Știri din Giurgiuveanul

Ultimele titluri

AMM angajează personal

AMM SRL angajează lucrător comercial – două posturi Se cer abilităţi de comunicare şi de lucru în echipă şi cunoştinţe operare casa de marcat. Relaţii la sediul AMM sau la telefon 0246.216.233. CV-urile se depun în magazin, strada I.C. Brătianu, nr1m sau la adresa de e-mail [email protected] ..

Primăria Giurgiu. Consilierii municipali au aprobat prețul local al energiei termice și subvenția pentru acoperirea diferenței de preț

Majorările de prețuri de pe piața energiei au pus în dificultate multe primării din țară, printre care și administrația locală din Giurgiu. Pentru ca facturile consumatorilor din sistemul centralizat să nu fie și ele foarte mari, la nivelul municipiului Giurgiu, subvenția acordată în acest an de către administrația locală pentru acoperirea diferenței de preț pentru […] ..

Consiliul Judeţean. Spitalul Județean de Urgență Giurgiu va avea, începând de săptămâna viitoare, căldură

Furnizorul de agent termic a cerut, în urmă cu două zile, ca plata să fie făcută în avans pentru o lună, iar Consiliul Județean Giurgiu a făcut un efort deosebit pentru achitarea sumei de bani, dată fiind situația delicată în care se află, în acest moment, bugetul instituției. Niciun efort nu este însă prea mare […] ..

Polițiștii giurgiuveni intensifică activitățile de verificare în contextul COVID-19

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Sars-CoV-2, polițiștii giurgiuveni, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Activitățile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării […] ..

PREFECTURA. Incidenţa COVID-19 în municipiul Giurgiu – 10,19 la mia de locuitori. Vezi AICI situaţia în toate localităţile din judeţ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 15 octombrie 2021, în ședință online, a constatat limitele incidenţei cumulată la 14 zile a unităţilor administrativ-teritoriale şi a judeţului Giurgiu, pe baza analizei prezentate de Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu, după cum urmează: UAT Valoarea incidenţei cumulată la 14 zile MALU 23,09 MIHAI BRAVU 15,67 […] ..

PREFECTURA. În ultimele 24 de ore, 166 de persoane confirmate cu Covid-19, în judeţul Giurgiu. Încă TREI DECESE, înregistrate în rândul persoanelor infectate

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 15 octombrie 2021: cazuri confirmate pozitiv – 14.671 (dintre care 166 în ultimele 24 de ore); cazuri vindecate și externate – 268; în carantină la domiciliu – 705 persoane; în carantină instituționalizată – 0 persoane; în izolare instituționalizată […] ..

De mâine, elevii din judeţul Giurgiu trec la școala online

Din cauza menţinerii trendului ascendent al ratei de infectare, elevii din Giurgiu vor face școală online, potrivit reprezentantului Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ). De mâine, 15 octombrie până pe 25 octombrie, se vor face cursuri exclusiv online, în toate şcolile din judeţul Giurgiu. Recomandarea a venit din partea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Giurgiu. Conform […] ..

Giurgiuvean prins în trafic, la volan, sub influența drogurilor

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, la data de 13 octombrie a.c., ora 19.00,  un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul București din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a  fost testat cu aparatul Drager DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a […] ..

PREFECTURA. În ultimele 24 de ore, 185 de persoane confirmate cu Covid-19, în judeţul Giurgiu. Încă OPT DECESE, înregistrate în rândul persoanelor infectate

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 14.10.2021: cazuri confirmate pozitiv – 14.505 (dintre care 185 în ultimele 24 de ore); cazuri vindecate și externate – 101; în carantină la domiciliu – 738 de persoane; în carantină instituționalizată – 0 persoane; în izolare instituționalizată (spitalizate) […] ..

CONSILIUL JUDEȚEAN GIURGIU, COMUNICAT DE PRESĂ

Spitalul Județean de Urgență Giurgiu va avea, începând de săptămâna viitoare, căldură. Furnizorul de agent termic a cerut, în urmă cu două zile, ca plata să fie făcută în avans pentru o lună, iar Consiliul Județean Giurgiu a făcut un efort deosebit pentru achitarea sumei de bani, dată fiind situația delicată în care se află, […] ..

COD PORTOCALIU de ploi abundente, PÂNĂ SÂMBĂTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o avertizare meteorologică tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică, valabil de astăzi, de la ora 13:00, până sâmbătă, la ora 14:00. În județul Giurgiu va ploua abundent și, în general, se vor cumula cantități de apă de 40-60 l/mp. Pentru a gestiona în mod operativ situațiile de urgență care […] ..

ACUM. Deţinut de la Penitenciarul Giurgiu, evadat de la un centru de vaccinare din municipiu!

În urmă cu puţin timp, un deţinut a evadat în momentul în care trebuia să fie vaccinat la centrul din Ateneul „Nicolae Bălănescu”. Forţele speciale de la Penitenciar şi IPJ au împânzit oraşul pentru prinderea acestui deţinut. Deşi legea interzice scoaterea unui deţinut din perimetrul închis, totuşi nu s-a ţinut cont de acest lucru. În […] ..

Romsilva pune la dispoziția populației până la finalul anului încă 700 de mii metri cubi de lemn pentru foc

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a vândut direct populației, până în prezent, 1.065.229 metri cubi lemn pentru foc, iar până la finalul anului va pune pe piață direct către persoanele fizice interesate alți peste 700.000 metri cubi. Astfel, până la finalul anului, Romsilva asigură furnizarea unui total de circa 1,7 milioane metri cubi lemn […] ..

PREFECTURA. Incidenţa COVID-19 în municipiul Giurgiu – 9,32 la mia de locuitori. Vezi AICI situaţia în toate localităţile din judeţ

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra incidenței cumulate la 14 zile, la data de 13 octombrie 2021: UAT ‰ JUDEȚ GIURGIU 7,08 MALU 20,08 ADUNAŢII-COPĂCENI 15,89 MIHAI BRAVU 13,49 SLOBOZIA 11,43 GOGOŞARI 10,9 JOIŢA 10,48 GRĂDINARI 9,86 CĂLUGĂRENI 9,33 STOENEŞTI 9,33 MUNICIPIUL GIURGIU 9,32 PUTINEIU 8,84 ORAŞ MIHĂILEŞTI 8,45 GOSTINU 8,42 BOLINTIN-DEAL 8,27 SĂBĂRENI […] ..

Cetățeanul bulgar vinovat de producerea accidentului rutier de la Bucşani, arestat preventiv pentru 30 de zile

La data de 11 octombrie a.c., ora 1.50, pe D.N. 61, în comuna Bucșani, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și un autotren. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat de 43 de ani și o femeie de 47 […] ..

PREFECTURA. În ultimele 24 de ore, 158 de persoane confirmate cu Covid-19, în judeţul Giurgiu. Încă TREI DECESE, înregistrate în rândul persoanelor infectate

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 13.10.2021: cazuri confirmate pozitiv – 14.320 (dintre care 158 în ultimele 24 de ore); cazuri vindecate și externate – 978; în carantină la domiciliu – 721 de persoane; în carantină instituționalizată – 5 persoane; în izolare instituționalizată (spitalizate) […] ..

Corespondenţă de la „Ruse Media”! Un incendiu a izbucnit azi-noapte la Spitalul „Medica” din Ruse, fiind produs de la bricheta unui pacient (FOTO)

Incendiul s-a produs azi-noapte, în jurul orei 4, într-una din camerele departamentului Covid al Spitalului „Medica Ruse”, ne-au transmis colegii noştri de la „Ruse Media”. Incidentul a fost cauzat de o pacientă, care a căzut din pat. După aceea, femeia a luat o brichetă, cu care a încercat să facă lumină. Apropierea focului a aprins […] ..

Energie electrică gratuită pentru pensionari. Cine se încadrează

Prin Hotărârea de Guvern 1041, în anul 2003 s-a stabilit că pensionarii unităţilor care au apartinut fostului Minister al Energiei Electrice, Regiei Autonome de Electricitate „Renel”, Companiei Naţionale de Electricitate – S.A. beneficiaza de o cotă de energie electrică gratuită de 1.200 kWh/an, care acoperă nivelul de consum al unui apartament care nu foloseşte energie […] ..

Magazinul showroom mobilă „Casa Eduard” angajează

Magazinul „Casa Eduard” showroom mobilă angajează consilier vânzări. CV-urile se vor trimite la adresa de e-mail [email protected] ..

PREFECTURA. În ultimele 24 de ore, 24 de persoane confirmate cu Covid-19, în judeţul Giurgiu. Încă PATRU DECESE, înregistrate în rândul persoanelor infectate

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 12.10.2021: cazuri confirmate pozitiv – 14.162 (dintre care 24 în ultimele 24 de ore); cazuri vindecate și externate – 918; în carantină la domiciliu – 736 de persoane; în carantină instituționalizată – 5 persoane; în izolare instituționalizată (spitalizate) […] ..