Știri din Gazeta de Navodari

Ultimele titluri

Accident grav în jud. Constanța. Cinci oameni au ajuns la spital

Cinci oameni au ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc, astăzi,  în județul Constanța. Două autovehicule au fost implicate în incidentul rutier, produs la ieșire din… ..

UEFA. Campionatele Europene U19, anulate din cauza pandemiei

Turneele finale U19 la masculin şi feminin din 2021 nu vor mai avea loc, ca urmare a unei decizii luate de UEFA în contextul pandemiei COVID-19. Comitetul Executiv UEFA a… ..

Începe vaccinarea cadrelor didactice. La Constanța, procesul are loc la Pavilionul Expozițional

De astăzi se desfășoară  etapa specială de vaccinare a profesorilor împotriva COVID-19. Până pe 10 martie, vor fi vaccinate doar cadrele didactice din învățământul primar, gimnazial, liceal și universitar și… ..

„Poseidon 21”. Peste 700 de militari se instruiesc în Marea Neagră

Forțele Navale Române organizează Exercițiul „Poseidon 21”, în perioada 26 februarie – 6 martie, primul exercițiu multinațional întrunit din anul 2021, desfășurat în Marea Neagră, la care participă peste 700… ..

Spitalul Județean Constanța, dotat cu aparatură şi materiale sanitare de protecţie. Achiziții cu fonduri europene

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Constanţa va beneficia de un proiect cu o valoare de 36 milioane lei, finanțare europeană. Anunțul a fost făcut de ministrul… ..

Personalul și elevii Școlii Militare de Maiștri Militari, vaccinați cu serul AstraZeneca

Săptămâna aceasta, a început vaccinarea împotriva COVID-19 pentru personalul și elevii Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, cu serul AstraZeneca. ”Este o zi foarte importantă pentru mine și… ..

Programe de formare profesională, organizate gratuit de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în luna martie 2021, 103 programe de formare profesională pentru un număr de 1.651 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii… ..

Video. Zeci de cetăţeni din Afganistan, Pakistan şi Somalia, depistați de poliţiştii de frontieră români

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac I si II – judeţul Arad au depistat douăzeci şi opt de cetăţeni din Afganistan, Pakistan şi Somalia, care… ..

Năvodari. O nouă facilitate a sistemului eTAX

De luna aceasta, contribuabilii de la Năvodari pot să își creeze online un cont ETAX pe baza numărului de înregistrare al deciziei de impunere emise de instituția publică. Locuitorii orașului… ..

Se reabilitează Podul de la Cernavodă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța anunță că luni, 22 februarie 2021, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe… ..

Teste “de antrenament” pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, publicate de Ministerul Educației

Ministerul Educației a publicat, astăzi, teste “de antrenament” pentru Evaluarea Naţională şi examenul de Bacalaureat. Testele pot fi accesate pe site-ul Centrului Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie, la… ..

O nouă tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech, adusă în România. 23.400 doze, pentru Centrul Regional de Depozitare Constanța

Astăzi, sosește în România, pe cale aeriană, cea de a zecea tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech care constă în 201.240 doze de vaccin. Acestea vor ajunge pe aeroporturile din… ..

Preşedintele Klaus Iohannis a rechemat 23 ambasadori români, printre care cei din SUA, Germania și Japonia

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretele privind rechemarea a 23 ambasadori români. Printre aceștia se află George Maior – ambasadorul României în Statele Unite ale Americii şi Emil Hurezeanu… ..

Avarie la intersecția străzilor Șoseaua Națională și Insulei, din localitatea Ovidiu

RAJA anunță că, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 125 mm, de la intersecția străzilor Șos. Națională cu Insulei,… ..

Video. Membru al unui cartel mexican, specializat în trafic internațional de droguri, prins în România

Un membru important al unui cartel mexican, specializat în traficul internațional de droguri, a fost prins în România. El încerca să aducă sute de kilograme de substanțe de droguri, prin… ..

Reorganizare în spitale. Circuite COVID-19 şi non-COVID-19

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a organizat ieri,  o videoconferință cu managerii de spitale pe tema reorganizării circuitelor COVID-19 și non-COVID-19 în unitățile sanitare. La videoconferință au participat și secretarii de… ..

Ajutor umanitar pentru Republica Moldova. Echipamente medicale şi de protecţie pentru combaterea pandemiei de COVID-19

Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu,  efectuează astăzi, 19 februarie 2021, o vizită la Chișinău, cu ocazia acordării de către România a unui ajutor umanitar cu titlu gratuit pentru Republica Moldova,… ..

Ziua Internațională a Sportului Militar, marcată la Capu Midia

Personalul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu” a participat la activitățile fizice prilejuite de Ziua Consiliului Internațional al Sportului Militar, sub deviza “Prietenie prin… ..

Trafic de droguri de mare risc. Trei bărbați au fost reținuți

În urma a 3 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, au fost reținuți trei bărbați bănuiți de trafic de droguri. La data… ..

Erori la ISU Constanța. Trei ofițeri sunt cercetați disciplinar

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a prezentat concluziile controlului efectuat la ISU Constanța, după incendiul izbucnit marţi, într-un apartament situat la etajul şase al unui bloc de pe bulevardul… ..