Revista "Transporter"

Adresa web: http://www.transporter.ro

Revista din categoria Auto/Moto si orasul Bucuresti

Transporter - Autobusiness forum. Va ofera in format electronic si print cele mai noi, relevante si de actualitate stiri, articole, interviuri, prezentari si drive-teste din domeniul transportului si nu numai. Intrati zilnic sa verificati cele mai relevante stiri din domeniu!

Revista Transporter a fost accesata de 197202 ori.

Recomandat ZiareAZ.ro

Alte stiri din revista Transporter

» Vedeta SAB Spring Edition este Terry Grant, cel mai mare stunter din Europa si castigatorul a 23 de recorduri mondiale (13.04.2016)

Dupa sute de show-uri in toata lumea si 23 de recorduri mondiale, Terry Grant vine in Romania intr-un eveniment care te va tine cu sufletul la gura! In exclusivitate la SAB Spring Edition, pe 22 si 23 Aprilie, la Romexpo!

» Camioanele, autobuzele și autocarele Iveco dotate cu tehnologie HI-SCR (22.03.2016)

Iveco, cu tehnologia sa unică HI-SCR(Selective Catalytic Reduction), oferă un răspuns preocupării care ia amploare în cadrul companiilor care își desfășoară activitatea în medii periculoase, în ceea ce privește riscurile generate de temperaturile crescute ale regenerării active pe care le implică sistemele EGR(Exhaust Gas Recirculation).

» Renault Trucks își expune gama de vehicule pe gaz la SITL (21.03.2016)

În timpul Săptămânii Transportului Internațional și a Logisticii (SITL), desfășurată la Paris Nord Villepinte, în perioada 22-25 martie, Renault Trucks își va expune gama de vehicule comerciale propulsate cu gaz. mirosuri.

» Bandag introduce reșapatele premium BRR-UWB, pentru semiremorci mega (18.03.2016)

Producătorul mondial de reșapate premium Bandag anunță introducerea în Europa a unei reșapate low-profile pentru semiremorci mega: Bandag Rib Regional - Ultra Wide Base. Noua bandă de rulare promite o viață îndelungată a reșapatelor, economie de combustibil și siguranță.

» Renault Trucks și Solvay, premiu pentru invovație în domeniul materialelor compozite (17.03.2016)

Inovația vizează crearea unui modul structural la nivelul părții frontale a unei cabine de camion. Acest modul este fabricat din material termoplastic compozit, ranforsat cu fibră de sticlă continuă.

» Porsche va mări bonusuri salariale, în ciuda problemelor grupului Volkswagen (17.03.2016)

Cei aproape 20.000 de angajați ai fabricilor Porsche din Stuttgart și Leipzig vor primi bonuri de până la 8.911 euro fiecare, față de 8.600 cât au primit în 2014, informează Reuters.

» Noua gamă de anvelope de camioane de la Bridgestone (15.03.2016)

Bridgestone dezvăluie cea mai recentă gamă de anvelope On/Off care oferă performanță remarcabilă, durabilitate și un randament kilometric ridicat.

» Volvo Trucks lansează transmisia I-Shift, cu trepte de forță (15.03.2016)

Noile trepte de viteză adăugate la transmisia automată oferă o capacitate excepțională de pornire de pe loc pentru autocamioanele care transportă încărcături grele în condiții dificile.

» Din aprilie, la Sebeș începe producția cutiilor de viteze 9G Tronic, pentru Mercedes (11.03.2016)

La doi ani de la începerea lucrărilor de construcție, unitatea Star Assembly de la Sebeș, județul Alba, este gata să înceapă producția cutiilor de viteze 9G Tronic pentru concernul Daimler. Conform comunicatului oficial, proiectul a generat până acum 500 de locuri de muncă.

» Concept aniversar de la BMW: Vision Next 100 (09.03.2016)

Producătorul german împlinește 100 de ani iar pentru a sărbători, compania a dezvăluit Vision 100, concept care arată în ce direcție se îndreaptă în viitor.