Știri din Saptamanalul de Radauti

Ultimele titluri

Flutur riscă să piardă cu Loghin de gât

<p>Zvonul că Loghin pică pe locul trei în măsurători, după Andronachi și Marcu, tulbură apele în PNL Suceava. Veștile proaste de la Rădăuți și creșterea scorului tânărului Șoldan, după invalidarea candidaturii reprezentantului AUR la președinția Consiliului Județean Suceava, au determinat PNL Suceava să se implice direct în campania lui Loghin. Disperarea cu care intervine organizația [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Tânăr de 16 ani, motociclist, rănit după ce un șofer nu i-a acordat prioritate

<p>Un minor în vârstă de 16 ani, care conducea cu permis corespunzător o motocicletă, a căzut victimă într-un accident rutier în municipiul Suceava, luni, 13 mai, în jurul orei 14.00. Din cercetările poliției rezultă că un șofer în vârstă de 35 de ani, din Siret, care conducea un autoturism Audi, pe strada Scurtă din Suceava, [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Un tânăr mort, altul rănit grav, după un accident de motocicletă

<p>Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit iar un alt tânăr a ajuns în stare gravă la spital după un accident de motocicletă produs duminică seară, pe raza satului Sălăgeni, comuna Dumbrăveni. Din cercetările polițiștilor rezultă că tânărul de 21 de ani care conducea motocicleta Kawasaki pe drumul comunal din Sălăgeni nu [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Incendiu puternic la hala unei firme de termopane din Salcea

<p>Alarmă majoră duminică, în jurul orei 11.00, după un incendiu izbucnit la hala unei firme de termopane din orașul Salcea, la marginea drumului național Suceava – Botoșani. Având în vedere norul negru de fum, populația a fost avertizată printr-un mesaj Ro-Alert, recomandându-se ocolirea zonei. Suprafața afectată a fost de aproximativ 1800 de metri pătrați. Pompierii [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Urmărire în trafic a Poliției după un motociclist. Tânărul nu a scăpat cu fuga și a ajuns 24 de ore în arest

<p>Pe 10 mai, în jurul orei 17.15, un echipaj de la Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc, care efectua activități de control trafic în municipiu, pe artera principală, DN 17, a efectuat semnal de oprire unei motociclete care circula pe sensul de la Câmpulung spre Vama. Motociclistul nu a oprit la semnal și ulterior a demarat puternic. [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Incendiu puternic cu degajări mari de fum la vestiarele stadionului din Siret

<p>Un incendiu izbucnit sâmbătă după-amiază, 11 mai, a provocat pagube mari la clădirea vestiarului din incinta stadionului din Siret. Focul a pornit din zona acoperișului, la clădirea de aproximativ 100 de mp. La sosirea primelor echipaje de pompieri la locul intervenției incendiul se manifesta cu degajări de fum la nivelul acoperișului. Intervenția a fost grea, [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

În Săptămâna Verde aproape 400 de elevi au descoperit universul EGGER

<p>În Săptămâna Verde, 22 – 26 aprilie, aproape 400 de elevi din Rădăuți și împrejurimi au avut ocazia să exploreze universul industrial de la EGGER, descoperind procesele tehnice și valorile companiei într-un tur de fabrică sau participând la o prezentare sau atelier despre activitatea EGGER. Peste 290 de elevi de gimnaziu sau liceu de la [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

A patra ediție a campaniei de colectare DEEE-uri la EGGER s-a încheiat

<p>În perioada 1-30 aprilie 2024, compania EGGER a desfășurat, în parteneriat cu ECOTIC, campania anuală de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), sub sloganul &#8220;La EGGER, grija pentru mediu se premiază!&#8221;. A patra ediție a acestei campanii a adunat 267 de angajați, care au reușit să colecteze peste 4.700 de baterii, 100 [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Dan Marcu: După 30 de ani, Rădăuţiul e praf. Nu e ok. Se merge din rău în mai rău, cu toate că Rădăuţiul are potenţial

<p>„Rădăuţenii merită mai mult!”, a spus Dan Marcu, candidatul Aur pentru Primăria Municipiului Rădăuți, la emisiunea Fata în Fața, realizată de Marius Cocoș la Radio VIVA MC: A fost un fel de surpriză anunţarea candidaturii dumneavoastră pentru funcţia de primar al Rădăuţiului. Mai ales că e şi în mentalul colectiv povestea asta: nu te băga [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Rădăuțiul, raiul acoliților lui Loghin

<p>Timp de trei ani, Rădăuțiul a fost teren fertil pentru un grup restrâns de privilegiați, apropiați și lăudători ai lui Loghin. Personaje fără căpătâi, impostori, profitori de ocazie au reușit să se pricopsească, profitând de administrația Loghin. Speriați că-și pierd privilegiile, acoliții l-au scos pe Loghin din birou, la întâlniri cu electoratul. Timp de trei [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

FOTOREPORTAJ Safety Week la EGGER – o săptămână dedicată siguranței și securității muncii

<p>În fiecare an, pe data de 28 aprilie este marcată Ziua Mondială pentru Securitate și Sănătate la locul de muncă, prilej pentru a atrage atenția asupra dreptului oamenilor de a-și desfășura activitatea într-un cadru sigur și sănătos. Compania EGGER a marcat acest moment timp de  săptămână întreagă, în perioada 22-26 aprilie prin Safety Week. Au [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

FOTOREPORTAJ 15 ani de implicare EGGER în comunitate – retrospectiva proiectelor de CSR

<p>Compania EGGER a desfășurat sute de proiecte de responsabilitate socială corporativă în perioada 2008 &#8211; 2023. Fiecare proiect a reprezentat o oportunitate de a face o schimbare pozitivă în comunitate din județul Suceava și de a sprijini dezvoltarea durabilă a locurilor în care compania EGGER își desfășoară activitatea. În cei 15 ani, EGGER a investit [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Se strânge lațul în jurul lui Loghin

<p>Nu mai este niciun secret că mai multe cauze penale, care-l privesc pe numitul Bogdan Andrei Loghin, sunt pregătite pentru momentul în care el și protectorul său vor pierde alegerile Surse informate vorbesc, printre altele, despre deturnare de fonduri, despre relația cu dezvoltatorii imobiliari, subiectul „bordura”, „copacii de pe strada Bogdan Vodă”, sau subiectul „casa [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Doi morți după un accident de motoscuter

<p>Două persoane și-au pierdut viața în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce motoscuterul cu care circulau a intrat într-un podeț. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 2.00, pe raza satului Budeni, din orașul Dolhasca. Reprezentanții ISU chemați la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, dar acestea s-au dovedit zadarnice, în final fiind declarat [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

O șoferiță grăbită s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Rădăuți

<p>Un accident care se putea termina dramatic a avut loc vineri dimineață, pe strada 1 Mai din municipiul Rădăuți. După cum se vede și pe imaginile de pe o cameră de supraveghere un autoturism Ford condus cu viteză mult prea mare de o femeie în vârstă de 49 de ani (localnică, din Rădăuți), pe carosabil [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Cine și cum încearcă să-l scape pe Loghin de pedeapsă, după ce a omorât un om

<p>Redacția noastră a intrat în posesia unor documente incendiare, care arată mecanismele prin care numitul Bogdan Andrei Loghin încearcă să scape de pedeapsă, după ce a omorât cu mașina o tânără, la Sucevița Documentele vorbesc despre „sprijin politic”, „sprijin monahal” și persoane corupte din sistemul de justiție, care au făcut ca la sfârșitul anului trecut [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Un BMW furat din Marea Britanie, găsit la o zi după introducerea alertei, în Rădăuți

<p>Miercuri seară, 24 aprilie, în jurul orei 22.30, un echipaj al poliției de frontieră a identificat pe o stradă din municipiul Rădăuți un autoturism BMW despre care existau date că a ajuns în zonă, furat din Marea Britanie. Este vorba de un autoturism BMW fabricat în 2023, în valoare de 175.000 de lei (35.000 de [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Un tânăr din Suceava a fost împușcat de polițiști, la Botoșani, după o urmărire cu 61 de focuri de armă

<p>În noaptea de sâmbătă spre duminică, la miezul nopții, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi- Biroul Rutier, în timp ce se aflau pe strada Lt. Andrei, din municipiul Dorohoi, au efectuat semnal de oprire unui autovehicul, al cărui conducător auto inițial s-a conformat, oprind autovehiculul, însă, în momentul în care polițiștii s-au apropiat de portieră, [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Incendiu la un bloc de locuințe din Rădăuți

<p>Alarmă, sâmbătă dimineață, în municipiul Rădăuți, după ce s-a anunțat izbucnirea unui incendiu la un bloc de locuințe din oraș. Primele echipaje de pompieri au constatat că incendiul se manifestă la acoperiș și are o suprafață de extindere importantă. Pompierii militari au deplasat inițial la fața locului 5 autospeciale de stingere, doua autospeciale de lucru [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Dan Marcu spune că a anticipat încă de acum 4 ani că mandatul primarului Loghin va fi un eșec

<p>Dan Marcu, candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, spune că a anticipat încă de acum 4 ani, odată cu investitura lui Bogdan Loghin în funcția de primar, că mandatul acestuia va fi un eșec. ”Așa cum Sarex s-a închis, Saber la fel, ambele fiind conduse tot de membri ai familiei Loghin, așa [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..