Știri din Ziar de buzunar

Ultimele titluri

Metode foarte simple pentru recuperarea unghiilor cu probleme mari

<p>Datorită nenumăratelor intervenții din cabinetele de înfrumusețare și datorită substanțelor folosite aici, unghiile noastre uneori arată&#8230; foarte obosite. La aceste lucruri pe care le facem lunar, mai putem adăuga stresul de zi cu zi, problemele de sănătate care uneori apar prea devreme, poluarea din mediul înconjurător, lipsa cronică de timp liber și multe alte cauze. [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Unde ne relaxăm în București?

<p>Dacă sunteți în căutarea unui loc foarte plăcut de relaxare aproape de locuința dumneavoastră și dacă vă place să înotați, vă putem ajuta noi cu o recomandare interesantă. Este vorba despre locații foarte moderne din București pentru înot, situate în zone diferite. Sunt foarte moderne bazinele de înot și condițiile sunt atât de bune încât [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

A fi un model sănătos pentru copilul tău poate fi o provocare

<p>Una dintre modalitățile cheie pe care copiii le învață este prin exemplul părinților lor. Există o mulțime de cercetări care susțin rolul critic pe care părinții îl joacă în formarea obiceiurilor la copiii lor. Poziția dvs. de model părinte este esențială. &#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; Baza unui stil de viață sănătos se axează pe obiceiuri alimentare bune. Cu [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Noi site-uri de știri în România

<p>Urmând tendința mare de dezvoltare a companiilor comerciale, în ultimii 10 ani au apărut în România foarte multe publicații și site-uri de presă noi. Este un lucru îmbucurător faptul că, din ce in ce mai mulți întreprinzători români investesc în acest domeniu. &#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; Mediul concurențial va fi suficient de ridicat în felul acesta, principala consecință [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Este timpul să faceți o schimbare

<p>Societatea modernă în care trăim oferă provocări interesante! Suntem nemulțumiți de trafic, de poluare, de ședințele prelungite, de mii de reclame prea comerciale, de stres și de foarte multe alte lucruri de genul acesta. &#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; De ce ar trebui să cumpărăm o trotinetă electrică? &#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; Traficul în orașele mari a ajuns să fie&#8230;aproape insuportabil. Costurile [&#8230;]</p ..

Autoturismele Ford Focus second-hand, preferate de mulți cumpărători din România

<p>Dezvoltarea economică realizată în mod continuu din ultimii ani, începe să se resimtă din ce în ce mai mult, la nivelul fiecărei persoane în parte. Pe piața economică din România au apărut din ce în ce mai multe companii care oferă servicii foarte variate din aproape toate domeniile. Unele dintre aceste companii sunt profesioniste în [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ulei de cocos pentru ten şi păr

<p>Folosirea uleiului de cocos este un mod minunat și natural pentru a face părul şi pielea moale, radiante şi sănătoase.&#160;Uleiul de cocos natural nu conţine substanţe chimice nocive. Dacă dorești să înveți cum să utilizezi ulei de cocos pe păr şi piele, continua să citeşti articolul de mai jos. Beneficiile uleiului de cocos pentru față: [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum poți scăpa de problemele de potență și fertilitate?

<p>Descoperirile medicale stiințifice din ultimele decenii au reusit să schimbe multe ipoteze și tratamente în multe domenii de sănătate. Mult timp oamenii de stiință au considerat că, spre exemplu, cauzele problemelor de potență la bărbați sunt în primul rând de natură emoțională. În prezent, însă, cercetătorii susțin că în proporție de 85% cauzele sunt de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum sa alegi prosoapele din bumbac?

<p>Un prosop frumos, pufos, poate fi un decor minunat pentru orice baie.&#160;Oferta magazinului online cumparamisim.ro include&#160;prosoape din bumbac 100% care încântă cu culorile elegante și designul modern. Cel mai important lucru este modul în care absorb apa, deoarece niciunei persoane nu îi place o situație în care, în ciuda uscării după o baie, pielea rămâne [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

idei de făcut bani acasă

<p>Online se pot face bani de multă vreme. În funcție de cunoștințe, timpul disponibil, nivelul de experiență și implicare există numeroase soluții și variante pentru toți cei interesați de a&#160;câștiga online. Variantele disponibile pot fi folosite atât pentru a completa veniturile, cât și ca metodă principală de a&#160;câștiga bani. Sunt mult persoane pasionate de tehnologie [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Salopeta de lucru adecvată este un factor important din punct de vedere al siguranței

<p>Producătorii de echipamente de protecția muncii oferă cele mai bune soluții pentru salopete de lucru, sprijinind astfel companiile care reprezintă diverse industrii.&#160;Cu salopete de lucru, te poți concentra asupra conducerii activității de bază a companiei fără a-ți face griji cu privire la siguranța și sănătatea angajaților care prestează muncă chiar și în cele mai exigente [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Istoria Internetului momente esentiale

<p>Istoria Internetului momente esentiale Astăzi când cei mai mulți dintre noi avem acces nelimitat la internet, cu greu ne putem imagina viața fără el. Informații zilnice de care avem nevoie, e-mail-urile și mesaje pe care le trimitem colegilor și colaboratorilor, comunicarea permanentă, backup-ul pentru date importante și multe alte elemente vitale pentru munca și viața [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

CUM TREBUIE SĂ FIE UN ADVERTORIAL SEO?

<p>&#160;În zilele noastre, în mediul online, din ce în ce mai mulți utilizatori preferă să acorde atenție unui articol decât să urmărească o reclamă. Însă există o variantă extrem de benefică pentru companii să își promoveze produsele sau serviciile și să ajungă pe primele locuri în topul căutărilor, în motoarele de căutare, iar aceasta este [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Care este ideea ta de cadou pentru Valentines Day?

<p>Valentines Day este sărbătorită aproape la fel în întreaga lume &#8211; din America până în Europa, din Africa până în Asia.&#160;Se ține în mod tradițional pe 14 februarie în toate țările lumii.&#160;Inimi, flori, porumbei sau Cupidon, cadourile de Valentines Day&#160;sunt pline de astfel de simboluri ale iubirii. Cadourile pentru femei și bărbați vor aduce bucurie [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Este comunicarea adevăratul limbaj al iubirii?

<p>Neînțelegerile sunt adesea la baza rupturilor. Se spune că astăzi, în Occident, una din două căsătorii se termină în divorț și știi foarte bine de ce se întâmplă acest lucru. Unele cupluri se ceartă de dimineață până seara. Acest tip de relație este ca o serie de bombe cu ceas gata să explodeze în orice [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Aparatul de aer conditionat trebuie revizuit?

<p>Anul acesta, ca în orice an, vara începe oficial pe data de 1 iunie, astfel ea  va aduce o ușoară schimbare a temperaturilor pe care le experimentăm în mod regulat aici in Ilfov cât si in Bucuresti. Pe măsură ce vara devine din ce in ce mai călduroasă și temperaturile cresc simțitor de mult, unitatea [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Coronavirus/Alexandru (DSU): Cu mare probabilitate, va exista o formulă care să ia în calcul şi alţi parametri decât incidenţa cazurilor

<p>Potrivit Agerpres Ministerul Sănătăţii lucrează la un algoritm privind evoluţia epidemiei de COVID-19 care va lua în calcul şi alţi parametri decât strict simpla incidenţă a cazurilor de SARS-CoV-2 la nivelul unui judeţ, a declarat, marţi, doctorul Călin Alexandru, director în cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţe. "Din punctul nostru de vedere, o raportare strict la [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cluj: Prelungire a restricţiilor pentru restaurante, cluburi, săli de spectacole şi jocuri de noroc în municipiul reşedinţă

<p>Potrivit Agerpres Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis, marţi, prelungirea cu încă 14 zile a restricţiilor privind restaurantele, sălile de spectacole şi jocuri de noroc în municipiul reşedinţă, în care rata incidenţei COVID-19 se situează la 3,72 la mia de locuitori. Potrivit CJSU, prelungirea măsurilor de restricţie intră în vigoare pe 27 [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Baschet masculin: Eugen Ilie, noul antrenor al echipei CSA Steaua

<p>Potrivit Agerpres Eugen Ilie a fost numit, marţi, în postul de antrenor al echipei masculine de baschet CSA Steaua Bucureşti, potrivit site-ului oficial al clubului militar. Eugen Ilie, în vârstă de 44 de ani, vine de la SCM U Craiova, unde a îndeplinit până acum funcţia de antrenor secund. Fost jucător în Ghencea timp de şase [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ciolacu: Depunem moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii şi vom chema la audieri responsabilii campaniei de vaccinare

<p>Potrivit Agerpres Partidul Social Democrat intenţionează să depună o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, odată cu reluarea activităţii parlamentare şi să îi cheme la audieri pe responsabilii campaniei de vaccinare anti-COVID, a anunţat marţi seara liderul acestei formaţiuni, Marcel Ciolacu. "Oamenii politici, când au de-a face cu sănătatea românilor şi cu viaţa noastră, să-şi asume responsabilitate [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..