Știri din Arena

Ultimele titluri

Deblochează rapid banii prin serviciile de scontare de la Omnicredit

<p>Companiile mici ce au de a face cu bilete de ordine sau cecuri, stiu cat de greu este sa iti tii afacerea pe linia de plutire pana in momentul in care poti debloca banii din aceste actiuni. Omnicredit, prima platforma finetech din Romania, vine in ajutorul microantrprenorilor cu servicii de scontare care sa ii ajute [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Până vineri, 2 kilometri de asfalt pe Strada A.I. Cuza, de la Ocnele Mari. Urmează şi al 3-lea

<p>La Ocnele Mari, situaţia a început să se schimbe în bine, iar acest lucru este tot mai vizibil. În doar un an de mandat, pe lângă multe alte obiective realizate, primarul Remus Sasu şi echipa sa au reuşit să modernizeze aproape 8 kilometri de drumuri de interes local. De asemenea, au convins conducerea Consiliului Judeţean [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cosac modernizează sistemul de iluminat public din Vlădeşti şi pune în siguranţă podul de lângă staţia de asfalt

<p>Adrian Cosac, primarul comunei Vlădeşti, va pune în siguranţă podul peste pârâul Olăneşti, din zona staţiei de asfalt. Acest obiectiv a fost afectat de calamităţile naturale produse la începutul anului, iar după 9 luni de demersuri la Guvern şi nu numai, social-democratului i s-au aprobat 530.000 de lei, prin H.G. 992, din data de 17 [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

SCM Rm. Vâlcea, obiectiv îndeplinit la Cisnădie. Liscevic, sărbătorita zilei, printre cele mai bune jucătoare de pe teren

<p>Miercuri, 20 octombrie, SCM Rm. Vâlcea a jucat, în deplasare, cu Măgura Cisnădie, într-un meci contând pentru etapa a V-a din Liga Florilor. Partida a rămas restanță ca urmare a faptului că în week-end gruparea sibiană a evoluat în EHF European League. Din fericire pentru trupa de la poalele Capelei, confruntarea din Cehia le-a obosit [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum alegi cea mai bună ofertă de închirieri auto în Bucureşti

<p>In ultimii ani automobilul a fost cel mai rapid mijloc de transport, acesta te ajuta sa ajungi de fiecare data in timp util la destinatie, fie ca trebuie sa mergi la locul de munca sau la o intalnire, de fiecare data este important sa fi punctual, daca nu ai o masina personala te poti baza [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cele mai bine plătite locuri de muncă din aviație

<p>Trăim într-o lume globalizată și conectată, în care costul călătoriei cu avionul e accesibil majorității oamenilor, iar milioane de pasageri călătoresc în fiecare zi. Indiferent de țară și destinație, orice zbor începe și se termină la aeroport. În fiecare aeroport din întreaga lume, lucrurile sunt puse în mișcare de lucrătorii specializați în diferite domenii de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Schema de sprijinire a IMM-urilor şi a populaţiei pentru plata facturilor la energia electrică şi gaze, aprobată în Senat

<p>Luni, senatorul Claudia Mihaela Banu a atras atenţia că România este în continuare una dintre ţările fruntaşe la exportul de „carne vie”, în Europa de Vest şi nu numai. „Mii de femei fiind obligate să se prostitueze în Occident. Rețelele de crimă organizată s-au înmulţit şi au crescut. Mii de românce sunt victimele lor, devin [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

La Vâlcea, nimeni nu scapă nereclamat

<p>Județul Vâlcea este pe primul loc la nivel național, nu la industrie, turism sau altceva pozitiv, ci la reclamații. 9 din 10 vâlceni au ca preocupare nu propria ogradă, ci să moară capra vecinului. Probabil că, dacă ar fi rezistat și în prezent comunismul, pe meleagurile noastre, Vâlcea ar fi avut mai mulți securiști și [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ştafeta Veteranilor Invictus, la Călimăneşti. Memoria eroilor români, promovată prin sport

<p>Marţi, 19 octombrie, Ştafeta Veteranilor Invictus a traversat Vâlcea şi s-a oprit aproape o oră la Călimăneşti, unde primarul Florinel Constantinescu s-a întâlnit cu cei 10 alergători şi 4 cicliştii care parcurg traseul galben şi i-a felicitat pentru modul în care cinstesc şi promovează memoria eroilor României. Cea de-a 8-a ediţie a Ştafetei Veteranilor Invictus [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

SMURD-ul, chemat la Mihăeşti, la meciul de fotbal dintre echipa locală şi Victoria Frânceşti

<p>După ce sâmbătă, 16 octombrie, a fost chemată Ambulanţa la Păuşeşti Măglaşi, acolo unde un jucător al echipei gazdă s-a trezit cu faţa plină de sânge după un duel cu un adversar, SMURD-ul a ajuns duminică, 17 octombrie, la Mihăeşti. Tot pentru a acorda îngrijiri medicale unui fotbalist. În minutul 17, la scorul de 1-0 [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Două meciuri în patru zile pentru SCM!

<p>Echipa de handbal feminin a Vâlcii revine pe teren în această săptămână după pauza provocată de meciurile echipei naţionale din preliminariile pentru Euro 2022. SCM va juca ultimul meci al rundei a V-a din Liga Florilor miercuri, 20 octombrie, de la ora 16.00, în deplasare, cu Măgura Cisnădie. Partida nu a avut loc în week-end [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Olteţul Zătreni a câştigat două derby-uri. Mai are unul, cu Roşiile. Nicu Vîlcu ”bate” în retragere

<p>Formaţia coordonată de Nicolae Vîlcu a câştigat toate cele trei meciuri din acest debut de sezon al Ligii a VI-a. Printre ”victimele” celor din Zătreni se numără două rivale de tradiţie, Laloşu şi Bălceşti. Pe ultima a învins-o duminică, 17 octombrie. ”Cu Bălceşti întotdeauna au fost meciuri frumoase. Avem o rivalitate cu ei, ţinând cont [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ioneşti a câştigat derby-ul local, cu Orleşti, în minutul 96! Narcis Tomescu, principalul artizan al victoriei

<p>Etapa a III-a a Ligii a V-a a programat şi un derby local, între CSC Orleşti şi Oltul Ioneşti. Partida a fost încrâncenată. A avut nerv şi nervi. Oaspeţii au reuşit să se impună în minutul 90+6, cu scorul de 2-1. Narcis Tomescu a adus formaţia din Ioneşti în avantaj după 15 minute de joc. [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Liga a VI-a / Sezon 2021-2022

<p>SERIA EST Etapa 3 • Duminică, 17 octombrie: Comerţul Roeşti – AS Creţeni              5-0 Olteţul Zătreni – Olteţul Bălceşti 2014  6-1 Faurul Livezi – Ştiinţa Roşiile               1-2 AS Făureşti – Luceafărul Pesceana       4-2 Recolta Laloşu – Cerna Copăceni        [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Liga a III-a / Seria a VI-a

<p>Etapa 8 • Vineri, 15 octombrie: ACS VEDIŢA COLONEŞTI M.S. – CSM SLATINA               1-1 UNIVERSITATEA CRAIOVA 2 – ACS FLACĂRA HOREZU 1-0 • Sâmbătă, 16 octombrie: CS SPORTING ROŞIORI 2008 – ACSO FILIAŞI                2-2 CSO PETROLUL POTCOAVA – CSM ALEXANDRIA      [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Liga a V-a / Sezon 2021-2022

<p>Etapa 3 • Sâmbătă, 16 octombrie: Atletic Drăgăşani – AS Bărbăteşti          0-1 • Duminică, 17 octombrie: Viitorul Voiceşti – CS Guşoeni               3-1 Alutus Sălătrucel – AS Şirineasa 2019   1-4 AS Buneşti – Sporting Galicea               2-7 CSC Orleşti – Oltul [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

LIGA a IV-a / Sezonul 2021-2022

<p>Etapa a V-a • Sâmbătă, 16 octombrie: CS Mădulari &#8211; Olympic Rm. Vâlcea             _-_ *) nedisputat; oaspeţii nu s-au prezentat Cozia Călimăneşti &#8211; Unirea Tomşani            4-0 *) întrerupt în minutul 16, după ce oaspeţii au rămas în doar şase jucători Lotru Brezoi &#8211; Foresta Malaia  [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

HANDBAL FEMININ / Liga Florilor / Sezon 2021-2022

<p>Etapa a V-a • Miercuri, 13 octombrie CSM Bucureşti &#8211; CSM Deva                                  31-20 • Sâmbătă, 16 octombrie CSM Slatina &#8211; CS Gloria 2018 Bistriţa                   24-25 CS Dacia Mioveni 2012 &#8211; CSU [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Prima neprezentare din Liga a IV-a. Olympic nu s-a deplasat la Mădulari. În ciuda nedisputării meciului, primarul Dimulescu a onorat tradiţia

<p>Sâmbătă, 16 octombrie, s-a înregistrat prima neprezentare din Liga a IV-a. Olympic Rm. Vâlcea nu s-a deplasat la Mădulari. Era previzibil un astfel de deznodământ. Dan Bărbuţ a solicitat amânarea partidei, ca urmare a faptului că în aceeaşi zi juniorii săi erau programaţi să joace şi în campionatul de republicani. Gazdele nu au acceptat propunerea, [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Criza se adânceşte la Tomşani! Unirea, în doar 9 jucători la Călimăneşti

<p>Incertitudinile legate de finanţarea echipei adâncesc criza la echipa de Liga a IV-a Unirea Tomşani. După ce în etapa precedentă a strâns doar 12 jucători, pentru meciul din această rundă, de la Călimăneşti, Tomşani a avut la dispoziţie doar 9 jucători. Era clar că nu poate face faţă gazdelor. Cozia, lidera clasamentului, ar fi fost [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..