Știri din AiudInfo

Ultimele titluri

Locuri de muncă disponibile în Municipiul AIUD, la data de 6 decembrie 2022

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 6 decembrie 2022, pe raza Municipiului Aiud. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectati AJOFM Alba, sectiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agentiei județene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Un nou clopot la Biserica Ortodoxă „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Rădești

<p>În cursul acestei săptămâni, la Biserica Ortodoxă din Rădești ce poartă hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, a fost adus un clopot nou. Până pe ziua în care va fi sfințit, acesta va sta așezat în fața Sfântului Altar, un loc potrivit pentru a fi privit de toți credincioșii care participă la slujbele desfășurate în [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Salonul de carte dedicat Zilei Naționale a României – 2022, un succes…

<p>Salonul de carte organizat de Consiliul Județean Alba și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, o manifestare amplă dedicată cărții de specialitate, a inclus și trei dintre lucrările tipărite, în anul 2022, de Centrul Multicultural Liviu Rebreanu Aiud, în programul dedicat Anului școlilor istorice la Aiud. • Prima lucrare: &#8222;Paul Scrobotă, Colegiul Bethlen Gábor 1622-2022, [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 41 de ani din Aiud cercetat de polițiști, după ce a fost surprins conducând cu permisul suspendat

<p>Marți, 29 noiembrie 2022, în timp ce acționau pe strada Iuliu Maniu din Aiud, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Aiud au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Aiud. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. Față de acesta, cercetările [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în Municipiul AIUD, la data de 29 noiembrie 2022

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 29 noiembrie 2022, pe raza Municipiului Aiud. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectati AJOFM Alba, sectiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agentiei județene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Persoana încarcerată în urma coliziunii a trei autoturisme, petrecută pe strada Transilvaniei din Aiud

<p>Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare, la un accident rutier în Municipiul Aiud. Din informațiile preliminare transmise de către autorități, ar fi vorba despre un accident rutier produs pe strada Transilvaniei, între 3 autoturisme, din care ar fi rezultat o victimă încarcerată. Polițiștii acționează pentru devierea traficului, pe [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Tânăr de 23 de ani din Aiud cercetat de polițiști, după ce a condus băut și a ajuns cu autoturismul în șanțul de pe marginea carosabilului de pe strada Gorunului

<p>Duminica, 27 noiembrie 2022, în jurul orei 22.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, pe strada Gorunului din Aiud, au identificat un autoturism, aflat în afara părții carosabile, în șanțul de colectare a apei pluviale. La volanul acestuia se afla [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Biserica Greco – Catolică din Rădești primește 5.000 de lei pentru renovarea exterioară și interioară a capelei de rugăciune

<p>Consiliul Local Rădești a alocat un sprijin financiar în sumă de 5.000 lei Parohiei Greco – Catolice din Rădești, pentru renovarea exterior și interior la Capela de rugăciune aparținând de biserica Greco – Catolică din localitate. Credincioșii aparținând parohiei greco – catolice din Rădești se întreabă pe cand fonduri și pentru reparații la biserica cea [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 52 de ani din Aiud cercetat de polițiști, după ce a fost surprins conducând băut

<p>Sâmbătă, 26 noiembrie 2022, în jurul orei 16.45, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 52 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Aiud, fiind sub influența alcoolului. În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat, [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Licitație de peste 11 milioane de lei, pentru reabilitarea și dotarea Colegiului Tehnologic Aiud

<p>Primăria Municipiului Aiud a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru execuția lucrărilor la obiectivul „Reabilitare și dotări Colegiul Tehnic Aiud”. Valoarea totală estimată a investiției este de 11.453.488,03 de lei, fără TVA. Obiectivul general Creșterea gradului de participare la învățământul profesional și tehnic și învățarea pe tot parcursul vieții la [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 36 de ani cercetat de polițiștii din Aiud, după ce și-a agresat concubina

<p>Joi, 24 noiembrie 2022, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 29 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că a fost agresată de concubin. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în seara zilei de 23 noiembrie 2022, în timp ce se afla la domiciliul conjugal din [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Investiție de peste 7 milioane de lei la Penitenciarul Aiud, în îmbunătățirea condițiilor oferite deținuților

<p>Penitenciarul Aiud urmează să își mărească capacitatea spațiilor de deținere. Astfel, se propune demolarea unor spații de producție și construirea unei clădiri cu regim de înălțime parter și etaj, care va avea o capacitate de 101 deținuți. Instituția a lansat joi, 24 noiembrie 2022, o licitație publică cu o valoare estimată de 7,6 milioane de [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Ordin de protecție împotriva agresorului, obținut de mama minorei din Aiud violată de cei doi bărbați din Cluj Napoca

<p>Mama minorei de 9 ani, aflată și ea în arest sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului, a obținut un ordin de protecție împotriva fostului iubit. „Admite cererea de chemare în judecată formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, la sesizarea victimelor [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Minora de 9 ani din Aiud, VIOLATĂ de iubitul mamei și un prieten al acestuia, primește consiliere psihologică la DGASPC Alba

<p>Minora de 9 ani agresată sexual de iubitul mamei sale și un prieten al acestuia se află într-un centru de tip familial al DGASPC Alba, unde i se oferă consiliere psihologică pentru a depăși efectele traumelor. Potrivit directorului instituției Valetin Frăcea, minora se află în custodia DGASPC încă de marți. Reamintim că cei doi bărbați [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Minoră de 19 ani din Aiud violată de doi bărbați din Cluj Napoca, iar mama acesteia ar fi asistat la unele dintre violuri

<p>Vineri, 18 noiembrie 2022, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca și ar fi locuit la domiciliul [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Poliția Locală Aiud primește aproape 16.000 de lei pentru achiziția de veste anti-înjunghiere, bastoane, epoleți și bocanci

<p>Polițiștii locali din municipiul Aiud vor beneficia de piese de vestimentație și dotări noi, în valoare de aproape 16.000 de lei. Primăria municipiului Aiud, va cumpăra articole de îmbrăcăminte și dotări pentru polițiștii locali din oraș, în valoare totală de 15.897,00 de lei, fără TVA. Achiziția a fost făcută prin cumpărare directă, pe platforma Sistemului [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 48 de ani din Aiud cercetat de polițiști, după ce și-a agresat soția

<p>Luni, 21 noiembrie 2022, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 47 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că a fost agresată de soț. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în aceeași zi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și ar unor discuții contradictorii, bărbatul, în [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în Municipiul AIUD, la data de 22 noiembrie 2022

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 22 noiembrie 2022, pe raza Municipiului Aiud. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectati AJOFM Alba, sectiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agentiei județene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

A fost sfințită capela mortuară din Rădești

<p>În organizarea Primăriei Rădești și a Bisericii Ortodoxe „Sf. Apostoli ,Petru și Pavel”, duminică, 20 noiembrie 2022 a avut loc evenimentul de sfințire a capelei mortuare situate în incinta cimitirului din localitate. Capela  a fost  realizată din fonduri bugetare ale Primăriei din Rădești, locația urmând să   deservească toate cultele religioase din localitate. La slujba de [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 62 de ani din Aiud cercetat de polițiști, după ce a fost surprins conducând băut, pe strada Protopop Iosif Pop

<p>Sâmbătă, 19 noiembrie 2022, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 62 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Protopop Iosif Pop din municipiul Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..