Știri din Buna Ziua Constanta

Ultimele titluri

A murit Aurel Coltor, președintele Asociației pentru Adevărul Revoluției Cluj

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/16/_Screenshot_2021_01_16_at_09.07_.16_.png" />Aurel Coltor, participant activ la evenimentele din 21 Decembrie 1989 și președinte al&nbsp;Asociației pentru Adevăr... ..

Profesoară acuzată de luare de mită, achitată la Cluj. În primă instanță a fost condamnată

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/16/_Screenshot_2021_01_16_at_08.17_.10_.png" />Florentina Ciupe, director la Şcoala Gimnazială din Rom&acirc;naşi, judeţul Sălaj, a fost achitată de judecătorii... ..

Cum a ajuns o femeie din Oradea vedeta pe zece site-uri pentru adulti fara sa stie

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/16/_Screenshot_2021_01_16_at_08.14_.48_.png" />O femeie din Oradea a ajuns vedeta pe mai multe site-uri porno sub pseudonimul de "profa de chineoterapie". U... ..

România, în topul celor mai periculoase țări după nivelul siguranței rutiere

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/16/_Screenshot_2021_01_16_at_08.13_.10_.png" />Potrivit unei analize realizate de către compania financiară &bdquo;NerdWallet&rdquo;, &icirc;n cadrul căreia a docum... ..

Cum a scăpat Benjamin Adegbuyi de închisoare. Urma să execute 7 ani și 6 luni de pușcărie

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/16/_Screenshot_2021_01_16_at_08.02_.37_.png" />Fostul bodyguard Ioan-Vasile Pui a depus o sesizare la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor &icirc;n Justiție ca... ..

Rata de infectare cu COVID-19 în fiecare localitate din Cluj. Vezi care sunt cele mai afectate zone

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_oameni_cu_masca_pe_strada.jpg" />Rata de infectare la nivelul județului Cluj este de 3,93, cele mai mari probleme fiind &icirc;n localitățile Sic (9,1... ..

Incediu în Turda. Flăcările s-au extins de la o afumătoare

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_incendiu_turda.jpeg" />Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprin... ..

Șomerii vor putea circula gratuit cu autobuzele CTP

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_autobuz_cluj.jpg" />Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunță că șomerii cu domiciliul stabil &icirc;n Cluj-Napoca, care au i... ..

Ceremonia de Înmormântare a Episcopului Florentin Crihălmeanu, transmisă de TVR Cluj și TVR 3

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_florentin_crihalmeanu.jpg" />TVR Cluj și TVR 3 vor transmite, s&acirc;mbătă, &icirc;n intervalul 12:00 - 13:30 Ceremonia de &Icirc;nmorm&acirc;tar... ..

LISTA COMPLETĂ a centrelor de vaccinare anti-COVID din județul Cluj

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_vaccin_anticovid.jpeg" />Comitetul Județean pentru Situații de Urgență urmează să aprobe hotăr&acirc;rea numărul 3 din 14 ianuarie 2021, ... ..

Un tânăr din Cluj a construit un TRABANT din zăpadă. Cum i-a venit ideea?

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_trabant_de_zapada.jpg" />&nbsp;Lacy Bucur alături de fratele său, Csongor, au avut o idee mai specială, pentru care au muncit c&acirc;teva ore... ..

Patronul jocului Caritas, Ioan Stoica, evacuat din locuință

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_ioan_stoica_caritas.jpg" />Ioan Stoica, patronul jocului Caritas, a fost evacuat din garsoniera &icirc;n care locuia cu chirie, &icirc;n Brașov. ... ..

Horoscopul norocoșilor. Iată ce prevăd astrele pentru 2021

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_horoscop.jpg" />&Icirc;n 2021 e timpul să lași toate supărările din 2020 &icirc;n urmă și să &icirc;ți redescoperi calea. Vezi c... ..

ASF: Pandemia ține în șah revenirea economică

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_economie_levure_1.jpg" />Relansarea economică globală ar putea fi și mai fragilă dacă se materializează o serie de riscuri, care ar putea e... ..

EXCLUSIV! Răpire ca-n filme în centrul Clujului! A fost târâtă în BMW dar de disperare a sărit! VIDEO

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_Screenshot_2021_01_15_at_10.33_.22_.png" />O rapire ca in filme a avut loc in cursul serii de&nbsp;14 spre 15 ianuarie, in centrul Clujului. Din imaginile obtinut... ..

EXCLUSIV! Răpire ca-n filme în centrul Clujului! A fost târât în BMW dar de disperare a sărit! VIDEO

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_Screenshot_2021_01_15_at_10.33_.22_.png" />O rapire ca in filme a avut loc in cursul serii miercuri, 14 spre 15 ianuarie, in centrul Clujului. Din imaginile obtin... ..

Accident în Gherla. Un șofer a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_accident_Gherla.jpeg" />Un șofer s-a răsturnat cu mașina &icirc;n timp ce se deplasa pe strada Dejului din Gherla. Pomperii clujeni au inter... ..

Finette - lider în comercializarea produselor textile în mediul online!

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_finette_5.jpg" />Astăzi vorbim despre Finette ca magazin online cu statut de lider pe piața textilă din Rom&acirc;nia. Pe finette.ro v... ..

OFICIAL! Elevii se întorc la școală! Anunțul făcut de președintele Iohannis

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/15/_klaus_iohannis.jpg" />Președintele Klaus Iohannis, a declarat joi, după o ședință la Palatul Cotroceni, că din data de 8 februarie, odat... ..

Stâlp DISTRUS de un autobuz, într-o localitate clujeană

<img src="https://www.bzc.ro/public/upload/photos/14/_Autobuz.jpg" />Ninsoarea face probleme șoferilor care circulă pe drumurile clujene.&nbsp; Astfel, &icirc;n decursul zilei de joi, di... ..