Știri din Observator Argesean

Ultimele titluri

Recordnews – știri de actualitate din diverse domenii

<p>Presa reprezintă în România, un domeniu, care se află într-o continuă dezvoltare. Din fericire, din ce în ce mai multe publicații apar în ultimul timp. A fi informat în ziua de astăzi este o necesitate! &#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; Este poate unul din principalele motive pentru care ar trebui să susținem presa din toate punctele de vedere. Societatea [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Autoturismele anului 2021

<p>Situația generată de apariția pandemiei de COVID-19 în întreaga lume, a generat o adevărată criză la nivel mondial, aproape în toate domeniile. Din ce în ce mai mult, oamenii așteaptă ca situația din toate domeniile de activitate să se normalizeze și viața să revină la normal. &#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; Din punctul de vedere al companiilor producătoare de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Oferte avantajoase de trotinete electrice de bună calitate!

<p>Din ce în ce mai mulți tineri aleg să se deplaseze cu ajutorul trotinetelor electrice moderne astăzi. Ele reprezintă un mijloc modern de transport, mult mai rapid și mult mai avantajos, chiar. Se conduc ușor, nu trebuie decât să vă urcați pe trotinetă și să apăsați pe accelerație. Nu aveți nevoie de cursuri speciale, este [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Proprietăţile silimarinei

<p>Silimarina, un complex de flavonoide extras din seminţele de Armurariu, sylibum marianum, este o plantă care are o mulţime de beneficii pentru sănătatea organismului. Datorită proprietăţilor antioxidante şi antiinflamatorii, silimarina este des utilizată drept un remediu medicinal pentru diferite afecţiuni. Este folosită pentru combaterea bolilor hepatice cronice, care sunt cauzate de hepatită virală sau de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Prinde oferta cumparamisim.ro la lenjerii de pat din finet

<p>Când vine vorba de alegerea lenjeriei de pat potrivită, confortul devine o prioritate absolută. Unii oameni preferă lenjeria de pat groasă și caldă, în timp ce alții o preferă subțire și fină.  Magazinul online cumparamisim.ro prezintă o ofertă lenjerii de pat din finet disponibilă într-o gamă largă de culori și imprimeuri, inclusiv flori, animale, dungi, inimioare [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

metode de a face bani online

<p>Online se pot face bani de multă vreme. În funcție de cunoștințe, timpul disponibil, nivelul de experiență și implicare există numeroase soluții și variante pentru toți cei interesați de a&#160;câștiga online. Variantele disponibile pot fi folosite atât pentru a completa veniturile, cât și ca metodă principală de a&#160;câștiga bani. Sunt mult persoane pasionate de tehnologie [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Internetul istoric si evolutie

<p>Internetul istoric si evolutie Astăzi când cei mai mulți dintre noi avem acces nelimitat la internet, cu greu ne putem imagina viața fără el. Informații zilnice de care avem nevoie, e-mail-urile și mesaje pe care le trimitem colegilor și colaboratorilor, comunicarea permanentă, backup-ul pentru date importante și multe alte elemente vitale pentru munca și viața [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

CUM TREBUIE SĂ FIE UN ADVERTORIAL SEO?

<p>&#160;În zilele noastre, în mediul online, din ce în ce mai mulți utilizatori preferă să acorde atenție unui articol decât să urmărească o reclamă. Însă există o variantă extrem de benefică pentru companii să își promoveze produsele sau serviciile și să ajungă pe primele locuri în topul căutărilor, în motoarele de căutare, iar aceasta este [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Baschet masculin: Eugen Ilie, noul antrenor al echipei CSA Steaua

<p>Potrivit Agerpres Eugen Ilie a fost numit, marţi, în postul de antrenor al echipei masculine de baschet CSA Steaua Bucureşti, potrivit site-ului oficial al clubului militar. Eugen Ilie, în vârstă de 44 de ani, vine de la SCM U Craiova, unde a îndeplinit până acum funcţia de antrenor secund. Fost jucător în Ghencea timp de şase [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cluj: Prelungire a restricţiilor pentru restaurante, cluburi, săli de spectacole şi jocuri de noroc în municipiul reşedinţă

<p>Potrivit Agerpres Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis, marţi, prelungirea cu încă 14 zile a restricţiilor privind restaurantele, sălile de spectacole şi jocuri de noroc în municipiul reşedinţă, în care rata incidenţei COVID-19 se situează la 3,72 la mia de locuitori. Potrivit CJSU, prelungirea măsurilor de restricţie intră în vigoare pe 27 [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

CNCAV: 857.479 de persoane din etapa a II-a de vaccinare s-au programat în perioada 15- 25 ianuarie

<p>Potrivit Agerpres Un număr de 857.479 de persoane din etapa a II-a de vaccinare s-au programat pe platforma informatică programare.vaccinare-covid.gov.ro în perioada 15 &#8211; 25 ianuarie informează Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19. "În perioada 15 ianuarie 2021, orele 15,00 până luni, 25 ianuarie, orele 9,00, pe platforma informatică programare.vaccinare-covid.gov.ro s-au [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Fotbal – Liga I: FC Botoşani – Dinamo 4-0

<p>Potrivit Agerpres FC Botoşani a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 4-0 (3-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal. A fost cea mai clară victorie reuşită de FC Botoşani în istoria meciurilor cu Dinamo, dar şi cea mai categorică victorie az moldovenilor în acest sezon. [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Bogdan Aurescu participă la reuniunea miniştrilor afacerilor externe din statele membre ale UE, la Bruxelles

<p>Potrivit Agerpres Ministrul Bogdan Aurescu participă, luni, la reuniunea miniştrilor afacerilor externe din statele membre ale UE, care are loc la Bruxelles, printre temele de discuţie fiind strategia UE de distribuire a vaccinurilor către state terţe, cazul Navalnîi, perspectivele de consolidare a relaţiilor transatlantice, evoluţiile recente din relaţia cu Turcia, zona Golfului, Hong-Kong, Venezuela, relaţia UE-Egipt [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Alba: Eşarfă dintr-un drapel de luptă folosit la asediul Griviţei, expusă la muzeul din Sebeş

<p>Potrivit Agerpres Un fragment din eşarfa unui drapel de luptă românesc folosit în Războiul de Independenţă (1877-1878), la asediul redutei Griviţa, este expus la Muzeul Municipal "Ioan Raica" din Sebeş. "La asediul redutei Griviţa, un stindard de luptă era pe punctul de a fi capturat de otomani, de la stegarul român ucis, moment în care plutonierul [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

VIDEO Sălaj: Demersuri pentru acordarea titlului 'Drept între Popoare' lui Iuliu Maniu

<p>Potrivit Agerpres "Iuliu Maniu &#8211; Drept între Popoare" a fost tema principală a evenimentului organizat, duminică, de Muzeul Memorial al Holocaustului din Transilvania de Nord, cu prilejul Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.   Demersurile pentru acordarea acestui titlu fostului mare om politic au fost iniţiate de Asociaţia "Casa Memorială" Iuliu Maniu şi Muzeul Holocaustului, [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Bursa de la Bucureşti a câştigat 1,72 miliarde de lei din capitalizare în această săptămână

<p>Potrivit Agerpres Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat, în această săptămână, 1,72 miliarde de lei din capitalizare, respectiv 1,06%, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a înregistrat o creştere cu 6,21%. Potrivit datelor publicate de BVB şi consultate de AGERPRES, capitalizarea bursieră a ajuns la 163,045 miliarde de lei, în perioada 18 &#8211; 22 ianuarie, de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Un bătrân de 93 ani, cea mai vârstnică persoană din Piatra-Neamţ care s-a vaccinat împotriva COVID-19

<p>Potrivit Agerpres Un bătrân în vârstă de 93 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, este cea mai vârstnică persoană din oraş care s-a vaccinat împotriva COVID-19, anunţă Primăria. "La cei 93 de ani, se bucură de o stare bună de sănătate, nefiind în evidenţă cu boli cronice. A decis să se vaccineze având încredere că îl va proteja [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Atletism: Victorii pentru Florentina Iuşco, Daniela Stanciu şi Andrei Toader, în etapa a doua a Campionatului Naţional

<p>Potrivit Agerpres Florentina Iuşco, Daniela Stanciu, ambele calificate la JO de la Tokyo, şi Andrei Toader au obţinut victorii, vineri, în etapa a doua a Campionatului Naţional de atletism în sală, găzduită de Sala &#039;&#039;Ioan Soter&#039;&#039; din Complexul Sportiv Naţional &#039;&#039;Lia Manoliu&#039;&#039; din Bucureşti. Iuşco, atletă care a obţinut biletul pentru Tokyo la săritura în lungime, [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Aurescu: România sprijină operaţionalizarea completă a Autorităţii Europene a Muncii

<p>Potrivit Agerpres Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit, vineri, pe directorul executiv al Autorităţii Europene a Muncii (ELA), ambasadorul Cosmin Boiangiu, context în care a exprimat sprijinul României pentru operaţionalizarea completă şi pentru funcţionarea eficientă a ELA, care îşi va transfera activitatea, în următoarele luni, de la Bruxelles la noul sediu de la Bratislava. Potrivit [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Galaţi: Teatrul ''Nae Leonard'' difuzează online opereta ''Crai Nou'' de Ziua Micii Uniri

<p>Potrivit Agerpres Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" Galaţi a programat pentru Ziua Micii Uniri, pe 24 ianuarie, spectacolul "Crai Nou", ca redifuzare a reprezentaţiei care a avut premiera pe 1 decembrie 2018, pe scena lirică gălăţeană, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de instituţia de cultură. Potrivit sursei citate, spectacolul "Crai [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..