Revista "Pro Motor"

Adresa web: http://www.promotor.ro

Revista din categoria Auto/Moto si orasul Bucuresti

Stiri si noutati auto-moto zilnice

Revista Pro Motor a fost accesata de 255794 ori.

Alte stiri din revista Pro Motor

» Un director Google a cumpărat un Ferrari 599XX EVO la o licitaţie caritabilă (11.09.2012)

Un Ferrari 599XX EVO care a fost cumpărat cu 1.4 milioane de euro la o licitaţie organizată pentru a ajuta victimele cutremurului din regiunea Emilia Romagna din Italia a fost ridicat de la Monza de către noul proprietar, un director al companiei...

» Noul iPhone 5 - Ce-i interesează pe şoferi la noul iPhone 5 (11.09.2012)

De fiecare dată când Apple anunţă lansarea unui nou produs, curiozitatea atinge cote maxime, iar cum mulţi dintre ei sunt şi şoferi, iată câteva caracteristici noi ale lui iPhone 5 de care aceştia trebuie să ţină cont.

» VIDEO: Pietonii în stare de ebrietate pe şosele, un PERICOL REAL (11.09.2012)

Dacă ieri vă prezentam un videoclip în care gunoiul de pe şosele duce la producerea unui accident grav, astăzi revenim cu un material care subliniază ce tragedii pot cauza pietonii beţi.

» Hennessey a creat un Cadillac-monstru cu peste 1200 de cai putere! SUPERGALERIE FOTO (11.09.2012)

Americanii de la Hennessey au pus un motor V8 de 7 litri într-un Cadillac CTS-V, după care au adăugat ingredientul magic: două turbocompresoare. Rezultatul e un Cadillac care face suta în mai puţin de trei secunde şi ajunge până la o viteză...

» VIDEO: Ce se întâmplă când doi şoferi forţează lumina galbenă a semaforului (11.09.2012)

Un accident, ce altceva? Şi de această dată, o cameră video montată la bordul unei maşini din Rusia ne arată că nu e bine să forţezi lumina galbenă a semaforului când intri într-o intersecţie pentru că s-ar putea s-o păţeşti.

» Noul SRT Viper, mai ieftin decât un Chevrolet Corvette ZR1 GALERIE FOTO (11.09.2012)

Noul Viper, prezentat oficial la Salonul Auto de la New York în urmă cu câteva luni, va avea un preţ mai mic decât al principalului său rival de peste Ocean, Chevrolet Corvette ZR1.

» Oameni şi maşini: cum cântă un V8 şi un bi-turbo. VIDEO (11.09.2012)

Credeaţi că doar un dirijor, o orchestră numeroasă, un cor şi un solist pot crea o simfonie care să trimită fiori reci pe şira spinării? Pasionaţii de maşini ştiu că se poate şi altfel.

» VIDEO: Cum să-ţi faci singur dreptate în parcare (10.09.2012)

Unde? Unde altundeva decât în Rusia, deja faimoasă pentru comportamentul bazat pe "legea junglei" al participanţilor la trafic, cărora le place să-şi rezolve singuri problemele indiferent de situaţie.

» Toyota va prezenta la Paris noile modele din gama Auris (10.09.2012)

Toyota va aduce la Salonul Auto Paris 2012 noile generaţii ale modelelor Auris şi Verso, alături de un nou membru al familiei Auris şi două modele hibride.

» VIDEO: Cum îţi poate lua viaţa gunoiul de pe şosea (10.09.2012)

Există multe elemente care pot periclita viaţa participanţilor la trafic atunci când aceştia se deplasează pe şosele, însă dacă le punem deoparte pe cele clasice mai rămânem cu gunoiul.