Avertismentul pe ecran apare aproape întotdeauna în cel mai nepotrivit moment: „Memoria telefonului este aproape plină”. Reacția instinctivă a celor mai mulți utilizatori este să deschidă imediat galeria foto și să șteargă zeci sau sute de cadre vechi, convinși că acestea rămân în siguranță în contul de stocare online. În realitate, acest obicei reprezintă cea mai rapidă cale de a pierde definitiv fotografii valoroase, relatează site-ul Blic, parte a grupului Ringier.
Greșeala prin care îți poți pierde definitiv fotografiile din telefon când memoria e plină. Cum funcționează corect Google Foto și iCloud
- de Libertatea
- 2026/10/26 21:45
Alte știri din Libertatea
Publicații din Bucuresti
Adevarul
Agerpres
Anuntul imobiliar
Ararat
Banii nostri
Bursa
Cancan.ro
Cotidianul
Curierul National
Digi24
DigiSport
Evenimentul zilei
Formula AS
G4Media.ro
Gandul
Gazeta sporturilor
Ghimpele
Ghiseul Bancar
Hotnews
Jurnalul National
Libertatea
Natiunea
ProSport
Romania Libera
Romania Noua
Sport Magazin
Sport.ro
Spotmedia.ro
Spy News
Stiripesurse.ro
Tricolorul
Wall-Street
Ziarul Financiar
