Știri din Jurnal Valcean

Ultimele titluri

Deputatul Marian Lazăr, o nouă deplasare în teritoriu. Întâlnire cu locuitorii din Drăgășani

„În weekendul trecut am efectuat o acţiune door to door în Drăgăşani, judeţul Vâlcea, împreună cu mai mulţi colegi din ..

Veteran de război din Călimănești, vizitat de primarul Constantinescu

Ilie Scarlat, unul dintre puținii veterani de război ai orașului Călimănești, a împlinit 99 de ani. Cu această ocazie, primarul ..

Sediu modern de primărie, cu sală de sport, la Bujoreni

Un nou proiect se va implementa în comuna Bujoreni. Este vorba despre obiectivul de investiții „Complex administrativ – Sediu primărie ..

Intervenții pentru funcționarea optimă a iluminatului public stradal

În ultima perioadă, Direcția Administrării Domeniului Public din cadrul Primăriei Municipiului a intervenit pentru remedierea problemelor sesizate în rețeaua de ..

Primăria Bujoreni face noi investiții la școala și grădinița din Olteni

Investițiile la Școala și Grădinița Olteni se află în faza finală. Primăria Comuna Bujoreni a realizat la unitatea de învățământ ..

Peste 200 de milioane euro pentru extinderea rețelei de apă – canal din județul Vâlcea

În data de 2 noiembrie 2022, la sediul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene a avut loc semnarea de către reprezentanții ..

261 milioane de euro pentru apă și canalizare în 9 orașe și 25 de comune din Vâlcea

Secretarul de stat Carmen Moraru a semnat un contract de finanțare pentru extinderea rețelei de apă canal din județul Vâlcea, ..

(VIDEO) Regal de muzică folk la Arhiepiscopia Râmnicului

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, în seara zilei de luni, 31 octombrie 2022, Arhiepiscopia Râmnicului a fost gazda unui spectacol ..

Parcul pe Dealul Capela intră în linie dreaptă

aviz favorabil de la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor  Marţi, 1 noiembrie, Primăriei Râmnicului i-a fost transmis Avizul Favorabil al ..

Vizită inedită pentru elevii de la CSEI Băbeni 

Locurile parlamentarilor au fost ocupate pentru câteva ore de elevi de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Băbeni. Elevi, părinți ..

Primarul Mircia Gutău a vizitat recent modernizatul Club al Pensionarilor din Ostroveni

Primarul Mircia Gutău a verificat marţi seară lucrările de modernizare ale celui mai mare club al pensionarilor din Râmnic – ..

Pe masa Guvernului. Deputatul Buican insistă pe necesitatea realizăriidrumului expres Găneasa-Drăgășani-Râmnicu Vâlcea-Tigveni

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a efectuat o vizită de lucru în regiunea Oltenia la o serie de întreprinderi private și de ..

Miercuri, 26 octombrie, primarul Mircia Gutău va sta de vorbă cu râmnicenii în cadrul unei noi sesiuni  de audienţe

Miercuri, 26 octombrie, primarul Mircia Gutău va fi la dispoziţia râmnicenilor care au de rezolvat probleme ce ţin de resortul ..

Planul Național de Prevenire și Combatere a Cancerului a fost aprobat!

Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege care are în vedere prevenirea și combaterea cancerului. Această boală rămâne una dintre ..

Aventura EXPLORATOR ÎN ȚARA MEA! continuă!

Pentru că am primit o mulțime de mesaje, prelungim campania, așa că mai ai timp să îți completezi albumul cu ..

Rețeaua de retail Magazine DIANA bifează o nouă inaugurare

Situat în satul Scărișoara, comuna Mihăești, Vâlcea, noul Magazin DIANA vine cu o sortimentație adaptată nevoilor locale, cu o selecție ..

Deputatul Cazan a votat proiectul de lege care prevede că persoanele cu trecut infracţional nu pot îndeplini o funcţie publică

Săptămâna aceasta, deputatul vâlcean Laurenţiu Cazan a votat împreună cu colegii săi din Parlament pentru adoptarea proiectului de modificare şi ..

În atenția persoanelor implicate în realizarea Recensământului

Persoanele care au participat la realizarea Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor şi care au optat pentru plata în numerar a contravalorii ..