Știri din Ziarul Profit

Ultimele titluri

Obligaţiunile emise de Vrancart SA au început să fie distribuite de Depozitarul Central

<p>Depozitarul Central distribuie, începând de luni, sumele de bani aferente cuponului 19 pentru obligaţiunile emise de Vrancart SA, valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni fiind de 0,882190 lei, conform unui comunicat remis AGERPRES. Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului la data de 18 octombrie 2021. Obligatarii care sunt [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Rival redutabil pentru PiS – Donald Tusk a deveni liderul opoziției din Polonia

<p>Fostul premier Donald Tusk a fost ales lider al principalului partid de opoziţie din Polonia, Platforma Civică (PO), a anunţat duminică formaţiunea politică, potrivit politico.eu. Tusk, care nu a avut niciun contracandidat, a obţinut peste 97% din voturi în scrutinul la care au participat 73,3% din membrii Platformei Civice. Fost preşedinte al Consiliului European (2014 [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Cazul Karcher – Electroargeș | CUM A AJUNS GUVERNUL LIBERAL PENTRU UNII MUMĂ, PENTRU ALȚII CIUMĂ

<p>Investitii straine directe in Romania pe timp de pandemie &#8211; CER Cleaning Equipment SRL (subsidiara a Karcher) va deschide o noua unitate de productie la Curtea de Arges. Investitia este singura din Europa de Est a grupului Karcher care a continuat in anul 2020, o investitie pentru care a fost accesat ajutor de stat in [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Borsetă cu peste 11.000 lei, găsită de două femei pe marginea drumului, restituită proprietarului

<p>O borsetă cu peste 11.000 de lei, documente şi alte obiecte de valoare, găsită de două femei pe marginea drumului DJ 205J din comuna Fitioneşti, a fost predată poliţiei şi ulterior restituită proprietarului de drept, un bărbat de 54 de ani, din Mărăşeşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres. &#8220;Două femei [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Un bărbat a decedat după ce a încercat să oprească un tractor care o luase la vale

<p>Un bărbat în vârstă de 46 ani din Oniceni a decedat, luni, după ce a încercat să oprească un tractor care o luase la vale, potrivit Agerpres. Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că victima conducea tractor spre deal, pe un drum greu accesibil, iar la un moment dat acesta [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Credex IFN și Mobexpert au încheiat un parteneriat privind vânzarea de mobilier prin servicii de credit

<p>Credex IFN, companie financiară nebancară ce oferă credite de bunuri de consum şi de nevoi personale, a încheiat un nou parteneriat cu Mobexpert, privind vânzarea de mobilier prin servicii de credit, conform agerpres. &#8220;Soluţiile de finanţare oferite de Credex IFN vin în sprijinul clienţilor companiei de mobilier în vederea îmbunătăţirii opţiunilor de plată pentru achiziţionarea [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

SURSE – PSD a pus cruce negocierilor cu PNL: s-a închis ușa din Kiseleff

<p>Liderii PSD s-au reunit în Kiseleff și au discutat despre negocierile din weekend avute cu cei de la PNL. În lumina ultimelor informații, dar și a celor întâmplate în weekend, cei de la PSD au decis să nu mai aibă nicio negociere cu PNL. Conform surselor noastre, cei de la PSD au decis că ”acest [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Aplicaţia de înscriere aferentă celei de-a doua sesiuni a Măsurii 1 de finanţare ‘Microgranturi’ a devenit activă începând de astăzi

<p>Aplicaţia de înscriere aferentă celei de-a doua sesiuni a Măsurii 1 de finanţare “Microgranturi” a devenit activă începând de luni, 25 octombrie, ora 10.00, sistemul informatic permiţând în prima oră de înscriere înregistrarea unui număr de 7.402 aplicanţi, a anunţat Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, conform news.ro &#8220;Aplicaţia de înscriere aferentă celei de-a doua sesiuni [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Coronavirus în România: 9.187 de cazuri noi și 301 decese, raportate în ultimele 24 de ore / 1.855 de pacienți la Terapie intensivă

<p>​9.187 de noi cazuri de COVID-19, au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul epidemic ajungând la 1.571.11, din care pacienți vindecați 1.331.225. În acest interval, au fost efectuate 11.604 teste RT-PCR și 19.694 de teste rapide antigenice. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Bogdan Chirieac: ‘Moartea e problema României în acest moment, nu Guvernul Iohannis 3. Nu înțeleg de ce a participat PSD-ul la această mascaradă’

<p>Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat în ce condiții va renunța generalul Nicolae Ciucă în demersul său de a forma un nou Guvern. Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la România TV unde a comentat declarațiile făcute de premierul desemnat, Nicolae Ciucă, cu privire la faptul că este dispus să discute și să [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Informarea de la ora 13:00. 301 de decese, în ultimele 24 de ore! În Capitală, 1.923 de noi cazuri!

<p>Grupul de Comunicare Strategică face public un nou bilanț al cazurilor de coronavirus înregistrate pe teritoriul României. Până astăzi, 25 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.571.115 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 7.275 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Profi te face Partener!

<p>Dacă îți dorești să faci un prim pas de la statutul de angajat la cel de angajator și să schimbi în bine viețile celor din comunitatea și echipa ta, Proiectul Partener Profi vine în sprijinul tău. Sute de magazine operaționale ale rețelei Profi își caută cei mai pricepuți manageri pentru a fi gestionate și pentru [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

26 de migranţi au fost găsiţi ascunşi înr-un lan de porumb, lângă graniţa cu Ungaria

<p>Poliţiştii de frontieră arădeni au prins 26 de migranţi din Pakistan, Bangladesh şi India, care erau ascunşi într-un lan de porumb, în apropiere de frontiera cu Ungaria, toţi fiind solicitanţi de azil în România, potrivit Agerpres. Migranţii au fost prinşi în zona oraşului Nădlac, în timpul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 9.000 de cazuri noi de COVID-19 – Au fost raportate 301 decese

<p>Grupul de Comunicare Strategică anunţă luni că, potrivit datelor existente la ora 10.00, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 9.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 301 decese, din care două din perioada anterioară, potrivit news.ro. Citește și:&#160;Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE &#8211; Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

ONRC: Deregistrations of companies up almost 30pct Jan through September

<p>The number of companies deregistered nationwide increased by 29.6pct in the first nine months of 2021, compared to the same period last year, up to 47,091 deregistrations, according to statistics released by the National Trade Register Office (ONRC). Between January and September 2020, 36,337 deregistrations were recorded. Most delistings in the first nine months of [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Ceremonie militară restrânsă la Zalău, de Ziua Armatei

<p>O ceremonie militară cu participarea unui număr redus de persoane a avut loc luni, la Cimitirul eroilor din Zalău, cu prilejul sărbătoririi zilei de 25 octombrie, Ziua Armatei României, potrivit Agerpres. La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai Armatei, ai structurilor Ministerului de Interne, ai autorităţilor locale şi judeţene. &#8220;Pentru tot ce a însemnat în [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Twenty-six immigrants found hiding in cornfield near border with Hungary

<p>Arad border police have caught 26 immigrants from Pakistan, Bangladesh and India, aged between 21 and 34, hiding in a cornfield near the Hungarian border, all being asylum seekers in Romania, the Arad Border Police reported on Monday. The immigrants were caught in the area of Nadlac as part of preventing and combating illegal migration. [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Situația în Ilfov rămâne îngrijorătoare: În 37 de localități incidența Covid depășește 10 la mia de locuitori

<p>Incidența cazurilor de Covid se menține, luni, la peste 10 la mia de locuitori în 37 dintre cele 40 de localități din județul Ilfov. Potrivit Prefecturii Ilfov, cele mai mari incidențe se înregistrează în Tunari (25,43), Otopeni (22,81), Chiajna (22,04) și Domnești (20,60). Cele trei localități în care incidența este mai mică de 10 sunt: [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

PSD’s Ciolacu: So far, PSD has had no negotiations to join or not to join government

<p>PSD (Social Democratic Party) chair Marcel Ciolacu said on Monday that, so far, the party he leads &#8220;has had no negotiations to join or not to join the government,&#8221; and that they only discussed with the prime minister-designate over the phone, on which occasion they told him what are the 10 priorities of this party. [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..

Slusari: Schema cu Arena Națională trece într-o altă fază periculoasă

<p>Schema cu Arena Națională ar trece într-o fază periculoasă, susține Alexandru Slusari, care mai spune că partea turcă refuză, de la 1 noiembrie, să suporte cheltuielile pentru paza și întreținerea clădirii. Printr-o scrisoare, compania turcă ar motiva acest lucru prin faptul că toate defectele au fost înlăturate, transmite Știri.md. &#8220;Schema obscură cu Arena Națională trece [&#8230;]</p> The post first appeared on . ..