Revista "Business Magazin"

Adresa web: http://www.businessmagazin.ro

Revista din categoria Financiar si orasul Bucuresti

Business Magazin - Revista online de business

Revista Business Magazin a fost accesata de 296729 ori.

Alte stiri din revista Business Magazin

» Putin are răspuns la orice (16.03.2016)

» Ce poate învăţa Donald Trump de la Berlusconi (08.03.2016)

Bogat, îndrăzneţ, vanitos, misogin, gălăgios, miliardar, plin de sine, iar în curând candidat la preşedinţie. Donald Trump, cel care a câştigat susţinerea celor mai multe state marţea trecută (super tuesday), se conturează a fi un candidat serios pentru biroul oval. Din 1988 până în prezent, candidatul care a câştigat cele mai multe state în „super tuesday“ a devenit candidatul la preşedinţie din partea partidului respectiv. În prezent lupta electorală pare că se va da între Donald Trump şi Hillary Clinton.

» Primul guvern de tehnocraţi, prima lună de probleme (30.12.2015)

„Acest guvern nu poate şi nu îşi va asuma să se angajeze pe toate fronturile de reformă în societatea românească. Dar ceea ce îşi asumă acest guvern e un set de măsuri concrete, limitate ca număr, dar cu impact şi relevanţă sistemică, pentru care intenţionează să dea seamă la final de mandat faţă de forţele politice şi faţă de societate.“ Rândurile de mai sus reprezintă unul dintre primele paragrafe ale programului de guvernare cu care Dacian Cioloş s-a prezentat în faţa Parlamentului la jumătatea lunii noiembrie. Cioloş, fost comisar european pe agricultură, a fost desemnat de preşedintele Klaus Iohannis să conducă primul guvern de tehnocraţi din istoria României.

» Victor Ponta, primul premier postdecembrist trimis în judecată în timpul mandatului (29.12.2015)

Dosarul a fost trimis instanţei supreme la aproape trei luni şi jumătate de la punerea sa sub urmărire penală în dosarul „Turceni - Rovinari“ şi după cinci vizite la DNA.

» Surpriza din dosarul Ponta. Un document oficial semnat în urmă cu opt ani îl dă de gol pe premier (08.06.2015)

» COMENTARIU AFP: Premierul, ultimul "trofeu" al luptei anticorupţie din România (06.06.2015)

» SUA ne trimit ambasador (28.03.2015)

Preşedintele american Barack Obama l-a nominalizat pe Hans G. Klemm pentru funcţia de ambasador în România.

» A început campania de recucerire a electoratului în perspectiva alegerilor din 2016 (28.03.2015)

Consiliul Naţional al PSD a decis organizarea viitorului congres al partidului abia în luna noiembrie, contrar promisiunii liderului său Victor Ponta făcute după alegeri, că un congres va fi organizat chiar în primăvara acestui an.

» O ţară care greşeşte foarte mult (01.03.2015)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lăsat la o parte orice grijă faţă de independenţa justiţiei, apărând-o în direct la televiziune pe Elena Udrea, care ”nu minte„, ba chiar criticând metodele de lucru ale DNA.

» Mica axă Bucureşti-Berlin (28.02.2015)

Pomenirea de către viitorul şef al SRI, Eduard Hellvig, a unei noi „axe Bucureşti-Berlin-Washington“ a aprins în mod reflex spiritele în rândul fidelilor conceptului băsescian al „axei Bucureşti-Londra-Washington“, deşi preşedintele Klaus Iohannis spusese clar, în primul discurs după preluarea funcţiei, că în mandatul lui cuvintele-cheie în politica externă vor fi „continuitate şi predictibilitate“, iar „pilonii“ vor rămâne aceiaşi - NATO, UE, SUA.