Știri din Buna ziua Iasi

Ultimele titluri

Agitație în parted. Se pregătește un alt candidat

Babele bârfitoare încep rubrica de azi cu un zvon din sânul penăliștilor. Se aude că Sică Rangă este cu pata pusă rău de tot și are o mânie exacerbată asupra lui Mișu premarul. Cică a […] ..

CEI DIN AGENȚIA ANTIDROG

CEI DIN AGENȚIA ANTIDROG Ei ne tot spun că nu-s trișori Și-n meserie sunt deplini; Vânează mici peștișori, Dar îi tot scapă pe rechini. Autor: CONSTANTIN PROFIR (Trimisă de Mihai Haivas) ..

Presiuni uriașe pe angajați. Acționează urât rău de tot

În continuarea rubricuței de azi, babele vă mai zic câte ceva despre Creti Spanciu. Patronul Jeg a creat un soi de strategie împotriva celor care își permit să se revolte. Revoltă e mult spus, de […] ..

Apel umanitar pentru un tânăr în vârstă de 21 de ani, care suferă de o boală cumplită. Alin are nevoie de bani pentru pansamente și cremă, esențiale pentru a-i trata rănile de pe corp – FOTO

Pentru Alin Torică, un tânăr în vârstă de 21 de ani, nu a mai rămas decât să apeleze la bunătatea oamenilor, așa cum a fost nevoit să facă toată viața. Băiatul suferă de o boală […] ..

Inedit! Studenții din Iași au fost învățați cum să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale

Proiectul „Sprijinirea antreprenoriatului și inovației în rândul studenților – provocări și bune practici”, organizat de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), se încheie mâine, 29 februarie 2024. În cadrul acestuia, studenții au fost învățați […] ..

Scandal în lumea interlopă din Iași. Constantin Gangal a fost reținut după ce a fost „turnat” de un nepot că i-a dat bani cu camătă. Mascații au descins în forță la el acasă – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Încă un scandal în lumea interlopă din Iași. Constantin Gangal a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost „turnat”. Acesta este acuzat de faptul că ar fi amenințat un individ căruia i-a […] ..

O firmă din Germania va monta sistemele de avertizare și asistență anti-coliziune în tramvaiele din Iași. Contractele valorează peste 18 milioane de lei

O firmă din Germania a câștigat contractele privind montarea sistemelor de avertizare și anti-coliziune în tramvaiele din Iași Mijloacele de transport public, în speţă tramvaiele din Iaşi, vor avea sisteme anti-coliziune. Procedura de licitație a […] ..

La Iași a fost lansată cea mai interesantă aplicație! Vizitatorii Palatului Culturii pot da viață obiectelor de patrimoniu cu propriul telefon – FOTO/VIDEO

Centric IT Solutions România, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Moldovei, BCR și Asociația „Toți pentru unul”, a lansat aplicația MuzeAR, care folosește tehnologia XR pentru valorificarea patrimoniului expus în Palatul Culturii din Iași Această […] ..

Tot mai mulți ieșeni riscă să rămână fără vedere din cauza birocrației. Medicii vin cu explicații

Tot mai mulți pacienți în vârstă din Iași, care au probleme grave, riscă să-și piardă vederea pentru că nu vin la spital. Deși scăderea vederii ar trebui să-i sperie, acest lucru nu-i motivează să se […] ..

Razie pe un bulevard important din Iași. Polițiștii locali au ridicat 6 mașini dintr-un foc: „Noi vom fi zilnic acolo de acum” – FOTO

Polițiștii locali din Iași vor fi zilnic pe bulevardul Poitiers pentru a ridica mașinile parcate ilegal, după ce oamenii din zonă au făcut mai multe sesizări. Imediat ce au ajuns la fața locului, agenții au […] ..

Spitalul „Sf. Spiridon” Iași va plăti peste 33 de milioane de lei pentru achiziția de materiale specifice procedurilor chirurgicale endovasculare și proteze vasculare

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași organizează licitație pentru achiziționarea de materiale specifice procedurilor chirurgicale endovasculare și proteze vasculare. Spitalul „Sf. Spiridon” Iași organizează licitație pentru achiziția de materiale endovasculare și proteze vasculare […] ..

Se face rocada. Mișu premarul îl schimbă din funcție

La final de rubrică, babele s-au gândit că ar fi bine dacă ar spune cam ce manevră pregătește Mișu la Cetepeu. Se aude că Cretian Scoica este pe ultima sută de metri în scaunul de […] ..

Fosta Fabrică de Țigarete din Iași va deveni cel mai mare muzeu de arheologie industrială din ţară – FOTO

Clădirea monument istoric a depozitului de tutun din cadrul Fabricii de Țigarete din Iași se va transforma în primul muzeu dedicat arheologiei industriale din România. Primul muzeu de arheologie industrială din ţară va fi amenajat […] ..

Mihai Chirica și-a adus aminte de Purcica acum, în an electoral. Edilul vrea să-i momească pe ieșeni cu acest proiect care zace în sertar de 13 ani – FOTO

În an electoral, Mihai Chirica mai scoate un proiect prăfuit din sertar. Acesta promite ieșenilor că le rezolvă toate problemele, în speranța unor voturi în plus Edilul Iașului a scos din sertar un alt proiect […] ..

Aeroportul Internațional Iași caută firme pentru serviciile de curățenie din terminalul T4. Cât valorează contractul – FOTO

Aeroportul Internațional Iași va cheltui peste 600 de mii de lei pentru serviciile de curățenie din terminalul T4. Licitația a fost publicată pe SEAP Aerogara ieșeană a publicat, recent, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții […] ..

Frica de doctor l-a adus în scaunul cu rotile. A ajuns de urgență la spital, dar era prea târziu. Medicii au fost obligați să-i amputeze un picior – FOTO

Ioan Corlată, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a ajuns la capătul puterilor după ce piciorul stâng i-a fost amputat. Acesta nu a fost niciodată la medic, de frică, din acest motiv nici […] ..

Vă place cum arată simbolul parohiei „Sf. Spiridon” din Iași? De aproape 14 ani nu s-a mișcat un ac! Chiar nu se poate face nimic? – FOTO

Un monument-simbol al Iașului zace în ruine de zeci de ani, este vorba de turnul-clopotniță al parohiei „Sf. Spiridon” din Iași, a cărui reabilitare este amânată în permanență. Acum, Primăria Municipiului Iași vrea să obțină […] ..

Trei sute de persoane s-au înscris deja pentru posturile vacante scoase la concurs de Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” – FOTO

Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” desfășoară, începând cu 12 februarie, o nouă campanie de recrutare pentru posturile vacante în corpul soldaților gradați profesioniști. Până în prezent, la cele 8 locații din cadrul brigăzii s-au prezentat […] ..

Poșta Română a mărit salariile pentru a atrage mai mulți angajați. În județul Iași, 10 oficii au rămas fără poștași

În județul Iași, Poșta Română se confruntă cu o deficiență de angajați. Compania a mărit, la nivel național, salariile poștașilor cu 250 de lei Un serviciu la Poșta Română nu mai este atractiv pentru tinerii […] ..

Înregistrări audio incendiare! Iată cum cere un polițist din Iași șpagă de la un șofer care a condus beat: „Tu știi cât valorează permisul tău, eu nu știu” – FOTO

Un șofer s-a ales cu probleme mari la Iași, după ce s-a urcat băut la volan. A încercat să scape basma curată și să negocieze cu oamenii legii. A vrut să dea șpagă, însă un […] ..