PMP Arad s-a întărit prin fuziune

Adaugat la data de: 16.08.2016

     Structura de conducere judeÅ£eană este alcătuită la paritate..

Alte stiri din ziarul Arad Online

» La 35 de ani, infarct la locul de muncă

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, aflat la locul de muncă a căzut ca secerat luni, 28 august, la o societate comercială din cartierul Micălaca. Tânărul a fost resuscitat de medici.

» Gala starurilor de operă arădene, la Teatrul de Vară

Va avea loc pe 30 august 2017, de la ora 20:00, pe scena Teatrului de Vară, situat în curtea Centrului Cultural Județean (str. Barițiu, nr. 16).

» Unde ne este simțul civic? Parcul de pe mal, transformat în coș de gunoi!

Vorbim mult despre faptul că Aradul este un oraș murdar, că nu se respectă curățenia stradală, că firma orădeană care face mai nou curat lipseşte parcă cu desăvârșire de pe străzi (de ne întrebăm dacă chiar şi-a intrat în pâine sau doar în bani) dar și că nu suntem în stare să ne ridicăm la standarde europene, în ceea ce privește atitudinea noastră civică.

» A doua etapă a admiterii la liceu, între 4 și 11 septembrie

IȘJ a anunțat că cea de-a doua etapă de admitere la liceu se va desfășura în perioada 4-11 septembrie.

» Bogdan Boca (PNL): „Arădenii așteaptă votul consilierilor la ședința de mâine! Să vedem dacă PSD are curajul să voteze!”

Consilierul liberal Bogdan Boca este de părere că „arădenii vor monitoriza fiecare vot dat în ședința CLM de marți, 29 august, fiindcă s-au săturat ca un grup din opoziția locală să blocheze proiectele Aradului”:

» Sfârșit la megapoluare

În urmă cu patru zile trăgeam un semnal de alarmă cu privire la megapoluarea de la Lipova. Acum, incendiul a fost stins în totalitate.

» Cazul maiorului SRI Arad, în atenția comisiei de control a SRI

Comisia SRI a solicitat Serviciului informaţii suplimentare despre cazul ofiţerului de la Direcţia judeţeană de informații Arad care a fost arestat pentru trafic de droguri.

» Două cadre didactice din dosarul „Diplome de licență fără studii”, rămân sub control judiciar

Două dintre cadrele didactice din dosarul „Diplome de licență fără studii” au vrut să scape de controlul judiciar, dar și de popririle puse pe conturi.

» Tentativă de suicid finalizată cu un dosar penal și o amendă de 500 de lei

Pentru că “Ioța” a tulburat ordinea și liniștea publică, duminică seara, polițiștii i-au întocmit un dosar de cercetare penală, amendându-l și cu 500 de lei. Apoi, “Ioța” a fost transportat, cu o ambulanță, la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad.

» Afișajul stradal ne „zgârâie” orașul

Lipsa unei discipline în afișajul stradal se vede în tot orașul pe stâlpi, pereți, vitrine sau coșuri de gunoi.

» Peste 300 de puieți de stejar şi cireş, plantaţi în zona Mănăştur

Acţiune ecologică realizată de studenţi UVVG, elevi de la Liceul Tehnologic din Vinga, Şcoala Generala „Aron Cotrus” şi Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” (Forestier).

» Jandarmii au deschis porţile vizitatorilor! Sute de copii au asistat la demonstraţii impresionante

Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad și-a deschis porțile pentru public.

» Ai moloz acasă și nu știi ce să faci cu el? Aruncă-l unde te taie capul. Nu vei păți nimic

O nouă groapă de gunoi cu moloz și resturi menajere a apărut la marginea orașului nostru. Cei abilitați să reacționeaze sunt pe principiul „Câinii latră, caravanele trec”.

» Aradul a dispărut din Centenarul Marii Uniri

Oraşul nostru, care a avut un rol crucial în Marea Unire de la 1918, şters de pe lista evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri.

» Senator PSD: Cuplurile de acelaÅŸi sex nu au dreptul să se Å£ină de mâna pe stradă. EȘTI DE ACORD?

Un senator consideră că partenerii unui cuplu de homosexuali nu au dreptul să meargă pe stradă ținându-se de mâini, pentru că nu există o lege care să permită acest lucru.

» Åžedinţă cu scandal pe Aeroport ÅŸi Compania de Apă

Consilierii judeţeni s-au contrat pe situaţia aeroportului şi pe salariul directorului Companiei de Apă.

» Minoră de 15 ani, dispărută din Macea

Maria Magdalena Puiu a dispărut în 28 Martie, iar de atunci Poliția o caută.

» Parlamentarii liberali arădeni au reprezentat România la Congresul PPE

Săptămâna aceasta, în Malta a avut loc Congresul PPE, programat între două congrese statutare în care se va alege conducerea partidului. Tema congresului a fost „Securizarea viitorului Europei”. Au fost prezenți în jur de 2500 de participanti din peste 40 de țări. Aradul a fost reprezentat de către parlamentarii liberali Ioan Cristina și Glad Varga.

» Duminică se sfinÅ£eÅŸte Biserica Martirilor de la UTA

Eveniment marcant, duminică, 2 aprilie, pentru credincioşii ortodocşi din zona UTA: va fi sfinţită Biserica Martirilor, primul lăcaş de cult din municipiu a cărui construcţie a început după Revoluţia din 1989. Slujba de sfințire a noii biserici parohiale va începe la ora 9.30 și va fi oficiată de IPS Timotei Seviciu, arhiepiscopul Aradului. Sunt aşteptaţi cât mai mulţi credincioşi ortodocşi, membri ai Parohiei Arad Şega II şi nu numai.

» 19 migranÅ£i ascunÅŸi într-un TIR printre schele metalice

19 migranţi din Siria, Irak şi Turcia au fost depistaţi la frontiera Nădlac II de pe autostrada, ascunşi în interiorul unui autotren. Destinaţia: Spaţiul Schengen.

» Zece monitoare performante pentru SecÅ£ia ATI 1 a Spitalului JudeÅ£ean

Investiţia se ridică la 140.000 de lei şi aparţine Primăriei Arad şi Consiliului Judeţean.

» Fântânele rămâne fără gaz pentru o zi

Începând de marți, 4 aprilie, serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat în localitatea Fântânele.

» Elevi, culori È™i multă imaginaÈ›ie pe jardinierele gri

Este vorba de proiectul „Mai frumos, mai luminos!”, inițiat de Poliția Locală Arad cu ajutorul elevilor de la Arte. Au vopsit în culori vii, până acum, peste 50 de jardiniere de pe raza municipiului.

» La 15 ani, violată, bătută È™i obligată să se prostitueze în Italia. Arădean implicat în reÈ›eaua de proxeneÈ›i

O rețea de proxeneți, formată din 11 români, ce opera pe teritoriul Italiei, în zona orașului Torino, a fost destructurată de polițiștii italieni. Din această grupare face parte și un arădean de 28 de ani.

» Daniela MoÈ›, noul director de îngrijiri al Spitalului JudeÈ›ean Arad

Asistentă medicală la Secția ATI 2, ea a fost numită în funcție pe perioadă interimară, începând de la 1 aprilie.

» Cameruneză cu act fals spre FranÅ£a

Cameruneză care a încercat să iasă din țară cu documentele altei persoane, depistată la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici. Femeia, care era însărcinată, dorea să ajungă la sora ei în Franţa.

» Haydn în Sala Ferdinand

Un concert cameral cu lucrări semnate de compozitorul austriac Joseph Haydn va avea loc pe data de 4 aprilie.

» PaÈ™i mici spre scopuri măreÈ›e

S-a dat startul unui proiect propus de Centrul Logopedic Interșcolar al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad, realizat în parteneriat cu Comisia metodică a învățătorilor de la Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad.

» Florin Tripa: Conducerea CJA dispreÈ›uieÈ™te tradiÈ›iile judeÈ›ului Arad

Deputatul PSD, Florin Tripa, acuză conducerea CJA că pentru o sărbătoare de mare tradiţie cum este „Praznicul de pită nouă”, de la Beliu, a alocat o sumă derizorie- 4.000 lei, doar pentru că din 2016 primarul comunei nu mai este de la PDL (PNL), ci de la PSD.

» Statistică. SituaÈ›ia elevilor arădeni la simulările de BAC È™i Evaluare NaÅ£ională

Inspectoratul Școlar Județean Arad a anunțat rezultatele elevilor la simulările Examenului Național de Bacalaureat și Evaluare Națională, acestea fiind mai bune decât în anii precedenți.