Revista "Capital"

Adresa web: http://www.capital.ro

Revista din categoria Financiar si orasul Bucuresti

Prima publicatie de business din Romania

Revista Capital a fost accesata de 2343898 ori.

Alte stiri din revista Capital

» Gala Premiilor CAPITAL: Cele mai bune companii din Comerț (27.05.2016)

Carrefour, Mol România și Help Net sunt cele mai bune companii din comerț, pemiate, joi seara, în cadrul Galei Premiilor CAPITAL pentru “Excelenţă în Afaceri”, eveniment organizat la ”Le Chateau”.

» Omul de afaceri Dan Adamescu, condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare. Sentinţa este definitivă (27.05.2016)

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost condamnat definitiv la patru ani şi patru luni de închisoare în dosarul în care este acuzat că a intervenit la judecători în dosare de insolvenţă, alături de el fiind condamnaţi şi patru magistraţi la pedepse cuprinse între 3,4 ani şi 12 ani şi două luni.

» Tribunalul Bucureşti: Hexi Pharma poate plăti salarii, taxele către stat şi transporturile deja comandate (27.05.2016)

Tribunalul Bucureşti a decis să menţină măsurile preventive în privinţa firmei Hexi Pharma, cu excepţia celor necesare pentru plata utilităţilor şi a salariilor, taxelor către stat şi a transporturilor comandate anterior măsurilor preventive.

» Iohannis: Am convenit în CSAT elaborarea unui plan de acţiune privind sistemul sanitar (27.05.2016)

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat vineri că în CSAT s-a convenit elaborarea unui plan de acţiune privind sistemul sanitar.

» Noi clarificări ale procedurii de concediere se aplică de joi: Angajatul poate fi dat afară de la serviciu pe motiv de inaptitudine fizică sau psihică (27.05.2016)

Procedura de concediere pentru motive ce ţin de persoana salariatului a fost clarificată printr-o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), ce a apărut recent în Monitorul Oficial şi a devenit deja obligatorie.

» Directorul uzinei Dacia la Gala Capital: Este important ca povestea Dacia să continue și să însemne tot mai mult pentru România (27.05.2016)

Automobile Dacia a fost desemnată de revista Capital și de cititorii ei drept „Compania Anului” în cadrul Galei „Excelența în afaceri 2016”. În cadrul acestui eveniment au fost premiate cele mai performante companii, dar şi oameni de afaceri care au avut, în 2015, rezultate sau iniţiative remarcabile.

» Iohannis: Unităţile 3 şi 4 de la Centrala Cernavodă - proiect prioritar de investiţii (27.05.2016)

CSAT a aprobat vineri un raport al ministrului Energiei, Victor Vlad Grigorescu, cu privire la proiectul unităţilor 3 şi 4 de la Centrala Cernavodă, stabilind că este o investiţie prioritară pentru România, a anunţat preşedintele Klaus Iohannis.

» Costescu: Am propus autorităţilor de la Bruxelles înfiinţarea unei Agenţii Europene Rutiere, care să fie găzduită de România (27.05.2016)

România a propus autorităţilor de la Bruxelles înfiinţarea unei Agenţii Europene Rutiere, care să fie găzduită de ţara noastră, a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, în cadrul unei conferinţe organizate de către Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

» UE analizează planuri alternative la sistemul european de garantare a depozitelor (27.05.2016)

Statele membre ale UE au încetinit planul de înfiinţare a unui sistem comun de protejare a depozitelor bancare şi au cerut explorarea unor măsuri alternative care probabil vor reduce protecţia deponenţilor europeni, se arată într-un document al Comisiei Europene consultat de Reuters.

» DNA: 74 de inculpați, condamnați definitiv în aprilie în dosare de corupție (27.05.2016)

Direcția Națională Anticorupție informează că, în luna aprilie, au fost condamnați definitiv 74 de inculpați în dosarele de corupție pe care le-a instrumentat.