Știri din Falticeni Online

Ultimele titluri

Iulie de Fălticeni

Fotografie postată de Doru Axinte pe pagina grupului Oameni și locuri din Fălticeniul de ieri -fotografii de colecție. ..

Nori mammatus pe cerul Fălticeniului!

Fălticeni, 30 iunie 2021 Foto: Alex Săvescu Mai multe fotografii și video în articolul următor: Fenomen spectaculos pe cerul Fălticeniului după ploaia torențială de după-amiază (foto – video) ..

Maci înfloriți în curtea spitalului din Fălticeni!

Foto: Alex Săvescu / 19 iunie 2021 ..

Pe ploaie, în Fălticeni

Foto: Alex Săvescu / 18 iunie 2021 ..

Întâlnire cu scriitorul fălticenean Constantin Bulboacă la Biserica din Jahalia

Preluare facebook Întâlnire cu scriitorul fălticenean Constantin Bulboacă la Biserica din Jahalia ..

Înserare pe Ulița Rădășenilor

Foto: Alex Săvescu / 12 iunie 2021 Vezi mai multe fotografii din acest album ..

Mesaj de condoleanțe al Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni

Colectivul Colegiului Tehnic ,,Mihai Băcescu“ anunță cu adâncă durere trecerea în neființă a unuia dintre cei mai iubiți dascăli ai săi, doamna profesor Ionițe Viorica- Georgeta, om de o aleasă calitate sufletească și pedagog desăvârșit… Citește continuarea: S-a stins din viață distinsa profesoară Viorica Ionițe ..

Cerere în căsătorie la Şcoala Militară din Fălticeni, la depunerea Jurământului militar

Vineri, 11 iunie 2021, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi din Fălticeni a organizat festivitatea depunerii Jurământului militar de către noua serie de elevi. la finalul festivităţii, una dintre eleve a fost cerută în căsătorie. ..

Ziua Eroilor la Fălticeni

Foto: Alex Săvescu / 10 iunie 2021 MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO – FĂLTICENI ONLINE Detalii despre manifestările organizate la Fălticeni ..

Acțiune a Fundației Umanitare “NORD 2001″ în satul Mihăești, comuna Horodniceni

„În luna iunie am pus în prim plan copiii. Colegii noștri au străbătut satele pentru a face surprize celor mai puțin favorizați de soartă care poate nu sperau nici la o bomboană cu prilejul sărbătorii copilăriei…” Postare preluată de pe pagina Fundației Umanitare „NORD 2001” ..

Program gratuit de vizitare a muzeelor din Fălticeni la „Noaptea Muzeelor”

Rețeaua Națională a Muzeelor din România organizează, sâmbătă, 12 iunie 2021, a 17-a ediție a Nopții Muzeelor. Activitățile din Noaptea Muzeelor sunt oferite anul acesta iubitorilor de cultură de către muzee și case memoriale, galerii de artă, institute culturale, saloane și studiouri creative, castele, palate, cetăți, mori, teatre, […] ..

Fără cazuri noi de COVID-19 confirmate în zona Fălticeni. Nicio internare în judeţul Suceava în ultimele 24 de ore!

Informaţiile Direcţiei de Sănătate Publică Suceava arată că nici în ultimele 24 de ore nu au fost confirmate noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul populaţiei din zona Fălticeni. Statistica de luni, 7 iunie 2021, rămâne neschimbată faţă de ziua de duminică: patru cazuri active, câte […] ..

Câte un caz COVID-19 în Fălticeni, Liteni, Bogdănești și Horodniceni

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 34 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 24. Citește mai multe informații despre situația incidența cazurilor de infecție cu noul coronavirus în zona Fălticeni: Doar 4 persoane mai sunt infectate cu noul coronavirus […] ..

Foto: Accident rutier în intersecția de lângă Spitalul Fălticeni

Citește știrea despre acest accident rutier: Accident rutier în intersecția de lângă Spitalul Fălticeni. Coliziune între două autoturisme MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO PUBLICATĂ ÎN CONTUL FĂLTICENI ONLINE ..

Au înnebunit salcâmii!

Foto: Alex Săvescu / iunie 2021 ..

Este sezonul fotografiilor cu maci

Foto: Alex Săvescu Nu a fost nevoie să ajung pe un câmp. I-am găsit în Fălticeni. ..

Polițiștii locali din Fălticeni reacționează la postările de pe Facebook

În ultimele zile, pe paginile de socializare au fost publicate imagini cu un autoturism care a blocar o trecere de pietoni de pe bulevardul 2 Grăniceri, Polițiștii locali spun că s-au autosesizat în urma apariților din mediul online și l-au amendat în cele din urmă pe cel care […] ..