Ziare pe orase din judetul Giurgiu

» Bolintin-Vale» Giurgiu» Mihailesti
Giurgiu

Reviste din Giurgiu

Nu am gasit nici o revista din acest judet

Agentii din Giurgiu

Nu am gasit nici o agentie de presa din acest judet

Ultimele stiri din Giurgiu

ZiareAZ.ro va recomanda:
» Giurgiu News
» Saptamana Giurgiuveana
» Stiri Giurgiu

Ziarul "Stiri Giurgiu"


» Ultimele zile în care mai putem beneficia de bonificația la plata taxelor și impozitelor locale

Giurgiuvenii mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a-și plăti taxele și impozitele locale cu bonificația de 10% – anunță reprezentanții Primăriei. Până în prezent, Direcția de Impozite și Taxe  Locale a încasat 10.021.584 lei, atât de la persoane fizice cât și de la persoane juridice. Astfel, din suma menționată mai sus, suma de 6.576.375 […] The post Ultimele zile în care mai putem beneficia de bonificația la plata taxelor și impozitelor locale appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.


» Vreme schimbătoare şi în următoarele zile la Giurgiu
» Cât costă angajarea la Poliţia de Frontieră Giurgiu? 3.000 de euro!
» Birou unic pentru giurgiuveni la Primărie
» Încep angajările în sistemul penitenciar. Câte posturi scoate la concurs Penitenciarul Giurgiu?

Ziarul "Giurgiu News"


» DESPRE INCENDII, ORDONANTE, COINCIDENTE SI „TINERI FRUMOSI SI LIBERI”…

A trecut perioada codurilor de toate culorile, a drumurilor inchise, a gerului si viscolului, a inceput perioada „protestelor” si a… incendiilor!


» INCA O TRAGEDIE: BATRAN MORT IN INCENDIU
» REGULI NOI PENTRU SOFERI, DE SAMBATA
» I-AU LASAT FARA "OBIECTUL MUNCII"
» DUPA NINSORI SI VISCOL, VINE DIN NOU GERUL!

Ziarul "Saptamana Giurgiuveana"


» PERSOANELE ÎNCADRATE ÎN GRAD DE HANDICAP POT BENEFICIA DE CARDUL EUROP

Cardul european pentru dizabilitate oferă persoanelor cu dizabilităţi posibilitatea de a  avea acces gratuit la evenimente culturale, sportive şi de petrecere a timpului liber în statele membre ale Uniunii Europene participante la proiectul Asigurarea mobilităţii pentru persoane cu dizabilităţi în România şi Europa. Persoanele care pot beneficia de cardul european de dizabilitate sunt persoanele adulte şi copiii încadraţi în gradul de handicap grav, accentuat, mediu sau uşor. Persoanele interesate (adulţii cu handicap şi reprezentanţii legali ai copiilor încadraţi într-un grad de handicap) pot depune cereri de eliberare a cardului european pentru dizabilitate la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Giurgiu, situat în municipiul Giurgiu, şos. Alexandriei nr. 7-9 sau prin intermediul poştei electronice, la adresa de e-mail [email protected] În cererea tip  trebuie specificate numărul şi valabilitatea certificatului de încadrare într-un grad de handicap, domiciliul sau reşedinţa, seria şi numărul cărţii de identitate sau certificatului de naştere, după caz. Cererile tip trebuie însoţite de  o fotografie recentă tip buletin. Cardul european pentru dizabilitate este valabil până în august 2020. Cardul va permite accesul gratuit la evenimente culturale, sportive şi de petrecere a timpului liber în România, Slovenia, Cipru, Belgia, Italia, Estonia, Finlanda şi Malta. Pentru a cunoaşte evenimentele culturale şi sportive ce se desfăşoară în ţările participante la proiect  şi  pentru a se înscrie în vederea participării, posesorii cardului european pentru dizabilitate vor putea accesa pagina website-ului proiectului, după ce se vor înscrie ca utilizatori. Informaţii suplimentare se pot obţine accesând website-ul proiectului www.carddizabilitate.gov.ro sau la adresa de e-mail [email protected]   În evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu sunt 9858  persoane încadrate într-un grad de handicap (820 copii şi 9038 adulţi).


» PROIECTELE DE HOTĂRÂRI ALE ȘEDINȚEI EXTRAORDINARE DIN DATA DE 9 NOIEMBRIE AU FOST APROBATE
» ANUNT CONCURS OCUPARE - DIRECTIA JUDETEANA CULTURA GIURGIU
» Stresul psihologic
» Pacientul in centrul atentiei programului de guvernare in sanatate PSD

Ziarul "Impact Giurgiu"


Ultimele stiri din ziarul Impact Giurgiu le puteti viziona accesand site-ul publicatiei.

Ziarul "Giurgiuveanul"


Ultimele stiri din ziarul Giurgiuveanul le puteti viziona accesand site-ul publicatiei.