Știri din Ziar de Dambovita

Ultimele titluri

Bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, arestat preventiv pentru 30 de zile

<p>Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 64 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras 950 de lei.În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat principalul bănuit, un bărbat de 38 de ani. Acesta este bănuit că, [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

„De ce SIGURANȚĂ RUTIERĂ?, o nouă campanie pentru informarea participanților la trafic

<p>Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu efective de la formațiunile de profil, au desfășurat, pe raza întregului județ, activități pentru informarea participanților la trafic cu privire la principalele cauze generatoare de accidente rutiere, în vederea diminuării riscului de producere a unor evenimente nedorite și pentru conștientizarea pericolelor la care [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

Trei bărbați, reținuți de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, distrugere și violare de domiciliu

<p>Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, trei bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de amenințare, distrugere [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

„Școala de Bani”

<p>Un nou concurs de creație -desene și picturi &#8211; este lansat la nivel național în cadrul proiectului &#8222;Școala de Bani&#8221;, pentru elevii din clasele primare. Sunt invitați să se înscrie, prin învățători, copiii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, cu desene sau picturi pe temele: educație pentru mediu, [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

Noile masuri de sprijin pentru formarea și angajarea persoanelor care beneficiază de venit minim garantat, precum și a tinerilor

<p>S-a modificat și completat Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat și Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forļe¡ de muncă.Principalele modificări vizează stimularea participării pe piața muncii a beneficiarilor de ajutor social, prevenirea dependenței de acest beneficiu, precum și măsuri pentru reducerea șomajului în [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

Leul s-a vaccinat pentru criza Covid

<p>Radu GEORGESCUPerechea euro/leu a rămas pasivă și marți față de criza politică dar și criza sanitară, chiar dacă România a devenit &#8222;pata neagră&#8221; de pe harta Europei. Cursul euro a crescut ușor de la 4,9481 la 4,9490 lei, într-o ședință în care transferurile se realizau în culoarul 4,946 &#8211; 4,952 [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

TRANSFER SURPRIZĂ REALIZAT DE CHINDIA TÂRGOVIȘTE

<p>Adrian Stoian a revenit în Liga 1 la 10 luni de la despărțirea de Viitorul. Mijlocașul de 30 de ani a semnat cu Chindia Târgoviște, iar anunțul a fost făcut chiar de club.&#8222;AFC Chindia Târgoviște anunță transferul mijlocașului Adrian Stoian (30 ani), jucător care a evoluat, în ultimii ani, la [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

CHINDIA, FĂRĂ JUCĂTORI ÎN ECHIPA ETAPEI DIN LIGA I

<p>Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.Iată cum arată echipa ideală a etapei a 12-a:PORTARMihai Popa (FC Voluntari /21 de ani) &#8211; A apărat un penalty și a avut alte câteva intervenții prin care a contribuit la succesul reușit de ilfoveni la Sf. Gheorghe.FUNDAȘIMihai [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

CĂTĂLIN CĂBUZ, OMUL MECIULUI CU FC BOTOȘANI

<p>Deținătorii drepturilor tv și Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător.Iată care au fost fotbaliștii evi-dențiați în partidele etapei a 12-a: Gaz Metan Mediaș &#8211; Dinamo 2 &#8211; 1, Ronaldo Deaconu (Gaz Metan). Sepsi OSK Sf. Gheorghe &#8211; FC Voluntari 1 &#8211; 2, Mihai [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

EȘEC PENTRU ECHIPA DE BASCHET CSM TÂGOVIȘTE

<p>În cele patru zile dintre vineri, 15 octombrie și luni, 18 octombrie, am avut parte de 5 meciuri din etapa cu numărul trei din Liga Națională de Baschet Feminin. Una dintre dispute, mai exact cea dintre BC Sirius Târgu Mureș și FCC Baschet UAV Arad, a fost amânată din vina [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

Dâmbovița: 313 locuri de muncă disponibile

<p>Potrivit informațiilor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă, în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița sunt înregistrate la această dată 313 posturi vacante. Dintre acestea 22 sunt pentru absolvenți destudii superioare și 237 pentru persoanele calificate in diverse meserii. Pentru muncitori necalificati [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

Cinci din șase șomeri sunt din mediul rural 2,94% – rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM Dâmbovița în luna august 2021

<p>La sfârșitul lunii august 2021, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița erau înregistrați 5661 șomeri (din care 2642 femei), rata șomajului fiind de 2,94%. Comparativ cu luna precedentă, când rata șomajului a fost de 3,08%, în această lună acest indicator a scăzut cu 0,14 puncte procentuale.Din [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

Numai două treimi dintre candidaţii la funcția de director de școală au obținut peste nota 7!!!

<p>Potrivit unui comunicat al Ministerului Educației, numai 68,8% dintre candidaţii care au participat la proba scrisă a concursului pentru funcțiile de director de școală și director adjunct au obținut cel puțin nota 7, promovând această probă.Reamintim că vineri s-a desfășurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor amintite, în structura [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

ÎN ATENȚIA CANDIDAŢILOR VALIDAȚI ÎN CADRUL CONCURSURILOR ORGANIZATE DE POLIȚIA ROMÂNĂ

<p>În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecției participanților la concursurile organizate de Poliția Română, candidații sunt obligați să respecte anumite măsuri.Astfel, la toate concursurile organizate de Poliția Română, în această perioadă, vor putea participa exclusiv: candidaļii care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

Parteneriatele și inițiativele educaționale sprijinite de Ministerul Educației

<p>Ministerul Educației încurajează inițiativele educaționale menite să aducă un plus de valoare sistemului de învățământ din România, mai ales inițiativele fundamentate pe o experiență empirică solidă sau care au ca scop declarat îmbunătățirea competențelor academice și social-comportamentale ale elevilor și studenților. În afară de acest tip de programe, există numeroase [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

ACȚIUNE ÎN ZONA TRECERILOR LA NIVEL CU CALEA FERATĂ

<p>Polițiștii de la transporturi au acționat, la nivel național, pentru prevenirea accidentelor în zona trecerilor la nivel cu calea ferată și pentru reducerea victimizării populației, prin accidente produse în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.În cadrul acțiunii, s-au desfășurat activități în zona a 175 de treceri la nivel cu [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

VERIFICĂRI PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID-19

<p>Polițiștii din toată țara au continuat acțiunile de informare, prevenire și combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19.Astfel, au fost efectuate 99.129 de verificări și organizate 492 de acțiuni în teren, în special, în locuri aglomerate, la agenți economici și în mijloacele de transport în comun.Polițiștii au acționat împreună cu jandarmi, [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

RESTRICȚIILE pe perioada CARANTINEI ZONALE, în GAEȘTI, GURA OCNIȚEI, TARTAȘEȘTI, VIȘINEȘTI, MATASARU ȘI PETREȘTI

<p>CARANTINA ZONALA de miercuri, 20.10.2021, ora 18:00, pentru o perioadă de 14 zile, până în data 03.11.2021, ora 18:00, în GAEȘTI, GURA OCNIȚEI, T A RTAȘEȘTI, VIȘINEȘTI, MATASARU ȘI PETREȘTI. Este momentul ca fiecare cetățean, vaccinat sau nevaccinat, să conștientizeze acest pericol care se răspândește cu rapiditate. Cu toții ar [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

MARIUS CROITORU A LUAT FOC DUPĂ EGALUL CU CHINDIA

<p>Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, s-a plâns de arbitrajul brigăzii conduse de Iulian Călin, după remiza 0-0 cu Chindia Târgoviște.În minutul 46, moldovenii au cerut penalty, după ce șutul lui Tîrcoveanu îl lovește în mână pe Suciu. Înainte însă, Sila îl faultează pe Dulca. [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..

SĂNDOI, MULȚUMIT DE ATITUDINE

<p>FC Botoșani și Chindia Târgoviște au remizat, scor 0-0, în penultimul meci al etapei #12 din Liga 1. Emil Săndoi (56 de ani), antrenorul dâm-bovițenilor, și-a felicitat elevii pentru atitudine.Chindia a evoluat cu un om în minus din minutul 73, după eliminarea lui Sergiu Suciu. Emil Săndoi s-a declarat mulțumit [&#8230;]</p> Articolul a apărut prima dată pe . ..