Știri din Onesti

Ultimele titluri

Informare Publică: Avarie pe Calea Mărășești din orașul Onești!

<p>Conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe Calea Mărășești din orașul Onești, județul Bacău a înregistrat o avarie, astăzi – 25 noiembrie 2021. Pentru remedierea acesteia, echipele RAJA S.A. sunt...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Avarie pe strada Ana Ipătescu din orașul Onești!

<p>Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe strada Ana Ipătescu din orașul Onești, județul Bacău, echipele RAJA au fost nevoite să reducă presiunea apei potabile, astăzi &#8211; 18 noiembrie 2021, către consumatorii de pe străzile...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Avarie pe Calea Brașovului!

<p>Astăzi – 02 noiembrie 2021 s-a înregistrat o avarie pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe Calea Brașovului din orașul Onești, județul Bacău. Pentru remedierea acesteia, echipele RAJA au fost nevoite să reducă...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Informare Publică: Avarie pe strada Calea Mărășești!

<p>Conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe Calea Mărășești din orașul Onești, județul Bacău a înregistrat o avarie, astăzi – 19 octombrie 2021. Pentru remedierea acesteia, echipele RAJA S.A. sunt...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Informare publică: Avarie pe bd. Republicii din orașul Onești!

<p>Astăzi – 06 octombrie 2021 s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe bd. Republicii din orașul Onești, județul Bacău. Pentru remedierea acesteia, echipele RAJA au...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Informare publică: Avarie pe Calea Bacăului!

<p>Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200, de pe Calea Bacăului din orașul Onești, județul Bacău, echipele RAJA au fost nevoite să reducă...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Avarie pe bulevardul Oituz!

<p>Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bd. Oituz din orașul Onești, județul Bacău, RAJA SA reduce presiunea furnizării apei potabile către consumatorii de...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Atenție, se opreste apa in aceasta noapte!

<p>Având in vedere consumurile ridicate din ultimele zile, dar si avaria inregistrata pe conducta de aducțiune de la CRAB in data de 25 iulie anul curent, nivelul apei in rezervorul de la Cuciur este minim....</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Restricţii de circulaţie cauzate de caniculă

<p>CNAIR informează transportatorii rutieri asupra posibilelor restricții de circulație care vor fi instituite, ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie. Măsura va fi adoptată pentru protejarea și conservarea sectoarelor...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Programul furnizării apei potabile in municipiul Onesti pentru astăzi, 25 iulie 2021

<p>In cursul nopții trecute, avaria produsă pe conducta de aducțiune apartinand CRAB a fost remediata. Din cauza consumului mare din amonte, apa intra in statia de tratare apa Cuciur cu debit minim, motiv pentru care...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Update – De duminică, se va relua furnizarea apei in regim continuu. – Avarie C.R.A.B. pe conducta de aducțiune!

<p>UPDATE Avaria, la conducta ce alimentează Oneștiul si mai multe localități de pe Valea Trotusului a fost remediată. S-a lucrat pentru remediere aproape 10 ore. In aceasta seară se va furniza apă între 18:00 și...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Sărbătoare prin sport în orașul Nadiei Comăneci la 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii olimpice. Mesajul Zeiței de la Montreal pentru oneșteni

<p>Duminică, 18 iulie, s-au împlinit 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii olimpice, obținut de Nadia Comăneci la Olimpiada de la Montreal. Orașul natal al marii campioane a sărbătorit două zile prin...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Oneștiul a sărbătorit 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii mondiale prin evenimentul de suflet al Zeiței de la Montreal: ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru Sport”

<p>Oneștiul, orașul natal al Nadiei Comăneci, a sărbătorit pentru prima dată performanța excepțională a campioanei noastre, cea care în urmă cu 45 de ani a obținut prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice. După...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Sute de copii din Onești au primit ”Pașaport pentru Sport” de la Nadia Comăneci. Mesajul campioanei pentru toți oneștenii

<p>21 iulie 2021, 16:33 de Bogdan Ungureanu Sute de copii din Onești au primit ”Pașaport pentru Sport” în cadrul evenimentului ”Nadia Sports Experience” organizat pentru prima dată în orașul natal al Zeiței Montreal, la aniversarea a 45...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Orașul Nadiei Comăneci, sărbătoare prin sport la 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice

<p>Oneștiul se pregătește de sărbătoare. Pe 18 iulie, de Ziua Municipiului Onești, se împlinesc 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice. Cu această ocazie, Primăria Municipiului Onești sprijină inițiativa...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Evenimentul de suflet al Nadiei Comăneci ajunge la Onești la fix 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice

<p>SHARE TWEET Evenimentul de suflet al Nadiei Comăneci ajunge la Onești la fix 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice. Cea de-a treia ediție a evenimentului ”Nadia Sports Experience...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Eveniment sportiv inedit în Onești la 45 de ani de la primul 10 al Nadiei Comăneci. Toți copiii sunt așteptați!

<p>Duminică, 18 iulie, se împlinesc 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice, obținută de Nadia Comăneci la Olimpiada de Vară de la Montreal. Cu această ocazie, în weekend-ul 17...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

BitCase – Raiul huselor personalizate pentru iPhone, Samsung si Huawei

<p>Vara anului 2021 a venit cu surprize pentru pasionații de huse cu spate din sticlă, care au un aspect premium și în același timp elegant. Pentru a te bucura o perioadă îndelungată de telefonul tău...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Patru mituri despre tratmentul cu implant dentar

<p>1. Procedura este foarte dureroasă Implantul dentar a încetat de mult timp să fie o intervenție dureroasă &#8211; analgezicele moderne permit fără probleme acest lucru. Contrar credinței populare, osul maxilarului, în care este inserat implantul,...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

De ce rezervorul din inox este mai util pentru depozitarea lichidelor?

<p>Pe scurt, rezervoare inox cunosc un succes fulgurant în rândul vitcultorilor și nu numai. Rezervorul din inox face parte din acele confectii metalice necesare în industria alimentară. Inoxul reprezintă un aliaj dintre fier și carbon, este compus din minim...</p> <p>The post appeared first on .</p> ..