Știri din GazetaSV

Ultimele titluri

Juniorul Suceava a devenit campioană județeană U15

<p>Juniorul Suceava a devenit campioană județeană la categoria U15, după ce s-a impus duminică, pe stadionul Areni, în finala de pe plan local, în fața celor de la LPS Suceava,...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Luptătorii suceveni au cucerit șase medalii la Naționale

<p>Luptătorii de la CSŞ-LPS Suceava s-au întors cu șase medalii de la Campionatul Național pentru copii și juniori mici, concurs ce a avut loc zilele trecute la Târgu Mureș. Performerul...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Canotorii suceveni au cucerit trei medalii la Europene

<p>România a cucerit cinci medalii de aur și una de argint la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori ce au avut zilele trecute la Munchen. Printre tricolorii care au urcat...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Academica Gălănești a devenit campioană de toamnă

<p>Academica Gălănești a devenit campioană de toamnă în Seria a II-a a Ligii a V-a, după ce a reușit scorul penultimei etape a turului, 11-0, pe teren propriu, cu Viitorul...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Egal spectaculos între Șomuzul Preutești și Juniorul

<p>Somuzul Preutesti si Juniorul Suceava au remizat spectaculos, scor 3-3, duminica, in derbyul etapei a VII-a a Ligii a IV-a, la finalul unui meci in care gazdele au condus la...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

CSU din Suceava a pierdut disputa cu CSM Vaslui

<p>CSU din Suceava a suferit a patra înfrângere în actualul sezon al Ligii Naționale la handbal masculin, după ce&#160; a pierdut sâmbătă după-amiază, în Sala „Dumitru Bernicu”, în fața celor...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

CSM Suceava a cucerit trofeul Bucovinei la rugby

<p>CSM Suceava a cucerit trofeul Bucovinei, după ce s-a impus duminică, pe stadionul Tineretului, în fața gazdelor de la RC Gura Humorului, cu scorul de 16-10, într-un meci contând pentru...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

CSM Dorna Vatra Dornei merge ceas în Liga a V-a

<p>CSM Dorna Vatra Dornei merge ceas in Seria a III-a a Ligii a V-a. Echipa antrenata de Relu Buliga a bifat a patra victorie consecutiva de la startul noului sezon,...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Juniorul Suceava a realizat scorul etapei în Liga a IV-a

<p>Juniorul Suceava a urcat pe primul loc în clasamentului Ligii a IV-a, după ce a reușit scorul etapei a VI-a, 9-0, pe stadionul din Ițcani, în fața celor de la...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Universitarii țintesc prima victorie pe teren propriu

<p>CSU din Suceava revine la sfârșitul acestei săptămâni în fața propriilor suporteri pentru meciul cu CSM Bacău, programat duminică, de la ora 17.30, în sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Foresta primește sâmbătă vizita codașei CSM Pașcani

<p>Foresta revine la finalul acestei săptămâni pe stadionul Areni pentru meciul cu CSM Pașcani, programat sâmbătă după-amiază, de la ora 17.00, în cadrul etapei a V-a a Ligii a III-a....</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Vineri e sărbătorită Ziua Europeană a Sportului Școlar

<p>Vineri, 24 septembrie 2021, la nivelul continentului se va sărbători Ziua Europeană a Sportului Școlar. Aceste eveniment este destinat tututor unităților de învățământ sau organizațiilor sportive, indiferent de nivelul acestora,...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

CSU II din Suceava a debutat cu o victorie în Divizia A

<p>CSU II din Suceava a debutat cu o victorie în noua ediție de campionat a Diviziei A la handbal masculin. Chiar dacă a aliniat o echipă cu o medie de...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Șomuz și-a încheiat aventura în Cupa României

<p>Șomuz Fălticeni și-a încheiat parcursul în Cupa României, după ce a pierdut marți după-amiază, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața prim-divizionarei FC Voluntari, cu scorul 1-4, într-un meci din cadrul...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Atleții suceveni au urcat pe podium la Campionatul Național de Alergare Montană de la Câmpulung

<p>Atletii suceveni au obtinut sase clasari pe podium la Campionatul National de Alergare Montana ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Campulung Moldovenesc. Andrei Ihnatiuc, sportiv pregatit de...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Schimbare de lider în toate cele trei serii ale Ligii a V-a

<p>Etapa a III-a a schimbat liderul clasamentului in toate cele trei serii ale Ligii a V-a. Astfel, Sporting Poieni Solca a preluat sefia Seriei I, dupa ce s-a impus duminica,...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

CSU din Suceava a suferit a doua înfrângere stagională

<p>CSU din Suceava a suferit a doua infrangere stagionala in Liga Nationala la handbal masculin, dupa ce a pierdut duminica seara, pe terenul celor de Politehnica Timisoara, cu scorul de...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Juniorul Suceava s-a desprins în fruntea Ligii a IV-a

<p>Juniorul Suceava s-a desprins în fruntea clasamentului Ligii a IV-a, după ce s-a impus duminică, pe stadionul din Ițcani, în fața celor de la Recolta Fântânele, cu scorul de 7-1,...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Primul derby județean al sezonului se joacă la Rădăuți

<p>Etapa a IV-a a Ligii a III-a programează primul derby județean din sezonul 2021/2022. Astfel, sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal, față în față se vor afla Bucovina...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

RC Gura Humorului începe returul pe teren propriu

<p>RC Gura Humorului începe returul Divizie Naționale de rugby pe teren propriu, echipa antrenată de Andrei Varvaroi urmând să primească sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului, replica grupării...</p> <p>The post first appeared on .</p> ..