Știri din Bacau Online

Ultimele titluri

Care sunt avantajele și dezavantajele oferite de un cazinou online?

Când au apărut pentru prima dată, oamenii erau reticenți în a alege cazinourile online. Astăzi însă tot mai mulți jucători optează pentru această modalitate de divertisment. ..

Fii eco-friendly: alege brazi artificiali de Crăciun pentru o sărbătoare verde

Cea mai minunată perioadă a anului se apropie cu pași rapizi, iar gândul la Crăciun ne aduce un vibe special în suflet. ..

Medima deschide în Bacău a 14-a clinică de Excelență în Imagistică Medicală

Situată pe strada Erou Ciprian Pintea 29, clinica Medima Bacău oferă pe plan local servicii de investigare imagistică CT și RMN realizate cu aparatură ultraperformantă și de cea mai înaltă calitate. ..

Importanța echipamentelor de calitate pentru o bucătărie profesională

Într-o lume în care gastronomia a devenit mai mult decât un simplu act de a prepara diferite mâncăruri, bucătarii din restaurante au început să ia în considerare din ce în ce mai mult echipamentele pe care le folosesc. ..

Avarie din nou la conducta de apă a Bacăului! ACTUALIZARE

În data de 18.09.2023, în jurul orei 13:00, s-a identificat o nouă avarie pe conducta de transport a apei brute din Valea Uzului către Bacău, în zona localității Margineni. ..

Avarie din nou la conducta de apă a Bacăului!

În data de 18.09.2023, în jurul orei 13:00, s-a identificat o avarie pe conducta de transport a apei brute din Valea Uzului către Bacău, în zona localității Margineni. ..

Cupa Triumf – Organizatorul Marius Manda vorbește despre cea de-a 13-a ediție

După încheierea celei de-a 13-a ediții a Cupei Triumf la Powerlifting, l-am contactat pe initiatorul și organizatorul acestei competiții, Marius Manda, pentru a face un scurt bilanț al evenimentului. ..

Avarie la conducta de apă potabilă a Bacaului! UPDATE

În data de 9 septembrie a fost identificată o avarie pe conducta de transport a apei Valea Uzului - Bacău, în localitatea Podis. Vezi programul de furnizare apă și durata reparației. ..

Românii și ucrainenii au serbat împreună Ziua Independenței Ucrainei

La inițiativa Asociației SOS Satul Copiilor Hemeiuș au fost derulate o serie de activități dedicate Zilei Independenței Ucrainei, din data de 24 august. Astfel, într-o primă etapă copiii ucraineni din Bacău au vizitat localitatea Gura Humorului. ..

Pariuri live pe 1Win: trăiește emoția jocului și plasează pariuri în timp real

Acum iubitorilor de jocuri de noroc li se oferă șansa de a plasa pariuri live pe platforma 1Win. Acest nou mod de a paria permite făcerea de predicții și plasarea de pariuri în timp real, urmărind evenimentele sportive în timp ce acestea au loc. ..

Relaxare fara griji: top 5 metode pentru a-ti proteja casa in absenta ta

Odata cu sosirea sezonului estival, creste si riscul de infractiuni in locuintele nelocuite. Pentru a te asigura ca locuinta ta este protejata in timpul vacantei, am pregatit un top 5 sfaturi utile. ..

Longevitatea mașinii: cum prelungește întreținerea regulată durata de viață a vehiculului tău

Inspecțiile tehnice regulate și întreținerea regulată stau la baza menținerii mașinii tale în stare bună. ..

Cum obții o baie modernă fără să o renovezi complet? 5 idei care te vor inspira!

Visezi la o baie practică și modernă, dar nu ești pregătit pentru o renovare completă? Nu-ți face griji! Există numeroase modalități prin care poți transforma aspectul spațiului tău fără a demara o renovare majoră. ..

Se oprește apa în Mărgineni din cauza furtunii de aseară

Urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile - rafale de vânt și ploaie torențială, Stația de Pompare Mărgineni a înregistrat mai multe fluctuații de tensiune care au afectat sistemul de alimentare cu energie electrică al pompelor. ..

Nuanțatoarele de culoare Milk Shake – părul tău va fi revigorat

Ești în căutarea unui tratament de condiționare temporară de culoare, pentru tipul tău unic de păr? Află de ce acest brand este ideal pentru părul deja vopsit sau pentru vopsirea pre-permanentă a părului. ..

Avertizare meteo de ploi abundente în județul Bacău

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo de cod galben și portocaliu valabilă pentru intervalul 18-19 iunie. Vor fi ploi torențiale ce pot cumula cantități de apă de peste 30-40 l/mp și izolat 50-60 l/mp. ..

Performanțe remarcabile pentru sportivii de powerlifting din Moinesti

Echipa de powerlifting a Clubului Sportiv Municipal Moinesti a revenit cu 17 medalii de la Campionatul National de Powerlifting Clasic si Echipat, organizat la Cluj Napoca in iunie 2023. Sportivul Marius Manda ne-a acordat un interviu exclusiv in care ne-a vorbit despre performantele moineștenilor, despre organizarea impecabila a competitiei si despre planurile de viitor. ..

Elite Cars Leasing te așteaptă cu mașini elegante și oferte

Cei care își doresc o mașină luxoasă își pot lăsa aceste griji pe mâna celor de la Elite Cars Leasing! Autoturismele disponibile fac parte din categoria celor elegante și luxoase, de la brand-uri dintre cele mai cunoscute. ..

Știați că? 5 lucruri mai puțin cunoscute despre jocurile de masă

Jocurile de masă sunt adesea privite ca un simplu mod de divertisment, dar adevărul este că ele ascund povești fascinante și lucruri neștiute. ..

Cum poți alege un antiperspirant sau deodorant potrivit pentru tine?

Printre cele mai cunoscute și utilizate produse de igienă utilizate de ambele sexe se află antiperspirantele și deodorantele. Cele două sunt distinctive deși de multe ori sunt considerate la fel. ..