Citeste pe Prosport.ro

Adaugat la data de: 22.12.2016

      ..

Alte stiri din ziarul Gandul

» CiteÅŸte pe Descoperă

» A murit actorul Mircea Albulescu

Actorul Mircea Albulescu a murit.

» Misterul unei capodopere a lui Modigliani rezolvat după 77 de ani de scandalul Panama Papers. Cine este de fapt proprietarul picturii

Scandalul Panama Papers a scos la iveală proprietarul unui tablou de Modigliani, care a fost furat de nazişti în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Opera de artă este deţinută de o societate offshore şi este ascunsă în zona porto franco din Geneva, iar până acum proprietarul ei a fost necunoscut, scrie lematin.ch

» Mai ceva ca la admitere la Medicină: 700 de candidaÅ£i pe 46 de posturi de poliÅ£ist în Prahova

Mai ceva ca la admitere la Medicină: 700 de candidaţi pe 46 de posturi de poliţist în Prahova

» Lupte între refugiaÅ£i ÅŸi poliÅ£ie la graniÅ£a dintre Grecia ÅŸi Macedonia

Noi incidente în tabara de refugiaţi de la Idomeni, din Grecia. Zeci de migranţi au incercat să forţeze graniţa dintre Gecia şi Macedonia informează euronews.com

» De două ori mai mulÅ£i refugiaÅ£i înregistraÅ£i în Germania, în acest an. Câte sute de mii de oamenii au întrat în Å£ară în primele trei luni din 2016

Autorităţile germane au înregistrat 181.405 solicitări de azil în primul trimestru din 2016, ceea ce înseamnă o creştere cu 112% faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut, a anunţat Ministerul german de Interne, potrivit Reuters.

» ÃŽnaintea alegerilor, Patriarhia le-a transmis preoÅ£ilor un mesaj tranÅŸant. Cum va fi exprimată opÅ£iunea politică a clericilor

Preoţii trebuie să păstreze neutralitatea în timpul campaniei electorale şi pot candida doar în situaţii excepţionale, în calitate de independenţi, fără să fie afiliaţi politic. Singurele funcţii pentru care se pot înscrie în cursa electorală sunt cele de consilier local şi consilier judeţean, sub condiţia să aibă aprobarea scrisă a superiorilor.

» Alte 20 de personalităţi publice ar fi fost spionate de cei de la Black Cube. Din ce unitate de elită au făcut parte cei israelieni arestaÅ£i la BucureÅŸti

Şefa DNA Codruţa Kovesi nu este singura spionată de israelienii de la Black Cube. Surse apropiate anchetei au declarat pentru ştirileprotv.ro că cei doi suspecţi arestaţi ar fi adunat, în ultmul an şi jumătate,informaţii despre 20 de personalităţi publice legate de guvernul român.

» Ungaria vrea să blocheze cea mai mare decizia luată de UE în cazul refugiaÅ£ilor

Planul impus de Comisia Europeană privind distribuirea imigranţilor pe baza cotelor obligatorii trebuie blocat, pentru că este un atac deschis la adresa suveranităţii naţionale, a spus vineri premierul Unigariei, Viktor Orban, la postul public de radio, citat de MTI.

» Curtea Supremă judecă astăzi ultimul termen în dosarul „fraudă la referendum”. Dragnea: „Nu iau în considerare o condamnare cu executare”

Dosarul „Fraudă la referendum” a ajuns la final. Curtea Supremă judecă astăzi ultimul temen în dosarul în care şeful PSD, Liviu Dragnea, a contestat decizia de condamnare la un an de închisoare cu suspendare.

» Fane Spoitoru: marele om de cultură interlopă. Cum trebuie înÅ£eleasă moÅŸtenirea TitiÅŸorului

S-a dus printre îngeri omul care ne-a mâncat ficaţii şi ne-a dăruit drept talisman mâna dreaptă a legii. Ani de zile ne-a arătat că fărădelegea este prinţesă în România şi legea e oarba ce-o vrăjeşti.

» Noi acuzaÅ£ii în dosarul „Colectiv"

Patronii Clubului Colectiv, Paul Gancea şi Costin Mincu, dar şi cei ai firmei de la care au provenit artificiile, Daniela Niţă şi Viorel Zaharia, au ajuns vineri la Parchetul General unde li se vor aduce la cunoştinţă noi acuzaţii, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

» ÃŽnainte de PaÅŸte, Fiscul le face o surpriză tuturor românilor cu datorii la stat. Cine va apărea pe lista neagră a ANAF

La două luni după ce a anunţat că va face publice toate numele românilor care au datorii la stat mai mari de 100 de lei, Fiscul şi-a dat seama că notificarea acestora ar costa prea mult. Astfel, potrivit unui anunţ al ANAF, plafonul a fost majorat de 15 ori. Astfel, pe lista neagră a Fiscului vor apărea, la 30 aprilie, doar românii care 1.500 de lei.

» Un avion militar american a aterizat de urgenţă la ConstanÅ£a. Ce probleme s-au descoperit la bordul aeronavei

Un avion militar american a aterizat de urgenţă joi seară pe aeroportul militar Mihail Kogălniceanu, din Constanţa. La bordul aeronavei erau 39 de militari, iar pilotul a cerut ajutorul turnului de control în jurul orei 19.

» Zi decisivă pentru Liviu Dragnea. Curtea Supremă judecă astăzi ultimul termen în dosarul „fraudă la referendum”

Dosarul „Fraudă la referendum” a ajuns la final. Curtea Supremă judecă astăzi ultimul temen în dosarul în care şeful PSD, Liviu Dragnea, a contestat decizia de condamnare la un an de închisoare cu suspendare.

» Boala care ucide anual mai mulÅ£i oameni decât toate epidemiile la un loc. „Este o catastrofă care se desfăşoară cu încetinitorul”

De cele mai multe ori, celor responsabili le este greu să observe lucrurile care evoluează cu încetinitorul. Poate că dacă epidemia de obezitate ar evolua mai rapid, ar primi şi ea un răspuns de urgenţă precum Ebola, virusul Zika sau alte epidemii care au lovit lumea în ultimii ani. Două studii recente ale Asociaţiei pentru Boli Neinfecţioase, publicate în The Lancet, reamintesc faptul că impactul pe care obezitatea îl are la nivel global face ca toate celealte epidemii să pară nesemnificative. Impactul poate creşte, având în vedere că se înregistrează din ce în ce mai multe decese cauzate de obezitate - peste 3,4 milioane pe an. Obezitatea este descrisă de specialişti ca fiind „o catastrofă care se desfăşoară cu încetinitorul”. Problema cea mare se leagă de faptul că autorităţile responsabile din întreaga lume nu răspund acestei afecţiuni aşa cum ar trebui.

» „Dumnezeu preferă lemnul, lemnul si spaÅ£iile mici”. Peste 30 de personalităţi cântă alături de trupa TAXI „Despre smerenie”. VIDEO

Dacă l-ai căuta pe Dumnezeu, unde crezi că l-ai găsi? Într-o Catedrală a Mântuirii Neamului sau într-o biserică mică de lemn?

» Lovitură de teatru în Marea Britanie: David Cameron ÅŸi-a ”amintit” că a avut fonduri într-un offshore din Panama

Lovitură de teatru în Marea Britanie: David Cameron recunoaşte că a deţinut fonduri de tip offshore

» Ambasadorii lui Iohannis. Diplomatul teleshopping ÅŸi cel care a pus steagul Germaniei pe harta FranÅ£ei, pe lista de la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a aprobat joi 19 numiri de ambasadori de ambasadori, printre aceştia numărându-se un diplomat care a fost în centrul unei anchete a MAE după ce a apărut într-un clip de tip teleshopping, fostul purtător de cuvânt al ministerului, demis după ce i-a înmânat ministrului de extene german o broşură pe care apărea steagul Germaniei peste harta Franţei, fiul unui apropiat al preşedintelui şi şeful Cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache.

» Presa israeliană nu înÅ£elege un lucru: de ce ar fi vrut angajaÅ£ii Black Cube să o intimideze pe Kovesi

Presa israeliană nu înţelege un lucru: de ce ar fi vrut angajaţii Black Cube să o intimideze pe Kovesi

» Panama Papers. Putin respinge acuzaÅ£iile ÅŸi acuză Occidentul că vrea destabilizarea Rusiei

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a respins acuzaţiile de corupţie asociate Scandalului Panama, afirmând că adversarii săi occidentali vor să destabilizeze Rusia, informează BBC News online.

» Cum a reuÅŸit FBI să spargă iPhone-ul pe care Apple a refuzat să-l deblocheze. Instrumentul pe care guvernul ”l-a cumparat de la o parte privată”

Litigiul dintre FBI şi Apple s-a încheiat în urmă cu o săptămână când oficialităţile federale au anunţat că au reuşit să deblocheze telefonul unuia dintre atacatorii de la San Bernardino fără ajutorul gigantului IT. FBI-ul a anuţat ieri cum a reuşit să trecă de sitemul de securitate al iphone-ului, informează money.cnn.com.

» Fiscul a început să-i vândă proprietăţile lui Voiculescu

Fiscul a început să-i vândă proprietăţile lui Voiculescu

» Spitalele care au îngrijit victimele de la Colectiv, ameninÅ£ate cu procese costisitoare

Rudele victimelor din clubul Colectiv iau în calcul să acţioneze spitalele în instanţă pentru a obţine fişele de observaţie ale decedaţilor, pe care, spun aceştia, multe spitale refuză să le dea, a declarat joi pentru MEDIAFAX, Eugen Iancu preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

» Scenariu SUMBRU pentru o foarte bogată Å£ară arabă: în patru ani rămâne fără bani

Scenariu SUMBRU pentru o foarte bogată ţară arabă: în patru ani rămâne fără bani

» Cum a reuÅŸit FBI să spargă iPhone-ul pe care Apple a refuzat să-l deblocheze. Instrumentul pe care guvernul ”l-a cumparat la o petrecere privată”

Litigiul dintre FBI şi Apple s-a încheiat în urmă cu o săptămână când oficialităţile federale au anunţat că au reuşit să deblocheze telefonul unuia dintre atacatorii de la San Bernardino fără ajutorul gigantului IT. FBI-ul a anuţat ieri cum a reuşit să trecă de sitemul de securitate al iphone-ului, informează money.cnn.com.

» Pe youtube a fost bătut cu „ranga”, în comunicatul partidului cu „parul”. Ce s-a întâmplat în realitate? Candidat PMP: „Mi-a luat telelefonul ÅŸi lanÅ£ul de 38 de grame ÅŸi a demarat în trombă”

„Vultureştiul se remarcă pe plan naţional şi internaţional printr-o serie de personalităţi care au văzut lumina zilei şi au copilărit pe malul Argeşelului”. Aşa scrie pe site-ul primăriei pentru care candidaţii au început să se bată la propriu, deşi până la campanie mai e aproape o lună. Prima victimă e de la PMP, Relu Arsenescu, pe care un contact cu maşina şi un om al contracandidatului l-a trimis la spital.

» 29 de miliarde de euro, pregătite pentru oraÅŸe europene care acceptă să primească imigranÅ£i. Banii nu sunt, însă, pentru toată lumea

29 de miliarde de euro, pregătite pentru oraşe europene care acceptă să primească imigranţi. Banii nu sunt, însă, pentru toată lumea

» Parlamentarii pregătesc impozite mai mari pentru supermarketuri ÅŸi hipermarketuri

Parlamentarii pregătesc impozite mai mari pentru supermarketuri şi hipermarketuri