Știri din EuroValcea

Ultimele titluri

Primăria Râmnicu Vâlcea a dotat Catedra de informatică a Colegiului Naţional ”Mircea cel Bătrân” cu 31 de calculatoare

Primarul Mircia Gutău a participat luni, 18 octombrie 2021, la predarea celor 31 de calculatoare achiziţionate de Municipalitatea Râmnicului către Catedra de informatică a Colegiului Naţional ..

COVID-19 în Vâlcea, 19 octombrie 2021 – situația epidemilogică, incidența înregistrată

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea, de la începutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate 21.064  de cazuri de persoane ..

ÎNGERUL BLOND, spectacol dedicat poetului Nichita Stănescu, în repertoriul Teatrului Municipal ARIEL

Joi, 21 octombrie 2021, la Sala Zăvoi, începând cu ora 18:00, Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea prezintă publicului vâlcean spectacolul  intitulat ÎNGERUL BLOND, un spectacol dedicat ..

Restaurant Drive-Thru deschis de McDonald’s în Râmnicu Vâlcea

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, a deschis astăzi un nou restaurant în Râmnicu Vâlcea, situat pe Bulevardul Dem Rădulescu, numărul 2-14, ..

127 candidați au primit verde pentru funcții de director în școli din Vâlcea

Vineri, 15 octombrie 2021, s-a desfășurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din ..

COVID-19 în Vâlcea, 15 octombrie 2021 – măsuri adoptate de CJSU, situația epidemilogică, incidența înregistrată

Vineri, 15 octombrie 20121, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea au aprobat prin Hotărârea nr. 69, aplicarea măsurilor pentru gestionarea pandemiei de COVID-19 ..

Primarul comunei Stănești, Ionel Michiu, a plecat în lumea celor drepţi

Filiala Partidului Național Liberal Vâlcea anunță cu profundă durere trecerea la cele veșnice a primarului comunei Stănești, Ionel Michiu. Reprezentat de bază al liberalismului vâlcean, dedicat ..

Colegiul Energetic și Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” desfășoară orele de curs online

Marți, 13 octombrie 2021, Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că, prin Hotărârea nr. 66, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea au aprobat ..

Concurs pentru funcții de director și director adjunct în unități de învățământ din Vâlcea

Vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10.00, se va desfășura concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de ..

AJOFM Vâlcea informează: Aplicația SEMM – Sistemul Electronic de Mediere a Muncii

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă pune la dispoziția angajatorilor platforma: Servicii online pentru angajatori, pentru accesarea aplicației SEMM: Sistemul Electronic de Mediere a Muncii, în vederea declarării locurilor ..

13 Octombrie – Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor, marcată de ISU Vâlcea

„Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor”, este marcată miercuri, 13 octombrie 2021, ocazie cu care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea va ..

COVID-19 în județul Vâlcea, 12 octombrie 2021: situaţia epidemiologică – incidența cumulată

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea, de la începutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate 19.792 de cazuri de persoane ..

Premieră la Teatrul Anton Pann: ”Un parc… o bancă” de Alexandr Ghelman, regia Florin Beciu

Joi, 14 octombrie 2021, de la ora 19.00, Teatrul Anton Pann vă invită la o nouă premieră. Este vorba de spectacolul ”Un parc… o bancă” de ..

Primăria Râmnicu Vâlcea demarează campania de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie

Primăria Râmnicu Vâlcea, prin Direcţia de Asistenţă Socială, demarează campania de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie conform Legii nr. 226/2021 ..

Acțiune de prevenire a accidentelor rutiere în Călimănești și comunele arondate

Polițiștii Serviciului Rutier, Poliției orașului Călimănești, Serviciului de ordine publică, Poliției orașului Brezoi și Posturilor de Poliție Berislăvești și Sălătrucel au acționat în orașul Călimănești, dar ..

Angajații CNAIR muncesc în clădiri degradate, o parte fără apă potabilă

Sindicatul Drumarilor ELIE RADU, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), solicită realizarea de investiții în clădirile în care își desfășoară ..

Vodafone România susține echipa națională la competiția European Rocketry Challenge

Șapte studenți din România lansează racheta Eva la competiția European Rocketry Challenge, în concurs cu 400 de participanți din toată Europa Vodafone România susține prima echipă ..

COVID-19 în județul Vâlcea: situaţia epidemiologică la data de 11 octombrie 2021

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea, de la începutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate 19.582 de cazuri de persoane ..

În Râmnicu Vâlcea, polițiștii rutieri continuă acțiunile în contextul pandemiei de COVID-19

Polițiștii rutieri din județul Vâlcea au acționat pentru creșterea disciplinei rutiere și prevenirea accidentelor, dar și pentru reducerea numărului de infectări cu virusul SARS-CoV-2.  Polițiștii Biroului ..

Programul ASAP – școli verzi în toate reședințele de județ din România

Programul ASAP de implementare în școli a sistemului de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile va ajunge în toate reședințele de județ din România în anul școlar ..