Știri din Pandurul

Ultimele titluri

Mischie, prădat de hoți

Nicolae Mischie, fost președinte al Consiliului Județean Gorj, a fost părdat de hoți. Trei tineri au intrat în locuința sa din Godinești de unde au furat băuturi, dar și obiecte de tezaur. Vecinii fostului șef al județului au alertat oamenii le... ..

Eliminarea taxei radio-tv, constituțională

Curtea Constituţională a României (CCR) a decis azi că eliminarea celor 102 taxe, printre care taxa radio-tv, este constituțională. Contestația fusese făcută la CCR de președintele Klaus Iohannis. Judecătorii au decis ieri că este constitu... ..

Șef nou la Jandarmeria Gorj

Colonelul Eugen Țambrea a revenit joi, 15 decembrie, la conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj. Acesta a condus în ultimul an Jandarmeria Mehedinți.... ..

PSD a stabilit candidatul pentru Primăria Tg Jiu

Actualul viceprimar Aurel Popescu va fi candidatul PSD la Primăria Tg Jiu, după vacantarea postului de către Florin Cârciumaru, ales senator. Decizia a fost luată joi seara în ședința conducerii PSD Tg Jiu. Și Gabriel Giorgi își anu... ..

CE Oltenia: Compania este stabilă financiar

Complexul Energetic Oltenia arată într-un comunicat de presă că nu este în situația de a intra în insolvență și că este stabilă financiar. Afirmația este făcută în contextul în care presa centrală a publicat o știre &ici... ..

Voluntar din Gorj, premiat de Principesa Margareta

Un voluntar din Gorj a primit titlul de „Voluntar pentru umanitate”, distincţia fiind acordată de către Principesa Margareta. Este vorba despre Gabriel Dan Chiriac, preşedintele comisiei „Crucea Roşie” din Baia de Fier. Conduc... ..

Directorul Boza: Majorarea primei depinde de rectificare

Sindicatele şi administraţia din CE Oltenia s-au întâlnit, joi, în comisia mixtă, probabil ultima din acest an. După ore de discuţii, liderii sindicali au decis să meargă cu jalba-n proţap la Ministerul Energiei. Au cerut o majorare... ..

Parlamentarii de Gorj: cinci PSD, unul PNL, unul ALDE!

PSD Gorj are cinci parlamentari, PNL unul și ALDE unul. Rezultatele sunt oficiale, iar rezultatul în Gorj este neaşteptat. Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care aminteşte că toți parlamentari au fost sau sunt la... ..

Sărbători mai fericite pentru familii bătute de soartă

Oamenii cu suflet mare, care donat bani şi alimente în urnele şi containerul Crucii Roşii, amplasate în supermarketul Carrefour, au reuşit să facă sărbători mai fericite pentru aproximativ 40 de familii nevoiaşe. Printre cei care au primi... ..

Boza, despre rectificarea bugetului: Am insistat!

Directorii CE Oltenia spun că nu au nicio putere de decizie în ceea ce privește avizarea rectificării bugetare. Directorul Sorin Boza, cel care va fi viitorul manager al companiei, spune că a insistat la factorii de decizie și că speră ca aceas... ..

Amendă de la UEFA pentru Pandurii!

Pe principiul că la omul sărac nici boii nu trag, Pandurii a primit joi o nouă sancţiune, una destul de drastică, date fiind condițiile financiare actuale ale clubului de fotbal. De data aceasta UEFA a aplicat o amendă de 80.000 de euro pentru echipa... ..

ÃŽncepe evaluarea activelor UMR

Un evaluator va merge zilele ce urmează la Rovinari pentru a face o evaluare a activelor Uzinei Mecanice Rovinari (UMR) care a intrat în faliment. Până acum au fost inventariate bunurile societăţii care, după ce vor fi evaluate, vor fi sc... ..

Surprize pentru copiii din Stejari

Autorităţile locale din Stejari se pregătesc de sărbători. În centrul atenției se află cei aproape 300 de copii de pe raza comunei, spune primarul Robert Păiuşi. Aceştia vor fi vizitați și în acest an de Moș Crăciun care le-a pregătit cad... ..

Târg săptămânal modernizat, la Căpreni

Primarul din comuna Căpreni și-a stabilit deja investițiile prioritare în comună pentru anul 2017. Emil Cătănoiu și-a propus să finalizeze anul viitor rețeaua de canalizare și să înființeze un bâlci comunal modern avizat și autoriza... ..

Un primar din Gorj a devenit tătic

Silviu Ionuț Stan, primarul din Albeni, anunță pe facebook că a devenit tătic. Are o fetiță, pe care o va boteza Anastasia Lorena.... ..

Vindea detectoare de metale. Ce riscă!

La data de 15 decembrie a.c., poliţiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Târgu-Jiu au depistat în Târgul auto din localitate, un bărbat de 32 de ani, din Târgu-Jiu, în timp ce expunea spre vânzare un detector... ..

Ce spune Boza despre majorarea primei de sărbători

Directorul CE Oltenia, Sorin Boza, a declarat la începutul ședinței cu sindicatele din societate, că nu va putea majora prima de Crăciun de la 550 de lei la 700 de lei. "Vom discuta. Din punctul meu de vedere este puțin probabil. Pentru că nu a..." ..

Cine sunt cei șapte parlamentari de Gorj

Rezultatele oficiale ale BEC au fost date publicității, mandatele putând fi acum distribuite partidelor, în funcție de numărul de voturi. În Gorj, rezultatul este neașteptat. PSD are un senator și patru deputați, PNL un deputat și A... ..

Câte mandate are fiecare partid după alegeri

Biroul Electoral Central a anunțat câte mandate are fiecare partid, în urma redistribuirii. La Camera Deputaților: PSD- 154, PNL-69, USR-30, ALDE-20, UDMR-21, PMP-18, Minorități-17. La Senat: PSD-67, PNL-30, USR-13, ALDE-9, UDMR-9, PMP-8.... ..

Refuză să intre în mină

Minerii din schimbul doi de la exploatările Lonea și Vulcan, parte a Complexului Energetic Hunedoara (CEH), au refuzat să intre joi, timp o oră, în subteran. Ei solicită acordarea tichetelor de masă și a primelor de Crăciun. Culmea este că sidi... ..