Ziarul "Formula AS"

Adresa web: http://www.formula-as.ro

Ziar din categoria Generale si orasul Bucuresti

Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie.

Ziarul Formula AS a fost accesat de 308983 ori.

Ultimele stiri din ziarul Formula AS

» Săptămâna 9-15 decembrie (13.12.2016)

Zodiac  /  Tana RoscaPentru semnele mutabile (Gemeni, Fe­cioa­ră, Săgetător și Pești) acest weekend va fi unul de lucru. Chiar dacă șe­­fii nu ne convoacă la muncă, ne respon­sa­bi­li­zăm singuri sau ne găsim forța să ne apucăm de treburi pe care le-am tot amânat, cum ar fi să ne facem ordine printre documente. Avantajul e că ne vine ușor să ne organizăm. Prietenoasa Ve­­nus a intrat în zodia prieteniei, cea a Văr­să­torului, și împreună cu energicul Marte, aflat deja acolo, face ca viața socială să fie plăcută, de­și cam aglomerată.

» Din rețetele d-lui farmacist BOBARU - Bolile respiratorii ale copiilor mici (12.12.2016)

Medicina naturii  /  RedactiaSiropul de pătlagină se poate obține în casă astfel: Din frunze uscate - 2 linguri de frunze uscate de pătlagină mărunțită groscior se opăresc cu 250 ml de apă, se lasă la infuzat 30 de minute, după care se filtrează. Ceaiul obținut se a­mes­tecă în cantități egale cu miere.

» IODUL NATURAL (12.12.2016)

Medicina naturii  /  Ilie TudorDeși organismul uman conține doar un gram și jumătate de iod, acest element coordonează zeci și sute de procese fiziologice, fără de care nu am putea trăi, gândi și simți. Tocmai datorită importanței sale extraordinare pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, vă propunem să aflați mai multe din secretele iodului.

» Un cuplu de aur: Mișcarea și sistemul imunitar (12.12.2016)

Forma maxima  /  Rodica DemianPaisprezece, atâția sunt anii de viață în plus pe care poate spera să-i câștige o per­soană activă, care face mișcare fizică, aleargă sau merge pe jos. Conform unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Cambridge și de la "Medical Research Coun­cil" din Marea Britanie...

» Răspuns pentru SIMONA, F. AS nr. 1242 - "Caut tratament pentru coree cronică Huntington" (12.12.2016)

Pagina specialistilor  /  RedactiaDetaliile pe care le solicitați cu privire la boala Huntington sunt următoarele: cunos­cută și sub denumirea de coree Hun­tington, boala este o patologie cere­brală degenerativă, care determină o disfuncție neuronală cu substrat ereditar (rezultatul unei singure gene anormale-IT15, aflată pe cromo­zo­mul 4p) și, ca urmare, apar tulburări emoționale, precum și tulburări ale abilităților motorii și psihice.

» "În urma unor tratamente mi s-au mărit sânii foarte mult" (12.12.2016)

...Cititorii raspund  /  Cititor Formula ASEste puțin probabil ca, pentru bolile pe care le enu­merați în scrisoare, tratamentul acestora să poa­tă induce o mărire de peste trei ori a sânilor dum­neavoastră, la vârsta de 44 de ani. În schimb, dacă suferiți, așa cum menționați, de obezitate, atunci este normal ca grăsimea care se acumulează în organism să se depună și la nivelul sânilor...

» "Fetița mea are adenită retroauriculară" (12.12.2016)

Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula ASAm o fetiță în vârstă de 4 ani, căreia i s-au in­fla­mat gan­glionii de la urechea dreaptă. I s-au făcut toate analizele și rezultatele i-au ieșit bune. Me­di­cul i-a pus diagnosticul adenită retroauriculară dreaptă și i-a prescris antibiotice.

» TIA ȘERBĂNESCU- "Campania electorală are un substrat antijustiție: ori toți să scăpăm, ori toți să muriți" (12.12.2016)

Spectator  /  Claudiu TarziuAniversarea a picat în toiul campaniei elec­torale, așa încât bilanțul a fost supus unui tra­tament electoral departe de orice obiectivitate. Pen­tru PSD, Cabinetul Cioloș este "guvernul zero rea­lizări", iar pentru premierul Cioloș este "gu­vernul zero co­rupție, zero populism, zero min­ciuni".

» Lumea "post-adevăr" (12.12.2016)

Sub lupa  /  Ciprian RusO stare tot mai accentuată de anxietate străbate discursul public din ultima vreme, într-un an din care rămânem ca evenimente majore cu Brexit-ul, decizia Marii Britanii de a se rupe de Uniunea Europeană, și cu alegerea ca președinte în Statele Unite ale Americii a contro­ver­satului om de afaceri Donald Trump.

» 1 decembrie zdrențuit (12.12.2016)

Accente  /  Cristian CurteDe-a lungul timpului, am fost ca jur­na­list la multe dintre sărbătorile noastre na­țio­nale. Mica și Marea Unire, ori mai re­centa Zi a Drapelului, prilejuiesc, de obicei, celebrări oficiale și populare. Cu mai multă sau mai puțină pompă, însoțite de parti­ci­parea armatei, ele au pentru națiune, nu numai la noi, ci peste tot în lume, un rol de ana­mneză benefică.