Știri din Teleorman Online

Ultimele titluri

Uniunea lui Kelemen Hunor temporizează un răspuns privind votul la moţiunea de cenzură. Ce şanse sunt ca demersul să treacă

UDMR nu îşi doreşte o soluţie care să înrăutăţească şi mai mult posibilităţile de intervenţie în cazul epidemiei Covid-19, a declarat la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila, referitor la moţiunea de cenzură. ..

Bucureştenii primesc stimulente substanţiale dacă donează plasmă pentru bolnavii de COVID-19

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat, joi, proiectul care să îi stimuleze pe cei care au suferit de COVID-19 să doneze plasmă, aceştia urmând să primească tichete în valoare de 1.000 de euro. ..

Tătaru: „Starea de alertă ar putea fi prelungită”/ Când expiră actuala reglementare

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că starea de alertă ar putea fi prelungită, dacă aşa va decide Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, care se va întruni înainte de şedinţa de Guvern. Starea de alertă expiră în 15 august. ..

Tătaru, despre prognoza INSP de 2.800 de cazuri COVID-19 pe zi în septembrie: "Putem ajunge şi la mai multe cazuri"

Pandemia nu se tranşează în spital, ci în prespital, iar la un moment dat, corpul medical nu va mai putea gestiona situaţia, a avertizat, joi, ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, care a spus, despre prognoza INSP de 2.800 de cazuri de COVID-19 pe zi, în sept ..

Rodeanu: Cel mai mare angajator al oraşului este Primăria. Aşa ceva este inadmisibil

Deputatul Bogdan Rodeanu, candidat susţinut de USR şi PNL la Primăria Galaţi, a criticat primarii post-decembrişti pentru că „i-au tratat fără respect şi i-au alungat pe tineri”: „Cel mai mare angajator al oraşului Galaţi este Primăria. Aşa ceva este inad ..

Românii au dublat gradul de ocupare al hotelurilor din Bulgaria pentru minivacanţa de Sf. Maria. Care este preţul unui sejur

Vânzările pentru litoralul bulgăresc au crescut foarte mult în ultimele zile, în aşteptarea minivacanţei de Sf.Maria, existând cazuri când hotelurile au primit sute de rezervări zilnice, dublând gradul de ocupare de la o zi la alta.O familie cu un copil p ..

Controale, după explozia din Liban, în Portul Constanţa. Tone de azotat de amoniu sunt depozitate în proximitatea oraşului

Aproape 26.000 de tone de azotat de amoniu sunt depozitate în Portul Constanţa, cea mai mare cantitate fiind în zona de nord. ..