Știri din Jurnal Valcean

Ultimele titluri

Deputatul Eugen Neață: „Un vot pentru mai multă responsabilitate!”

„Românii mor cu sutele în fiecare zi. În ultimele patruzeci și opt de ore au fost uciși de coronavirus peste ..

Beneficiarii de ajutor social sunt stimulați să intre pe piața muncii

Persoanele beneficiare de ajutor social, care se angajează cu contract individual de muncă sau în baza unui raport de serviciu, ..

Ștafeta veteranilor Invictus a trecut și prin Călimănești

Primarul Florinel Constantinescu i-a întâmpinat pe participanți la Monumentul Eroilor de la Jiblea Veche și i-a felicitat pentru efortul depus ..

Încă șapte unități de învățământ din județ trec în online

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea au aprobat astăzi, 18 ..

Ștafeta veteranilor Invictus a ajuns în această după-amiază în Râmnicu Vâlcea

Prefectul Sebastian Fârtat i-a întâmpinat pe voluntarii care au străbătut alergând sau pe bicicletă traseul Curtea de Argeș – Râmnicu ..

Primăria Râmnicului a dotat Catedra de informatică a Colegiului Naţional ”Mircea cel Bătrân” cu 31 de calculatoare performante

Primarul Mircia Gutău a participat luni, 18 octombrie, la predarea celor 31 de calculatoare achiziţionate de Municipalitatea Râmnicului către Catedra ..

Doliu în Televiziunea VTV

„Cu durere în suflet, colectivul Televiziunii VTV anunță trecerea în neființă a iubitului nostru coleg Bogdan Diaconescu. După o perioadă ..

Imunizare anti-COVID doar cu buletinul la Centrul de vaccinare din Călimănești

La Centrul de vaccinare din Călimănești a început imunizarea anti-COVID cu serul Pfizer și cu cea de-a treia doză, în ..

Oficial ANI. Viceprimarul Râmnicului, incompatibil

INCOMPATIBILITATE. Inspectorii de integritate au constatat că Virgil Pîrvulescu a ocupat funcția de viceprimar al Mun. Râmnicu Vâlcea și Funcționar ..

Campanie de integritate. „M.A.I. etic, M.A.I. integru”

În perioada 11-15 octombrie 2021, ofițerii de prevenire din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea, împreună cu ..

BREAKING NEWS. 45 de profesori au picat examenul pentru fotoliul de director

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea a făcut publice rezultatele la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile ..

TOT MUNICIPIUL RÂMNICU VÂLCEA SE CONECTEAZĂ LA CĂLDURĂ

Dorim să cerem scuze vâlcenilor afectați de lipsa agentului termic în această perioadă, în care Consiliul Judeţean Vâlcea investeşte în ..

Doliu în PNL Vâlcea. Primarul din Stănești, răpus de Covid

Filiala Vâlcea a Partidului Național Liberal anunță cu profundă durere trecerea la cele veșnice a primarului comunei Stănești, Ionel Michiu. ..

101 ani. Antrenorul emerit de tenis Eugen Vătăşescu a fost felicitat de Primărie

În ajunul împlinirii venerabilei vârste de 101 ani, râmniceanul Eugen Vătăşescu a fost sărbătorit de Primăria Râmnicului care i-a oferit ..

(VIDEO) Supraveghere video, împrejmuire nouă și pază strictă, la situl arheologic Buridava!

Președintele Consiliului Județean, social-democratul Constantin Rădulescu, a subliniat recent faptul ca județul Vâlcea este binecuvântat cu numeroase monumente istorice, însă ..

IȘJ Vâlcea. 186 de profesori intră în cursa pentru fotoliul de directori sau adjuncți

Vineri, 15.10.2021, începând cu ora 10.00, se va desfășura concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile ..

„O mizerie de nedescris”, declarație politică a deputatului Daniela Oteșanu

„După ce guvernul Cîțu a eșuat, au considerat că este normal să continue să împartă administrațiile locale în administrațiile lor ..

Ajutoare pentru încălzirea locuinţei

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, prin Direcţia de Asistenţă Socială, demarează campania de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei şi a ..