebook că România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor, o premieră. Dacă economia României va merge în acelați ritm, România ar putea depăși Polonia. ..

Ce s-ar putea întâmpla cu angajații Facebook după rebranduirea companiei în „Meta”

Dincolo de obiectivele vizibile ale schimbării numelui Facebook în Meta, rebranduirea colosului tehnologic ar putea să dăuneze eforturilor managerilor de a-și păstra angajații și de a-i atrage pe unii noi. ..

Reduceri MARI la vacanțe de Halloween. La ce destinații sunt oferte

Vacanțele din ultimele două luni ale anului, de la circuite la sejururi de revelion, sunt disponibile cu prețuri reduse în campania “HelloWin – Reduceri de Groază”, derulată de agenția de turism Hello Holidays sâmbătă, duminică și luni. Este prima... ..

Rompetrol dotează cu echipamente medicale unitatea sanitară din Corbu

Rompetrol în parteneriat cu Fundația pentru SMURD a achiziționat și donat aparatură medicală pentru centrul de sănătate din comuna Corbu, Constanța, valoarea investiției ridicându-se la 100.000 lei. Echipamentele – ecograf portabil, monitor funcții... ..

Cluj-Napoca și Timișoara sunt cele mai noi orașe incluse pe harta livrării rapide Carrefour prin Bringo

De astăzi, serviciul de livrare rapidă Carrefour prin Bringo este disponibil în două noi orașe, Cluj-Napoca și Timișoara, clienții având posibilitatea de a comanda prin aplicația Bringo produse de la magazinele Carrefour Market și Market Express din... ..

Raed Arafat spune că în acest moment nu ia în calcul carantinarea totală

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că intrarea în carantină naţională nu este un scenariu care să fie luat în calcul în acest moment. ..

Certificatul verde, necesar și pentru închirierea apartamentelor în regim hotelier

Apartamentele în regim hotelier operate de compania Rezident sunt disponibile numai persoanelor care dețin certificatul verde, începând din 26 octombrie, odată cu adoptarea noilor reguli privind accesul la cazare în hoteluri, pensiuni și alte structuri... ..

Ikea oferă bonusuri angajaților din România și din regiunea Europei de Sud-Est

Grupul Ingka va răsplăti peste 170.000 de angajați la nivel internațional, inclusiv din România, în linie cu viziunea sa de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulți oameni. Astfel, în semn de recunoștință pentru toate eforturile depuse... ..

Black Friday la vacanțe: reduceri de până la 50% la rezervări, în România

În ciuda valului pandemic ce a lovit România în această perioadă și a măsurilor restrictive luate de autorități, hotelierii din România au pregătit reduceri de până la 50% cu ocazia perioadei de Black Friday și își propun astfel să salveze sezonul de... ..

Rafila crede că ar fi necesară o carantină națională. „E intolerabil să avem 500 de decese zilnic”

Alexandru Rafila, parlamentar PSD susține ideea unei carantine naționale, o măsură „care să țină cont de realități” și în care oamenilor să li se explice motivele și să aibă timp să se pregătească. Totodată, medicul este de părere că „este intolerabil”... ..

Raed Arafat: Am ajuns la un platou, dar presiune rămâne în secțiile ATI

Raed Arafat spune ca am ajuns la un platou, în contextul în care se poate observa o ușoară scădere. Cu toate acestea, presiune mare rămâne, însă, în secțiile de Terapie Intensivă. ..

Kelemen Hunor respinge guvernul minoritar. „Nu are cum să treacă”

Kelemen Hunor spune că crede că un guvern minoritar formal din PNL-UDMR nu ar avea șanse să treacă. Liderul UDMR este de părere că o refacere a coaliției PNL-UDMR-USR ar reprezenta cea mai bună opțiune în acest moment. ..

Ranjeet Kapur, Citibank: FinTech-urile au nevoie de finanțări mai mari decât alte business-uri

Startup-urile FinTech care-și propun să schimbe sistemul financiar au nevoie de finanțări mai mari decât startup-urile care activează în alte domenii, punctează Ranjeet Kapur, FinTech Head, Comercial Bank Division la Citibank, în cadrul conferinței... ..

Este oficial: Banca Transilvania preia Idea Bank. Ce rol va juca în interiorul celui mai mare creditor din țară

Banca Transilvania a finalizat achiziția acţiunilor deţinute de grupul polonez Getin Holding la Idea::Bank, Idea::Leasing şi Idea::Broker de Asigurare. BT a anunţat semnarea acordului de achiziţie în iunie a.c., iar recent a primit aprobările necesare... ..

Square 7 inaugurează Baia Mare Shopping Park și extinde parcul de retail din Mediaș

Compania Square 7 Properties, împreună cu partenerul său Mitiska REIM, investitor în proiecte imobiliare de proximitate din Europa, anunță deschiderea unui nou proiect în Baia Mare și extinderea parcului de retail din Mediaș, în data de 28 octombrie 2021. ..

Cine se poate vaccina cu jumătate de doză la rapel (booster). Explicațiile lui Valeriu Gheorghiță

În contextul în care Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a aprobat vaccinare cu booster, cu doza înjumătățită în cazul persoanelor care s-au vaccinat cu Moderna, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România, vine cu noi... ..

Întâlnire trimestrială cu soția, la fel ca întâlnirea cu managementul

Am vorbit de multe ori despre beneficiile și necesitatea unei întâlniri trimestriale pentru planificarea obiectivelor într-o afacere. Însă nu am abordat niciodată beneficiile unei astfel de întâlniri în cuplu. Cu partenerul de viață. ..

Ministrul Sănătății trimite Corpul de Control pentru a verifica legalitatea unor adeverințe prin care medicii erau scutiți de gărzi și de îngrijirea pacienților cu COVID-19

Cseke Attila, ministrul Sănătății a solicitat reprezentanților corpului de control să verifice modul de eliberare, precum și legalitatea unor adeverințe medicale emise pentru personalul medical în vederea exceptării de la efectuarea gărzilor și... ..