Revista "Ce se intampla doctore?"

Adresa web: http://www.csid.ro

Revista din categoria Femei si orasul Bucuresti

Revista pentru femei

Revista Ce se intampla doctore? a fost accesata de 706565 ori.

Alte stiri din revista Ce se intampla doctore?

» Cum îţi poţi menţine creierul tânăr (27.05.2016)

Unul dintre cele mai bune moduri în care îţi păstra mintea ascuţită pe măsură ce înaintezi în vârstă este să rămâi ocupat, potrivit unui nou studiu. Deşi cercetătorii au recomandat anterior implicarea în activităţi mentale dificile, un nou studiu sugerează că un program aglomerat poate oferi beneficii similare.

» Echilibrul glucozei – cheia unei diete de succes (27.05.2016)

Primele semne care indică un dezechilibru la nivelul celulelor sunt fluctuaţiile glicemiei şi apetitul crescut pentru dulciuri. Glicemia nu este o boală, ci un semnal de boală care indică nivelul glucozei în sânge, iar glucoza este responsabila pentru energia organismului.

» Multivitaminele - bune sau rele pentru sănătate? (27.05.2016)

Se pare că multivitaminele sunt sănătoase, dar eficienţa lor depinde foarte mult de dieta pe care o urmezi.

» Prima bacterie rezistentă la orice antibiotic, depistată în SUA (27.05.2016)

Statele Unite au înregistrat primul caz de pe teritoriul lor de infecţie cu o bacterie rezistentă la toate antibioticele. Oficialii din sistemul sănătăţii trag un semnal de alarmă că această descoperire ar putea marca "începutul sfârşitului pentru antibiotice."

» By CSID: sosul care nu îngraşă VIDEO (27.05.2016)

Atunci atenţie maximă la sosuri! Aceasta pentru că de multe ori, suntem tentaţi să punem ulei mult sau maioneză, fără să ne gîndim că o lingură dintr-un sos consistent ar putea avea zeci şi chiar sute de calorii.

» Carcinomul – cea mai frecventă formă a cancerului de piele - este o necunoscută pentru 91% dintre români (27.05.2016)

Cancerul de piele afectează una din trei persoane care este diagnosticată cu cancer, la nivel mondial , iar carcinomul – o tumoră malignă formată din celule epiteliale - este cel mai des întâlnit tip de cancer de piele şi cel mai uşor de tratat, dacă este diagnosticat repede şi corect.

» Sărăcia afectează ADN-ul şi creşte riscul de depresie (27.05.2016)

O echipă de cercetători a realizat un nou studiu ce sugerează că sărăcia poate modifica mecanismele biologice legate de funcţionarea creierului, putând duce la depresie.

» Revoluţionar: Cercetătorii au descoperit o posibilă cauză a bolii Alzheimer (26.05.2016)

O descoperire ştiinţifică majoră i-a determinat pe oamenii de ştiinţă să lanseze ipoteza că boala Alzeihemer apare în momentul în care creierul crede că se află în pericol din cauza bacteriilor şi a viruşilor.

» Femeile fac ASTA mult mai des decât bărbaţii în timpul unei partide de sex (26.05.2016)

Când vine vorba despre timpul petrecut între cearşafuri, bărbaţii şi femeile pot fi foarte diferiţi. O idee larg răspândită ar fi aceea că bărbaţii au un apetit sexual mai mare, în timp ce femeile au un libido mai scăzut.

» Cafeaua, un antidot neaşteptat pentru ochii obosiţi (26.05.2016)

Exerciţiile fizice pot obosi ochii la fel de mult ca şi muşchii, dar cafeau îi poate revigora, conform unui studiu realizat de cercetătorii internaţionali.