Vânzările Nokia au scăzut cu 6% în trimestrul al treilea, mai puţin decât estimau analiştii

Adaugat la data de: 27.10.2016

     Nokia a raportat o scădere a vânzărilor în trimestrul al treilea, însă mai mică decât estimau analiÅŸtii, ajutată de cererea pentru echipamente de reÅ£ea, divizie câştigată prin achiziÅ£ia Alcatel-Lucent, scrie Bloomberg. ..

Alte stiri din ziarul Ziarul Financiar

» 12 oameni au fost răniÅ£i pe DN7 după ciocnirea a trei maÅŸini, două TIR-uri ÅŸi un autocar cu pasageri

Trafic blocat mai multe ore, joi dimineaţă, pe DN 7, în localitatea argeşeană Bascov, după ce 6 vehicule s-au ciocnit, 12 persoane fiind rănite dintre care 4 au ajuns la spital, informează corespondentul Mediafax.

» Profitul Deutsche Bank a crescut în mod neaÅŸteptat în trimestrul al treilea, depăşind estimările analiÅŸtilor. Åžeful băncii: „Am continuat să facem progrese pentru restructurarea băncii”

Deutsche Bank a revenit în mod neaşteptat pe profit în al treilea trimestru, depăşind estimările analiştilor, în condiţiile în care John Cryan, şeful băncii, a continuat să reducă costurile, iar banca a raporat o creştere a veniturilor, scrie Bloomberg.

» ProMotor: Ai sau nu ai voie să depăşeÅŸti data următoarei inspecÅ£ii periodice? Iei sau nu iei ITP-ul fără trusă medicală ÅŸi extinctor?

Legea spune ceva, netul ... altceva. După cine ne luăm?

» Peste 300 de angajaÅ£i ai PoÅŸtei Cluj protestează, iar oamenii nu îşi mai primesc pensiile ÅŸi corespondenÅ£ele

Peste 300 de angajaţi al Poştei Cluj au încetat, joi dimineaţa, activitatea într-un protest spontan care a dus la paralizarea activităţii, oamenii fiind nemulţumiţi de eşecul negocierilor cu conducerea, astfel încât nu se mai trimit pensii, corespondenţă şi colete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

» Deloitte: România va avea cea mai mare rată de creÅŸtere în perioada 2016-2018

România va avea cea mai mare rată de creştere între 2016-2018, creşterea PIB-ului României fiind estimată la minimum 4,5% în 2016, înainte de o reducere la 3,3% între 2017-2018, potrivit unui studiu Deloitte care analizează evoluţia sectorului bancar din opt ţări est-europene.

» Despre un sport nobil

Ceasurile care fac parte din Colecţia Equestrian de la Longines sunt un tribut adus pasiunii brandului pentru acest sport nobil.

» Marea Britanie trimite tancuri, drone ÅŸi soldaÅ£i în Estonia, la graniÅ£a cu Rusia

» TypingDNA ia bani de la Gecad Ventures ÅŸi business-angels români

TypingDNA, un start-up local care lucrează la dez­vol­tarea unor produse în domeniul securităţii digitale şi al inte­li­genţei artificiale, a luat o finanţare de la fondul de investiţii Gecad Ventures şi de la un grup de investitori şi busi­ness-angels locali.

» Luca Militello, spitalul Monza: „În România medicina merge foarte bine, sistemul de sănătate nu funcÅ£ionează“

Tehnologia performantă, condiţiile pentru un act medical realizat în siguranţă şi un salariu proporţional cu pregătirea sunt câteva dintre criteriile cerute de medicii români pentru a rămâ­ne în ţară, potrivit lui Luca Militello, directorul spi­talului privat Monza din Capitală, parte a grupului italian Policlinico di Monza, care a avut afaceri de peste 57 de milioane de lei anul trecut.

» Electromontaj Sibiu vrea să reînnoiască pentru un an un credit de 3,2 mil. lei

Acţionarii Electromontaj Sibiu (ELJA), companie cu 3 milioane de lei capi­tali­zare, sunt chemaţi pe 11 noiembrie pentru a aproba reînnoirea pentru o pe­rioa­dă de 12 luni a unei facilităţi de cre­dit neconfirmate de 3,2 mi­lioane de lei (700.000 euro), uti­lizabilă non-cash.

» Cum s-a schimbat faÅ£a comerÅ£ului local în ultimul deceniu. O piaţă marcată de tranzacÅ£ii, dispariÅ£ii de branduri ÅŸi un război tot mai dur între străini ÅŸi români

Două mutări importante au loc în această perioadă în co­merţul alimentar local, res­pectiv închiderea magazinelor XXL Mega Discount şi vânzarea reţelei de supermarketuri Profi.

» TranzacÅ£ie de 40-50 mil. euro pe piaÅ£a serviciilor medicale private Affidea preia clinicile Hiperdia ÅŸi face un pas mare spre top cinci

Grupul Affidea, unul din cei mai mari furnizori de servicii de imagis­ti­că medicală de înaltă performanţă şi tratament al cancerului din Europa, con­trolat de miliardarul elveţian Ernesto Bertarelli, face a treia tran­zac­ţie im­portantă din ultimul an şi jumă­tate pe piaţa locală prin prelua­rea clinicilor Hiperdia şi intră în luptă pentru un loc în topul celor mai mari jucători pe o piaţă de 1,4 mld. euro.

» Robert Redeleanu, UPC: Vrem să ne extindem reÅ£eaua la alte 500.000 de case până în 2018. Odată ce vom atinge 3,2 - 3,3 milioane de gospodării, vom discuta ÅŸi despre servicii de telefonie mobilă

Compania UPC, al doilea jucător de pe piaţa de cablu TV din România, îşi va menţine ritmul susţinut de investiţii în reţea cu obiectivul de a acoperi în 2018 cu infrastructura proprie peste 3,2 milioane de gospodării, faţă de 2,7 mi­lioane la jumătatea acestui an.

» Cheltuielile de investiÅ£ii ale statului au scăzut cu 9% la nouă luni. Binefacerile sociale sunt achitate din banii pentru autostrăzi

» Ministrul german al finanÅ£elor: România are una din cele mai dinamice rate de creÅŸtere economică din UE, ceea ce este de remarcat în astfel de vremuri grele

România are una dintre cele mai dinamice rate de creştere economică din Uniunea Europeană (UE) şi un nivel al datoriei publice mai mic de 40% din PIB, care trebuie menţinut, a declarat Wolfgang Schäuble, ministrul german al finanţelor.

» Cel mai vechi investitor din Polonia este interesat de achiziÅ£ii la BucureÅŸti

Pioneer Pekao, cel mai vechi administrator de fonduri din Polonia, cu istorie de un sfert de secol, s-a înre­gis­trat fiscal direct în Ro­mâ­nia şi a început să investească în in­stru­mente financiare româneşti, anun­ţă Bursa de Valori de la Bucureşti.

» Resursa internă, fără impact: carburanÅ£ii fără taxe sunt mai scumpi în România decât în state fără resurse. Ce idei pentru ieftinirea motorinei are Consiliul ConcurenÅ£ei

» UPDATE: Nou cutremur puternic, de 6,0 grade, în centrul Italiei - USGS

» Ministrul german de FinanÅ£e: Marea Britanie va trebui să respecte toate reglementările dacă va vrea acces la piaÅ£a UE

Marea Britanie va trebui să respecte toate reglementările pieţei unice a Uniunii Europene dacă va dori menţinerea accesului după Brexit, avertizează Wolfgang Schäuble, ministrul german al Finanţelor, citat de site-ul agenţiei Reuters.

» Cum, de ce ÅŸi cu ce a câştigat Publicis România trofeul de AgenÅ£ia anului la Festivalul de publicitate Golden Drum? UrmăriÅ£i joi, 27 octombrie 2016, ora 12:00, o discuÅ£ie cu JORG RIOMMI – directorul de creaÅ£ie al Publicis România

» Cum a ajuns Tremend România în topul companiilor din tehnologie cu cele mai mari creÅŸteri din Europa Centrală ÅŸi de Est? UrmăriÅ£i joi, 27 octombrie 2016, ora 12:30, o discuÅ£ie cu MARIUS HANGANU, managing partner la Tremend

» NATO confirmă consolidarea prezenÅ£ei în Europa de Est. Avioane britanice vor fi staÅ£ionate în România

» RCS&RDS anunţă oficial detaliile operaÅ£iunii de refinanÅ£are: obligaÅ£iuni de 350 mil. euro ÅŸi un credit sindicalizat de 1,7 mld. lei

Comunicarea detaliilor despre operaţiunea de refinanţare reprezintă o premieră pentru RCS&RDS, care în trecut nu a transmis asemenea date, singurele informaţii fiind astfel disponibile de la agenţiile de rating sau casele de avocatură implicate.

» Cutremur de 5,6 grade în centrul Italiei

» Ministerul Sănătăţii a primit terenul pe care va fi construit spitalul regional de la Cluj. Guvernul a negociat cu Comisia Europeană alocarea a 150 mil. euro pentru această investiÅ£ie

» Lupta pentru angajaÅ£i în TimiÅŸoara se mută în clădirile de birouri. Dezvoltatorul unui proiect de birouri de 30 mil. euro: Nu avem de unde să luăm oameni. Degeaba avem contracte mari

Omul de afaceri Virgil Torno­reanu, care deţine compania imobiliară Werk Property Group, dar şi resellerul Apple Vox Store şi firma de software Vox FileMaker Solution, toate în Timişoara, spune că cea mai mare problemă pe care o întâlneşte este lipsa forţei de muncă în zonă, motiv pentru care, pentru a păstra IT-iştii, le oferă acestora salarii şi condiţii de lucru similare cu cele din Austria.

» DeclaraÅ£ia îngrijorătoare a lui Matteo Renzi: Italia va bloca bugetul UE pe anul 2017 dacă ţările est-europene nu primesc refugiaÅ£i

» Mediafax: DragoÅŸ Cristian Dinu, vehiculat pentru Ministerul Fondurilor Europene în locul lui Ghinea

Secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene Dragoş Cristian Dinu este luat în calcul pentru a prelua conducerea ministerului după demisia lui Cristian Ghinea, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

» Compania chineză care trebuie să facă centralele 3 ÅŸi 4 de la Cernavodă este subiectul unui scandal de spionaj în Statele Unite. Acum 6 luni FBI a arestat un consultant care trebuia să recruteze ingineri în domeniul nuclear pentru companiile chineze

FBI a arestat în urmă cu jumătate de an un consultant pe energie nucleară pe nume Allen Ho, al cărui job era – printre altele – să angajeze ingineri americani din domeniul nuclear pensionaţi sau retraşi din activitate pentru China General Nuclear Power (CGN), o companie chineză de stat, care plănuieşte să investească 18 miliarde de lire într-un reactor în Marea Britanie, scrie Financial Times.