Ziarul "Ziarul Financiar"

Adresa web: http://www.zf.ro

Ziar din categoria Financiar si orasul Bucuresti

De 10 ani prima pagina in afaceri.

Ziarul Ziarul Financiar a fost accesat de 2185873 ori.

Ultimele stiri din ziarul Ziarul Financiar

» 12 oameni au fost răniţi pe DN7 după ciocnirea a trei maşini, două TIR-uri şi un autocar cu pasageri (27.10.2016)

Trafic blocat mai multe ore, joi dimineaţă, pe DN 7, în localitatea argeşeană Bascov, după ce 6 vehicule s-au ciocnit, 12 persoane fiind rănite dintre care 4 au ajuns la spital, informează corespondentul Mediafax.

» Profitul Deutsche Bank a crescut în mod neaşteptat în trimestrul al treilea, depăşind estimările analiştilor. Şeful băncii: „Am continuat să facem progrese pentru restructurarea băncii” (27.10.2016)

Deutsche Bank a revenit în mod neaşteptat pe profit în al treilea trimestru, depăşind estimările analiştilor, în condiţiile în care John Cryan, şeful băncii, a continuat să reducă costurile, iar banca a raporat o creştere a veniturilor, scrie Bloomberg.

» ProMotor: Ai sau nu ai voie să depăşeşti data următoarei inspecţii periodice? Iei sau nu iei ITP-ul fără trusă medicală şi extinctor? (27.10.2016)

Legea spune ceva, netul ... altceva. După cine ne luăm?

» Vânzările Nokia au scăzut cu 6% în trimestrul al treilea, mai puţin decât estimau analiştii (27.10.2016)

Nokia a raportat o scădere a vânzărilor în trimestrul al treilea, însă mai mică decât estimau analiştii, ajutată de cererea pentru echipamente de reţea, divizie câştigată prin achiziţia Alcatel-Lucent, scrie Bloomberg.

» Peste 300 de angajaţi ai Poştei Cluj protestează, iar oamenii nu îşi mai primesc pensiile şi corespondenţele (27.10.2016)

Peste 300 de angajaţi al Poştei Cluj au încetat, joi dimineaţa, activitatea într-un protest spontan care a dus la paralizarea activităţii, oamenii fiind nemulţumiţi de eşecul negocierilor cu conducerea, astfel încât nu se mai trimit pensii, corespondenţă şi colete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

» Deloitte: România va avea cea mai mare rată de creştere în perioada 2016-2018 (27.10.2016)

România va avea cea mai mare rată de creştere între 2016-2018, creşterea PIB-ului României fiind estimată la minimum 4,5% în 2016, înainte de o reducere la 3,3% între 2017-2018, potrivit unui studiu Deloitte care analizează evoluţia sectorului bancar din opt ţări est-europene.

» Despre un sport nobil (27.10.2016)

Ceasurile care fac parte din Colecţia Equestrian de la Longines sunt un tribut adus pasiunii brandului pentru acest sport nobil.

» Marea Britanie trimite tancuri, drone şi soldaţi în Estonia, la graniţa cu Rusia (27.10.2016)

» TypingDNA ia bani de la Gecad Ventures şi business-angels români (27.10.2016)

TypingDNA, un start-up local care lucrează la dez­vol­tarea unor produse în domeniul securităţii digitale şi al inte­li­genţei artificiale, a luat o finanţare de la fondul de investiţii Gecad Ventures şi de la un grup de investitori şi busi­ness-angels locali.

» Luca Militello, spitalul Monza: „În România medicina merge foarte bine, sistemul de sănătate nu funcţionează“ (27.10.2016)

Tehnologia performantă, condiţiile pentru un act medical realizat în siguranţă şi un salariu proporţional cu pregătirea sunt câteva dintre criteriile cerute de medicii români pentru a rămâ­ne în ţară, potrivit lui Luca Militello, directorul spi­talului privat Monza din Capitală, parte a grupului italian Policlinico di Monza, care a avut afaceri de peste 57 de milioane de lei anul trecut.