Rezultate obţinute în Liga a IV-a. Etapa a 20-a

Adaugat la data de: 02.04.2017

      Someşul Gilău – Unirea Tritenii de Jos 1-1 Unirea 1946 Floreşti -.C.S.F. „Alb-Negru” al Studenţilor Clujeni 1-5..

Alte stiri din ziarul Ziarul 21

» Nikola Malesevic, antrenor HB Dudelange: "Acest mic oraş trăieşte pentru handbal"

Potaissa Turda- HB Dudelange 32-29 (17-20) "Pot să spun că a fost un meci foarte dificil pentru noi. 

» Goalkeeperul Jovicic Mladen, omul care a schimbat faţa jocului

Punctul forte al echipei luxemburgheze în meciul de sâmbătă, 1 aprilie, a fost poarta. 

» Horaţiu Gal, antrenor Potaissa Turda: "Sunt mândru de băieţii mei. Privim cu încredere la manşa secundă"

Potaissa Turda- HB Dudelange 32-29 (17-20) "Au fost emoţii la maxim şi pot spune că principalii actori ai acestei seri au fost cei doi arbitri. 

» Luna Martie, cu noroc la Tabaco!

Luna martie a fost cu noroc la Tabaco Câmpia Turzii, unde trei dintre clientele magazinului au fost câștigătoarele unui aspirator cu picior,  a unui blender profesional și unui aparat cu vibromasaj pentru picioare.

» O fotografie apărută pe pachetele de țigări naște un scandal monstru

O familie de români stabilită în Anglia acuză statul roman că a folosit pe nedrept imaginea tatălui lor, decedat de trei ani, pe pachetele de țigări vândute atât în România, cât și în Uniunea Europeană.

» Învățământul, sănătatea și cultura - mai mulți bani din acest an la Câmpia Turzii

În bugetul aprobat la Câmpia Turzii, învățământul, sănătatea și cultura vor primi mai mulți bani din 2017. 

» Au scăzut încasările din impozite la Câmpia Turzii, dar au crescut veniturile de la Consiliul Județean!

La secțiunea venituri a bugetului votat pe 2017 la Câmpia Turzii, am putut afla cât au scăzut veniturile din impozitul pe clădiri, în urma rezonării orașului, un proiect asumat de către primarul municipiului Câmpia Turzii, un proiect venit în favoarea locuitorilor din municipiu și evident în defavoarea bugetului primăriei.

» Persoanele vârstnice din Câmpia Turzii - o prioritate pentru administrație

Din 2017 persoanele vârstnice cunoscute cu boli și invalidități primesc o mai mare atenție din partea administrației locale. 

» Ansamblurile locale primesc mai mulÈ›i bani din acest an!

Din bugetul local pentru 2017, votat vineri, 31 martie, s-au alocat mai mulți bani pentru ansamburile populare locale ca în ceilalți ani. “Sumele alocate pentru ansamblurile locale sunt cu mult mai mari ca în ceilalți ani, dar mai ales am alocat bani care nu au fost alocate de foarte mulți ani pentru: costume populare pentru ansamblul Ardeleana, costume pentru corul Astra, costume pentru Fanfara Promenada”, a explicat Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii, în plenul consiliului local. 

» O victorie ÅŸi o înfrângere pentru Juniorii III de la Potaissa Turda în primele două zile ale Turneului Semifinal I

Vineri, 31 martie, a debutat la Turda Turneul Semifinal I dedicat Juniorilor III, Grupa VII. Pe lângă Potaissa Turda, din grupa a VII-a mai fac parte CSM Bucureşti, CSS Călăraşi şi CSS Sibiu.

» Câmpia Turzii a aprobat bugetul pentru 2017

În ultima zi a lunii martie, Consiliul local al municipiului Câmpia Turzii a fost convocat în ședință extraordinară, pentru aprobarea bugetului local pentru anul 2017. După ce proiectul de hotărâre a stat pe site-ul primăriei municipiului Câmpia Turzii, spre dezbatere publică, în care oricine putea veni cu amedamente, lucru care s-a și întâmplat din partea unor cetățeni, forma finală a proiectului propus spre aprobare a fost prezentat, în fața Consiliului local, vineri, 31 martie. 

» Victorie pentru ArieÅŸul Mihai Viteazu ÅŸi Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii în etapa cu numărul XX

Miercuri, 29 martie, în etapa cu numărul XX, Arieşul Mihai Viteazu a întâlnit, în deplasare, FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca.

» Napoca Rally Academy se pregăteÅŸte pentru un nou sezon

Marți, 28 martie, a avut loc la Cluj-Napoca evenimentul de lansare a echipei Napoca Rally Academy pentru anul competițional 2017. Cu câteva schimbări în configurație, dar cu același nucleu consacrat, NRA se anunță a fi greu de contracarat și în acest an.

» Minirugby. Åžoimii Turda au câştigat “Trofeul Transilvania Nord” la categoria U 8

Ultimul turneu de pregătire pentru echipele de minirugby din regiunea Translivania, înainte de returul Campionatului Regional a fost găzduit de Parcul Sportiv Dr.I.Haţieganu din Cluj-Napoca sâmbătă, 25 martie.

» Din culisele incendiului de la Mihai Viteazu

Dincolo de perdeaua de flăcări ce a învăluit depozitul de paleți ce a luat foc săptămâna trecută la Mihai Viteazu, se află niște cauze la care nimeni nu s-a gândit atunci când oamenii se luptau cu incendiul ce, ajutat de vântul puternic, putea ajunge și la casele din apropierea atelierului și a curții acestuia, unde se aflau stive cu aproximativ 100 de mii de europaleți.

» ArtiÈ™ti plastici din Turda È™i din Câmpia Turzii vin în ajutorul victimelor violenÈ›ei domestice

Joi, 30 martie, de la ora 18.00, la cafeneaua Doamna T, din Cluj-Napoca (strada Napoca nr. 10), a avut loc vernisarea unei expoziții, alcătuite din lucrări ale pictorilor Flaviu Bugnariu, Maria Cristea, Manole Ciui, Marta Deleanu, Anca Kis, Alida Nagy, Larisa Oniș, Cristina Oprea și Cornelia Vidrașcu. 

» Amplă acÈ›iune de plantare de pomi la Triteni

Asociatia Tasuleasa cu sediul în Bistrița, a organizat o acțiune la nivel de județ, prin care 2200 de puieți: frasin, molid, stejar, tuia și pin au fost plantați și în comuna Tritenii de Jos. Astfel, în colaborare cu inspectoratul școlar, cu școlile din Triteni și cu sprijinul primariei prin implicarea directă a primarului comunei Triteni, Valer Sașa, comuna Triteni a beneficiat de două locaţii în care au fost plantați puieți. 

» Turda - cel mai mare buget al tuturor timpurilor, pentru acoperirea unor nevoi pe măsură

Deși Turda dispune în acest an de cel mai mare buget pe care orașul l-a avut vreodată, cu venituri estimate la aproape 104 milioane de lei noi, ceea ce, altfel spus, înseamnă peste o mie de miliarde de lei vechi, diferența rămâne mare între ”dorință” și ”putință” conform exprimării plastice folosite de către primarul orașului, Cristian Matei, care, la ședința ordinară de joi, 30 martie, le-a explicat consilierilor liberali de ce nu s-au putut aloca mai mulți bani pentru secțiunea”Dezvoltare” a bugetului local.

» ConferinÅ£a de închidere a proiectului „ÎnfiinÅ£area Centrului EducaÅ£ional Comunitar pentru rromi în comuna Luna, judeÅ£ul Cluj”

La sediul Centrului Educațional-Comunitar din localitatea Luna, nr. 124, în data de 30.03.2017, începând cu ora 10,00, a avut loc Conferința de închidere a Proiectului. Au fost prezenți invitații din partea tuturor instituțiilor și ONG-ul, implicate în acest proiect, cât și părinții copiilor din grupul țintă.

» LemeviÈ™tii fac ”practică la salubritate”

Autoritățile turdene au sperat într-o participare ”cu mic, cu mare” a locuitorilor orașului la ”războiul” declanșat împotriva gunoaielor lepădate alandala pe malurile răului Arieșului, pe cele ale pârâului Valea Racilor și în alte locuri publice din Turda.

» Conferință Pro Assito la Câmpia Turzii

Asociaţia Pro Assisto din Câmpia Turzii a organizat vineri, 31.03.2017, între orele 09:00-18:00, în sala de ședințe a Palatului Cultural din Câmpia Turzii, conferinţa "Echipă transdisciplinară în abordarea persoanelor cu dizabilităţi. Reconstrucţia experienţei profesionale". 

» AHC Potaissa Turda, pregatită să cucerească Europa! Urmează două meciuri istorice!

AHC Potaissa Turda vă invită la dubla manşă cu HB Dudelange (Luxemburg), din sferturile Challenge Cup. Ambele partide se vor juca în Sala Sporturilor „Gheorghe Bariţiu” din Turda, sâmbătă, 1 aprilie şi duminică, 2 aprilie, începând cu ora 18.00. 

» Noi premiere È™i surprize pe scena Teatrului „Aureliu Manea” din Turda.

Teatrul Aureliu Manea a pregătit, ca în fiecare lună, o mulțime de reprezentații pentru cei pasionați de artele spectacolului.

» Numerele câștigătoare la loto, joi, 30 martie

Joi, 30 martie, au avut loc noi trageri loto, după ce la tragerile loto de Duminică, 26 martie, s-au înregistrat 15.870 de câștiguri în valoare totală de 878.773,93 lei.

» AnunÈ› privind licitaÈ›ia publică cu strigare pentru închirierea suprafeÈ›ei de 50 ha teren-pășune, situat în extravilanul comunei Aiton

Consiliul local al Comunei Aiton, cu sediul în localitatea Aiton str. Morii nr.419A, jud. Cluj închiriază prin licitație publică cu strigare terenul-pășune, în suprafață de 50 ha.

» AnunÈ› privind licitaÈ›ia publică cu strigare pentru închirierea suprafeÈ›ei de 20 ha teren-pășune, situat în extravilanul comunei Aiton

 Licitația publică cu strigare va avea loc la sediul locatorului, str. Morii nr.419A, Sala mare de ședință, în data de 24.04.2017  începând cu ora 10,00.

» Școlile din Câmpia Turzii vor fi dotate cu dulapuri pentru elevi

Școlile din Câmpia Turzii vor fi dotate cu dulapuri pentru rechizite și haine, pe holurile școli (modelul fiind cunoscut din şcolile americane), a fost anunțul făcut de primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, în cadrul unei conferințe de presă.

» DelegaÈ›ie locală în Mohacs-Ungaria

Municipiul Câmpia Turzii a obținut de-a lungul timpului un caracter multicultural și a dezvoltat relații de colaborare cu orașe partenere din afara granițelor țării, concretizate în special prin proiecte culturale, educaționale, sportive, administrative și înfrățiri urbane.

» Un copil în vârstă de 8 ani a fost sfâșiat de câini la Câmpia Turzii joi după-masă. Acum micuÈ›ul se zbate între viață È™i moarte

Băiatul a fost transportat de urgență la UPU, iar de acolo la spitalul de copii din Cluj-Napoca. Rănile acestuia sunt înfiorătoare. Potrivit medicilor micuțul a fost operat, intervenția chirugicală durând mai bine de 6 ore.