Știri din Gazeta de Navodari

Ultimele titluri

Video. Peste 33 tone de deșeuri descoperite de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Teleorman, Dolj și Călărași, au descoperit, în urma unor controale… ..

Meteorologii anunță ploi în continuare. Încă un Cod galben în județul Constanța

Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou Cod galben de ploi abundente din această seară de la ora 21:00 până vineri la ora 12:00. Sunt vizate judeţele Galaţi, Brăila,… ..

Video. Tânăr prins cu 4 kg de cannabis. Drogurile, aduse din Spania

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud au prins în flagrant delict o persoană bănuită de complicitate la introducerea în țară de droguri de… ..

Noi avertizări meteo. Ploi și intensificări ale vântului

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare Cod portocaliu de ploi abundente, intensificări ale vântului şi instabilitate atmosferică accentuată, valabilă pe parcursul zilei de miercuri între orele 10:00… ..

Ziua Europeană de prevenire a furturilor din locuință

Poliția Română, în parteneriat cu EUCPN (Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității), EUROPOL și alte 15 state din Europa, lansează, astăzi, 16 iunie, a treia ediție a Zilei europene de… ..

Bătrână înșelată cu 130 mii euro, prin metoda ”Accidentul”. Autorii, 4 bărbați din județul Constanța

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii… ..

Vaccinare fără programare, la Gara Constanța

Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța precizează că drumul spre normalitate trece și prin Gara Constanța. Persoanele care doresc se pot vaccina impotriva COVID-19, zilnic între orele  9:00 –… ..

Asociația Elevilor din Constanța are un nou Birou de Conducere

Membrii Asociației Elevilor din Constanța s-au reunit, pe 13 iunie,  în cadrul ședinței Adunării Generale, organul suprem de luare a deciziilor, prilejuită de organizarea alegerilor pentru funcțiile vacante din cadrul… ..

Poliţiştii de frontieră constănțeni au destructurat o grupare specializată în trafic de migranți

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au reuşit să destructureze o grupare infracţională specializată în migraţie ilegală. Totul a plecat de la un caz de migraţie ilegală depistat… ..

Ploi abundente şi vânt. Cod portocaliu în județul Constanța

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de ploi abundente şi intensificări ale vântului valabilă până miercuri la ora 23:00 în Dobrogea, jumătatea de est a Munteniei… ..

Scurgeri de clor la Centrala de la Cernavodă. Un lucrător a fost dus la spital pentru investigații

Nuclearelectrica anunță că  pe platforma CNE Cernavodă, la staţia de clorinare,  în afara instalației nuclearo-electrice (zona non-radiologică) au avut loc astăzi  uşoare scăpări de clor, ca urmare a defectării unui… ..

Nu scăpăm de ploi! Meteorologii au emis o nouă informare de averse și vijelii în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă informare meteo de instabilitate atmosferică şi ploi însemnate cantitativ pentru toată ţara, valabilă în perioada 14 iunie, ora 10:00 – 16 iunie,… ..

Se prelungește perioada de oprire planificată a Unității 2 de la Cernavodă

Nuclearelectrica SA anunță  extinderea duratei programului de oprire planificată a Unităţii 2 CNE Cernavodă, programată pentru resincronizare la Sistemului Energetic Naţional în data de 13 iunie 2021, în scopul remedierii… ..

10 polițiști de la Serviciul de Înmatriculare a Vehiculelor, bănuiți de luare de mită de aproape 100.000 de lei

Polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Timiș au pus, astăzi, în executare un număr de 10 mandate de aducere față de 10 agenți de poliție din… ..

Video. Mii de parfumuri contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit, ascunse într-un camion încărcat cu schele metalice, 6.486 recipiente cu parfum, care… ..

Video. Îmbrăcăminte contrafăcută, în valoare de un milion de euro, descoperită la Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor au descoperit, într-un automarfar sosit din Turcia, aproximativ 13.000 de articole vestimentare în valoare de aproximativ un… ..

Traficanți de droguri, prinși la Constanța

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au efectuat patru percheziții domiciliare, în municipiul Constanța, pentru documentarea activității unor persoane bănuite… ..

România donează Republicii Moldova încă 100 mii doze de vaccin AstraZeneca

Guvernul României a decis continuarea acordării unui ajutor umanitar, cu titlu gratuit, a 100.800 doze de vaccin AstraZeneca, aflate în rezerva Ministerului Sănătății, pentru Agenţia Națională pentru Sănătate Publică din… ..

Video. Douăzeci și șase de cetăţeni din Afganistan, Pakistan și Libia, depistaţi de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac – judeţul Arad au depistat, în aproprierea liniei de frontieră, douăzeci și cinci de cetăţeni din Afganistan, Pakistan și Libia, care se… ..

Video. Un nou import ilegal de deșeuri, descoperit în Portul Constanța

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu lucrători vamali, comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și reprezentanți ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanţa au… ..