Știri din Obiectiv de Vaslui

Ultimele titluri

Recomandarile Ministerului Sanatatii pentru populatie in perioada caniculei

<p>In contextul temperaturilor extrem de ridicate din timpul verii, Ministerul Sanatatii a emis o serie de recomandari pentru a ajuta populatia sa previna incidentele si&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Aventura in Australia: De la Marea Bariera de Corali la Outback

<p>Australia, un continent vast si fascinant, este un taram al contrastelor si al aventurilor epice. De la apele cristaline si pline de viata ale Marii&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Dacia Spring, lider de vanzari pe piata masinilor electrice din Romania

<p>Romania a inregistrat vanzari record pentru un anumit model de masina electrica, care a devenit preferatul soferilor romani. Analizele recente arata un interes tot mai&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Incident la metrou: Circulatie pendula intre statiile Pipera si Aviatorilor din cauza unei posibile tentative de suicid

<p>Metrorex a anuntat ca trenurile de metrou circula in sistem pendula intre statiile Pipera si Aviatorilor, ca urmare a unei posibile tentative de suicid la&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Avertizare de vijelii si grindina pentru mai multe localitati din Romania

<p>Notificare de vreme rea emisa de ANM Agentia Nationala de Meteorologie (ANM) a lansat o avertizare de cod galben pentru fenomene meteo severe, incluzand vijelii&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Capcana ieftinirii alimentelor prin plafonarea adaosului comercial: Producatorii autohtoni, in pericol de a disparea de pe piata

<p>Recent, o masura propusa de guvern pentru plafonarea adaosului comercial la alimentele romanesti a starnit controverse si ingrijorari in randul producatorilor autohtoni. Desi initiativa urmareste&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Hrana pentru animalele de companie: sursa vitala de sanatate si fericire

<p>In lumea plina de iubire si caldura pe care o impartasim cu prietenii nostri necuvantatori, hrana joaca un rol crucial in asigurarea sanatatii si fericirii&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cluj-Napoca devine centrul cercetarii in Inteligenta Artificiala din Romania

<p>Romania face un pas semnificativ spre viitor odata cu dezvoltarea primului institut de cercetare in Inteligenta Artificiala (IA). Acest proiect ambitios marcheaza un moment important&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Bursa de la Bucuresti inregistreaza cresteri in sedinta de miercuri

<p>Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat sedinta de miercuri pe un ton optimist, cu majoritatea indicilor in crestere. Valoarea totala a tranzactiilor a fost&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ciclonul violent din Europa se apropie: Romania sub alerta de ploi torentiale si vijelii, avertizeaza ANM

<p>Ciclonul care a afectat Europa si impactul sau In ultimele zile, Europa a fost lovita de fenomene meteo extreme, Italia fiind una dintre cele mai&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Atentat asupra premierului slovac: Robert Fico lupta pentru viata dupa o interventie chirurgicala critica

<p>Incident socant Atentatul asupra premierului Slovaciei, Robert Fico, a zguduit Europa, generand o unda de soc si ingrijorare profunda. Premierul a fost impuscat in plina&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Traditiile autentice din India: O calatorie culturala de neuitat

<p>India, cu diversitatea sa culturala si traditiile milenare, ofera calatorilor o experienta fascinanta si plina de culoare. De la festivaluri vibrante la ritualuri sacre, India&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

7 cursuri pentru copii pe care le poti organiza daca esti antreprenor

<p>Ca antreprenor, ai oportunitatea unica de a influenta si de a contribui la dezvoltarea viitoarei generatii. Organizarea de cursuri pentru copii poate fi nu doar&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Oportunitati de insertie pe piata muncii pentru tinerii fara studii sau calificari

<p>In contextul statisticilor preocupante care arata ca Romania are unul dintre cele mai mari procente de tineri neangajati si nescolarizati din Uniunea Europeana, se lanseaza&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

“Problemele consumatorilor sunt ca teava din perete – afli de ele doar cand teava se sparge. De aceea, trebuie sa le prevenim” Ciprian Chiorean, director juridic CEC Bank

<p>Inainte de a incepe executarea silita, creditorii sunt obligati sa faca dovada ca au incercat restructurarea creditelor respective – Ciprian ChioreanOrdonanta 15/2024 va determina o&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

G7: Acord istoric pentru eliminarea centralelor pe carbune. Termenul limita: 2035

<p>Intr-o miscare semnificativa pentru combaterea schimbarilor climatice, tarile Grupului celor Sapte (G7), care reprezinta unele dintre cele mai dezvoltate democratii din lume, au decis sa&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Speranta furata: Povestile copiilor abandonati in maternitatile din Romania

<p>In fiecare an, sute de nou-nascuti sunt abandonati in maternitatile si spitalele din Romania, fiind nevoiti sa inceapa lupta pentru supravietuire fara sprijinul familial esential.&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Rolul optimizarii Seo in succesul magazinele online

<p>In era digitala in care traim, magazinele online devin tot mai populare si mai competitive. Cu milioane de site-uri web care concureaza pentru atentia consumatorilor,&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cand vrei sa faci o schimbare in cariera alege calea online-ului

<p>Schimbarile sunt necesare din cand in cand, mai ales atunci cand vorbim despre locul de munca. Poate vechiul loc nu mai ofera aceeasi siguranta sau&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Titi Aur solicita autoritatilor un plan urgent pentru combaterea accidentelor rutiere

<p>Fostul pilot de raliuri Titi Aur a transmis recent un apel autoritatilor romane, cerand implementarea urgenta a unui plan eficient pentru limitarea accidentelor rutiere in&#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..