Revista "Ciao"

Adresa web: http://www.ciao.ro/

Revista din categoria Generale si orasul Bucuresti

Ciao.ro este o revista online de stiri si divertisment care te informeaza despre ultimele evenimente ale vedetelor, sfaturi utile din moda, frumusete si sanatate

Revista Ciao a fost accesata de 255896 ori.

Recomandat ZiareAZ.ro

Alte stiri din revista Ciao

» Bahmu si Prigoana s-au impacat la cimitir (08.05.2013)

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au impacat pentru a cincea oara, dupa noua luni de certuri aprige. Impacarea a avut loc la cimitir. Adriana Bahmuteanu a mers la mormantul copilului ei pentru a se reculege. Acolo s-a intalnit cu Silviu Prigoana, care stia ca fosta lui sotie merge acolo.

» Top 7 obiecte vestimentare care NU se demodeaza o data cu trecerea timpului (08.05.2013)

Sa tii pasul cu moda si sa arati mereu bine poate fi costisitor atat pentru tine, cat si pentru portofelul tau. Un look fresh si stylish nu necesita tone de haine sau respectarea intocmai a tendintelor.

» Mai multi turisti in minivacanta de 1 Mai si Paste (08.05.2013)

Numarul de turisti in Romania a crescut in minivacanta de 1 Mai si Paste, comparativ cu anii precedenti, motivul principal fiind numerosele zile libere.

» Elevii incep evaluarile la nivel national (08.05.2013)

Elevii din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a din 200 de unitati de invatamant din Romania vor incepe joi evaluarile la nivel national. Verificarea celor peste 50.000 de elevi face parte dintr-un proiect pilot, initiat de oficialii Ministerului Educatiei.

» Copiii trebuie invatati de mici bunele maniere (08.05.2013)

Un proverb indian spune "Florii i se cere parfum, iar omului politete". Si cum am putea sa avem un comportament civilizat daca nu invatand de la o varsta frageda? Cand vorbim de cei 7 ani de acasa, ne gandim la educatia pe care copiii o primesc de la parinti, educatie care ar trebui sa contina si cateva reguli de conduita.

» Madalina Ghenea s-a despartit de Gerard Butler (08.05.2013)

Madalina Ghenea, actrita de origine romana s-ar fi despartit de actorul Gerard Butler, conform unei surse a celor apropiati. Zvonuri despre o eventuala despartire au existat inca de la inceputul anului.

» Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va consolida legea imigratiei (08.05.2013)

Guvernul britanic a anuntat o inasprire a regulilor in domeniul imigratiei. Discursul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a cuprins un proiect de lege menit sa faciliteze deportarea infractorilor straini si imigrantilor clandestini.

» Anne Hathaway si-a schimbat radical look-ul (08.05.2013)

Este foarte cunoscuta, din multele filme in care aceasta a jucat, iar imaginea ei ne vine imediat in cap atunci cand ii auzim numele. Problema e ca toata lumea inca si-o imagineaza satena, asa cum a fost dintotdeauna...

» Peste 50% din tinerii romani pica examenul auto la proba scrisa (08.05.2013)

Mai mult de jumatate din tinerii din Romania care vor sa obtina permisul de conducere pica la proba teoretica.

» Teste gratuite pentru depistarea astmului, pana la sfarsitul anului (08.05.2013)

In Romania, traiesc cu astm intre 800.000 si un milion de persoane, atat copii, cat si adulti. Din pacate, multi dintre acestia nici nu stiu ca au boala.