Ștergerea unui dispozitiv din lista contului Google nu înseamnă întotdeauna că accesul acestuia a fost complet blocat. Conform Google, butonul „Deconectare” pune capăt unei sesiuni de conectare, dar nu elimină toate drepturile acordate aplicațiilor terțe sau accesul prin parolele de aplicație. Deconectarea încheie doar sesiunea activă, dar nu afectează permisiunile suplimentare Conform Google, o sesiune […]
Deconectarea unui dispozitiv din contul Google nu șterge datele. Ce rămâne accesibil după închiderea sesiunii
- de Libertatea
- 2026/08/26 02:50
Alte știri din Libertatea
Publicații din Bucuresti
Adevarul
Agerpres
Anuntul imobiliar
Ararat
Banii nostri
Bursa
Cancan.ro
Cotidianul
Curierul National
Digi24
DigiSport
Evenimentul zilei
Formula AS
G4Media.ro
Gandul
Gazeta sporturilor
Ghimpele
Ghiseul Bancar
Hotnews
Jurnalul National
Libertatea
Natiunea
ProSport
Romania Libera
Romania Noua
Sport Magazin
Sport.ro
Spotmedia.ro
Spy News
Stiripesurse.ro
Tricolorul
Wall-Street
Ziarul Financiar
