Știri din CugirInfo

Ultimele titluri

Astăzi, de Sfântul Nicolae, la Cugir au fost aprinse luminițele de sărbători

<p>La Cugir, luminițele de sarbători au fost aprinse astăzi, 6 decembrie 2022, de Sfântul Nicolaae. În seara aceasta a fost aprins iluminatul festiv care împodobește orașul cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Ca de fiecare dată, numerotarea inversă până la momentul aprinderii miilor de luminițe a fost pornită de către primarul orașului, Adrian Teban alături de [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Tânăr de 21 de ani din Cugir reținut de polițiști, după ce ar fi furat suma de 800 de lei din poșeta angajatei unui magazin din oraș

<p>Luni, 5 decembrie 2022, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, față de un tânăr de 21 de ani, din Cugir, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă care a fost sesizată poliției la data de 1 decembrie 2022. Se pare că, joi, 1 decembrie 2022, tânărul ar fi profitat de neatenția [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în orașul CUGIR, la data de 6 decembrie 2022

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 6 decembrie 2022, pe raza orașului CUGIR. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectati AJOFM Alba, sectiunea Persoane fizice – Locuri de munca vacante sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Brudina de la Acmariu a devenit piesă de muzeu

<p>Brudina care decenii de-a randul a fost singura modalitate de a traversa râul Mureș pentru cei care călătoreau pe DC 57, între Balomiru de Câmp și Acmariu a devenit piesă de muzeu. „Timp de zeci de ani, mii de persoane au traversat Mureșul cu ea, fiind foarte utilă pentru locuitorii din zonă. Acum este pusă [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

5 noi cazuri de COVID-19 raportate astăzi, 5 decembrie 2022, în orașul Cugir și comuna Blandiana

<p>Astăzi, 5 decembrie 2022, în județ s-au înregistrat 5 cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2, potrivit informațiilor furnizate de către DSP Alba. Dintre aceste cazuri, 4 au fost atribuite orașului Cugir și 1 comunei Blandiana. Localitatățile din care provin cazurile de COVID-19 confirmate astăzi, 5 decembrie 2022, în județul Alba: CUGIR &#8211; 4 cazuri BLANDIANA [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

La Cugir, luminițele de sarbători vor fi aprinse marți, 6 decembrie 2022, de Moș Nicolae

<p>Primarul Adrian Teban a anuntat ca orașul Cugir se va transforma într-o localitate „de poveste”  în seara de Sfântul Nicolae, începând cu ora 17.00, atunci când sute de oameni vor veni să vadă aprinderea luminitelor de sarbatori si a bradului împodobit din fața Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”. Mii de beculeţe şi zeci de perdeluțe luminoase [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

De Ziua Națională a României – Concurs de alergare montană „Eco Trail”, la Cluj Napoca. Cinci atleți din Cugir, la startul competiției

<p>De Ziua Națională a României, a avut loc la Cluj Napoca, competiția de Alergare montana „Eco Trail”, concurs desfășurat pe distantele de: 50 km cu diferența de nivel 1650 m, 25 km cu diferența de nivel 900 m si 16 km cu diferența de nivel 450 m. La toate trei probele au participat peste 700 [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

„Roș-albaștrii” iernează pe locul secund: Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-0 (1-0)

<p>Metalurgistul Cugir a câștigat cu stil, ultima reprezentație a anului, disputată pe „Arena Cugir”, meci contând pentru etapa a XV-a din Seria 9, o dispută cu vecina de ierarhie, Avântul Reghin, scor 2-0 (1-0). Gruparea de sub Drăgana a urcat pe locul secund și are parte de sărbători liniștite, fiind cea mai plasată dintre conjudețene [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 40 de ani din Cugir reținut de polițiști, după ce a distrus mai multe bunuri și a amenințat o persoană într-un local public din oraș

<p>Miercuri, 30 noiembrie 2022, Polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 40 de ani, din Cugir, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare. În sarcina acestui s-a reținut faptul că, în timp ce se afla într-un local [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

7 noi cazuri de COVID-19 raportate astăzi, 1 decembrie 2022, în orașul Cugir

<p>Astăzi, 1 decembrie 2022, în județ s-au înregistrat 8 cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2, potrivit informațiilor furnizate de către DSP Alba. Dintre aceste cazuri, 7 au fost atribuite orașului Cugir (5 cazuri noi și 2 reinfectări). Localitățile din care provin cazurile de COVID-19 confirmate astăzi, 1 decembrie 2022, în județul Alba: CUGIR &#8211; 5 [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

„Focul Lupului Alb”, pe Dealul Cetate din Cugir: Tradiții și credințe strămoșești de Sfântul Andrei, în cetatea Singidava

<p>„Focul Lupului Alb” este un eveniment devenit deja tradiție în orașul de la poalele Drăganei, Cugir. În fiecare an, pe 30 noiembrie, pe dealul Cetate din Cugir, istoria prinde viață sub privirile zecilor de oameni prezenți. Coborâți parcă din negura timpului, dacii din Cetatea Singidava au însuflețit locurile unde odinioară strămoșii noștri își duceau traiul. [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Un tânăr de 19 ani a DECEDAT după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp, pe DJ 705A

<p>Miercuri 30 noiembrie 2022, ora 22.35, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, între localitățile Orăștie și Căstău, a avut loc un accident rutier cu victime. Polițiștii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au constatat că, un tânăr în vărstă de 19 ani, din comuna [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

De Ziua Națională a României -2022, Castelul Corvinilor din Hunedoara şi Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva vor putea fi vizitate gratuit

<p>Castelul Corvinilor din Hunedoara şi Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane (MCDR) din Deva vor putea fi vizitate gratuit pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale, au informat reprezentanţii celor două instituţii muzeale. Astfel, accesul publicului în Castelul Corvinilor va fi posibil între orele 09.00-17.00, continuând tradiţia anilor trecuţi în care monumentul istoric a fost deschis [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

3 noi cazuri de COVID-19 raportate astăzi, 30 noiembrie 2022, în orașul Cugir

<p>Astăzi, 30 noiembrie 2022, în județ s-au înregistrat 8 cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2, potrivit informațiilor furnizate de către DSP Alba. Dintre aceste cazuri, 2 au fost atribuite orașului Cugir (2 cazuri noi și 1 reinfectare). Localitățile din care provin cazurile de COVID-19 confirmate astăzi, 30 noiembrie 2022, în județul Alba: ALBA IULIA &#8211; [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

S-au finalizat lucrările la rețeaua de apă, pe strada Mihai Eminescu din Cugir

<p>Primăria Orașului Cugir monitorizează permanent fiecare investiție, stadiul acestora fiind evaluat în teren cu regularitate. În cursul zilei de ieri, 28 noiembrie 2022, în atenția conducerii administrației locale s-au aflat cele trei străzi din zona Râul Mic &#8211; M. Eminescu, G. Enescu și S. Bărnuțiu. La vizita pe șantier au luat parte Primarul Adrian Teban, [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Învățător de la Școala Gimnazială Nr. 3 Cugir, acuzat de parinți că bruschează elevii. Vezi ce spun reprezentanții IȘJ Alba

<p>Un învățător care predă la clasa pregătitoare a Școlii Gimneziale Nr. 3 Cugir este acuzat de părinții unei fetițe că bruschează elevii și nu se ocupă cum ar trebui de educația lor. „Domnul bruschează copiii, pe fetița noastră, de exemplu, a strâns-o de mână pentru motivul că e el nervos. În plus, pleacă din școală [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Realitatea cruntă a războiului din Ucraina povestită de un bărbat din Cugir, întors recent de pe front

<p>Realitatea cruntă  a războiului a războiului din Ucraina, trăită prin ochii unui bărbat din Cugir, care s-a înrolat în Legiunea Internațională, este dezvăluită recorder.ro. Înainte de a ajunge pe frontul din Ucraina acesta a încercat să jefuiască o bancă din Spania, în 2004. Potrivit adevărul.ro, se pare ca bărbatul se află ilegal în Spania, de [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în orașul CUGIR, la data de 29 noiembrie 2022

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 29 noiembrie 2022, pe raza orașului CUGIR. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectati AJOFM Alba, sectiunea Persoane fizice – Locuri de munca vacante sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Debut cu dreptul pentru CSO Metalurgistul Cugir în Divizia B la şah

<p>Găzduită de Hotelul „Leul de Aur” din Sebeş, seria de recalificări a Diviziei B la şah reuneşte la start 5 echipe din Bistriţa, Cluj-Napoca, Piteşti şi Cugir care îşi dispută ultimul loc calificant în Divizia A din 2023. După ce au ratat calificarea într-o grupă în care a promovat o altă echipă din judeţul Alba, [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Săptămâna legumelor și fructelor donate, la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir

<p>Recent, elevii Școlii Gimnaziale „Singidava” Cugir, dar și preșcolarii grădinițelor arondate – GPP Prichindel și GPN Voinicel și antepreșcolarii de la Creșa Prichindel au participat la programul educațional Strategia Națională de Acțiune Comunitară (SNAC), campania socială „Voluntari de fapte bune – Săptămâna legumelor și fructelor donate”. Coordonatorul SNAC la nivelul școlii, director adjunct, prof. Stela [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..