Știri din Jurnal Valcean

Ultimele titluri

O mulțime de evenimente dintre cele mai diverse au fost pregătite de Primăria Râmnicului și de partenerii săi cu ocazia Zilei Copilului

Primăria Municipiului și partenerii săi tradiționali au pregătit un ansamblu consistent de evenimente dedicate Zilei Copilului, în diverse locuri și ..

Proiect de pregătire practică la Liceul Tehnologic Brătianu

Liceul Tehnologic „Brătianu” Drăgășani a finalizat cu succes un nou proiect de practică profesională pentru elevii săi. Proiectul „Practica europeană ..

Deputatul Daniela Oteșanu face bilanțul PSD la 6 luni de la guvernare

„În momente grele pentru fiecare dintre români, cu crize suprapuse, cu scandaluri aproape zilnice între guvernanții de până în noiembrie ..

Ştrandul Ostroveni se deschide în acest week-end pentru sezonul estival 2022

Baza de agrement ”Ştrand Ostroveni” din administrarea Primăriei municipiului se va deschide vineri, 27 mai, pentru sezonul estival curent şi ..

24 mai – sărbătoarea liberalismului românesc

Pe 24 mai 1875 lua ființă cel mai vechi partid românesc, Partidul Național Liberal. Această dată a devenit sărbătoarea liberalilor ..

Amplă acțiune de curățenie în comuna Dăești

Elevi din satele Sâmbotin, Dăești, Fedeleșoiu, angajați din primărie și beneficiari ai legii 416 „s-au înarmat” cu saci de gunoi ..

Un segment din strada General Praporgescu intră în reabilitare de luni, 23 mai

În cadrul programului administraţiei municipale de întreţinere a reţelei stradale din Râmnic, luni, 23 mai, va demara reabilitarea străzii General ..

Miercuri, 25 mai, primarul Mircia Gutău va acorda audienţe râmnicenilor

Miercuri, 25 mai, primarul Mircia Gutău va sta la dispoziţia râmnicenilor care au de rezolvat probleme din sfera administraţiei locale ..

Deputatul Laurențiu Cazan, vot în favoarea adoptării Legii Offshore

Miercuri, 18 Mai, în plenul Camerei Deputaților, am votat în favoarea adoptării Legii Offshore – PLx 262/2022, alături de colegii ..

Un nou proiect de succes în comuna Bujoreni

O nouă veste bună pentru comuna Bujoreni! Proiectul “Îmbunătățirea infrastructurii TIC în domeniul E-Educație, comuna Bujoreni, județul Vâlcea” a fost ..

Primăria realizează lucrări de fluidizare a traficului auto pe strada Câmpului

Primăria Râmnicului, prin Direcţia Administrarea Domeniului Public, derulează lucrări de fluidizare a traficului rutier la capătul dinspre est al străzii ..

Program Zilele Orașului Călimănești 20-22 Mai

În data de 20 mai 1388, la Cancelaria Domnitorului Mircea cel Bătrân, au fost redactate și semnate două înscrisuri care ..

Primăria Râmnicului somează Romprest Energy să îşi respecte obligaţiile contractuale

Printr-o notificare transmisă în cursul acestei zile, Primăria Municipiului solicită firmei Romprest Energy SRL, prestatorul serviciului de salubrizare de la ..

10 Mai – Ziua Independenței României

În urmă cu un an Parlamentul României a hotărât să revină la sărbătorirea Zilei Independenței pe data de 10 mai, ..

Rețeaua de retail Magazine DIANA a inaugurat un nou magazin în județul Argeș

Cu noua locație, situată în Pitești, Piața Ceair, strada Lotrului, nr.1, rețeaua Magazine DIANA ajunge la un total de cinci ..

9 Mai – o zi cu valoare de simbol

La 9 mai 1877 Adunarea Deputaților și Senatul României au adoptat Declarația de Independență pe care a semnat-o, a doua ..

O stradă din cartierul Traian intră pentru o săptămână în proces de reabilitare

Primăria Râmnicului continuă investiţiile în reţeaua stradală din municipiu prin demararea luni, 9 mai, a reabilitării străzii Grigore Procopiu pe ..

Pază comunală în Bujoreni

La inițiativa primarului Gheorghe Gîngu, Consiliul Local al comunei Bujoreni a aprobat recent instituirea pe teritoriul localității a pazei comunale. ..

CCI Vâlcea organizează conferința „Oportunități de finanțare prin Fonduri UE/ Startup Nation”

Marți, 3 mai 2022, de la orele 14.00, în sala mare a Teatrului „Anton Pann”, Camera de Comerț și Industrie ..