Știri din Buna ziua Iasi

Ultimele titluri

Mari țepari mai sunt ăștia ai lui Scroter! I-au făcut și pe italieni

<p>La început de rubrică, babele bârfitoare îi scot de la naftalină pe soții Irinuca și Zdrobi Scroter, cuplul vesel, cunoscut pentru tot felul de țepe trase prin târg. Babele vor să povestească o chestie de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Primarul de la Mocofești tot și-o ia peste ochi

<p>La final de rubrică, babele vin cu una de pe la țărănoia, unde a fost mare veselie de hramul comunei. Așa de mare a fost, încât funcționarii din primăria Mocofești au zis că e zi [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Țeapă la complexul „Royal Town” din Copou! Facturi umflate și apartamente neintabulate: „Nimeni nu îmi spune nimic, spun că de vină e primăria” – FOTO

<p>Proprietarii din blocurile de la „Royal Town” sunt nemulțumiți că actele apartamentelor nu au fost finalizate. O ieșeancă a plătit în avans suma totală, dar de doi ani așteaptă semnarea contractului de vânzare-cumpărare. Apartamentele nu [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Schimbarea adusă de noua structură a anului școlar 2022-2023 în sistemul de învățământ ieșean. Anca Hardulea: „Ce câștigăm?”

<p>Schimbarea adusă de noua structură a anului școlar în unitățile de învățământ din Iași a fost bine primită de elevi datorită alternării perioadelor dedicate învățării cu vacanțele dintre module. Lăcrămioara Iordăchescu, directorul Colegiului Pedagogic „Vasile [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

A fost emisă autorizația de construcție pentru noul sediu al Parchetelor din Iași

<p>Se pregătește organizarea de șantier pentru construcția noului sediu al Parchetelor din Iași. Primăria a eliberat autorizația de construcție, iar constructorul așteaptă ordinul de începere a lucrărilor. Valoarea investiției este de aproape 12 milioane de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

A murit unul dintre cei mai mari ghicitori din Iași, care a intrat în mințile a mii de femei! Clienții făceau rând ca la sfintele moaște. „În curtea lui erau mereu oameni”

<p>Clienții îl caută în continuare pe unul dintre cei mai mari ghicitori din Iași, care a murit. Nea Costică ghicitorul era cunoscut în toată Moldova. Acesta avea diverși clienți, din toate categoriile sociale, inclusiv avocați, [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

O familie din Cucuteni are nevoie de ajutor! Patru copii trăiesc în niște condiții greu de imaginat! – GALERIE FOTO/VIDEO

<p>Patru copii trăiesc în niște condiții greu de imaginat, deoarece părinții nu-și permit mai mult decât atât, din cauza faptului că nu au un loc de muncă stabil! Șase suflete locuiesc într-o singură încăpere și [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Veste proastă pentru ieșeni! Crește tariful pentru apa industrială! Primăria Iași majorează prețul pentru întreaga arie de operare

<p>Un proiect de hotărâre al Consiliului Local Iași prevede o creștere privind tariful pentru apa industrială. În prezent, tariful este de 3,43 lei pe metru cub de apă, fără TVA. Conform creșterii, în cuantum de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Sfâșietor! Filmul tragediei! Mihaela, tânăra mamă care s-a stins ieri într-un cumplit accident, se grăbea să ajungă la serviciu. Nu purta centura de siguranță pentru că era însărcinată (EXCLUSIV) &#8211; FOTO/VIDEO

<p>Mihaela, tânăra care a murit ieri în cumplitul accident rutier de la Iași, se grăbea să ajungă la serviciu. Nu este clar cum s-a produs tragedia în care femeia s-a stins, însă se pare că [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Creștinii ortodocși o sărbătoresc astăzi pe Sfânta Filofteia de la Curtea de Argeș! Cum au ajuns moaștele sale în România!

<p>În ziua de 7 decembrie, creștinii ortodocși o sărbătoresc pe Sfânta Filofteia de la Curtea de Argeș. Moaștele Sfintei Filofteia de la Curtea de Argeș se bucură de mare cinste în Biserica Ortodoxă Română. Sfânta [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Inspectorii APIA au autorizat cereri în valoare de 1,5 milioane de euro, subvenții pentru fermierii din Iași. Plățile finale au demarat de câteva zile

<p>Inspectorii APIA au autorizat noi cereri ce au fost depuse de fermierii din Iași, care vor să obțină subvențiile de la APIA. Specialiștii autorizează zilnic noi cereri pentru obținerea subvențiilor, în ultimele zile fiind acceptați [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Sancțiunile împotriva Rusiei ar putea viza pentru prima dată sectorul metalurgic

<p>Comisia Europeană ar lua în considerare interzicerea noilor investiții în sectorul minier din Rusia, ca parte a unui nou pachet de sancțiuni împotriva Moscovei, cu scopul de a diminua și mai mult capacitatea Kremlinului de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Maia Sandu caută ajutor la Ambasadoarea SUA la ONU: „Am subliniat importanța sprijinului pentru consolidarea democrației în țara noastră”

<p>Ambasadoarea americană la ONU, Linda Thomas-Greenfield, a vorbit la Washington, cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Președintele Republicii Moldova a transmis că au discutat despre provocările prin care trebuie să treacă în această iarnă, dar [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Logodnica lui Culiță Sterp reacționează, după declarațiile artistului. Ce a spus despre acuzațiile care i-au fost aduse iubitului ei

<p>După accidentul pe care l-a provocat în Cluj-Napoca, Culiță Sterp a ajuns în centrul mai multor controverse. Una dintre ele, și cea mai gravă, a fost răspândirea în spațiul public a unor informații false, conform [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Alertă de poluare cu petrol pe Dunăre! Apele sunt afectate pe o lungime de minim 6 kilometri

<p>Poluarea cu petrol s-a produs pe Dunăre pe o lungime de şase kilometri până la ecluza Porțile de Fier I, a anunțat marți seara Administrația Națională Apele Române. Reprezentanții Apelor Române au descoperit o poluare [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Washingtonul intervine după atacul din Rusia. SUA nu „încurajează” Ucraina să folosească armele furnizate pentru a ataca

<p>Departamentul de Stat al SUA a declarat că SUA nu „abilitează&#8221; și nici nu „încurajează&#8221; Ucraina să lovească dincolo de granițele sale cu ajutor letal, după ce Rusia a pus pe seama Ucrainei mai multe [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Alin Oprea de la Talisman și-a cerut, în secret, iubita în căsătorie. Unde a avut loc Logodna

<p>Alin Oprea, solistul trupei Talisman este în culmea fericirii. Artistul s-a logodit weekendul trecut cu iubita lui, Medana. După ce a trecut prin momente dureroase și un divorț cu scandal, Alin Oprea și-a găsit perechea [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ucraina anunță că a testat cu succes o dronă cu o rază de 1.000 de kilometri, ce poate lovi Moscova

<p>Ukroboronprom, unul dintre cele mai mari conglomerate din industria ucraineană de armament, a anunțat că a finalizat mai multe testări cu succes ale unei drone de atac cu o rază de acțiune de 1.000 de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Victor Negrescu, despre aderarea României la Schengen: „Un nou scenariu de lucru, apărut chiar în această seară”

<p>Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a vorbit ăn emsiunea Talk News de la Prima News TV despre şansele României în Schengen. Acesta susține că există un scenariu, în care să fie puse unele condiţionalităţi suplimentare pentru [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

De ce nu a reușit Adrian Stroe să câștige Chefi la Cuțite: „Asta mi s-a spus”

<p>Adrian Stroe, concurentul din echipa aurie, a ajuns până în marea finală a sezonului 10 de la Chefi la cuțite, însă nu a reușit să o și câștige. Invitat la o emisiune de televiziune, cuțitul [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..