Revista "Eva"

Adresa web: http://www.eva.ro

Revista din categoria Femei si orasul Bucuresti

Internet a feminin

Revista Eva a fost accesata de 580945 ori.

Alte stiri din revista Eva

» Top 5 cei mai vulcanici bărbaţi în funcţie de zodie (27.05.2016)

Nu de puţine ori s-a întâmplat să ne confruntăm cu situaţii enervante care ne scot cu totul din minţi iar modul în care reacţionăm şi le facem faţă este diferit în funcţie de fiecare zodie în parte. Astrele şi Planetele au ceva de spus şi de această dată şi ele sunt cele care ne influenţează ... The post Top 5 cei mai vulcanici bărbaţi în funcţie de zodie appeared first on Yve.

» Reţetă balsam de păr homemade (27.05.2016)

Un loc important în rutina de înfrumuseţare ar trebui să fie prepararea reţetelor de balsam de păr homemode. În cele ce urmează, v-am pregătit o reţetă de balsam pentru păr homemade ce este folosită din ce în ce mai des. Probabil că nu ştiai că în bucătăria ta vei găsi nenumărate ingrediente ce pot fi ... The post Reţetă balsam de păr homemade appeared first on Yve.

» Zaharescu dă tot mai puţini bani pentru copiii lui (27.05.2016)

» 10 mituri despre sport. Ce nu trebuie să mai crezi din acest moment! (27.05.2016)

Indiferent dacă sportul este un stil de viaţă pentru tine sau îl practici doar ocazional, ar trebui să ştii că unele lucruri sunt percepute complet greşit!

» 14 vitamine şi minerale de care organismul tău are nevoie (27.05.2016)

O alimentaţie cât mai diversificată asigură necesarul de vitamine şi minerale de care organismul tău are nevoie. Descoperă care sunt cele mai importante!

» Trucurile de machiaj din 2016 pentru a-ți evidenția ochii (27.05.2016)

Nuanțele intense de albastru au revenit în tendințe, după mulți ani în care au fost evitate. Descoperă și alte trucuri de machiaj pentru a-ți evidenția ochii în 2016

» Fosta soţie a patronului Hexi Pharma e speriată de moarte şi susţine că Dan Condrea a fost ucis (27.05.2016)

Laura Georgescu a vorbit cu presa, susţinând că fostul soţ era agent SIE (Serviciul de Informaţii Externe) şi că acesta a fost victima unei conspiraţii în care sunt implicaţi agenţi ai serviciilor secrete

» Ce se întâmplă cu corpul tău atunci când iubești (27.05.2016)

Te-ai întrebat vreodată de ce îți bate inima cu putere atunci când te întâlnești cu persoana de care ești îndrăgostită?

» De ce divorțează Johnny Depp? Culisele unei despărțiri previzibile (27.05.2016)

Johnny Depp și soția lui cu 22 de ani mai tânără, Aber Heard, au ajuns la divorț. Surse citate de presa americană susțin că despărțirea lor era o chestiune de timp.

» De ce se poartă verigheta pe degetul inelar (26.05.2016)

Verigheta este simbolul căsătoriei dintre două persoane care aleg să îşi întemeieze o familie şi se pune pe degetul inelar de la mâna stângă.