Revista "PC World"

Adresa web: http://www.pcworld.ro

Revista din categoria IT si orasul Bucuresti

Sfaturi in domeniul IT pe care te poti baza

Revista PC World a fost accesata de 353600 ori.

Alte stiri din revista PC World

» Brother lansează imprimanta de tipărit etichete (19.12.2011)

Indiferent de marimea companiei sau domeniul de activitate, etichetarea îsi gaseste rapid întrebuintari în care sa îsi dovedeasca utilitatea. Mergând pe acest principiu, Brother a lansat pe piata o noua imprimanta de etichetat, QL700. Imprimanta vine cu un program de design încorporat, P-touch® Editor 5.0.

» ELKOTech anunta noile SSD-uri OCZ Revodrive 3 Max IOPS (19.12.2011)

ELKOTech anunta disponibilitatea in Romania a SSD-urilor OCZ Revodrive 3 Max IOPS. Noile unitati de stocare au fost construite pentru a oferi performante superioare in lucrul cu aplicatiile multithreaded. De fapt, editia Max IOPS este o extensie a liniei de produse RevoDrive 3 dedicata utilizatorilor de workstation-uri care au nevoie de o latime de banda mare.

» Scoala de IT (19.12.2011)

PC World Romania și Asociația eXperților în Tehnologia Informației anunță demararea proiectului: Un weekend la munte – Școala de IT. Programul este dedicat tinerilor cu vârsta peste 18 ani, pasionați de tehnologie care au cunoștințe de programare și doresc să-și aprofundeze cunoștințele de programare și dezvoltare de aplicații într-un timp foarte scurt sau trebuie să-și standardizeze nivelul de cunoaștere și să lucreze practic propria aplicație.

» Sunet excelent ce poate fi luat oriunde (12.12.2011)

Genius prezinta un nou set de boxe stereo portabile, SP-i250G, pentru linia Gaming GX. SP-i250G are doua difuzoare omni-directionale care ofera un sunet viu si bogat. Difuzoarele avansate de 40mm cu neodim redau excelent tonalitati joase.

» Battlefield 3 – Winter Cup (09.12.2011)

Gigabyte împreuna cu PC Garage si Wasd.ro va invita la cea mai importanta batalie a anului. Se vor lupta cei mai buni soldati, în echipe de câte 2 pentru premii în valoare totala de peste 8300 RON. Battlefield 3 – Winter Cup este o competitie de gaming organizata de Gigabyte împreuna cu Wasd si PC Garage ce se desfasoara între 2 Decembrie si 17 Decembrie 2011 dupa cum urmeaza:

» Forum de securitate si tehnologii de supraveghere în Rusia (09.12.2011)

Security and safety technologies XVII International Forum (SST Moscow), cel mai mare eveniment de tehnologii de securitate din Rusia va avea loc în perioada 14 - 17 februarie 2012 la Crocus Expo, Moscova, si va reuni furnizori, producatori în securitate, precum si end-users.

» Brother lanseaza MFC-J5910DW - o noua multifunctionala A3 inkjet (09.12.2011)

Brother anunta lansarea unei noi multifunctionale A3 inkjet dedicate IMM-urilor. Noul model completeaza seria de AIO-uri inkjet A3 aflate deja in portofoliul companiei, Brother fiind primul producator care in anul 2008 a lansat un astfel de echipament.

» Clientii Vodafone pot atasa abonamentelor de voce trafic de date pentru tableta, laptop si PC (29.11.2011)

De astazi, abonatii Vodafone, noi si existenti, ce folosesc pachetul de voce si date pentru telefon Mega 8 sau o versiune superioara, beneficiaza de 50% mai mult trafic de date, pentru navigarea online pe tableta, laptop si PC, cu noua optiune Internet Combo. Noua oferta este disponibila si pentru clientii companii, abonati la serviciile Vodafone.

» 2 noi lansari facute sa functioneze ca un ecosistem (29.11.2011)

In cadrul targului Gaudeamus, Evolio a facut 2 mari lansari: noul eBook Reader, Evobook 2, si propria librarie virtuala, eBooks.Evobook.ro. eBook-ul, impreuna cu portalul de continut, formeaza singurul ecosistem din Romania care serveste clientilor sai eBook Readere si continut digital dedicat, in acelasi timp.

» 12 criterii pentru selecția unui ERP (29.11.2011)

Un sistem ERP reprezintă artera centrală a informaţiilor şi accesează toate ariile lanţului de valori al afacerii Dvs. Alegerea sau înlocuirea unui astfel de sistem poate deschide nelimitate oportunităţi de creştere, iar piatra de temelie a acestui efort este găsirea furnizorului adecvat. Strategia dumneavoastra de business pe termen lung va forma baza criteriilor de selecţie a unui furnizor pentru sistemul ERP.