MORTUL e de VINĂ, varianta britanică. Toți cei arestați după atacul terorist din Londra, eliberați

Adaugat la data de: 02.04.2017

     Mortul e de vină. Toate cele 12 persoane arestate în legătură cu atentatul de la Londra, din 22 martie, produs în apropiere de Parlamentul britanic, au fost eliberate fără a fi puse sub acuzare, a anunţat Poliţia Metropolitană...

Alte stiri din ziarul Evenimentul zilei

» Din comuna CoÅŸoveni spre Cotroceni, aÅŸteptând extratereÅŸtri. Iohannis poate revigora România cu o sectă care promite venituri de 1.000 de miliarde de euro. Ce se cere la schimb?

Mişcarea raeliană îi cere preşedintelui României să o susţină în proiectul de a-i aduce pe extratereştri pe Pământ. Cei 120.000 de membri ai mişcării susţin că suntem creaţi de o civilizaţie superioară şi că liderul lor, un fost ziarist, este un trimis al extratereştrilor, aşa cum au fost Iisus şi Mahomed.

» Firea BLOCHEAZÄ‚ BucureÅŸtiul prin lege. Ce PERICOLE există pentru locuitorii din Capitală

Un document bombă semnat de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, stabileşte care sunt zonele liniştite din Capitală şi care sunt străzile pe care oamenii sunt afectaţi din cauza zgomotului

» Scenariu: Kovesi, procuror-ÅŸef al Uniunii Europene

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, este vehiculată drept posibil candidat din partea României la funcţia de şef al viitorului Parchet European, un fel de DNA al Uniunii Europene a cărui înfiinţare a intrat în linie dreaptă. Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că este "prea devreme" pentru o asemenea discuţie dar nu a respins varianta.

» CTP spulberă discursul ministrului JustiÈ›iei: „Avea mici orgasme”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat pentru digi 24 discursul de 45 de minute al ministrului Justiției, Tudorel Toader, care a criticat activitatea Ministerului Public și a DNA, dar, în urma evaluării făcute, a decis că nu se impune în acest moment declanșarea procedurii de revocare procurorului general Augustin Lazăr și a Laurei Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA.

» DEZVÄ‚LUIRI INCREDIBILE: Un agent acoperit al DNA a fost È™ef al unei instituÈ›ii importante

Dezvăluiri incredibile făcute de un cunoscut om de afaceri. Horia Simu a depus plângere împotriva soluțiilor dispuse prin rechizitoriul prin care acesta a fost trimis în judecată într-unul din dosarele ANRP, ce vizează în special statutul special obținut la DNA de către Daniel Moldoveanu, fostul consilier de stat care a fost șef al Comunității Naționale de Informații, în timpul președinției lui Băsescu, scrie Flux 24.

» Fostul consilier al lui TRUMP, Michael Flynn, vrea IMUNITATE pentru a depune MÄ‚RTURIE în Congres. Care este argumentul său

Fostul consilier pentru securitate națională al lui Trump, Michael Flynn, vrea să depună mărturie în fața comisiei Congresului și a anchetatorilor FBI, în privința implicării Rusiei în alegerile din SUA, cu condiția de a i se garanta imunitate, a declarat, ieri, avocatul său.

» Persoane ÃŽNJUNGHIATE la Bruxelles, chiar în faÅ£a ambasadei TURCIEI!

Surse din cadrul Poliţiei din Bruxelles au afirmat că în urmă unei altercaţii dintre opozanţii şi susţinătorii lui Erdogan, mai multe persoane au fost înjunghiate.

» Metastaza statului român (II): simptomul schizoid Toader-Kovesi

Metastaza statului român (II): simptomul schizoid Toader-Kovesi

» REZULTATE simulare Evaluare NaÈ›ională 2017. Elevii claselor a VIII-a află ce note au obÈ›inut la simularea Evaluării NaÈ›ionale 2017

Rezultate simulare Evaluare Națională 2017. În perioada 13 – 17 martie, elevii claselor a VIII-a află ce note au susținut la testul de simulare Evaluare Naţională 2017, rezultatele acestora nefiind de natură să influențeze examenul propriu-zis din luna iunie.

» CUM A SCÄ‚PAT KOVESI DE REVOCARE. Legătura dintre Ministrul JustiÈ›iei, Tudorel Toader È™i generalul SRI Dumitru Dumbravă, creatorul "Câmpului Tactic din JustiÈ›ie". | „NOI SUNTEM STATUL!” (VII)

Kovesi în fruntea DNA și Coldea, prim-adjunct la SRI, a fost esența rețetei de succes a Operațiunii „Noi suntem Statul!”. Este adevărat că acest lucru s-a cristalizat în ultima parte a celui de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu, că până atunci George Maior, directorul SRI, jucase un rol important prin apropierea de oameni politici importanți. George Maior devine în 2008 naşul de cununie al lui Victor Ponta şi Daciana Sârbu şi era finul lui Ioan Rus. Grupul de la Cluj - Ioan Rus, Vasile Dâncu, Vasile Pușcaș, prietenia sau înrudirea cu Gabriel Oprea, Victor Ponta, Ilie Sârbu, fiind benefi ciarul încrederii lui Traian Băsescu. George Maior s-a dovedit un om politic extrem de abil, care a știut să pună cap la cap oameni diferiți în situații greu de gestionat.

» CTP spulberă discursul interminabil al ministrului de JustiÈ›iei. „Era fascinat de propriul glas È™i avea mici orgasme care-i declanÈ™au râsul ăla interior”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat pentru digi 24 discursul de 45 de minute al ministrului Justiției, Tudorel Toader, care a criticat activitatea Ministerului Public și a DNA, dar, în urma evaluării făcute, a decis că nu se impune în acest moment declanșarea procedurii de revocare procurorului general Augustin Lazăr și a Laurei Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA.

» EXPLOZIV - Grindeanu a scăpat porumbelul despre Kovesi!

Premierul Sorin Grindeanu a oferit o posibilă explicaţie despre decizia ministrului Justiţiei de a nu declanşa procedura de revocare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

» Cum s-a transformat Parlamentul în anexa Guvernului. Analiză - EXCLUSIV EVZ

Majoritatea covârşitoare a legilor adoptate de Parlament în ultimii 15 ani provin de la Guvern, nu de la senatori şi deputaţi, reiese dintr-o verificare realizată de EVZ în perioada 2001-2016. Unii dintre cei mai experimentaţi aleşi ne-au explicat care sunt motivele

» Mircea Badea È™i-a mărturisit în direct greÈ™eala vieÈ›ii. Alertă la Antene

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea a mărturisit, în direct, că a făcut ”multe greșeli” în viață, dar principalul reproș pe care și-l face este că nu a plecat din România.

» O femeie uÈ™oară strică deopotrivă È™i o familie tradiÈ›ională È™i una unisex

Materialul de față nu este despre oportunitatea recunoașterii căsătoriilor gay în țara noastră, nici despre dreptatea pe care o au sau nu cei de la Coaliția pentru Familie, ci despre politicieni și despre o problemă spinoasă pe care domniile lor au tratat-o exact cum sună definiția golănească a activității lor de bază.

» Războiul informaÈ›ional împotriva Ucrainei, dus la ChiÈ™inău de radicalii pro-ruÈ™i sub emblema ecologiei | PULSUL PLANETEI

Instrumentarul variat al Federației Ruse a determinat la Chișinău un război informațional la adresa Ucrainei pornind de la agenda benignă a apărării mediului și a ecologiei. Pe motivul unui protest împotriva unei hidrocentrale ce urmează să se construiască pe Nistru, în amonte de Republica Moldova, organizațiile radicale pro-ruse au îmbrăcat haina atacurilor susținute împotriva Ucrainei direct, în Centrul Chișinăului, în fața Ambasadei Ucrainei la Chișinău.

» Moment DELICAT între Grindeanu ÅŸi Dragnea. DeclaraÅ£ia CURIOASÄ‚ a premierului

Premierul Sorin Grindeanu a precizat, astăzi, că nu îşi va da cu “părerea despre părerea cuiva”, după ce i s-a cerut să comenteze declaraţiile liderului PSD, Liviu Dragnea despre raportul ministrului Justiţiei.

» Ne mor albinele. PiaÅ£a, inundată de miere de import

În ultimii doi ani importurile de miere s-au intensificat, peste 30% provenind din ţări precum Argentina, Mexic şi China, dar la o calitate îndoielnică.

» Kim este capabil să străpungă Scutul Antirachetă american

Oficialii de la Pentagon sunt tot mai îngrijorați că un atac masiv cu rachete al regimului Kim Jong-un ar putea copleși apărarea Coreei de Sud

» REZULTATE SIMULARE Bac 2017. Notele obÈ›inute la simularea examenului de Bacalaureat 2017

Rezultate simulare 2017. Elevii claselor a VIII-a, a XI-a și a XII-a află vineri, 31 martie, ce note au obținut la simulările scrise ale Evaluării Naţionale şi ale examenului de Bacalaureat 2017, probe pe care le-au susținut în perioadă 13 – 17 martie.

» ANAF s-a modernizat pe bani norvegieni

Direcţia Generală de Integritate (DGI) din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a fost operaţionalizată complet, cu scopul dezvoltării unor mecanisme de combatere a fraudei şi a corupţiei în sistemul fiscal, prin intermediul unui proiect finanţat din fonduri norvegiene în valoare de 2,373 milioane de euro.

» Ucis de eretici | SFÂNTUL ZILEI

Sfântul Ipatie, Episcopul Gangrei din Paflagonia, a fost unul din cei 318 Sfinți Părinți de la Sinodul I Ecumenic de la Niceea, din anul 325, unde a combătut erezia lui Arie. Odată, când se întorcea de la Constantinopol la cetatea sa Gangra, o ceată de eretici novațieni l-au prins și l-au străpuns cu sulițele, rănindu-l grav, apoi l-au aruncat într-o prăpastie.

» Predă materia de BAC pe ritmuri rap. Mihai Preda: ,,BAC-ul, un examen care îți distruge un an din viață”

Mihai Preda poate trece ca un tânăr obișnuit, de 19 ani, aflat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Bacalaureat. În schimb, el a ajuns să inspire generația din care face parte, când a pus pe versuri materia pentru examenul maturității

» Firea blochează BucureÅŸtiul prin lege. Cele mai zgomotoase ÅŸi cele mai liniÅŸtite străzi din Capitală

Un document bombă semnat de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, stabileşte care sunt zonele liniştite din Capitală şi care sunt străzile pe care oamenii sunt afectaţi din cauza zgomotului

» Bestia care a abuzat de o femeie gravidă loveÈ™te din nou. Recidivistul Capră a încercat să violeze o taximetristă

Abia ieșit din pușcărie pentru un viol comis în urmă cu 12 ani, în Parcul Herăstrău, din București, fostul brancardier la Spitalul Elias a atacat o femeie pe care a amenințat-o, încercând să întrețină cu ea relații sexuale. Șoferița a reușit să scape după ce l-a plătit

» De ce nu vrea guvernul manageri profesioniÈ™ti la CEC Bank È™i Eximbank

Guvernul vrea să elimine numirea unor manageri profesionişti la CEC și Eximbank pe baza OUG 109/2011. O ordonanţă de urgenţă care a fost aprobată în şedinţa de Guvern de ieri, spune că instituţiile de credit cu capital de stat vor fi exceptate de la prevederile legislative din OUG 109, cea care reglementează guvernanţa corporativă.

» ÃŽn majoritatea regiunilor, urmează un weekend cu vreme frumoasă È™i caldă | PROGNOZA METEO

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în general frumoasă. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vestul ţării, unde numai izolat va ploua slab. Noaptea cerul va deveni mai mult senin, dar local se va semnala brumă.

» FC Viitorul È™i Astra Giurgiu s-au luptat pentru un loc în SEMIFINALELE Cupei României. „Sunt mai buni ca noi în momentul ăsta”

Astra Giurgiu s-a calificat, joi, în semifinalele Cupei Românei, după victoria obținută la Ovidiu, în partida cu FC Viitorul, scor 3-1.

» ȘOC pe scena POLITICÄ‚ internaÈ›ională! Un fost preÈ™edinte de STAT a fost arestat preventiv

Park Geun-Hye, fostul preşedinte sud-coreean, demisă pentru trafic de influență, a fost arestată preventiv. Aceasta poate fi ţinut după gratii până la 20 de zile.

» România, la testări internaÈ›ionale. Suma de înscriere de ZECI DE MII DE EURO

România va participa la Programul pentru Evaluarea Internaţională a Elevilor - PISA 2018, dezvoltat de OECD, potrivit unei hotărâri adoptate astăzi de Guvern.