Știri din Bacau Online

Ultimele titluri

Fraude la bugetul de stat prin obținerea ilegală de rambursări de TVA, cercetate de polițiștii de la economic

În data de 19 octombrie a.c, polițiștii de la economic s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, reprezentanţii ..

Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii oneșteni

În data de 19 octombrie , în jurul orei 21.00, Poliţia municipiului Oneşti a fost sesizată prin SNUAU112 despre producerea ..

Depistat în trafic de polițiști, sub influența alcoolului

În data de 17 octombrie , polițiștii din cadrul Sectiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu ..

Șase medalii de aur pentru CSM Moinești la Campionatele Naționale de Powerlifting

În perioada 29 septembrie - 2 octombrie 2021 s-au desfășurat Campionatele Naționale de Powerlifting Clasic și Echipat la Herculane. ..

Cercetat penal după ce a condus un autoturism cu permis de conducere susceptibil a fi fals

În data de 12 octombrie , polițiștii rutieri din Oneşti, în timp se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe ..

Conducere sub influența alcoolului

Polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, în timp ce acţionau pe DC 146 din com. Asău, au depistat un tânăr ..

Distribuția gazelor naturale va fi reluată astăzi în orașul Buhuși

Echipele Delgaz Grid vor relua etapizat, începând cu ora 10 distribuția gazelor naturale pentru clienții din orașul Buhuși. În același timp, se verifică toate sesizările primite din mun. Bacău și zona metropolitană Bacău, ca urmare a incidentului produs ieri după-amiază în sistemul național de transport gaze naturale, incident ce a generat o alterare a calității gazelor naturale. ..

Aplicație de servicii medicale la domiciliu pusă gratuit la dispoziția campaniei de vaccinare și a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate în sprijinul îngrijirilor la domiciliu în contextul crizei covid-19

Din dorința de a descongestiona sistemul public de sănătate în această perioadă și nu numai, aplicația Beesers, primul marketplace de servicii medicale la domiciliu din România, își dorește să își ofere GRATUIT sprijinul Ministerului Sănătății și al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 și, împreună cu aceștia, să ofere românilor posibilitatea vaccinării în confortul propriei case. ..

A condus și a prezentat polițiștilor un permis fals

În ziua de 05 octombrie a.c. polițiștii Secţiei 3 Poliţie Ruralǎ Oneşti au identificat în trafic un autoturism pe raza ..

Infracțiuni la regimul rutier

În data de 4 octombrie , în jurul orei 07.30, Secţia 5 Poliţie Rurală Răcăciuni a fost sesizată prin SNUAU ..

A condus cu permisul suspendat și s-a ales cu dosar penal

În data de 01 octombrie , în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliţiei Staţiunii Târgu Ocna, aflându-se în executarea ..

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

În data de 30 septembrie , poliţiştii Serviciului Rutier Bacău au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui accident ..

Au furat o bovină și au fost depistați de polițiști

Polițiștii postului de poliție Colonești au fost sesizați în data de 27 septembrie a.c. de către un bărbat din comună, ..

Cum sa construiești un site de recenzii într-un plan de hosting WordPress din România

Trăim într-o perioadă în care popularitatea afacerilor online a crescut foarte mult. Din același motiv, potențialii clienți dispun acum de nenumărate opțiuni și vor mereu să știe la ce să se aștepte înainte de a achiziționa servicii sau produse. ..

Cum să îți planifici bugetul atunci când joci la cazino. Cele mai bune ponturi

Odată cu creșterea numărului de cazinouri online din țara noastră, majoritatea jucătorilor au preferat să caute cele mai bune oferte pe internet, și nu în sălile clasice de joc. ..

Totul despre osciloscoape

Osciloscopul este un instrument de măsurat pe care îl utilizează, de regulă, profesioniștii în domeniul electricii și electronicii, fiind necesar pentru măsurarea tensiunii și pentru vizualizarea semnalelor electrice. ..

Cum alegi masa de dining potrivită nevoilor tale?

O casă nu poate fi completă și fără o masă de dining pe măsură. Fie că alegi să o așezi în zona de bucătărie sau living, masa este un element indispensabil din orice casă. Totodată o masă îndeplinește mai multe funcții: este utilă ca și blat de lucru, dar și ca servit masa. ..

A furat un moped și l-a condus băut și fără permis

În data de 16 septembrie , în jurul orei 23:15, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat din com. Valea Seacă, cu privire la faptul că în seara aceleiaşi zile persoane necunoscute au pătruns fără drept în curtea locuinţei sale de unde au sustras un moped. ..

Cele mai populare sloturi în 2021

Sloturile sunt unele dintre cele mai jucate jocuri la cazinourile online și acest lucru nu este o surpriză pentru nimeni care a jucat vreodată un astfel de joc. ..

Cercetat de polițiști după ce ar fi sustras un moped și l-ar fi condus băut și fără permis

În data de 16 septembrie , în jurul orei 23:15, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au fost ..