Știri din Falticeni Online

Ultimele titluri

Avarie majoră pe reţeaua de apă. Sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Ion Creangă, Voluntari, Aleea Lizucăi, Dumbrava Minunată

ACET Fălticeni a anunţat o intervenţie, în regim de urgenţă, în urma producerii unei defecţiuni pe conducta AZBO φ 250 mm de… ..

Șofer băut implicat într-un incident rutier în satul Petia

Duminică, în jurul orei 23.50, în timpul serviciului de patrulare pe raza SPR 12 Preutești, o patrulă de poliție a fost sesizată… ..

Femeie din Fălticeni surprinsă băută la volan și refuzând prelevarea de mostre biologice

Duminică, în jurul orei 21.50, echipajul de poliție din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 1 Vadu Moldovei a oprit un autoturism care… ..

Șofer sub influența alcoolului, fără permis de conducere, depistat în comuna Baia

În după-amiaza zilei de duminică, 30 iulie 2023, în jurul orei 15.33, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 7 Mălini… ..

Intervenţii în regim de urgenţă ale furnizorului de apă ACET Fălticeni. Peste 20 de străzi sunt afectate de întreruperea apei

În această dimineaţă, dispeceratul societăţii ACET Fălticeni a transmis două notificări privind întreruperea furnizării apei pe mai multe străzi din Fălticeni, în… ..

Şomuz Fălticeni începe noul sezon competiţional în primul tur al Cupei României

Miercuri, 2 august 2023, de la ora 17.30, pe Stadionul „Constantin Jamaischi”, Şomuz primeşte vizita echipei Ştiinţa Miroslava. Jocul se dispută într-o… ..

Polițiștii au organizat activități preventive împotriva cyberbullyingului în taberele școlare și școlile de vară din județul Suceava

În perioada 20-28 iulie 2023, polițiștii din Biroul Siguranță Școlară și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat… ..

Incident rutier în comuna Râșca: Vătămări corporale și conducere fără permis

În seara de sâmbătă, 29 iulie, ora 20:55, a avut loc un accident rutier în comuna Râșca, județul Suceava, care a implicat… ..

Profesorii beneficiază de an sabatic la fiecare zece ani, fără pierdere la vechime

Noua lege a educației preuniversitare menține dreptul profesorilor din învățământul preuniversitar de a solicita, o dată la zece ani, un an sabatic,… ..

Inițiativă caritabilă a doctorului Răzvan Hristea – Ajutor pentru bebelușii din Spitalul Municipal Fălticeni

Într-un gest plin de generozitate și empatie, Dr. Hristea Răzvan, medic la Spitalul Municipal Fălticeni, a lansat o inimoasă inițiativă menită să… ..

Avertizări meteo: Cod galben și Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în România! Vijelii, averse torențiale și grindină în mai multe regiuni!

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări de instabilitate atmosferică, respectiv Cod galben și Cod portocaliu, ce vor afecta mai multe… ..

Facturile electronice devin obligatorii pentru toate firmele începând din 2024

Obligație suplimentară pentru agenții economici din Fălticeni. Începând cu data de 1 ianuarie 2024, facturile electronice devin obligatorii în relația Business-to-Business (B2B)… ..

Fără permis și sub influența alcoolului, un bărbat din Horodniceni conducea mașina tatălui său

În seara zilei de vineri 28 iulie, ora 23:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 7 Mălini au desfășurat o acțiune… ..

Daria Silișteanu este noua campioană în proba de 100 metri spate la Festivalul Olimpic al Tineretului European

În această seară, Daria Măriuca Silișteanu a devenit noua campioană în proba de 100 metri spate, din cadrul Festivalului Olimpic al Teineretului… ..

Atleta Oanea Ştefania dublă medaliată la Campionatul Naţional de Juniori

La sfârşitul săptămânii trecute, 22-23 iulie 2023, Federaţia Română de Atletism a organizat Campionatul Naţional de Atletism rezervat juniorilor 3 (Under 16).… ..

Furnizarea apei va fi întreruptă în zona cartierului Şoldăneşti

În această dimineaţă Agenţia ACET Fălticeni are programată o întrerupere a furnizării apei, cuplarea unei extinderi a reţelei de apă, în zona… ..

FOTE 2023: Daria Silișteanu s-a calificat în finala la 100 metri spate

Continuă probele de înot din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Maribor (Slovenia). În sesiunea de seară, joi, 27 iulie,… ..

FOTE 2023: Daria Silișteanu și Aissia Prisecariu au câștigat medalia de aur în proba de ștafetă 4×100 metri liber

În ziua a treia a probelor de înot de la Festivalul Olimpic al Tineretului, fălticenencele Daria Silișteanu și Aissia Prisecariu au obținut… ..

Mesaj de vreme severă imediată în judeţul Suceava

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme severă pentru dimineaţa zilei de miercuri, 26 iulie 2023. Până la ora… ..