Știri din Bacau Online

Ultimele titluri

Românii și ucrainenii s-au prins, mână în mână, în hora dedicată Zilei Naționale a României

SOS Satul Copiilor Hemeiuș a dat startul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României. Anul acesta, în horă s-au prins, mână în mână, românii, împreună cu copiii și părinții ucraineni, refugiați din zonele de conflict din țara vecină. ..

Ce e prea mult, ce e prea puțin? Set pilotă și pernă pentru bebeluși

Bebelușii sunt mai sensibili decât adulții și au pielea de până la cinci ori mai delicată. Cu atât mai mult când vine vorba de un nou-născut adulții sunt adesea stresați de ideea că cel mic suferă de frig sau că nevoile sale primare nu sunt satisfăcute pe deplin. ..

Ziua mondială a salutului

Știați că în 21 noiembrie este… ziua mondială a salutului? ..

8 lucruri din istoria baschetului pe care le cunosc numai pasionații

Baschetul este unul dintre cele mai iubite sporturi în întreaga lume, fiind dus la rang de artă în Statele Unite ale Americii, acolo unde a și fost inventat. Sunt competiții de baschet care se desfășoară cu casa închisă, cea mai spectaculoasă fiind NBA-ul, acolo unde ajung cei mai buni sportivi ai planetei. ..

Planifică bugetul de sărbători pentru întreaga familie

A planifica și a programa bugetul este un aspect care ține exclusiv de educația financiară a fiecăruia dintre noi. Este vital ca o parte dintre resursele noastre financiare să fie direcționate în vederea economisirii chiar și atunci când evenimente precum sărbătorile de iarnă necesită o implicare bugetară mai mare. ..

Cadouri inspirate pentru femeia din viața ta

Atunci când vine vorba de alegerea unui cadou de femei pentru o ocazie specială, dacă nu avem prea multe idei, acest lucru se poate dovedi o adevărată provocare. ..

CSM Bacău, surpriza plăcută a turului de campionat

Odată unul din polii principali ai fotbalului românesc, Bacăul acum se zbate în mediocritate din punct de vedere fotbalistic. ..

Cele mai populare simboluri norocoase la români

Cunoscute și ca amulete norocoase, aceste simboluri au menirea de a atrage norocul și de a ține ghinionul și răul la distanță. ..

Gospodinele românce și ucrainence s-au întrecut în prepararea celor mai gustoase rețete de toamnă

SOS Satul Copiilor Hemeiuș a găzduit un festival al toamnei în care au fost preparate diferite mâncăruri, specifice bucătăriilor românești și ucrainene. Astfel, refugiații ucraineni cazați la Hemeiuș și în Bacău au pregătit zacuscă, magiun, au copt vinete și ardei și au pus murături pentru iarnă. ..

Avarie la apa potabilă pentru zona Onești – Târgu Ocna

În data de 17.10.2022 echipele S.C. CRAB S.A. au constatat o defecţiune la conducta de aducţiune apă potabilă Dărmăneşti – Târgu Ocna – Oneşti (Ramura Sud) în zona satului Tuta, com. Targu Trotus. Avand în vedere faptul că avaria permite programarea lucrărilor de remediere se va oferi timp consumatorilor să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada efectuării lucrărilor de reparaţii. ..

De ce pariază românii pe loteria americană 5/30 din Pennsylvania

Loteriile online au publicul lor fidel și în țara noastră. Pe lângă extragerile foarte populare din Grecia și din Italia, românii joacă și la loto Pennsylvania, o loterie în care sunt extrase 5 numere din 30, zilnic, la 19:30 ora României. ..

Rezultate excelente pentru sportivii moineșteni la Campionatul Național de Powerlifting Clasic

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie s-a desfasurat Campionatul National de Powerlifting Clasic (juniori, seniori si master M/F), competiție ce a fost găzduită la Iași de Sala Polivalentă. Pentru Clubul CSM Moinesti au concurat trei sportivi: Alex Creanga, Codrin Neacsu si Marius Manda. ..

Recomandări de siguranță la încălzirea locuinței în sezonul rece

În sezonul rece creşte pericolul producerii unor accidente sau a intoxicărilor cu monoxid de carbon în urma folosirii necorespunzătoare a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale, respectiv a efectuării unor modificări neautorizate ale acestora. ..

Merită să joci la pariuri de pe mobil în 2022?

Pariurile plasate de pe mobil sau tabletă sunt cunoscute și sub denumirea de „pariuri din mers”. Acestea au devenit extrem de populare în ultimii 5 ani, odată cu creșterea în popularitate a smartphone-urilor. ..

Cum să te ții de agendă – 3 secrete pentru o completare zilnică și eficientă

La începutul anului, dorința de îmbunătățire și motivația ating cote maxime și ne fac să căutăm metode de optimizare a productivității, să dezvoltăm obiceiuri sănătoase și să încercăm lucruri noi. ..

Ucrainenii din Bacău au serbat Ziua Națională la SOS Satul Copiilor Hemeiuș

Ucrainenii ce locuiesc acum în comuna Hemeiuș, la SOS Satul Copiilor, împreună cu conaționalii din județul Bacău, au sărbătorit împreună, pe 24 august, Ziua Națională a Independenței Ucrainei. ..

Care sunt avantajele pariurilor sportive live

Creșterea segmentului de pariuri live din industria de profil este probabil cea mai semnificativă evoluție a bettingului din ultimii ani. Posibilitatea de a paria în direct este o adevărată revoluție, pentru că schimbă complet modul în care se desfășoară bettingul. ..

Cei mai puternici sportivi s-au întrecut la Cupa Triumf la powerlifting

Va prezentam mai jos un scurt interviu acordat Bacaul.ro de Marius Manda, organizatorul Cupei Triumf la Powerlifting de la Moinesti. ..

Nu pariezi online? Iată ce pierzi

Industria jocurilor de noroc a trecut, în mare parte, în online. Cu toate acestea, există agenții stradale din 500 în 500 de metri, în orașele importante. Aceste agenții au destui clienți „de modă veche”, care preferă partea de socializare față în față. ..

Cupa Triumf, ajunsă la a XII-a editie, are loc în 6 august la Moinești

Sambata, 6 august, va avea loc a doisprezecea ediţie a Cupei Triumf la Powerlifting. Evenimentul va avea loc la Sala de Sport "Spiru Haret" din Moinești, incepand cu ora 14. ..