Știri din Ziar de buzunar

Ultimele titluri

CONDIȚIILE PENTRU A PRIMI ALOCAȚIE DIN GERMANIA

<p>Deși anual mii de români aleg să plece la muncă în Germania, faptul că România este un stat membru al Uniunii Europene, ne oferă câteva avantaje. Printre aceste avantaje, se numără și faptul că, Românii care muncesc legal în Germania, și au reședința în România, au acces la alocația europeană, care înseamnă o prestație de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

CE SE SCHIMBĂ ÎN AUSTRIA ÎN ANUL 2022

<p>Iată ce schimbări au loc în Austria în anul 2022. Dacă locuiți și lucrați în această țară, aceste informații vă vor fi utile. 2022&#160;aduce noi legi, modificări ale taxelor, scumpiri, bonusuri mai mari și noi posibilități pentru călătorii interne și internaționale pentru locuitorii din&#160;Austria. SCHIMBĂRI ÎN PRIVINȚA COVID-19 Nu vă putem spune exact cum vor [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Haine personalizate pentru copii! Un adevărat răsfăț!

<p>Vă iubiți foarte mult copilul și nu știți cum să îl mai răsfățați? Doriți să îi cumpărați ceva deosebit, însă nu aveți prea multe idei? Nimic nu vi se pare suficient de interesant și atrăgător pentru cel mic? Pentru că, după părerea noastră, aveți nevoie de puțin ajutor, vă recomandăm să căutați ateliere mici și [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Dreptul de ședere în Germania

<p>Pentru intrarea în Germania pentru un cetățean UE este necesară o carte de identitate valabilă (pașaport sau carte de identitate). Intrarea precum șederea pentru o durată de până la&#160;3 luni&#160;nu implică condiții sau premise. Vă puteți bucura de dreptul de ședere de&#160;peste 3 luni&#160;dacă: sunteți angajat sau lucrați&#160;ca persoană independentă faceți o&#160;formare profesională&#160; sunteți în [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum se întreține o manichiură modernă?

<p>Manichiurile moderne sunt preferate de aproape toate persoanele tinere și nu, numai. Sunt foarte estetice, sunt aspectuoase și atrag toate privirile imediat. Rezistența lor în timp, care este mult mai mare comparativ cu rezistența manichiurilor clasice, este un alt argument de care multă lume ține cont atunci când alege felul în care își îngrijește unghiile. [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Este foarte simplu și nu costă mult să vă mențineți unghiile într-o formă bună

<p>Metodele naturiste sunt din ce în ce mai solicitate pe către persoanele care doresc să arate mai bine, să prevină apariția unor boli sau să se însănătoșească într-un mod mult mai puțin toxic. Remediile naturiste nu au reacții adverse, nu conțin produse care să dăuneze stării noastre de sănătate, nu costă mult și se pot [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Metode foarte simple pentru recuperarea unghiilor cu probleme mari

<p>Datorită nenumăratelor intervenții din cabinetele de înfrumusețare și datorită substanțelor folosite aici, unghiile noastre uneori arată&#8230; foarte obosite. La aceste lucruri pe care le facem lunar, mai putem adăuga stresul de zi cu zi, problemele de sănătate care uneori apar prea devreme, poluarea din mediul înconjurător, lipsa cronică de timp liber și multe alte cauze. [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Unde ne relaxăm în București?

<p>Dacă sunteți în căutarea unui loc foarte plăcut de relaxare aproape de locuința dumneavoastră și dacă vă place să înotați, vă putem ajuta noi cu o recomandare interesantă. Este vorba despre locații foarte moderne din București pentru înot, situate în zone diferite. Sunt foarte moderne bazinele de înot și condițiile sunt atât de bune încât [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

A fi un model sănătos pentru copilul tău poate fi o provocare

<p>Una dintre modalitățile cheie pe care copiii le învață este prin exemplul părinților lor. Există o mulțime de cercetări care susțin rolul critic pe care părinții îl joacă în formarea obiceiurilor la copiii lor. Poziția dvs. de model părinte este esențială. &#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; Baza unui stil de viață sănătos se axează pe obiceiuri alimentare bune. Cu [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Noi site-uri de știri în România

<p>Urmând tendința mare de dezvoltare a companiilor comerciale, în ultimii 10 ani au apărut în România foarte multe publicații și site-uri de presă noi. Este un lucru îmbucurător faptul că, din ce in ce mai mulți întreprinzători români investesc în acest domeniu. &#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; Mediul concurențial va fi suficient de ridicat în felul acesta, principala consecință [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Este timpul să faceți o schimbare

<p>Societatea modernă în care trăim oferă provocări interesante! Suntem nemulțumiți de trafic, de poluare, de ședințele prelungite, de mii de reclame prea comerciale, de stres și de foarte multe alte lucruri de genul acesta. &#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; De ce ar trebui să cumpărăm o trotinetă electrică? &#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; Traficul în orașele mari a ajuns să fie&#8230;aproape insuportabil. Costurile [&#8230;]</p ..

Autoturismele Ford Focus second-hand, preferate de mulți cumpărători din România

<p>Dezvoltarea economică realizată în mod continuu din ultimii ani, începe să se resimtă din ce în ce mai mult, la nivelul fiecărei persoane în parte. Pe piața economică din România au apărut din ce în ce mai multe companii care oferă servicii foarte variate din aproape toate domeniile. Unele dintre aceste companii sunt profesioniste în [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ulei de cocos pentru ten şi păr

<p>Folosirea uleiului de cocos este un mod minunat și natural pentru a face părul şi pielea moale, radiante şi sănătoase.&#160;Uleiul de cocos natural nu conţine substanţe chimice nocive. Dacă dorești să înveți cum să utilizezi ulei de cocos pe păr şi piele, continua să citeşti articolul de mai jos. Beneficiile uleiului de cocos pentru față: [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum poți scăpa de problemele de potență și fertilitate?

<p>Descoperirile medicale stiințifice din ultimele decenii au reusit să schimbe multe ipoteze și tratamente în multe domenii de sănătate. Mult timp oamenii de stiință au considerat că, spre exemplu, cauzele problemelor de potență la bărbați sunt în primul rând de natură emoțională. În prezent, însă, cercetătorii susțin că în proporție de 85% cauzele sunt de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum sa alegi prosoapele din bumbac?

<p>Un prosop frumos, pufos, poate fi un decor minunat pentru orice baie.&#160;Oferta magazinului online cumparamisim.ro include&#160;prosoape din bumbac 100% care încântă cu culorile elegante și designul modern. Cel mai important lucru este modul în care absorb apa, deoarece niciunei persoane nu îi place o situație în care, în ciuda uscării după o baie, pielea rămâne [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

idei de făcut bani acasă

<p>Online se pot face bani de multă vreme. În funcție de cunoștințe, timpul disponibil, nivelul de experiență și implicare există numeroase soluții și variante pentru toți cei interesați de a&#160;câștiga online. Variantele disponibile pot fi folosite atât pentru a completa veniturile, cât și ca metodă principală de a&#160;câștiga bani. Sunt mult persoane pasionate de tehnologie [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Salopeta de lucru adecvată este un factor important din punct de vedere al siguranței

<p>Producătorii de echipamente de protecția muncii oferă cele mai bune soluții pentru salopete de lucru, sprijinind astfel companiile care reprezintă diverse industrii.&#160;Cu salopete de lucru, te poți concentra asupra conducerii activității de bază a companiei fără a-ți face griji cu privire la siguranța și sănătatea angajaților care prestează muncă chiar și în cele mai exigente [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Istoria Internetului momente esentiale

<p>Istoria Internetului momente esentiale Astăzi când cei mai mulți dintre noi avem acces nelimitat la internet, cu greu ne putem imagina viața fără el. Informații zilnice de care avem nevoie, e-mail-urile și mesaje pe care le trimitem colegilor și colaboratorilor, comunicarea permanentă, backup-ul pentru date importante și multe alte elemente vitale pentru munca și viața [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

CUM TREBUIE SĂ FIE UN ADVERTORIAL SEO?

<p>&#160;În zilele noastre, în mediul online, din ce în ce mai mulți utilizatori preferă să acorde atenție unui articol decât să urmărească o reclamă. Însă există o variantă extrem de benefică pentru companii să își promoveze produsele sau serviciile și să ajungă pe primele locuri în topul căutărilor, în motoarele de căutare, iar aceasta este [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Care este ideea ta de cadou pentru Valentines Day?

<p>Valentines Day este sărbătorită aproape la fel în întreaga lume &#8211; din America până în Europa, din Africa până în Asia.&#160;Se ține în mod tradițional pe 14 februarie în toate țările lumii.&#160;Inimi, flori, porumbei sau Cupidon, cadourile de Valentines Day&#160;sunt pline de astfel de simboluri ale iubirii. Cadourile pentru femei și bărbați vor aduce bucurie [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..