Știri din Unirea

Ultimele titluri

DOCUMENT| Noi măsuri anti Covid-19 la Câmpeni și alte 11 comune din județul Alba. Decizia CJSU

<p></p> <p>DOCUMENT&#124; Noi măsuri anti Covid-19 la Câmpeni și alte 11 comune din județul Alba. Decizia CJSU Având în vedere rata de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de COVID–19 la nivelul tuturor unităților administrativ–teritoriale din județul Alba, la data de 15.10.2021, transmisă Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba de către Direcția de Sănătate [&#8230;]</p> ..

Pfizer solicită autorizarea vaccinului COVID-19, pentru copiii între 5 și 11 ani, din partea Uniunii Europene. Care este situația în SUA

<p></p> <p>Pfizer solicită autorizarea vaccinului COVID-19, pentru copiii între 5 și 11 ani, din partea Uniunii Europene. Care este situația în SUA Oficial, Pfizer a solicitat autorizarea vaccinului anti-Covid în Uniunea Europeană pentru administrarea în cazul copiilor sub 12 ani. Toate datele medicale ale studiilor realizate au fost transmise Agenției Europene a Medicamentului. Grupul farmaceutic american [&#8230;]</p> ..

Megainvestiție pentru Școala Avram Iancu din Zlatna: Licitație de peste 7 milioane de euro, pentru modernizare și reabilitare, lansată de Primărie

<p></p> <p>Megainvestiție pentru Școala Avram Iancu din Zlatna: Licitație de peste 7 milioane de euro, pentru modernizare și reabilitare, lansată de Primărie Primăria orașului Zlatna a lansat în SEAP o licitație pentru achiziția unor lucrări, în cadrul proiectului „Executie lucrari pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare si modernizare Şcoală Gimnazială Avram lancu, oraş Zlatna”. Valoarea totală estimată [&#8230;]</p> ..

COMUNICAT DE PRESĂ| AUR se opune vaccinării forțate a personalului medical

<p></p> <p>COMUNICAT DE PRESĂ&#124; AUR se opune vaccinării forțate a personalului medical Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condamnă demersul legislativ inițiat de PNL și UDMR, care prevede că personalul medical din spitalele publice și private va fi obligat să prezinte dovada vaccinării sau a testării. „Două partide care se pretind de dreapta împing medicii către vaccinarea [&#8230;]</p> ..

Studenții de la Medicină se ÎNTORC în spitale, pentru a se lupta cu pandemia COVID-19. Anunțul lui Raed Arafat

<p></p> <p>Studenții de la Medicină se ÎNTORC în spitale, pentru a se lupta cu pandemia COVID-19. Anunțul lui Raed Arafat Studenţii medicinişti vor lucra din nou, voluntar, în unităţile sanitare, în contextul creşterii numărului de cazuri COVID din România. &#8222;Am început din nou să distribuim studenţi medicinişti care să lucreze pe rol de asistenţi medicali în [&#8230;]</p> ..

FOTO| Principesa Sofia și-a ales lucrările favorite la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia: Ce elevi au câștigat premiul de excelență, cu ocazia Anului Centenarului Încoronării

<p></p> <p>Principesa Sofia și-a ales lucrările favorite la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia: Ce elevi au câștigat premiul de excelență, cu ocazia Anului Centenarului Încoronării Astăzi, 15 septembrie, în jurul orei 11:00, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a României a fost prezentă, cu ocazia Anului Centenarului Încoronării, la Alba Iulia. Aceasta s-a prezentat [&#8230;]</p> ..

FOTO| Lucrări de renovare la Curtea de Apel Alba Iulia. Programul ședințelor ar putea fi afectat

<p></p> <p>Începând de luni, 18.10.2021, sala de ședințe ”Constantin Hamangiu” (201) situată la etajul al II-lea al Palatului Justiției din Alba Iulia, unde se judecă de regulă dosare aflate pe rolul secției a I-a civilă și secției contencios administrativ și fiscal din cadrul Curții de Apel Alba Iulia, va intra în renovare pe o perioadă estimată [&#8230;]</p> ..

FOTO| Vechiul ștrand din Alba Iulia va deveni un nou PARC: Va avea un iaz, alei și trotuare, teren de baschet și tenis, precum și o scenă

<p></p> <p>Alba Iulia va avea un nou parc, construit în locul vechiului ștrand public, dotat cu alei și trotuare, teren de baschet și tenis și multe altele, conform primarului Gabriel Pleșa. „Sunt convins că poveștile, legendele și comentariile legate de vechiul ștrand din Alba Iulia nu se vor opri niciodată, dar astăzi avem de gestionat o [&#8230;]</p> ..

Aproape 400 de ventilatoare fixe și mobile și 20 de concentratoare din partea Unifarm vor ajunge în spitalele din țară. Hotărâre a CNSU

<p></p> <p>Aproape 400 de ventilatoare fixe și mobile și 20 de concentratoare din partea Unifarm vor ajunge în spitalele din țară. Hotărâre a CNSU Vineri, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis ca Ministerul Sănătății să dispună în folosință gratuită, de urgență, a 396 de ventilatoare fixe și mobile și 20 de concentratoare pe care [&#8230;]</p> ..

Jandarmii din Alba vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentele sportive din județ. Recomandări pentru participanți

<p></p> <p>Jandarmii din Alba vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentele sportive din județ. Recomandări pentru participanți Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică din acest weekend la următoarele manifestări sportive din județul Alba: În data de 16.10.2021, în județul Alba vor [&#8230;]</p> ..

Acțiune a IPJ Alba: Peste 250 de elevi din județul Alba au discutat cu polițiștii de la prevenire și siguranță școlară despre bullying

<p></p> <p>Acțiune a IPJ Alba: Peste 250 de elevi din județul Alba au discutat cu polițiștii de la prevenire și siguranță școlară despre bullying În săptămâna care se încheie, peste 250 de elevi din județul Alba au discutat cu polițiștii de la prevenire și siguranță școlară despre bullying și măsurile utile pentru prevenirea victimizării din infracțiuni. [&#8230;]</p> ..

ANGAJĂRI la ISU Alba: Au început înscrierile pentru postul de îngrijitor la Serviciul Logistic-Patrimoniu

<p></p> <p>ANGAJĂRI la ISU Alba: Au început înscrierile pentru postul de îngrijitor la Serviciul Logistic-Patrimoniu Înscrierile, prin încadrare directă, a unui post vacant de îngrijitor, în cadrul Serviciului Logistic-Patrimoniu Imobiliar-Echipa de Întreținere și reparații imobile, au început, în cadrul ISU Alba. &#8222;Am dat curs înscrierii prin încadrare directă, a unui post vacant de personal contractual &#8211; [&#8230;]</p> ..

FOTO: ACS Karate Forever Alba Iulia, 20 de medalii la Campionatul Național IKU | Patru karateka, la Campionatul European

<p></p> <p>De curând, la Orăștie, s-a desfășurat Campionatul Național IKU al Federației Române de Arte Marțiale, recunoscută de Ministerul Tineretului și Sportului, dedicată copiilor cu vârste până la 13 ani. Reprezentanții ACS Karate Forever Alba Iulia au obținut 20 de medalii în întrecerea națională ce a avut două probe, kata și kumite. Karateka din Cetatea Marii [&#8230;]</p> ..

FOTO: “Life is Dance” Alba Iulia, în prim-plan și la WDSF Timișoara Open Championship

<p></p> <p>Reprezentanții “Life is Dance” Alba Iulia, un club cu rezultate remarcabile în dansul sportiv autohton, au continuat șirul evoluțiilor bune din această toamnă, de data aceasta la o competiție internațională disputată recent la Buziaș. WDSF Timișoara Open Championship a fost dificil de organizat, din cauza restricțiilor în vigoare în municipiul de pe Bega, dar și [&#8230;]</p> ..

IPJ ALBA: Activități informativ – preventive și de verificare a modului în care se respectă prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

<p></p> <p>IPJ ALBA: Activități informativ – preventive și de verificare a modului în care se respectă prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile informativ – preventive și de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea [&#8230;]</p> ..

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei în municipiul AIUD: Condiții de acordare și cereri, declaraţii pe propria răspundere

<p></p> <p>Ajutorul pentru încălzirea locuinţei în municipiul AIUD: Condiții de acordare și cereri, declaraţii pe propria răspundere Începând cu data de 18 octombrie 2021 se vor distribui cereri şi declaraţii pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei pentru sezonul rece noiembrie 2021 – martie 2022 și/sau a suplimentului pentru energie, conform Legii nr.226/2021 privind [&#8230;]</p> ..

FOTO| SUBIECTELE date la concursul de directori 2021: „Prin ce se aseamănă cuțitul și lingura”, dat ca exemplu în grilă

<p></p> <p>SUBIECTELE date la concursul de directori 2021: „Prin ce se aseamănă cuțitul și lingura”, dat ca exemplu în grilă S-au înscris la concurs peste 9.200 de candidați pentru cele peste 8.600 de locuri. Modelele de teste au fost publicate săptămâna aceasta de Ministerul Educației. Metodologia pentru concursul de directori a fost modificată cu o zi înaintea probei [&#8230;]</p> ..

Alin Tomuș: Dacă ne mai jucăm mult de-a logica politică s-ar putea să ne trezim în scurtă vreme în fața unei societăți care să conteste orice fel de mecanism democratic

<p></p> <p>Alin Tomuș: Dacă ne mai jucăm mult de-a logica politică s-ar putea să ne trezim în scurtă vreme în fața unei societăți care să conteste orice fel de mecanism democratic Logica politică așa cum este ea percepută la modul general ar trebui să țină cont de context, de oportunitatea unor mișcări care să consolideze mecanismul [&#8230;]</p> ..

Accident rutier la Cugir: Tânără de 18 ani, RĂNITĂ, după ce șoferița autoturismului în care se afla a intrat în coliziune cu o mașină staționată

<p></p> <p>Accident rutier la Cugir: Tânără de 18 ani, RĂNITĂ, după ce șoferița autoturismului în care se afla a intrat în coliziune cu o mașină staționată Un accident rutier a avut loc joi, 14 octombrie, la Cugir, unde o tânără de 18 ani a intrat în coliziune cu un autoturism care staționa pe marginea carosabilului. La [&#8230;]</p> ..

DRAMĂ în Bacău: O fetiță de doar 13 ani, fără comorbidități și nevaccinată, a murit din cauza Covid-19

<p></p> <p>DRAMĂ în Bacău: O fetiță de doar 13 ani, fără comorbidități și nevaccinată, a murit din cauza Covid-19 Victimele provocate de pandemia actuală încep să devină din ce în ce mai tinere. O fetiță de 13 ani, din Bacău, a murit din cauza Covid-19. Fetița nu avea alte comorbidități și era nevaccinată. Până astăzi, 15 [&#8230;]</p> ..